Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kızlar akıl verin bana.. eylül planlı doktor kontrolünde 4 denememdi ve hala bebiş yok.. hatırlarsanız vazgeçmiştim uzunca bi süre korunmayı düşünüyodum.. ama koçiş o kadar istekli ki kıyamıyorum ona ya ne yapıcam ben.. normal takip ilaç igne vs her haltı denedim.. bıraksamm mı kökten yoksa bana umut olacak bi çözümünüz var mı??

bana kalırsa her zaman doktor kontrolünde ol ve doğal kürlere başla...belki iyi gelir doğal kürler incir kürü ve soğan kürü dumuştum bi de çok iltihap varsa maydonoz die biliyorum annem söleri maydonozu iyice haşlayıp sıcak sıcak iki bezin arasına koyum hep rahim yolunu temizler hemde iltabı attırır derdi ve kendi hep denerdi denemekde fayda var...

Canım dun kas aldırmaya gittim kız hamileymiş
Hayırlı olsun dedim
Bana dediki tam bir yıl ugrasmıs olmamıs
Sonra hamile kalmıs dusuk yapmıs kurtaj olmus
Dr lar 6 ay filan korunun dio ya
Bununda kocişi bi yere gidecekmiş cok ii hatırlıyo
Ayak ustu bi kere birlikte olmus bebis gelmiş
Beklemediği anda herkes kafaya takmiycen dio
Madem yapmamaya karar verdin oluruna bırak

Ha beni sorarsan benbu ay bebek cıkmazsa hemen asılama
Yaptıracagım ama benim yas38 vaktim yok acelem var :)

Kız cute nerdesin sen!
Mayıs da dogracak anneler topiğine gittin demi
Ne cabuk unuttun elinde test topicte gezdiğin gunleri
Oyle topic değiştirmek yok
Bu topicteki herkesin batını butunu takip edip bebek yaptırmadan bırakmazlar
En azından benimkini takip et luuuutfen :)
Bak yasım 38 atacak bu adam beni walla

Iste yapalım biz acilen
Asılamamı yapsak

ben yıl sonuna kadar sabretmeyi planlıyorum. açıkçası pek çalışamadık da iş hayatı bizi çok yoruyor. ama bu battan sonra gün aşırı çalışıcaz söz verdik birbirimize :) allah güç kuvvet versin bize :)) hem ben ilişkiden sonra hemen kalkıp yıkıyorum. kızlar burda öyle uzanıp yatmak gerek diyor. bu ay tüm bunları yapıcam. ateş de ölçeceğim. bu sabah test yine negatifti. yüzde 95 adet olacağım. yani ekim topiğine geçmeme az kaldı. bende hamile olmadığımı hissediyorum malesef

Gunaydin kizlar.. nasilsiniz ??

yaa ben gene ruya gordum hayirdir insallah erkek bebek gordum.. bir dugun.. :44::44::44:
Bu arada bugun benim goguslerim sizliyo.. bu sabah bisey yiyemeden ciktim evden midem bulandi.. yumyumdaki gibi belim agriyor.. surekli gaz uff :44::44::44:

Ben mi manyaklasiyorum ?
yoksa...

yaa bide dusunmek istemiyorum tamam yok diyorum bisey cikiyo aceba mi dedirtiyo..
2 gun kaldi nolcak.. :18::18:

Son düzenleme:

Canım rüyada erkek bebek görmek muradına ermek derler
Ayrıca su söylediğin belirtilerin hepsi ben de vardı gaz çok çok fazlaydı hamile çıktım üç gün sonra yap bakalım test inşallah hamişsindir :) yada git üç dört test al her gün yap ... Ama bat geçmeden sonuç çıkmıo

Siz ole yapın bizim daha zor
Ayrı sehirlerdeyiz biz hafta sonları geliyo
İki gün yapmayla bebek mi olurmus
Millet gun asırı yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…