Selam kizlar
Beklemedeyim kaldi bata 10 gun.ultra degerlendirildi yum. Zamanikafam mesgul bugun.is gorusmesine gittim buyuk olasilikla olumlu sonuclanacak.ama endiselendim ya ise baslar baslamaz hamile oldugumu ogrenirsem.cok da istedigim bir isti bu.ilk kez bugun cok endiselendim ; (
Selam kizlar
Beklemedeyim kaldi bata 10 gun.ultra degerlendirildi yum. Zamanikafam mesgul bugun.is gorusmesine gittim buyuk olasilikla olumlu sonuclanacak.ama endiselendim ya ise baslar baslamaz hamile oldugumu ogrenirsem.cok da istedigim bir isti bu.ilk kez bugun cok endiselendim ; (
caım ben tamda bu işi en iyi cute bilir ona yaz diyecektim ama aşağıda çok güzel cevaplamışben yumurtlama dediğinizi anlamıyorum. Yumurta nin çatlamadı ise 29 unda catlatma iğnesi vuruldum ben
simdi cnm. Ben oraya gelir o doktorun alnini karislarim...beni deli etmesin cins. Adete 9 gun kala tabiki kanda negatif cikar yahuuuu... Hic mi tip okumamis bu cinss.. Acayip dellendim.
Guzelim. Yumurta dollenir ve tahme yolculugu baslar. Bu yolculuk 3-5 gun arasinda surer. Rahme yerlesmeside dollanmeden itibaren 7 gunu bulur. En fazlada 10 gun sonra yerlesir. Eleman rahme yerlesmeden de betahcg salgilanmaz..onun icinde kanda da cikmaz. Hatta tup bebek transferinden 10 gun sonra kanda bakilir.
Uzun lafin kisasi gebesin yada degilsin. Ama henuz cikmazzzz.
O dr.u getir karsima. Bak ben ona nasil ogretiyorum kadin dogumu.
Benimde bata kaldi 12 gun offfffBen hic umitlenmiyorum sadece beklemeyi sevmiyorum bi an once kirmizilar gelceksede gelsin :)
Bende 4-5 aydir calisiyorum ilk girdigim zaman ya hamileysem filan dedim ama daha olmadi. Allah bebisi vericekse gerisinide guzel eyler sen hic merak etme. su anda isine odaklan bebiste olursa oohhh miss gibi olur
Kizlar benimde bata son 6 :) belirtim pek yok mide agrisindan baska bide cok sakinim bekliyorum sadece... Hayirlisi hepimiz icin.. :))
aaahhhh kızlar midem bulanıyoo:120: daha çok erkenn ama neden başladı ki şimdiden yemek yiyorum bulanıyo yemiyorum bulanıyo....
böle olursam naparım yeni işe girdim üstelik....
Sakin olmak daha iyi galiba.. :)) ins ekim topiginede kalmazsin canimmm :)Kizlar benim bata da kaldi 3 gun bi belirti yok..
hic heyecanda yok..
Eylul ve ekim topiklere arasinda gidip geliyorum..
kizlar benim bata da kaldi 3 gun bi belirti yok..
Hic heyecanda yok..
simdi cnm. ben oraya gelir o doktorun alnini karislarim...beni deli etmesin cins. adete 9 gun kala tabiki kanda negatif cikar yahuuuu... hic mi tip okumamis bu cinss.. acayip dellendim.
guzelim. yumurta dollenir ve tahme yolculugu baslar. bu yolculuk 3-5 gun arasinda surer. rahme yerlesmeside dollanmeden itibaren 7 gunu bulur. en fazlada 10 gun sonra yerlesir. eleman rahme yerlesmeden de betahcg salgilanmaz..onun icinde kanda da cikmaz. hatta tup bebek transferinden 10 gun sonra kanda bakilir.
uzun lafin kisasi gebesin yada degilsin. ama henuz cikmazzzz.
cnm. insallah ekim senin olir.
o dr.u getir karsima. bak ben ona nasil ogretiyorum kadin dogumu.
Ay Cute demi ya
walla hamileyim ben biliyorum
Ay adamada bosuna saldırdım
Yazık tel acmıs sperm saydırmaya gidiyormus haftaya :)
Ya o zaman bana bi Dr tavsiye edin Ankaradayım ben
Yada sen benim Dr um ol içimi rahatlatıyorsun
Arkadaş doğru söylüyor ben 5 Eylül'de hem kan hem idrar negatifi 10 Eylül gecesi ikisi de pozitif .... Bat :9 olması lazımdı bugün yine idrar testi yaptım ikinci çizgi koyulaşmış hormon artışta sen bat tarihini bekle muhakkak en canlı örnek benim bak :)
simdi cnm. ben oraya gelir o doktorun alnini karislarim...beni deli etmesin cins. adete 9 gun kala tabiki kanda negatif cikar yahuuuu... hic mi tip okumamis bu cinss.. acayip dellendim.
guzelim. yumurta dollenir ve tahme yolculugu baslar. bu yolculuk 3-5 gun arasinda surer. rahme yerlesmeside dollanmeden itibaren 7 gunu bulur. en fazlada 10 gun sonra yerlesir. eleman rahme yerlesmeden de betahcg salgilanmaz..onun icinde kanda da cikmaz. hatta tup bebek transferinden 10 gun sonra kanda bakilir.
uzun lafin kisasi gebesin yada degilsin. ama henuz cikmazzzz.
Bende bekliycem cok akıllandım artık
canım resmin çok tatlı, bi tanıdığın mı yoksa netten falan mı buldun? ayyyy Allahım hayırlıysa bizede nasip etsin maşallah çok tatlıymış
Ben adetimden 1 gün önce baktırdığımda bile çok küçük bir değer çıktı 14,72. 9 gün öncesi imkansız gibi bişey ya. Ne doktorlar var Allahım.
Kizlar benim bata da kaldi 3 gun bi belirti yok..
hic heyecanda yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?