Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Hayırlısı olsun ne dielim bazen bazı şeler planladığımız gibi gitmeyebiliyor inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi...

bu saydiklarin hepsi bende var ama testlerim daha silik bile cikmiyor canim hepsi neqatiff cikiyor
hayırlısı olsun canım üzülme zamanı var
Canim allah kucagina almayi nasip etsin..
gozunuz aydin..
darisida bize..
insallah benimde senin gibi olur... senin teste negatif cikti 11.gun sonra positif oldugunu ne zaman anladin ?
canım sağol yaa allah isteyen herkese nasip etsin...benim 11. gün battan 3 gün önce idrarda negatif çıktı bastım gittim hemen kan tahliline 6,96 çıktı değerim yani çok düşüktü...sonra her sabah test yaptım bende önce hayalet sonra silik...diye devam etti dün battı az önce test yaptım hemde çiş tutmadan baya bildiğin koyu çıktı tabi t kadar değil ama koyu...çok mutlu olduminşallah seninde olur hemen
canim bu arada hayirli ugurlu olsun saglikla al kucagina bebegini insallah

sağol yavru ceylanım
Canım benim beyaz leblebi al yanına ara ara ye midedeki suyu tutar bulantın gecer
Dene bi canım
deneyeceğim kuzum,sağol
güzelim sen tekrarladın mı tahlilini?? artışını merak ettim iki gün oldu ..inşallah kat kat artar degerin :)
bugün sabah tekrarlattım yarın alcam sonucunu, ama yükselmiş belli idrarda baya koyu çıktı umarım gerçekten iyidir sonuç:18::18:
Ben adetimden 1 gün önce baktırdığımda bile çok küçük bir değer çıktı 14,72. 9 gün öncesi imkansız gibi bişey ya. Ne doktorlar var Allahım.
canım yaa senin yumurtlamanın kaçıncı günüydü? ben 11. günü yaptım bata 3 gün varken 6,96ydı düşük mü diye endişelendim doğrusu... senin yükselişin nasıl devam etti,kaçıncı gündesin değerin kaç.....annen nasıl baban nasıl abin nasıl ablan nasıll.......
bu kadar soruya cevap vermezsen anlarım

KiZlaarr giremedim bugün is guc derken sizler napiyonuz bakim oh belirtiler artmisda artmis ne güzel ins sonuclarida güzel olur. Ben kuluckaya yattim yumurtlamayi bekliyorum

Canıö ben 23 günde adet oluyorum. Yumurtlamadan sonra 12. günde kan verdim adetime 1 gün kala. 14,72 Çıktı. Kan değerleri 13. günden sonra yükselmeye başlıyor. Adetim 3 gün geçtikten sonra 16. Günümde 206,4 çıktı. Bi kaç gün sonra baktır tekrar yükselecektir.

Kizlar dün geceden beri vajinamda 2 kere kasilma oldu göğüslerimde kol altima dogru agri oluyo bide daha batima 10 gun var ama hep adet olcakmisim gibi agrim var neden acaba ya gebelik.belirtisi degilse ne olabilir ki yeni tepeden tirnaga muayene oldum usutmemisim bile...

Son düzenleme:
kızlar üstteki yazıma cevap verecek var mı acaba? ateş ölçtünüz mü hiç son 3 günde ateş ne durumda oluyor?

cnm. son gunlerdeki ates olcumu bize sonuc vermez.

Ben yumurtlama dediğinizi anlamıyorum. Yumurta nin çatlamadı ise 29 unda catlatma iğnesi vuruldum ben
cnm. vucudunda Lh hormonu artiyor ve yumurtaligandan olgunlasan yumurtan serbet birakiliyor. iste buna yumurtlama = yumurtanin catlamasi diyoruz.

Kizlar benim bata da kaldi 3 gun bi belirti yok..
hic heyecanda yok..
Eylul ve ekim topiklere arasinda gidip geliyorum..

cnm. sen bu gidisle eylulde kalacaksin.

tatlim. çağ hastanesinde Erol Bayraktar var
ona cok iyi diyorlar. ben de ona gidecegim. hem ssk anlasmali da hastane.

kızlar ya gun asırı ndemk bı anlatn hele

Bende beklemedeyim sevgicim kuluckaya yattim gun aşırı yapiyoruz bakalim belkim tutar:)
Bizde gunasiri bakalim tutsun artik ya
Mikmikten sonra kocisim karnima yatti öptü o kdr kötü oldum ki zor tuttum kendimi simdi yanimda degil ağlıyorum bende bizimde bebisimiz gelsin artik

Mikmikten sonra kocisim karnima yatti öptü o kdr kötü oldum ki zor tuttum kendimi simdi yanimda degil ağlıyorum bende bizimde bebisimiz gelsin artik

bebegm aglma kıyamam bk inş bu ay mınnoşlar bzle olur inş aglma nlur zaten aglamaya hazr beklıyorum brda50:

sevgii ağlama hislerime göre bebişin ikizler burcu olcak, ki o da bu ay olur demek oluyor... valla bak hissediyorum şekerim

bebegm aglma kıyamam bk inş bu ay mınnoşlar bzle olur inş aglma nlur zaten aglamaya hazr beklıyorum brda50:
Ara ara bi bunalim gelio bana bende bebisim olsun istiyorum artik biliyorum daha 3.ayim cok yeni ama cok korkuyorum ya hic olmazsa die(

hmmmmmmmmmmmmm bnde br gunde 2 kere falan sanyorum

Yok kiz günde 2kere canmi dayanır

sevgii ağlama hislerime göre bebişin ikizler burcu olcak, ki o da bu ay olur demek oluyor... valla bak hissediyorum şekerim

yaaaaaaaaaa bn bayılyorum bu halimize yaaaaaaaaaa brbrmzı hc tanımyoruz ama kardes gbı olduk sper yaaaaaaaaa wallahi

Ayy inşallah canım benim valla olsunda burcu cinsiyeti ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsun

Son düzenleme:
Ara ara bi bunalim gelio bana bende bebisim olsun istiyorum artik biliyorum daha 3.ayim cok yeni ama cok korkuyorum ya hic olmazsa die(

Yok kiz günde 2kere canmi dayanır

cnm olmaz dye bsey yok artk haerseyn tedavsi var bebegm ltfen inanyorum bu topkteklr cok temz kalpli hpmzn zamnı var demkki

yaaaaaaaaaa bn bayılyorum bu halimize yaaaaaaaaaa brbrmzı hc tanımyoruz ama kardes gbı olduk sper yaaaaaaaaa wallahi
Evet ya valla baskasinin hamile olduğunu ogrensrm cok etkilenmiyorum ama burda birinin hamilelik suphesi bole heyecanlandiriyo beni inan onunla mutlu oluyorum
Iyikiiiiiiiiii varsiniiizzzzzzz canlariiiiimmmmmm kader arkadaşlarimmmmm

Evet ya valla baskasinin hamile olduğunu ogrensrm cok etkilenmiyorum ama burda birinin hamilelik suphesi bole heyecanlandiriyo beni inan onunla mutlu oluyorum
Iyikiiiiiiiiii varsiniiizzzzzzz canlariiiiimmmmmm kader arkadaşlarimmmmm

:124::124::124::13::13: benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…