Eki Görüntüle 801180 bu da arkadaşın oğlu geçenlerde benim yüzümü okşuyodu Rabbim isteyen herkese versin bu meleklerden kimsenin ümidini de kırmasın inş tez zamanda bizde kucağımıza alır bu hasreti sonlandırırız...
Rezervasyon oluyorsa ben de ayırtayım yerimi tüm ayların topiklerinden :) Benim de bata 4 gün var hiç bi belirti hissetmiyorum, hatta çok şaşırıyorum adım gibi biliyorum hamileyim diyebilenlere.. Ne mutlu! Allah bize de nasip eder inşallah!
al bendende o kadar bendede bişicik yok son 6 gün ama bi belirtim filan yok.. ilkindede anlamamıştım zaten :26: bende hayret ediorum ne güzel hisleri kuvvetli demekkiinşallahhh canımm inşallah bizlerde bu güzel duyguyu yaşarızz :
Bi gün yine burda gezinirken bi yorum okudum, "merak etme hamile olunca anlıyor, hissediyor insan" diye bekliyorum bekliyorum hiç hissiyat da yok bebek de :)
ben ilk hamileliğimde hiç bir şey hissetmedim canım sadece üşüdüm o kadar, hatta gebeliğim 6 hafta oluncaya kadar adet sancısı gibi sancı çektim
Ne bileyim ben de anlayacağım hamile kalınca diye daha bata ulaşmadan "bu ayda olmadı"lara başlıyorum..
Arkadaşlarrrr ben henüz doktora gitmedim !
6_7haftalik olunca gitmeyi düşünüyorum... alttan baksınlar istemiyorummm....offfff
Ben hamilelikten önce bile gidip rutin kontrollere gidiyordum simir testi falan yaptırmalıısn zaten ... Muhakkak git kontrolünü ol acı veren bişey değil ben hamilelik öncesi kontrollere gittiğimde yumurtalık kontrolü yapıyorlar elle muayene oluyorsun iki parmağını dokuyor doktor o bile can yakmıyor düşün hiç korkma sağlık bu başka bişeye benzemez muhakkak git senin bebişin şimdi kaç haftalıkArkadaşlarrrr ben henüz doktora gitmedim !
6_7haftalik olunca gitmeyi düşünüyorum... alttan baksınlar istemiyorummm....offfff
Ben hamilelikten önce bile gidip rutin kontrollere gidiyordum simir testi falan yaptırmalıısn zaten ... Muhakkak git kontrolünü ol acı veren bişey değil ben hamilelik öncesi kontrollere gittiğimde yumurtalık kontrolü yapıyorlar elle muayene oluyorsun iki parmağını dokuyor doktor o bile can yakmıyor düşün hiç korkma sağlık bu başka bişeye benzemez muhakkak git senin bebişin şimdi kaç haftalık
canım ben gittim 5.haftadasın dedi ama alttan bakamdı ultrasyonda kontrol ediyor sadece bide ilaç veriyor :) bence git bir an önce 2hafta sonra tekrar gidicem ben kalp atışları ve testler yapılacak :)
Bence 4+4 suanda ama bilemiyorum.... bugün sağlık ocağına gittim tekrar test yaptırmak için ...kan verdim birde doktor hemogram troid gibi testlerede bakalım dedi.
Sonuçu yarın alacağımm...
Ben gidince doktora bebisiii de görmek istiyorum o yüzden geç gitmeye çalışıyorumm:)))
Tamam haklısın ben de görmek istiyorum ama ... Allah korusun kötü bişey var mi diye bakması lazım doktorun ... Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim ama tevekkül diye bişey var yani :) benim minnağım 17-18 günlük teyzesi :) Cumartesi gidicez baksın doktor amcası
Canım ne ilacı verdiki ...senin keseyi gördü bebeği gördümu peki???
folik asit verdi canım yok keseyi gördü sadece sanırım 2haftasonra gidicem kalp atışı için ve bazıtestler yapıcakmıs.
Minicikkkkk maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşımm...
Yarın kan tahlillerimin sonucunu alayım bakacağım artık ...
Canım senin beta hcg kaç çıktı kaçıncı gün???
Senle biliyorsun bat ayni.haberini heyecanla bekliyorum.o kadar odaklandim ki bu ay bebek olayina .aklimda is yoktu .ama oyle bi is cikinca karsima dunden beri dusunmeye cok endiselenmeye basladim.planlamam alt ust oldu.bu ay gercekten bebegim de olsun istiyorum.tuhaf bir durum oldu bu cakisma.hakkından hayırlısı olsun canım vardır bunda da bi hayır endişe etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?