bnde hsg cekncem cooookkkkk korkuymmmmmmmm:18::18::18:
Canim senin icin erken degil mi hsg:26:hcranmmmmm cnm bnm bnde cok trsyorum hc bukadar bseyden korkmamstmmmm:18:
Aminnnnnnnnnn insssss en kisa zamandaaaaInsallahhh eylul cok guzel bir ay sicaklarin hafifledigi tam gezmelik kafa dagitmalik bir ay herkese ugurlu gelsin cok dusunmeden rahat rahat gelsin bebisler =)
selam kızlar bugün çatlatma iğnesini vurdurcam inşallah bu ay tutar geçen ay tutmamıştı bu ay tutsunda artık bizde gebelik takvimi ekleyelim yaaa
Insallahhh eylul cok guzel bir ay sicaklarin hafifledigi tam gezmelik kafa dagitmalik bir ay herkese ugurlu gelsin cok dusunmeden rahat rahat gelsin bebisler =)
Cnmm bn ilk defa eylulde baslicamm agustosta korunduk ondan =))
bi arkadaşım geri çekilmeyle korunuyodu bi gün eşi çıkmamış içinden bişey olmaz demiş kandırmış arkadaşımı ondan sonra yine korunmaya devam etmişler ama o tek seferde tutmuş bebek eşide doğuma yakın itiraf etmiş ben onu bebek olsun diye yaptım demiş :) sizinki nokta atışı diyorum ben onabizimde 2. ayımız
Mrb cnm ins bu ay olur...senin sorun neydi canım
ayni durumdayim vallaha
insallah olur haberleselim..
klomen asilama tup topiginden animsadim seni canim...bu kullandigimiz ilaclara bagisiklik kazaniyoruzaslında benim sorunum yoktu ama kullandığım ilaçlar yüzünden son 2 aydır yumurtalarım çatlamıyor 19 mm olup orda takılıyor kiste dönüşmüyor ama. 2 aydır çatlatma iğnesi kullanıyorum bende
Kizlar bebis calismalari yaptiginiz icin yediklerinize ictiklerinize dikkat ediyormusunuzz ben ozellikle son 1 aydir taze meyve kurumeyve bol su asitli kafeinliden uzak durarak hamilelige alistirmaya calisiyorum vucudumu hamileyken saglikli beslenicez ya =)
ben kendi adımda diyim hiç dikkat etmiyorum gerçi asitli ve kafeinli içecekler hiç içmem....14aydir bebek istiyorum ama gelen giden yoook şimdilik bi ara folik asit kullandım şimdi onuda kullanmıyorumKizlar bebis calismalari yaptiginiz icin yediklerinize ictiklerinize dikkat ediyormusunuzz ben ozellikle son 1 aydir taze meyve kurumeyve bol su asitli kafeinliden uzak durarak hamilelige alistirmaya calisiyorum vucudumu hamileyken saglikli beslenicez ya =)
Herkese Merhaba Kızlar,
Bnde şuan regl dönemimdeyim. Ovulasyon testi ile hesaplamaya devam edicem bakalım. Bn yeme içme konusunda hiç dikkat etmiorum ve 45 kiloyum bu durumun hamile kalmamı zorlaştırır mı? İnşallah önümüzdeki ay hepimiz güzel haberler paylaşırız.
klomen asilama tup topiginden animsadim seni canim...bu kullandigimiz ilaclara bagisiklik kazaniyoruzhakkimizda hayirlisi olsun
Herkese Merhaba Kızlar,
Bnde şuan regl dönemimdeyim. Ovulasyon testi ile hesaplamaya devam edicem bakalım. Bn yeme içme konusunda hiç dikkat etmiorum ve 45 kiloyum bu durumun hamile kalmamı zorlaştırır mı? İnşallah önümüzdeki ay hepimiz güzel haberler paylaşırız.
Hosgeldin canim yeme konusunda ayni durumdayiz bende 45 kiloyum 46ydim hatra bu ara 44lerde falanim ondanda cok korkuyorum hic yemedende yasayabiliyorum bisküvi kek falan. Esimin islerinden dolayi 2haftadir yemeği tek yiyorum bu yüzden hep gecistirdim korkuyorumda hamilelikte sorun yasarim die:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?