Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Selam Canlarrr,

Ben Geldim. Kimler var kimler yok bakalım. Ne alemdesiniz.

Valla canım ben varım
Zati ben sabah 7 aksam 2 buradayım
Hani yas itibari ile size bişi soyleyeyim cocuk her sey değil kocişlerinizin kıymetini bilin
Yazık adamlar yumurtlamadan ovulasyondan ne anlarlar
Sizle yatıp sizle kalkıyorlar
İlişki önemli olan

Yıllardan bir yıl, ormanlardan bir ormana kış çok sert gelmiş. Ormanda yaşayan hayvanların çoğu soğuktan ölmüşler. Bu soğuktan en çok etkilenen hayvanlardan biri de kirpilermiş. Onların kendilerini koruyacak bir kürkü olmadığı için, donarak ölüyorlarmış. Bir gün kirpiler buna bir çare bulmak için toplanmışlar. Düşünmüşler taşınmışlar ve birbirlerine yakın dururlarsa hem vücut ısılarından faydalanacakları, hem de hava sirkülasyonunu kesecekleri için üşümeyeceklerine karar vermişler. O geceyi hepsi birbirlerine çok yakın durarak geçirmişler. Ama bu defa da iğneleri birbirlerine battığı için yaralanıp ölenler olmuş. Ertesi gün tekrar uzaklaşmışlar. Bu defa da yine donanlar olmuş. Böyle her gün deneyerek, sonunda birbirlerine zarar vermeyecek kadar yakın, birbirlerinin vücut ısısından yararlanacak kadar uzak durmayı öğrenmişler. Yani en az zarar, an fazla faydayı sağlayabilecekleri ideal mesafeyi bulmuşlar.

Hayatta her şey bir denge üzerine kurulmuştur. Denge yaşam demektir. Denge bozulunca yaşam altüst olur. Eşitlik denge demek değildir. Hak etmeyene eşit davranmak, adaletsizlik demektir. Adalet hakkedene hak ettiği kadarını vermektir. En az zarar, en fazla faydayı sağlayan her durumda denge sağlanır.

İşte ilişkilerde de birbirimize ve ilişkiye en az zararın verileceği ve en fazla faydanın sağlanacağı bir mesafe belirlemek kısaca dengeyi oluşturmaktır.

Kızlar simdi siz bebek olunca cok iyi olucak sanıyorsunuzya
İlişkide dengeyi yakaladınızmı :)??

Merhaba kizlat bende bu aya kaldi umidim bakalim hayirlisi Agustos 18inde adet oldum ve Agustos 28inde ilk kez catlatma ignesi oldum iki gun onceden beri kahverengi akintim gelio iki gun once sadece pembe leke geldi bi damla okadar yerlesme lekesiymis diolar amaa bakalim hayirlisi basina bole bisi gelipde hamis olan varmi ? Merak icindeyim yarin test yapmak istiorum ama bilmiorum yapsammi yapmasammi sonucunde ya uzulursem diye burayada yazip paylasmak istedim belki fikir veren olur diye....

Canımm bat tarihin kaç ki ?eğer geçtiyse yap bir test ama sakin kendini üzme .....inşallah bebis seninledir......

Canım benimde adet19 agustos 29 agustos da da catlatma ignesi oldum:)
1 er gun var aramızda
Ben dayanamadım kan testi yaptırdım negatif cıktı
Ama buradaki kızlar erken yaptırdıgımı dusunuyorlar
Bende sendeki belirtiler yok ancak goguslerim cok sis
Bi de sarı bi akıntı var bence adet gormezsen test yaptır

güzel bi hikaye olmuş dilerim dengeyi yakalayabiliriz alışmak biraz zaman alsada o dengeyi bu azimle kurarız bence...

herkese günaydın mutlu haberlerin gelmesi dileğiyle baaşlayalım bugüne ...neşeniz bol umudunuz eksik olmasın hanımlar...

güzel bi hikaye olmuş dilerim dengeyi yakalayabiliriz alışmak biraz zaman alsada o dengeyi bu azimle kurarız bence...

Ben zati aksam bi duygulandım Sewgi demiş ya kociş gobeğimi
Optu bizimde bebeğimiz olsun aglıyorum filan die
Bende iste aslında guzel ilişkiniz var (hepinizin)
Dengeyi yakalamıssınız bebekte gelir e getirdim :)

Gunaydinnnn Gunaydinnnnnn

Dünyanın ennn güzel anne adaylarii

Gerisayimm test yapmama yani reglime sonnnnn 10 gunnnnnnn ♥♥♥

Kızlar bugun benim kocam geliyo
İstanbuldan ve dogum gunu o yuzden ben
Kostur kostur test yaptıydım ne hayallerim vardı
Zarfın içinde pozitif sonucu vercektim
Al askı hediyen die
Simdi naapsam saat mi alsam

Ben zati aksam bi duygulandım Sewgi demiş ya kociş gobeğimi
Optu bizimde bebeğimiz olsun aglıyorum filan die
Bende iste aslında guzel ilişkiniz var (hepinizin)
Dengeyi yakalamıssınız bebekte gelir e getirdim :)

evet ya kocalar öle ya benim ki de ara sıra elini koyuyo olucak mı sence olsun artık dio benden daha azimli ve daha heyecanlı eminim tüm bebek bekleyen ailelerde de erkekler daha heyecanlı adamalar resmen kendileri doğurcak gibi davranıyolar ya ölüyorum ben ya...

Gunaydinnnn Gunaydinnnnnn

Dünyanın ennn güzel anne adaylarii

Gerisayimm test yapmama yani reglime sonnnnn 10 gunnnnnnn ♥♥♥

günaydın benim son sekiz ve hiç bir belirti yok sadce sabah uyandığımda hafif bulantı şimdi ise geçti bekliyelim ve görelim...acaba belirtiler ne zaman başlıyo benim hiç şansım yok gibi mesela şimdiden başlaması gerekti det belirtim o bile yok günlük kendimi takip ediyorum çizelgeme de not ediyorum ama bakalım hayırlısı...:26::26::26:

Kızlar bugun benim kocam geliyo
İstanbuldan ve dogum gunu o yuzden ben
Kostur kostur test yaptıydım ne hayallerim vardı
Zarfın içinde pozitif sonucu vercektim
Al askı hediyen die
Simdi naapsam saat mi alsam

saat de güzel olabilir cüzdan da tabi ama parfüm de bi seçenek olarak kalabilir...mesela ben yıldönümümüzde hediye alamamıştım word prograrında bi sunum yaptım yüklüyorum...fikir amaçlı hemde anlamlı hediyeden daha güzeldi dedi çünkü... umarım ters değildir.

Cnm herkeste belirtiler farkli oluyo ben oglumda hic belirti yaşamadım hic bulantim kusmam olmadi hamilelik boyunca benimde 1 haftadir kasık agrim batmam vardi simdi yok cok şükür sadece siskinlik var göğüs uclarimda karincalanma oluyor aradabir ve uclarina igne batio ara ara gebelik belirtisi olabilir belki veya olmayadabilir cok umut baglamak istemiyorum test günümü sabırsızlıkla bekliyorum iste

Ay Zeycancım eline saglık
Ne kadar guzel bir hediye hazırlamıssın
Kız seni alan adam yasamıs walla
Ben ama oyle bişi yapsam pat die duser bayılr benimki
Ben sımartmıyım die hep kotu davranıyom cunki:)

Ben jinekologa gecen hafta cuma gitmiştim 2 yum. Catlamis demişti gitmeden birgun once falan eşimle bisiler olmustu... acaba tutmuş mudur ki ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…