evet bayağı erken olmuş bende 27 yaşındayım çok mu geç kalmışım ne...:18::18::18::18:
Bende 38 yasındayım :)
Ben napim ozaman
kızlar akıl verin bana.. eylül planlı doktor kontrolünde 4 denememdi ve hala bebiş yok.. hatırlarsanız vazgeçmiştim uzunca bi süre korunmayı düşünüyodum.. ama koçiş o kadar istekli ki kıyamıyorum onaya ne yapıcam ben.. normal takip ilaç igne vs her haltı denedim.. bıraksamm mı kökten yoksa bana umut olacak bi çözümünüz var mı??
evet bayağı erken olmuş bende 27 yaşındayım çok mu geç kalmışım ne...:18::18::18::18:
Ben napim ozaman
kızlar akıl verin bana.. eylül planlı doktor kontrolünde 4 denememdi ve hala bebiş yok.. hatırlarsanız vazgeçmiştim uzunca bi süre korunmayı düşünüyodum.. ama koçiş o kadar istekli ki kıyamıyorum onaya ne yapıcam ben.. normal takip ilaç igne vs her haltı denedim.. bıraksamm mı kökten yoksa bana umut olacak bi çözümünüz var mı??
Kizlar oglusumu gormek icin siteme bakabilirsiniz ^_^
! ♥ Bu Benim Dünyam ♥ !
Kuzuma hamile kaldığımda kurmuştum
Ani defteri gibi bisey iste :)♥
Ben napim ozaman
Rabbim nazarlardan korusun hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürler versin canım çok tatlı Allah esirgesinn...
Aminnnn saol balım ♥:)
Kizlar oglusumu gormek icin siteme bakabilirsiniz ^_^
! ♥ Bu Benim Dünyam ♥ !
Kuzuma hamile kaldığımda kurmuştum
Ani defteri gibi bisey iste :)♥
tam bi tatil canavarı olmuş minik ya Allah size bağışlasın....
Eline saglık canım
Ne guzel yapmıssın
Oglusunda pek tatlı kızım olursa calarız kapınızı :)
Iste yapalım biz acilen
Asılamamı yapsak
Gunaydin kizlar.. nasilsiniz ??
yaa ben gene ruya gordum hayirdir insallah erkek bebek gordum.. bir dugun.. :44::44::44:
Bu arada bugun benim goguslerim sizliyo.. bu sabah bisey yiyemeden ciktim evden midem bulandi.. yumyumdaki gibi belim agriyor.. surekli gaz uff :44::44::44:
Ben mi manyaklasiyorum ?
yoksa...
yaa bide dusunmek istemiyorum tamam yok diyorum bisey cikiyo aceba mi dedirtiyo..
2 gun kaldi nolcak.. :18::18:
ben yıl sonuna kadar sabretmeyi planlıyorum. açıkçası pek çalışamadık daiş hayatı bizi çok yoruyor. ama bu battan sonra gün aşırı çalışıcaz söz verdik birbirimize :) allah güç kuvvet versin bize :)) hem ben ilişkiden sonra hemen kalkıp yıkıyorum. kızlar burda öyle uzanıp yatmak gerek diyor. bu ay tüm bunları yapıcam. ateş de ölçeceğim. bu sabah test yine negatifti. yüzde 95 adet olacağım. yani ekim topiğine geçmeme az kaldı. bende hamile olmadığımı hissediyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?