SERCEMMMM kuzum bugün senin bat test yaptın mı yada durumlar nasıl merak ediyoruz seni
canım niye hemen son diyorsun biz battaş sayılırız 9 yada 10 gün kaldı benimde herhangi belirti var mı bilmiyorum göğüslerde tık yok ağrı sızı yok ama gaz varya sinir bozucu şekilde bide akıntı biz çalışmaları bırakmadık ve ilk defa bu ay gün aşırı çalıştık adet bitiminden buyana devam edecez gün aşırıya bakalım riske atmayalım dedik. ayrıca her son yeni bir başlangış hayırlısı ile gelsin beişlerimiz tüm isteyenlerinde
canım idrarda görmeden yaptırma ya çok erken sonra üzüleceksin herkesde bir olmaz sonra regl gününe kadar umut ile umutsuzluk arasında kalacaksın ben 4-5 gün kala bi tane yapacam daha çok yani bekleyeceğiz sabırla
bakalım inşallah bizde o silik çizgiden görürüz gün aşırı mı devam ettiniz siz zeycanyusracığım bende sadece sol tarafda agrı ve batma var ara ara bulantı geliyo ve oturduğum yerde tansiyonum düşüyo şu an bendekiler böle ama ben üşüttüm galiba bilmeden ama mide bulantım 3 gündür hafif var memişlerde çok az ağrı farkettim şimdi...
Reglime 12 gün var daha.....
Offf nasil gecicek bu günlerrrrrr :/
Ayrıca başka bir topicde okudum adetine 1 hafta kala kan testi yapip çıkanlar varmış. . Bende acaba 1 hafta sonra falan kan testi mi yaptirsam gaza geldim yaa
aaahhhh kızlar midem bulanıyoo:120: daha çok erkenn ama neden başladı ki şimdiden yemek yiyorum bulanıyo yemiyorum bulanıyo....
böle olursam naparım yeni işe girdim üstelik....
ohhhh ne tatlı uykudur ooooo istediğin kadar karşı koy gene de küüüüt kafa düşer uyursunben de kizima hamileyken öyleydim sinav haftamda ogrenmistim ne kadar ugrastiysam da calisamayip uyumustum
evet maalesef gebelik yok korunmak zorundaydim biliyosun canım
canım bende bi değişiklik yok hamile degilim yeni döngümü bekliyorum
ohhh cikar tadini anacim cikar
biz burda yagmur altindayiz
Reglime 12 gün var daha.....
Offf nasil gecicek bu günlerrrrrr :/
Ayrıca başka bir topicde okudum adetine 1 hafta kala kan testi yapip çıkanlar varmış. . Bende acaba 1 hafta sonra falan kan testi mi yaptirsam gaza geldim yaa
cnm. bugun de yarin da cikmaz senin. cunku daha 6 gun once yumurtladin tatlim.. yani negatifi gorursen bosa uzulme diye diyorum.
yapma tatlim. daha cokkkkkk var.
