Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

yusracığım bende sadece sol tarafda agrı ve batma var ara ara bulantı geliyo ve oturduğum yerde tansiyonum düşüyo şu an bendekiler böle ama ben üşüttüm galiba bilmeden ama mide bulantım 3 gündür hafif var memişlerde çok az ağrı farkettim şimdi...

Kızlar günaydın salı günü öğrenmiştim ya hamile olduğumu ilk önce idrar sonra kan testi biliyorsunuz :) evde başka test vardı şimdi yaptım ikinci çizginin renginin koyulaşması lazımdı hormon artmışsa eveeeeeet hemen ben buradayım dedim baya net salı günkü silikti ikisi yanyana baya fark var :) benim meleğim anne korkma ben seninleyim dedi sabah aldığım en güzel günaydındı bu sizle paylaşmak istedim Cumartesi zaten kontrole gidicez :)

bakalım inşallah bizde o silik çizgiden görürüz gün aşırı mı devam ettiniz siz zeycan

Canim gunaydinn
Sunu diyeyim sana benim yumurtlama gununde olurdu gogus hassasiyeti yanlardan agrirdi hep bu sefer o agri yumurtlama zamani basladi ve hala agriyor goguslerim uclari filan seninkide belirti olabilir canim

aaahhhh kızlar midem bulanıyoo:120: daha çok erkenn ama neden başladı ki şimdiden yemek yiyorum bulanıyo yemiyorum bulanıyo....
böle olursam naparım yeni işe girdim üstelik....

Canım benim beyaz leblebi al yanına ara ara ye midedeki suyu tutar bulantın gecer
Dene bi canım

çıkarıcamn eşimin yanına gideceğim öğle tatilinde geze geze gidecem :)

aynı sorunlar bendede var neden oluyor anlamadım

cnm. bugun de yarin da cikmaz senin. cunku daha 6 gun once yumurtladin tatlim.. yani negatifi gorursen bosa uzulme diye diyorum.

yapma tatlim. daha cokkkkkk var.

Cute BAT ım 19 ya dun gittim
Kan testi yaptırdım negatif cıktı
Dr u aradım dahada yaptırma az da olsa cıkardı dedi

Allah ondan sonra teror estirdim
Esimle kavga ettim senin olmuyo die ona cattım buna cattım
Sakinlesemedim biturlu bugun iyiyim

Simdi napcam nasıl olacak bu bebek bi akılver lutfen

ayy mine hanım ne güzel bi duygu çok iyi maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inş....

cok guzel bizlerede kismet boyle gunaydinlar bebegin anali babali mutlu mesut buyusun insallah

yusraeren canim ve tum arkadasalar benim bat aslinda CUTE hesap yapmisdi 10 na denk gelmisdi sonra net de hesapladigim 11 denk geliyor kendi hesabimda bugune denk geliyor onun icin aksami belkiyorum egerki gormezsem kirmizilar yarin belki esim beni kana goturur
ama sanmiyorum karnimin altinda acayip bir agri var en cok ta sabah kalktigimda oluyor
bugunun gecmesini bekliyorum bakalim beni yine neler bekliyor insallah hamileyimdir insallah o silik cizgilerin yanitini alirim bu gunlerde evladim banada gunaydin der

inş.mutlu haberlerle burada olursunuz bende çok merak ettim inş.inş. o kınalı eller seninle olur ayy ne güzel bi haber....

Ya bilemedim kii cok merak ediyorum nasil sabredicem bennnn :/

inş haiyırlısı olsun tabi farklılıkları gözlemleyebildiysen dilerim olur bebeğin seninle bizlerde annelik duygularını tadarız inş...

Canim gunaydinn
Sunu diyeyim sana benim yumurtlama gununde olurdu gogus hassasiyeti yanlardan agrirdi hep bu sefer o agri yumurtlama zamani basladi ve hala agriyor goguslerim uclari filan seninkide belirti olabilir canim

aynı sorunlar bendede var neden oluyor anlamadım

Hamileyizdir belki hamileee

İnşallah

Kizlar biz bu ay hamile kalirsak mayis annesi oluyoruz dimiii
Oglusumuda mayista kucagima aldimm
Insallah bu ay bi kizçeye hamiş kalırım onuda mayista kucagima alirim yaa
Mayis ayi benim icin coookkk degerliii
Butun guzellikleri o ayda yasadim benn Allahim tekrarini nasip etsin insallah hep birlikte burdan mayis anneleri topigine transfer oluruzzz

mayıs benim içinde iyi olur çünü eşim ve benim de doğum günüm mayıs..hep beraber kutlarız inş olur da ne güzel bi duygu yaşamadan bile insanın içi kıpır kıpır....

İnşallah ya çok güzel olur Mayıs annelerinde oluruz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…