Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Canım yazdım hatta senin mesajın hemen ustunde
Yok cıkmadı 9gun var adetime
Dr bu saatten sonra cıkmaz artıkdedi

Cnm regline 10 gun kala yapınca eger gebelik durumu varsa cikiyor mu ki? Kan testi mi yaptirdin yarin benimde son 10 gun kalacak yapsam mi yaa ölücem meraktan kafami dagitmak icin elimden geleni yapiyorum ama gören 30 sene cocugu olmamis sancak beni yaa ( cok tez canliyim elimde deil bide benim oglumdan once 2 dusugum var erken farkedip dusuk durumu olursa engellemek istiyorum

Benimde kanda negatif cıktı 9 guN var adetime
Bende kendimi hamile hissediyom
Herkesler psikolojik gecer dio

Dr cıkar dedi bana
İstersen bekle cıkmayıncada bi tuhaf oluyorsun

Dr cıkar dedi bana
İstersen bekle cıkmayıncada bi tuhaf oluyorsun

Hadi yaa :/ bilemedim ki şimdi ne yapsam ...
Eger negatif cikarsa felaket hayal kırıklığı olur bende çünkü cok hazirladim kendimi psikolojik olarak :/ birkac gun daha bekleyim bari :/

Ya bilemedim kii cok merak ediyorum nasil sabredicem bennnn :/

Hamileyizdir belki hamileee

İnşallah

Benimde kanda negatif cıktı 9 guN var adetime
Bende kendimi hamile hissediyom
Herkesler psikolojik gecer dio

Arkadaşın her aydan farklı belirtilerin varsa ve his ediyorsan hislerine güven bana da piskolojik diyorlardı ama ben emindim hissediyordum güzel haberlerini bekliyoruz :) benim yazdıklarımı oku bak adım adım yazdım :)

KIZLAAARRR MERHABAAA

Ya şöyle bi geçmişe göz attımda herkezde maşallah bi belirtidir sürüp gidiyor.. kasık batması ayak yanması vs.. :26:

bendede bi adet sancısı var başkada bişicik yok sanırım bu ayda olmadı

genemi gol değil ha genemi değil

Minecim tebrik ederim cnm :13:

darısı başımıza inşallah buay bizlerde bol kırmızılar görmek yerine, sadece 2 çizgi kırmızıcık görürüz

canim insallah yanilirsin insallah bu sefer gol olmustur insallah bu ay gelmisdir bebegin

Minecim tebrik ederim cnm :13:

darısı başımıza inşallah buay bizlerde bol kırmızılar görmek yerine, sadece 2 çizgi kırmızıcık görürüz

Sağol canım darısı başına ... Zaten adet olcakmışsın gibi kasıkların kasılıo göğüslerin şişio ben en büyük farklılık inanılmaz bir gaz ve şişkinlik vardı ...

Farklilik oldugu bariz belli bende cnm
Ama 4 yil hapla korundum ya bu ay bitaktigim icinde bu farklılık olabilir diye düşünüyorum

ben adet oldum qaliba kizlar cunki geldi artik kahve rengi ardida gelir heralde olsun bakalim bu ay insallah tutunur bebegim

Farklilik oldugu bariz belli bende cnm
Ama 4 yil hapla korundum ya bu ay bitaktigim icinde bu farklılık olabilir diye düşünüyorum

Onu bilmiyorum ben hiç hap sadece 1 ay kullandım hap 2,5 yıldır kullanmıyorum eşim korunuyor ... Tecrübeli arkadaşlara sormak lazım

ben adet oldum qaliba kizlar cunki geldi artik kahve rengi ardida gelir heralde olsun bakalim bu ay insallah tutunur bebegim

Cnm test yaptın mı?
Belki düşük riskin vardir
Bende oglumda oyle olmuştum
2 kere düşük yaptim ben erken farketmeyerek
3.de oglumda artik deneyimli oldugumdan
Adet gunumde adet olduğum halde gittim test aldim hamile ciktim hemen dr gittim 9 ay hap ile tuttum ben oğlumu dusmesin diye...

Onu bilmiyorum ben hiç hap sadece 1 ay kullandım hap 2,5 yıldır kullanmıyorum eşim korunuyor ... Tecrübeli arkadaşlara sormak lazım

Anladim canim neyse hayirlisi bakalim insallah cumartesi evden cikicam bi test alirim sonra hafta ici bir gunde test yaparim yinede bakalim Rabbime emanetiz insss

kızlar üstteki yazıma cevap verecek var mı acaba? ateş ölçtünüz mü hiç son 3 günde ateş ne durumda oluyor?

Iphone da özel günler diye bir uygulama var eski adet günlerinizi girin yumurtlama dönemini belirliyor ben de doğru çıkıyordu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…