Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ben adet oldum qaliba kizlar cunki geldi artik kahve rengi ardida gelir heralde olsun bakalim bu ay insallah tutunur bebegim
canım inşallah arkadaşların dediği gibi yerleşmedir test başka yaptın mı kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin
canım yazdım hatta senin mesajın hemen ustunde
yok cıkmadı 9gun var adetime
dr bu saatten sonra cıkmaz artıkdedi
canım ya ben tam bilmiyorum ama cutenin dediğine göre döllenmeden 10 gün sonra kanda çıkar yazmıştı senin yumurtlamanın kaçıncı günüydü testi yaptırdığında

ben adet oldum qaliba kizlar cunki geldi artik kahve rengi ardida gelir heralde olsun bakalim bu ay insallah tutunur bebegim

sercem bence bi doktora git hem kendini telaşlandırısın böle bir an önce görünsen iyi olur senin için hem kabini rahatlatırsın..olumsuz düşünme iyi şeyler düşün inş. seninledir o bebişko...

Belki yerleşiyordur ondan gelmiş olamaz mı canım güzel düşün güzel olsun :)

sanmiyorum kizlar cunki artmaya basladi gelen aya ekimde insallah gelsin bebegim kismet

sercem bence bi doktora git hem kendini telaşlandırısın böle bir an önce görünsen iyi olur senin için hem kabini rahatlatırsın..olumsuz düşünme iyi şeyler düşün inş. seninledir o bebişko...
gidicem canim randevum var ama adetin 12 ci gunu gel dediler hemde yumurtlama olup olmadigina bakariz dediler o yuzden 12 ci gun gidicem

Sağol canım darısı başına ... Zaten adet olcakmışsın gibi kasıkların kasılıo göğüslerin şişio ben en büyük farklılık inanılmaz bir gaz ve şişkinlik vardı ...

ay benim göğüslerimde ağrı filan bişicik yok sadece adet olucam gibi ağrıo belim ve ara ara kasıklarım. ayaklarım çok üşüo bide. kaç gündür çorapla yatıorum..

sürekli kan kokuyomuşum gibi gelio sürekli wc ye gidiorum. acaba idrar testi yapsammı? daha ewel 5 gün önce yapmıştım çıkmamıştı meğer hamilemişim sonra düştü ama işte çıkmamıştı. şimdide çıkmıcağını bile bile duramıorum işte

Aaaa evet bende de bi gece üşüme olmuştu çorapla yattım ... Bu bir belirti mi bilmiyorum. Yap sen bi test merakını gider çıkmazsa eğer üzülme tekrar yaparsın sonra :)

adetine kaç gün var canım

kızlar benimde beklenen büyük günüm yarın .... normalde birkaç gün öncesinden belim ağrırdı en büyük belirtim budur benim.... fakat bu ay geç yumurtlama olduğundan dolayı elim kolum bağlı bekliyorum biraz daha zaman geçmesini :18: bu ay alırı inş. bende mutlu haberlerimi

Aaaa evet bende de bi gece üşüme olmuştu çorapla yattım ... Bu bir belirti mi bilmiyorum. Yap sen bi test merakını gider çıkmazsa eğer üzülme tekrar yaparsın sonra :)
bende de testimde silik ciktigi gunden beri usume vardi kilzar belirti herkesde farkli bence bende corapla uyuyordum ama iste bugun geldi kirmizim bence herkesde farkli oluyor

Ben yumurtlama dediğinizi anlamıyorum. Yumurta nin çatlamadı ise 29 unda catlatma iğnesi vuruldum ben

Ben yumurtlama dediğinizi anlamıyorum. Yumurta nin çatlamasi ise 29 unda catlatma iğnesi vuruldum ben

bende de testimde silik ciktigi gunden beri usume vardi kilzar belirti herkesde farkli bence bende corapla uyuyordum ama iste bugun geldi kirmizim bence herkesde farkli oluyor

önümüzdeki aya inş. bebegin seninle olur sercem lütfen üzülme Rabbim verecegi en iyi zamanı bilir

kızlar üstteki yazıma cevap verecek var mı acaba? ateş ölçtünüz mü hiç son 3 günde ateş ne durumda oluyor?

Canim bu ates olayini ben bi ara denemistim 3 ay filan kadar.. ates olcmeye adet oldugun ilk gun basliyorsun..
13-18. gunler arasinda yumurtlama testi ile yumurtlamayi takip ediyorsun ve her sabah daha hareket etmeden ilk once atesini olcuyorsun.. yumurtlamadan once benim atesim 35.9-36.3 derece gibi ve yumurtlamadan sonra 36.4ten yuksek oluyor. Adet olmadan 1 gun once filan atesim dusmeye basliyordu ve o zaman adet olacagimi biliyordum. Ates olcmek yumurtlamayi takip etmek icin iyi bir yontem ve cogu kadin fertilityfriend.com diye bir siteye gunluk olcumlerini yazip cizelge olusturuyor. birden cikan ates yumurtlama olmustur sinyalini veriyor. Bence hic ates olcmeye girme sirf bas agrisi. ben yumurtlama testleriyle bide akintimla takip ediyorum

simdi cnm. ben oraya gelir o doktorun alnini karislarim...beni deli etmesin cins. adete 9 gun kala tabiki kanda negatif cikar yahuuuu... hic mi tip okumamis bu cinss.. acayip dellendim.

guzelim. yumurta dollenir ve tahme yolculugu baslar. bu yolculuk 3-5 gun arasinda surer. rahme yerlesmeside dollanmeden itibaren 7 gunu bulur. en fazlada 10 gun sonra yerlesir. eleman rahme yerlesmeden de betahcg salgilanmaz..onun icinde kanda da cikmaz. hatta tup bebek transferinden 10 gun sonra kanda bakilir.

uzun lafin kisasi gebesin yada degilsin. ama henuz cikmazzzz.

cnm. insallah ekim senin olir.
Canım yazdım hatta senin mesajın hemen ustunde
Yok cıkmadı 9gun var adetime
Dr bu saatten sonra cıkmaz artıkdedi

o dr.u getir karsima. bak ben ona nasil ogretiyorum kadin dogumu.

karar vermeme yardımcı olduğun için çok çok teşekkür ederim. haklısın baş ağrıtmaktan başka bişey değil.

inşallah canım mutlaka haber ver sonuçlarını ..

Selam kizlar

Beklemedeyim kaldi bata 10 gun.ultra degerlendirildi yum. Zamani kafam mesgul bugun.is gorusmesine gittim buyuk olasilikla olumlu sonuclanacak.ama endiselendim ya ise baslar baslamaz hamile oldugumu ogrenirsem.cok da istedigim bir isti bu.ilk kez bugun cok endiselendim ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…