- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
kızlarrr bişi sorucam 7 gün kaldı bata.. test alıp yapsammı acaba yaa :18: çıkarmı acaba? ben hiç böyle sabırsız değildim ama bu sefer nedense böle oldum
günaydın kızlar, iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle
günaydın canım saol__??sende durumlar nasıl moral nasıl_???
Günaydın kızlaarr
ay Turkiyede hava nasıl
bi uyandım burasi kapkaranlik yağmur yağıyor icim karardi bayılıciiiiiiiiiim
iyi nasıl olsun uğraşıp duruyoruz, sen nasılsın nasıl gidiyor
dün çalışmanın sonuna erdik bakalım 10 gün sora belli olur galiba hayırlısıyla bat 21 bakalım kısmet...sende nasıl_??
günaydın iyiz siz nasılsınız durumlar nasıl_??
ohhhh ne tatlı uykudur ooooo istediğin kadar karşı koy gene de küüüüt kafa düşer uyursunmasal hanim surekli beni uyutmayi birakirsa canim disari cikacagim. ama gozlerimi acik tutabilmek icin kurdan koymam gerekiyor :))))
tablona da baktim. gebelik yok sanirim cnm..
canım bende bi değişiklik yok hamile degilim yeni döngümü bekliyorumgünaydın nasılsınız sizde durumlar nasıl_??
ohhh cikar tadini anacim cikargünaydın denizlide hava sıcak
Iyiyim saol canim kasigimin sol tarafinda batma oluyordu o gecti bugün daha iyiyim ^_^
ayy hadi hayırlısı zeycanımm, senin bat benden erkenmiş kız bakarsın bebiş gelmiş
Kizlar benim sol kasigimda batma yine basladi(((
Bide bugun göğüs uçlarım acior acayip uçları hassaslasti neden olabilir kii
Acaba erken gebelik belirtisi olabilir mi
Psikolojik belirtiler yasayip hüsrana ugramaktan korkuyorum yaa
ben belirti aramamaya çalışıyorum sonra moralim bozulur die dilerim dediğiniz gibi olur ama biraz sabır gerek çünkü sonra olumsuzluk karşısında kendimizi cephe alıyoruz...biraz daha bekleyn sabır sabır...Raabim tüm bebek bekleyenleri üzmesin dualarını kabul etsin...
canım niye hemen son diyorsun biz battaş sayılırız 9 yada 10 gün kaldı benimde herhangi belirti var mı bilmiyorum göğüslerde tık yok ağrı sızı yok ama gaz varya sinir bozucu şekilde bide akıntı biz çalışmaları bırakmadık ve ilk defa bu ay gün aşırı çalıştık adet bitiminden buyana devam edecez gün aşırıya bakalım riske atmayalım dedik. ayrıca her son yeni bir başlangış hayırlısı ile gelsin beişlerimiz tüm isteyenlerindemutsuz sona yakşatıkça(adete) öle bi telaş ve merak başlıyo maalesef bende de öle kısmet bakalım inş hayırlısı neyse o olur herkes için...
canım idrarda görmeden yaptırma ya çok erken sonra üzüleceksin herkesde bir olmaz sonra regl gününe kadar umut ile umutsuzluk arasında kalacaksın ben 4-5 gün kala bi tane yapacam daha çok yani bekleyeceğiz sabırlaReglime 12 gün var daha.....
Offf nasil gecicek bu günlerrrrrr :/
Ayrıca başka bir topicde okudum adetine 1 hafta kala kan testi yapip çıkanlar varmış. . Bende acaba 1 hafta sonra falan kan testi mi yaptirsam gaza geldim yaa
Evet bende aramamaya çalışıyorum ama bu ay diger birçok aydan farkli oldu ben yaklasik 4 yildir korunuyorum ilk defa bu ay korunmadim belkide ondandir bilmiyorum esimle bebek icin özel bir calismayada girmedik ama bu farklılıklar beni meraklandiriyo sadece.. bir yanimda cok uzun süre korundun birkaç ay hamile kalamaman normal dio ne bileyim çalkantılardayim anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?