[sıze=3]yusraeren canim ve tum arkadasalar benim bat aslinda cute hesap yapmisdi 10 na denk gelmisdi sonra net de hesapladigim 11 denk geliyor kendi hesabimda bugune denk geliyor onun icin aksami belkiyorum egerki gormezsem kirmizilar yarin belki esim beni kana goturur
ama sanmiyorum karnimin altinda acayip bir agri var en cok ta sabah kalktigimda oluyor[/sıze][sıze=3] bugunun gecmesini bekliyorum bakalim beni yine neler bekliyor insallah hamileyimdir insallah o silik cizgilerin yanitini alirim bu gunlerde evladim banada gunaydin der[/sıze]
canım inşallah arkadaşların dediği gibi yerleşmedir test başka yaptın mı kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsinben adet oldum qaliba kizlar cunki geldi artik kahve rengi ardida gelir heralde olsun bakalim bu ay insallah tutunur bebegim
canım ya ben tam bilmiyorum ama cutenin dediğine göre döllenmeden 10 gün sonra kanda çıkar yazmıştı senin yumurtlamanın kaçıncı günüydü testi yaptırdığındacanım yazdım hatta senin mesajın hemen ustunde
yok cıkmadı 9gun var adetime
dr bu saatten sonra cıkmaz artıkdedi
ben adet oldum qaliba kizlar cunki geldi artik kahve rengi ardida gelir heralde olsun bakalim bu ay insallah tutunur bebegim
Belki yerleşiyordur ondan gelmiş olamaz mı canım güzel düşün güzel olsun :)
Cnm test yaptın mı?
Belki düşük riskin vardir
Bende oglumda oyle olmuştum
2 kere düşük yaptim ben erken farketmeyerek
3.de oglumda artik deneyimli oldugumdan
Adet gunumde adet olduğum halde gittim test aldim hamile ciktim hemen dr gittim 9 ay hap ile tuttum ben oğlumu dusmesin diye...
Anladim canim neyse hayirlisi bakalim insallah cumartesi evden cikicam bi test alirim sonra hafta ici bir gunde test yaparim yinedebakalim Rabbime emanetiz insss
sanmiyorum kizlar cunki artmaya basladi gelen aya ekimde insallah gelsin bebegim kismetcanım inşallah arkadaşların dediği gibi yerleşmedir test başka yaptın mı kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin
canım ya ben tam bilmiyorum ama cutenin dediğine göre döllenmeden 10 gün sonra kanda çıkar yazmıştı senin yumurtlamanın kaçıncı günüydü testi yaptırdığında
gidicem canim randevum var ama adetin 12 ci gunu gel dediler hemde yumurtlama olup olmadigina bakariz dediler o yuzden 12 ci gun gidicemsercem bence bi doktora git hem kendini telaşlandırısın böle bir an önce görünsen iyi olur senin için hem kabini rahatlatırsın..olumsuz düşünme iyi şeyler düşün inş. seninledir o bebişko...
Sağol canım darısı başına ... Zaten adet olcakmışsın gibi kasıkların kasılıo göğüslerin şişio ben en büyük farklılık inanılmaz bir gaz ve şişkinlik vardı ...
ay benim göğüslerimde ağrı filan bişicik yok sadece adet olucam gibi ağrıo belim ve ara ara kasıklarım. ayaklarım çok üşüo bide. kaç gündür çorapla yatıorum..
sürekli kan kokuyomuşum gibi gelio sürekli wc ye gidiorum. acaba idrar testi yapsammı? daha ewel 5 gün önce yapmıştım çıkmamıştı meğer hamilemişim sonra düştü ama işte çıkmamıştı. şimdide çıkmıcağını bile bile duramıorum işte
ay benim göğüslerimde ağrı filan bişicik yok sadece adet olucam gibi ağrıo belim ve ara ara kasıklarım. ayaklarım çok üşüo bide. kaç gündür çorapla yatıorum..