canım benim beyaz leblebi al yanına ara ara ye midedeki suyu tutar bulantın gecer
dene bi canım
bakalım inşallah bizde o silik çizgiden görürüz gün aşırı mı devam ettiniz siz zeycan
Kızlar günaydın salı günü öğrenmiştim ya hamile olduğumu ilk önce idrar sonra kan testi biliyorsunuz :) evde başka test vardı şimdi yaptım ikinci çizginin renginin koyulaşması lazımdı hormon artmışsa eveeeeeet hemen ben buradayım dedim baya net salı günkü silikti ikisi yanyana baya fark var :) benim meleğim anne korkma ben seninleyim dedi sabah aldığım en güzel günaydındı bu sizle paylaşmak istedim Cumartesi zaten kontrole gidicez :)
cok guzel bizlerede kismet boyle gunaydinlar bebegin anali babali mutlu mesut buyusun insallahKızlar günaydın salı günü öğrenmiştim ya hamile olduğumu ilk önce idrar sonra kan testi biliyorsunuz :) evde başka test vardı şimdi yaptım ikinci çizginin renginin koyulaşması lazımdı hormon artmışsa eveeeeeet hemen ben buradayım dedim baya net salı günkü silikti ikisi yanyana baya fark var :) benim meleğim anne korkma ben seninleyim dedi sabah aldığım en güzel günaydındı bu sizle paylaşmak istedim Cumartesi zaten kontrole gidicez :)
yusraeren canim ve tum arkadasalar benim bat aslinda CUTE hesap yapmisdi 10 na denk gelmisdi sonra net de hesapladigim 11 denk geliyor kendi hesabimda bugune denk geliyor onun icin aksami belkiyorum egerki gormezsem kirmizilar yarin belki esim beni kana goturur
ama sanmiyorum karnimin altinda acayip bir agri var en cok ta sabah kalktigimda oluyorbugunun gecmesini bekliyorum bakalim beni yine neler bekliyor insallah hamileyimdir insallah o silik cizgilerin yanitini alirim bu gunlerde evladim banada gunaydin der
SERCEMMMM kuzum bugün senin bat test yaptın mı yada durumlar nasıl merak ediyoruz seni
canım niye hemen son diyorsun biz battaş sayılırız 9 yada 10 gün kaldı benimde herhangi belirti var mı bilmiyorum göğüslerde tık yok ağrı sızı yok ama gaz varya sinir bozucu şekilde bide akıntı biz çalışmaları bırakmadık ve ilk defa bu ay gün aşırı çalıştık adet bitiminden buyana devam edecez gün aşırıya bakalım riske atmayalım dedik. ayrıca her son yeni bir başlangış hayırlısı ile gelsin beişlerimiz tüm isteyenlerinde
canım idrarda görmeden yaptırma ya çok erken sonra üzüleceksin herkesde bir olmaz sonra regl gününe kadar umut ile umutsuzluk arasında kalacaksın ben 4-5 gün kala bi tane yapacam daha çok yani bekleyeceğiz sabırla
inş haiyırlısı olsun tabi farklılıkları gözlemleyebildiysen dilerim olur bebeğin seninle bizlerde annelik duygularını tadarız inş...
Canim gunaydinn
Sunu diyeyim sana benim yumurtlama gununde olurdu gogus hassasiyeti yanlardan agrirdi hep bu sefer o agri yumurtlama zamani basladi ve hala agriyor goguslerim uclari filanseninkide belirti olabilir canim
aynı sorunlar bendede var neden oluyor anlamadım
insallah Allah razi olsun insallah sizlerinde guzel haberlerini alalim benimde...inş.mutlu haberlerle burada olursunuz bende çok merak ettim inş.inş. o kınalı eller seninle olur ayy ne güzel bi haber....
Ya bilemedim kii cok merak ediyorum nasil sabredicem bennnn :/
Hamileyizdir belki hamileee
İnşallah
Kizlar biz bu ay hamile kalirsak mayis annesi oluyoruz dimiii
Oglusumuda mayista kucagima aldimm
Insallah bu ay bi kizçeye hamiş kalırım onuda mayista kucagima alirim yaa
Mayis ayi benim icin coookkk degerliii
Butun guzellikleri o ayda yasadim benn Allahim tekrarini nasip etsin insallah hep birlikte burdan mayis anneleri topigine transfer oluruzzz
İnşallah ya çok güzel olur Mayıs annelerinde oluruz ..Kizlar biz bu ay hamile kalirsak mayis annesi oluyoruz dimiii
Oglusumuda mayista kucagima aldimm
Insallah bu ay bi kizçeye hamiş kalırım onuda mayista kucagima alirim yaa
Mayis ayi benim icin coookkk degerliii
Butun guzellikleri o ayda yasadim benn Allahim tekrarini nasip etsin insallah hep birlikte burdan mayis anneleri topigine transfer oluruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?