Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Benim bata 11 gun var ama son 3 gundur kasikta siskinlik ve batmalar oluyo yatarken veya otururken pek bişi yok sadece seyirme oluyo ama ayaktayken is yaparken beni engelliyo resmen canim aciyo sanki adet olucakmisim gibi agrilarim oluyor benim 2.bebis aslinda cokta marakli olmamam lazim ama Çin takvimine ve birçok cinsiyet belirleme takvimlerinde bu ay hamile kalirsam kizim olacagi yaziyor kiz duasida yapiyorum daha dogrusu bi ayet var onu okuyorum sirf bu heyecanim kiz bebek icin tabi rabbim hayirli saglikli versibln farketmez ama oglusuma birde kiz kardes cok yakisir kiiii ^_^

Rezervasyon oluyorsa ben de ayırtayım yerimi tüm ayların topiklerinden :) Benim de bata 4 gün var hiç bi belirti hissetmiyorum, hatta çok şaşırıyorum adım gibi biliyorum hamileyim diyebilenlere.. Ne mutlu! Allah bize de nasip eder inşallah!

bu da arkadaşın oğlu geçenlerde benim yüzümü okşuyodu Rabbim isteyen herkese versin bu meleklerden kimsenin ümidini de kırmasın inş tez zamanda bizde kucağımıza alır bu hasreti sonlandırırız...

al bendende o kadar bendede bişicik yok son 6 gün ama bi belirtim filan yok.. ilkindede anlamamıştım zaten :26: bende hayret ediorum ne güzel hisleri kuvvetli demekki inşallahhh canımm inşallah bizlerde bu güzel duyguyu yaşarızz :

Bi gün yine burda gezinirken bi yorum okudum, "merak etme hamile olunca anlıyor, hissediyor insan" diye bekliyorum bekliyorum hiç hissiyat da yok bebek de :)

Bi gün yine burda gezinirken bi yorum okudum, "merak etme hamile olunca anlıyor, hissediyor insan" diye bekliyorum bekliyorum hiç hissiyat da yok bebek de :)

ben ilk hamileliğimde hiç bir şey hissetmedim canım sadece üşüdüm o kadar, hatta gebeliğim 6 hafta oluncaya kadar adet sancısı gibi sancı çektim

Ne bileyim ben de anlayacağım hamile kalınca diye daha bata ulaşmadan "bu ayda olmadı"lara başlıyorum..

rumuzuna bakılırsa bayağı sabırlı görünüyorsun ama bata kadar bekle canım en iyi sonucu önce idrar sonra kan tahlili veriyor, belirtilere çok bakma, yani bende çok etkilemiyor o yüzden söylüyorum, kişiden kişiye göre değişiyor, belirti yaşayan arkadaşlarım bana kızmasınlar lütfen

Arkadaşlarrrr ben henüz doktora gitmedim !
6_7haftalik olunca gitmeyi düşünüyorum... alttan baksınlar istemiyorummm....offfff

6_7haftalik olunca gitmeyi düşünüyorum... alttan baksınlar istemiyorummm....offfff

canım ben gittim 5.haftadasın dedi ama alttan bakamdı ultrasyonda kontrol ediyor sadece bide ilaç veriyor :) bence git bir an önce 2hafta sonra tekrar gidicem ben kalp atışları ve testler yapılacak :)

Ben hamilelikten önce bile gidip rutin kontrollere gidiyordum simir testi falan yaptırmalıısn zaten ... Muhakkak git kontrolünü ol acı veren bişey değil ben hamilelik öncesi kontrollere gittiğimde yumurtalık kontrolü yapıyorlar elle muayene oluyorsun iki parmağını dokuyor doktor o bile can yakmıyor düşün hiç korkma sağlık bu başka bişeye benzemez muhakkak git senin bebişin şimdi kaç haftalık

Bence 4+4 suanda ama bilemiyorum.... bugün sağlık ocağına gittim tekrar test yaptırmak için ...kan verdim birde doktor hemogram troid gibi testlerede bakalım dedi.
Sonuçu yarın alacağımm...
Ben gidince doktora bebisiii de görmek istiyorum o yüzden geç gitmeye çalışıyorumm:)))

Tamam haklısın ben de görmek istiyorum ama ... Allah korusun kötü bişey var mi diye bakması lazım doktorun ... Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim ama tevekkül diye bişey var yani :) benim minnağım 17-18 günlük teyzesi :) Cumartesi gidicez baksın doktor amcası

Minicikkkkk maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşımm...
Yarın kan tahlillerimin sonucunu alayım bakacağım artık ...
Canım senin beta hcg kaç çıktı kaçıncı gün???

folik asit verdi canım yok keseyi gördü sadece sanırım 2haftasonra gidicem kalp atışı için ve bazıtestler yapıcakmıs.

Folik asit ve elevit kullanıyorumm yapılan testlerin bazılarini sağlık ocağındaki doktor bakalım bir dedi ve yaptılar sonuçlara göre artik bir yol çizerimm:)))

15-16. Gün öğrendim daha yeni yani :) 145,26 çıktı 2-3 haftalık aralığında Cumartesi tekrar gidicez kan testi için ... Ama ben bugün kendim test yaptım ikinci çizgi koyulaşmış mı diye hormon artınca ikinci çizgi koyulaşıyormış ya koyulaştı çok sevindim iki günle bile bariz fark var bebişim bana tutunuyor anlaşılan :) güzel şeyler düşünüyorum :)

hakkından hayırlısı olsun canım vardır bunda da bi hayır endişe etme...
Senle biliyorsun bat ayni.haberini heyecanla bekliyorum.o kadar odaklandim ki bu ay bebek olayina .aklimda is yoktu .ama oyle bi is cikinca karsima dunden beri dusunmeye cok endiselenmeye basladim.planlamam alt ust oldu.bu ay gercekten bebegim de olsun istiyorum.tuhaf bir durum oldu bu cakisma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…