sürekli kan kokuyomuşum gibi gelio sürekli wc ye gidiorum. acaba idrar testi yapsammı? daha ewel 5 gün önce yapmıştım çıkmamıştı meğer hamilemişim sonra düştü ama işte çıkmamıştı. şimdide çıkmıcağını bile bile duramıorum işte
bende de testimde silik ciktigi gunden beri usume vardi kilzar belirti herkesde farkli bence bende corapla uyuyordum ama iste bugun geldi kirmizim bence herkesde farkli oluyorAaaa evet bende de bi gece üşüme olmuştu çorapla yattım ... Bu bir belirti mi bilmiyorum. Yap sen bi test merakını gider çıkmazsa eğer üzülme tekrar yaparsın sonra :)
canım inşallah arkadaşların dediği gibi yerleşmedir test başka yaptın mı kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin
canım ya ben tam bilmiyorum ama cutenin dediğine göre döllenmeden 10 gün sonra kanda çıkar yazmıştı senin yumurtlamanın kaçıncı günüydü testi yaptırdığında
canım inşallah arkadaşların dediği gibi yerleşmedir test başka yaptın mı kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin
bende de testimde silik ciktigi gunden beri usume vardi kilzar belirti herkesde farkli bence bende corapla uyuyordum ama iste bugun geldi kirmizim bence herkesde farkli oluyor
kızlar üstteki yazıma cevap verecek var mı acaba? ateş ölçtünüz mü hiç son 3 günde ateş ne durumda oluyor?
kızlar üstteki yazıma cevap verecek var mı acaba? ateş ölçtünüz mü hiç son 3 günde ateş ne durumda oluyor?
Cute BAT ım 19 ya dun gittim
Kan testi yaptırdım negatif cıktı
Dr u aradım dahada yaptırma az da olsa cıkardı dedi
Allah ondan sonra teror estirdim
Esimle kavga ettim senin olmuyo die ona cattım buna cattım
Sakinlesemedim biturlu bugun iyiyim
Simdi napcam nasıl olacak bu bebek bi akılver lutfen
yusraeren canim ve tum arkadasalar benim bat aslinda CUTE hesap yapmisdi 10 na denk gelmisdi sonra net de hesapladigim 11 denk geliyor kendi hesabimda bugune denk geliyor onun icin aksami belkiyorum egerki gormezsem kirmizilar yarin belki esim beni kana goturur
ama sanmiyorum karnimin altinda acayip bir agri var en cok ta sabah kalktigimda oluyorbugunun gecmesini bekliyorum bakalim beni yine neler bekliyor insallah hamileyimdir insallah o silik cizgilerin yanitini alirim bu gunlerde evladim banada gunaydin der
Canım yazdım hatta senin mesajın hemen ustunde
Yok cıkmadı 9gun var adetime
Dr bu saatten sonra cıkmaz artıkdedi
Canim bu ates olayini ben bi ara denemistim 3 ay filan kadar.. ates olcmeye adet oldugun ilk gun basliyorsun..
13-18. gunler arasinda yumurtlama testi ile yumurtlamayi takip ediyorsun ve her sabah daha hareket etmeden ilk once atesini olcuyorsun.. yumurtlamadan once benim atesim 35.9-36.3 derece gibi ve yumurtlamadan sonra 36.4ten yuksek oluyor. Adet olmadan 1 gun once filan atesim dusmeye basliyordu ve o zaman adet olacagimi biliyordum. Ates olcmek yumurtlamayi takip etmek icin iyi bir yontem ve cogu kadin fertilityfriend.com diye bir siteye gunluk olcumlerini yazip cizelge olusturuyor. birden cikan ates yumurtlama olmustur sinyalini veriyor. Bence hic ates olcmeye girme sirf bas agrisi. ben yumurtlama testleriyle bide akintimla takip ediyorum
Ates ölçme topigine yaz canım
Onlar daha tecrubeli
canlı canlı dye kndni korkutma cnm bn cekılcem 10 dakkalık sey ıcın nden uyutulyum kı nasl korkuyodum öğlen ama smdı korkumu yendm yarn 10.30da ceklcem bn normal kontrolde ble hc kndmi kasmyorum cok raht oluyo muayenm bakalm inş buda ole olur ve inş ter temz ckar
yok uzulmedim canim kendimi hazirlamisdim iki gundur belirtilerim adete yonelikdi oyuzden cok uzulmedim sagol guzel dileklerin incin insallah sende hamilesindirönümüzdeki aya inş. bebegin seninle olur sercemlütfen üzülme Rabbim verecegi en iyi zamanı bilir
insallah canim sagol insallah ekimde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?