Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Kizlar Merhaba bu sitede yeniyim..hamile kalanlara hayirli olsun inşallah olmayanlarada tez zamanda versin allah..bende pko luyum adetin 5.gunu basliycam nasipse sonra igne vurulcaksin dedi yumurta takibi yapip hayirlisi bakalim beklemek cok zor yaa

16 eylül benim de

mrb cnm hg bende pkoluyum rabbim yardimcimiz olsun on bes aydir ugrasiyorum ben ins sen hmn kalirsin ilk ignen mi

16 eylül benim de
mrb battasim hg az kaldi heyecan var mi:)

canim bu arada hayirli ugurlu olsun saglikla al kucagina bebegini insallah
Insallah canim uzuldum..
ama iyiyim simdi pembe bile cikmaz mi hic bisey yok..

hayirlisi bakalim..
insallah senin de bebisin gelir artik..
canim bak benim cikmisdi penbe hemde 3 tane 3 gun arka arkaya noldu sonra oldu neqatiff
ama sen umudunu kayb etme bence bekle cikicaktir pozitifff dua ediyorum ciksin insallah bebegin seninledir

mrb cnm hg bende pkoluyum rabbim yardimcimiz olsun on bes aydir ugrasiyorum ben ins sen hmn kalirsin ilk ignen mi

mrb battasim hg az kaldi heyecan var mi:)

Evet ilk klomen ve igne kullanmam olacak..bakalım heyecanliyim stresliyim allah hepimize versin insallah.. tutar tutmaz hayirlisi artik tek tedirgin oldugum lh 19 benim ondan bi problem olurmu bilmiyorum dr bunun icin bisey demedide

canım hsg yi anastezili mi yapıcaksın canlı canlı mı (ben de 1 ay sonra yaptıracam da çok korkuyorum..

canlı canlı dye kndni korkutma cnm bn cekılcem 10 dakkalık sey ıcın nden uyutulyum kı nasl korkuyodum öğlen ama smdı korkumu yendm yarn 10.30da ceklcem bn normal kontrolde ble hc kndmi kasmyorum cok raht oluyo muayenm bakalm inş buda ole olur ve inş ter temz ckar

Bebek istediğimden beri vücudum kafayı yedi sol kasığımda batma ,ağrı ..göğüslerin 10 gün önceden ağrımaya başlaması.. Daha önce bunların hiç biri yoktu .. Bebek istediğimizden beri yaşıyorum.. En ufak şeyi belirti sanıyorum böyle olunca hayal kırıklığı ysşıyorum .. doktor polikistik görünüm var dedi sendrom kist yok defi ama ben polikistik görünümle kafayı sıyırdım sürekli araştırıyorum.. Allahım sen isteyen herkese nasip eyle gerçekten sabır işiymiş. Sen en iyisini bilirsin ...

Kızlar Rabbim hepimize yardımcı olsun bu ay bizim ayımız olsun güzel haberlerinizi paylaşalım moralimizi yüksek tutalım burda birbirimize destek verirsek Günler çabucak geçer Cumartesi ben kontrolden sonra yazıcam benim minik kuzum sımsıkı tutunsun annesine hiç bırakmasın onu annesi dört gözle beklio :)

29 eylül benide ekleyin

Günaydın kızlaarr
ay Turkiyede hava nasıl
bi uyandım burasi kapkaranlik yağmur yağıyor icim karardi bayılıciiiiiiiiiim

ohhh ne güzel valla
güneşin tadini cikar canım masalimizi biraz gezmeye götür

masal hanim surekli beni uyutmayi birakirsa canim disari cikacagim. ama gozlerimi acik tutabilmek icin kurdan koymam gerekiyor :))))

tablona da baktim. gebelik yok sanirim cnm..

istemez mi bebegim deli gibi istiyoda.. hani kavgada bazen sırf karşı tarafın canını yakmak için söylenir ya bişeyler onun ki de öyle oldu :) bu arada senin belirtilerin gögüsler hariç aynen bendede var ve hala devam ediyor...komik olan benim reglim başladı ve bugün 4.günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…