Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

hakkından hayırlısı olsun canım vardır bunda da bi hayır endişe etme...

canım resmin çok tatlı, bi tanıdığın mı yoksa netten falan mı buldun? ayyyy Allahım hayırlıysa bizede nasip etsin maşallah çok tatlıymış

Benimde bata kaldi 12 gun offfff Ben hic umitlenmiyorum sadece beklemeyi sevmiyorum bi an once kirmizilar gelceksede gelsin :)
Bende 4-5 aydir calisiyorum ilk girdigim zaman ya hamileysem filan dedim ama daha olmadi. Allah bebisi vericekse gerisinide guzel eyler sen hic merak etme. su anda isine odaklan bebiste olursa oohhh miss gibi olur

Kizlar benimde bata son 6 :) belirtim pek yok mide agrisindan baska bide cok sakinim bekliyorum sadece... Hayirlisi hepimiz icin.. :))

ben yumurtlama dediğinizi anlamıyorum. Yumurta nin çatlamadı ise 29 unda catlatma iğnesi vuruldum ben
caım ben tamda bu işi en iyi cute bilir ona yaz diyecektim ama aşağıda çok güzel cevaplamış

Kizlar benimde bata son 6 :) belirtim pek yok mide agrisindan baska bide cok sakinim bekliyorum sadece... Hayirlisi hepimiz icin.. :))

Kizlar benim bata da kaldi 3 gun bi belirti yok..
hic heyecanda yok..
Eylul ve ekim topiklere arasinda gidip geliyorum..

aaahhhh kızlar midem bulanıyoo:120: daha çok erkenn ama neden başladı ki şimdiden yemek yiyorum bulanıyo yemiyorum bulanıyo....
böle olursam naparım yeni işe girdim üstelik....

güzelim sen tekrarladın mı tahlilini?? artışını merak ettim iki gün oldu ..inşallah kat kat artar degerin :)

kizlar benim bata da kaldi 3 gun bi belirti yok..
Hic heyecanda yok..

az kalmış hayırlısı olsun ben geçen ay ağustos topiğindeyken eylül tapiğine girdim sonra buraya transfer oldum o yüzden bu ay başka topiğe gitmmiyorum şanssızlık olmasın diye totem yaptım

Ay Cute demi ya
walla hamileyim ben biliyorum
Ay adamada bosuna saldırdım
Yazık tel acmıs sperm saydırmaya gidiyormus haftaya :)
Ya o zaman bana bi Dr tavsiye edin Ankaradayım ben
Yada sen benim Dr um ol içimi rahatlatıyorsun

Arkadaş doğru söylüyor ben 5 Eylül'de hem kan hem idrar negatifi 10 Eylül gecesi ikisi de pozitif .... Bat :9 olması lazımdı bugün yine idrar testi yaptım ikinci çizgi koyulaşmış hormon artışta sen bat tarihini bekle muhakkak en canlı örnek benim bak :)

Bende bekliycem cok akıllandım artık

Ben adetimden 1 gün önce baktırdığımda bile çok küçük bir değer çıktı 14,72. 9 gün öncesi imkansız gibi bişey ya. Ne doktorlar var Allahım.

Bende bekliycem cok akıllandım artık

Bekle canım tabiki ben iki özel hastaneyi aradım gebelik için kan testi yaptırcam bat: 9 Eylül dedim gel çıkar dedi diğeri ise bat dan 5 gün sonra gel dedi sağlık ocakları bat dan 10 gün sonra bakıo :) bence mantıklı olan batı beklemek ve doğru sonucu senden güzel haberler bekliyoruz doktor seçimi de çok önemli

yüklenmez olur mu ayyy gözlere bak yerimm ben onu yerimm, çok tatlı maşallah maşallah

Kizlar benim bata da kaldi 3 gun bi belirti yok..
hic heyecanda yok..

Bende onumuzdeki senenin butun topiklerinde simdiden yerimi ayirtsam iyidir. Gecen seneyi oyle tamamladim bu gidisle bu senede boyle bos bos biticek :) Hayirlisi hic belirti vermeden sinside gelebilir bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…