ay inşallah :))))))))
mayıs benim içinde iyi olur çünü eşim ve benim de doğum günüm mayıs..hep beraber kutlarız inş olur da ne güzel bi duygu yaşamadan bile insanın içi kıpır kıpır....
canım sen dün test yaptırmamışmıydın ne oldu sonuç yazmadın
Canım yazdım hatta senin mesajın hemen ustunde
Yok cıkmadı 9gun var adetime
Dr bu saatten sonra cıkmaz artıkdedi
Kızlar ben aranıza yeni katıldım hepinize merhaba ... Ben çok merak etmiştim hamile miyim diye tek korunmadıpımız gün 24 Ağustosdu ve yumurtlama günümmüş :) kontrollerimi falan yaptırmıştım folik asit kullanıyordum ama Ekim de başlayacaktık nasip bugüneymiş 5 Eylül de test yaptırdım adetime 4-5 gün vardı hem kan testinde hem de idrar testinde negatif çıktı dün yaptırdım ikisi de pozitif 145,26 çıktı 2-3 haftalık hamileymişim ... Şimdi süreç nasıl ilerleyecek meraktayım
Cnm regline 10 gun kala yapınca eger gebelik durumu varsa cikiyor mu ki? Kan testi mi yaptirdin yarin benimde son 10 gun kalacak yapsam mi yaa ölücem meraktan kafami dagitmak icin elimden geleni yapiyorum ama gören 30 sene cocugu olmamis sancak beni yaa( cok tez canliyim elimde deil bide benim oglumdan once 2 dusugum var erken farkedip dusuk durumu olursa engellemek istiyorum
Dr cıkar dedi bana
İstersen bekle cıkmayıncada bi tuhaf oluyorsun
Ya bilemedim kii cok merak ediyorum nasil sabredicem bennnn :/
Hamileyizdir belki hamileee
İnşallah
Benimde kanda negatif cıktı 9 guN var adetime
Bende kendimi hamile hissediyom
Herkesler psikolojik gecer dio
canim insallah yanilirsin insallah bu sefer gol olmustur insallah bu ay gelmisdir bebeginKIZLAAARRR MERHABAAA
Ya şöyle bi geçmişe göz attımda herkezde maşallah bi belirtidir sürüp gidiyor.. kasık batması ayak yanması vs.. :26:
bendede bi adet sancısı var başkada bişicik yoksanırım bu ayda olmadı
genemi gol değil ha genemi değil
Minecim tebrik ederim cnm :13:
darısı başımıza inşallah buay bizlerde bol kırmızılar görmek yerine, sadece 2 çizgi kırmızıcık görürüz
Arkadaşın her aydan farklı belirtilerin varsa ve his ediyorsan hislerine güven bana da piskolojik diyorlardı ama ben emindim hissediyordum güzel haberlerini bekliyoruz :) benim yazdıklarımı oku bak adım adım yazdım :)
Farklilik oldugu bariz belli bende cnm
Ama 4 yil hapla korundum ya bu ay bitaktigim icinde bu farklılık olabilir diye düşünüyorum
ben adet oldum qaliba kizlar cunki geldi artik kahve rengi ardida gelir heralde olsun bakalim bu ay insallah tutunur bebegim
ben adet oldum qaliba kizlar cunki geldi artik kahve rengi ardida gelir heralde olsun bakalim bu ay insallah tutunur bebegim
Onu bilmiyorum ben hiç hap sadece 1 ay kullandım hap 2,5 yıldır kullanmıyorum eşim korunuyor ... Tecrübeli arkadaşlara sormak lazım
ben adet oldum qaliba kizlar cunki geldi artik kahve rengi ardida gelir heralde olsun bakalim bu ay insallah tutunur bebegim[/
insallah kuzum insallah ümidini yitirme asla
günaydın kızlar. bat'a 3 gün kaldı. dünün raporunu veriyorum. dünden beri yumurtalıklarımda bir solda bir sağda sırayla sızlama tarzı bişeyler oluyor. gece çok sıkışmış olarak tuvalete kalktım. çok da susamıştım. su içtim baktım ayaklarım yanıyor. soğuk su şişesini ayaklarıma koydum. sonra sabah ilk idrarla test yaptım. hafif pembelik fln bile yok. yataktan kalkmadan ateşimi ölçtüm 36.5, ilk kez dün ölçmüştüm o da 36.4 'dü. artık düzenli ateş ölçeceğim. bilen arkadaşlardan da bu konuda yardım istiyorum. şimdiden teşekkürler.
kızlar üstteki yazıma cevap verecek var mı acaba? ateş ölçtünüz mü hiç son 3 günde ateş ne durumda oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?