Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

dedim ya bende iki belirti yok nie acaba çok şaşırtıcı tansiyonum düşüyo arada oturuduğum yerde o da olamaz zaten hayırlısı bakalım Rabbim dilerse inş. verir...

Ayy kiyamamm cok romantikkk :)
Insallah biran once rabbim gonlunuzdekini size nasip eder ♥♥♥

Ay Zeycancım eline saglık
Ne kadar guzel bir hediye hazırlamıssın
Kız seni alan adam yasamıs walla
Ben ama oyle bişi yapsam pat die duser bayılr benimki
Ben sımartmıyım die hep kotu davranıyom cunki:)

ben aslında değer verdiimi gösteririm mesela özel günlerde mektup yazarım eşime duygularımı paylaşırım tabi erkekler o anlık anlar çok duygusal olmayabilirler ama sonuçta maddi bişeydense manevi bi hediye hazırlarım bence sende böle bi dene şımaracağını sanmıyorum sadece değer verdiğini hissettirir böyle...benim eşimden hep böle şeler bekleim adam maddi şeler yaptığı için unutuyorum unutulmaz olmalı sonuçta yaşlanıcaz sonra bunları başbaşa okur o günleri hatırlarız...

dedim ya bende iki belirti yok nie acaba çok şaşırtıcı tansiyonum düşüyo arada oturuduğum yerde o da olamaz zaten hayırlısı bakalım Rabbim dilerse inş. verir...

Bu gebelik mevzusunu fazla düşünüyorsan stres ve heyecandan da tansiyonun düşer canim belirtiler icin cok erken zaten belirtiler 5-6 haftalikken falan basliyo yani benim oglumdan once düşük yaptigim 2 gebeligimde oleydi... bulantim bas donmelerim oluyodu baska belirti yasayamadan düşük yapmıştım zaten

yok çok kafaya takmıyorum umarsız davranıyorum tabi bilinçaltımı bilemem ama düşüncelerimde rahatım onu biliyorum...geçmiş olsun bu arada düşük zor olmalı..

Ayy aynen bizde maddiyattan cok manevi hediyelesiriz gerci son 1 yildir maddiyata döküldü esim nie acaba onceden hep mektuplasirdik biz nisanliyken esimi asker beklemisitm ben ondan bi aliskanlikti galiba eee simdi 6 yillik evliyiz aralikta 7 yil olcak eskidik galiba :)))

bende bi buçuk yıl asker yoölu bekledim çok zor ya.....bizimde 1.yıl bitti 2. yıla dönüyoruz...

inş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin bekleyen herkesin....
Aminnnnn canim
yok çok kafaya takmıyorum umarsız davranıyorum tabi bilinçaltımı bilemem ama düşüncelerimde rahatım onu biliyorum...geçmiş olsun bu arada düşük zor olmalı..

Evet psikolojik olarak cok yipranmistim ilk düşüğümde ama ikincisi o kadar yipratmamisti beni hayirlisi insallah oglumdada benim ilk 3 ay dusuk riskim oldu yattim hep 3 ay bittikten sonra da acilmam olmus icerden bu seeferde erken dogum riskim oldu 9 ay ilaçlarla gezdim ama elhamdulillah oglusumu 38.haftamda saglikla normal dogum yaparak kucagima aldim Rabbim herkese hayirli saglikli bir hamilelik ve evlat nasip etsin insallah

bende bi buçuk yıl asker yoölu bekledim çok zor ya.....bizimde 1.yıl bitti 2. yıla dönüyoruz...

Ben esimle 16 yaşımda sozlendim 17 de nisanlandim 18 de evlendim 20 yaşımda oglumu kucagima aldim :) simdi 24 yasimdayim ^_^ biraz erken atildik herseye

Banada benimki sorar beni seviyomusun die
Evet derim
Ne kadar der kup seker kadar derim:)
Yada beni seviyomusn der
Sevmesek bebek yapmaya kalkmayız herhalde alllla allla die
Bide terslerim :)
Ben erkek olmusum her halde :)

Ben esimle 16 yaşımda sozlendim 17 de nisanlandim 18 de evlendim 20 yaşımda oglumu kucagima aldim :) simdi 24 yasimdayim ^_^ biraz erken atildik herseye

Canım Allah mutlulugunuzu daim etsin nazarlardan saklasın
Kız bebekle taclandırsın
Zor walla oyle 7 yıldır iyi bir ilişki yürütmek

amin canım evet zorlu bi süreçten geçmişsin inş. bundan sonraki sıkıntısız bi şeklde geçer sağlıkla kucağına alırısın....:26::26::26:

cnm. son gunlerdeki ates olcumu bize sonuc vermez.

cnm. vucudunda Lh hormonu artiyor ve yumurtaligandan olgunlasan yumurtan serbet birakiliyor. iste buna yumurtlama = yumurtanin catlamasi diyoruz.

cnm. sen bu gidisle eylulde kalacaksin.

AMIN... umutlandim bir ara ama bak geri dustu atesim..:26::26:

Canım Allah mutlulugunuzu daim etsin nazarlardan saklasın
Kız bebekle taclandırsın
Zor walla oyle 7 yıldır iyi bir ilişki yürütmek

Aminnn Allah razi olsun ♥
Ağzından bal damliyo :) ♥

amin canım evet zorlu bi süreçten geçmişsin inş. bundan sonraki sıkıntısız bi şeklde geçer sağlıkla kucağına alırısın....:26::26::26:

Insallah hep birlikte canim :)

Son düzenleme:

Canim insallah senin gibi olur..
ama bilmiyorum bi belirti yok ki bende..
ben bidaha test yapmam vallahi bekliycem bu hafta sonu belki gelirler kirmizilar..

Bende onumuzdeki senenin butun topiklerinde simdiden yerimi ayirtsam iyidir. Gecen seneyi oyle tamamladim bu gidisle bu senede boyle bos bos biticek :) Hayirlisi hic belirti vermeden sinside gelebilir bebisin

AMin insallah..
kiz allah yazdigsa bozun butun topikleri gezmek istemem.. allahim sanada nasip etsin bir an once..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…