Gunaydin kizlar.. nasilsiniz ??
yaa ben gene ruya gordum hayirdir insallah erkek bebek gordum.. bir dugun.. :44::44::44:
Bu arada bugun benim goguslerim sizliyo.. bu sabah bisey yiyemeden ciktim evden midem bulandi.. yumyumdaki gibi belim agriyor.. surekli gaz uff :44::44::44:
Ben mi manyaklasiyorum ?
yoksa...
yaa bide dusunmek istemiyorum tamam yok diyorum bisey cikiyo aceba mi dedirtiyo..
2 gun kaldi nolcak.. :18::18:
Canım rüyada erkek bebek görmek muradına ermek derler
Ayrıca su söylediğin belirtilerin hepsi ben de vardı gaz çok çok fazlaydı hamile çıktım üç gün sonra yap bakalım test inşallah hamişsindir :) yada git üç dört test al her gün yap ... Ama bat geçmeden sonuç çıkmıo
Belkide bebek vardır
Bat ı bekle kan ver
Insallah muradima ericem..
YAA su gaz meselesi insani rezil ediyo kocamda olsa.. Cok var oyle boyle degil..
Yapmicam canim test dedigin gibi bekleyim adet gelcek mi gelmicek mi..
ama bak bugun basladi bu belirtiler.dp9. gece hele hic uyumadim agzim kup kuru olmus kac kere su icmeye kalktim..
(bu arada gece kalktim kocis tv izliyor gece uykusu tutmamis.. bende geldim saclar karma karisik amannnn bi korktu..nasil guldum vallaha..)
kızlar ya gun asırı ndemk bı anlatn hele
AMIN... umutlandim bir ara ama bak geri dustu atesim..:26::26:
Canım rüyada erkek bebek görmek muradına ermek derler
Ayrıca su söylediğin belirtilerin hepsi ben de vardı gaz çok çok fazlaydı hamile çıktım üç gün sonra yap bakalım test inşallah hamişsindir :) yada git üç dört test al her gün yap ... Ama bat geçmeden sonuç çıkmıo
bana kalırsa her zaman doktor kontrolünde ol ve doğal kürlere başla...belki iyi gelir doğal kürler incir kürü ve soğan kürü dumuştum bi de çok iltihap varsa maydonoz die biliyorum annem söleri maydonozu iyice haşlayıp sıcak sıcak iki bezin arasına koyum hep rahim yolunu temizler hemde iltabı attırır derdi ve kendi hep denerdi denemekde fayda var...[/QUOTE
canım çok sagol.. ama ben bitkisel bişey kullanmadım hiç.. bunları kullandıysan nasıl yapılır nasıl ullanılır yenilirmi içilirmi sürülürmü yazarsan çok sevinirim.. zahmet olcak ama kusura bakma
Gunaydin kizlar.. nasilsiniz ??
yaa ben gene ruya gordum hayirdir insallah erkek bebek gordum.. bir dugun.. :44::44::44:
Bu arada bugun benim goguslerim sizliyo.. bu sabah bisey yiyemeden ciktim evden midem bulandi.. yumyumdaki gibi belim agriyor.. surekli gaz uff :44::44::44:
Ben mi manyaklasiyorum ?
yoksa...
yaa bide dusunmek istemiyorum tamam yok diyorum bisey cikiyo aceba mi dedirtiyo..
2 gun kaldi nolcak.. :18::18:
Gaz olayı çok fena hele yatarken çok rahatsız oluyordum böle inanılmaz bi şişlik vardı içimde göğüslerim çok acıodu şişmişti midem de bulanıodu ( bunun için erken diolar ama ) kasıklarım kasılıyordu sanki adet olcakmışım gibi ama farklı bir duygu vardı içimde onu sen de hissediyorsundur ... Bide ben bat dan beş gün önce test yaptırmıştım negatifi ona rağmen hamile hissediyorum kendimi :) ve bat geçince haklı olduğumu gördüm :) senin de öyle olur inşallah :)
cnm. bir gun iliski var bir gun yok demek.
tatlim. biz ona dusus demiyrz. benim tabloma bak lutfen.
Canım dun kas aldırmaya gittim kız hamileymiş
Hayırlı olsun dedim
Bana dediki tam bir yıl ugrasmıs olmamıs
Sonra hamile kalmıs dusuk yapmıs kurtaj olmus
Dr lar 6 ay filan korunun dio ya
Bununda kocişi bi yere gidecekmiş cok ii hatırlıyo
Ayak ustu bi kere birlikte olmus bebis gelmiş
Beklemediği anda herkes kafaya takmiycen dio
Madem yapmamaya karar verdin oluruna bırak
Ha beni sorarsan benbu ay bebek cıkmazsa hemen asılama
Yaptıracagım ama benim yas38 vaktim yok acelem var :)
günaydın canım inşallah hamile kalırsın ve bi oğluşun olur
qüzel müjdeli haberlerini beklioruzzzz
batına 2 qün kaldıysa kan testiyaptırsana ne duruyosunnnnn
ben 3qün kala yaptırıcam geç dölenme değilse kesin çıkıyooo
canlarrr
sanırım adet olacam pembeler gelmeye başladı... sonu kırmızı olacak belli
beni ekim topiği paklar bu saatten sonraa
hayırlı cumalarınız olsun hanımlar...Rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip eylesin,,bebek bekleyenlerin de yüzünü güldürsün Herkesin duaları kabul olur inş...(amin):26::26::26:
canim erken degilmi ??
Insallah gelmezler yaaa yerlesme kanamasi olsun o...
hayırlı cumalarınız olsun hanımlar...rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip eylesin,,bebek bekleyenlerin de yüzünü güldürsün herkesin duaları kabul olur inş...(amin):26::26::26:
bana kalırsa her zaman doktor kontrolünde ol ve doğal kürlere başla...belki iyi gelir doğal kürler incir kürü ve soğan kürü dumuştum bi de çok iltihap varsa maydonoz die biliyorum annem söleri maydonozu iyice haşlayıp sıcak sıcak iki bezin arasına koyum hep rahim yolunu temizler hemde iltabı attırır derdi ve kendi hep denerdi denemekde fayda var...[/QUOTE
canım çok sagol.. ama ben bitkisel bişey kullanmadım hiç.. bunları kullandıysan nasıl yapılır nasıl ullanılır yenilirmi içilirmi sürülürmü yazarsan çok sevinirim.. zahmet olcak ama kusura bakma
soğan ve incir kürü haşlanarak içiliyo ama maydonız bez arasında orkid koyar gibi arana koyup bekletiyosun...soğan v icir kürü tarifi var bloglarda incelersen bulursun...canım...inş şifa olur...:26::26:
OOOHH ne guzel soyledin oyle...
AMIN AMIN AMIN...
hayirli cumalar canim sanada ne dilegin varsa kabul olur insallah...
Insallah canim sagol.. bende bir erkek bebek isterim yaa hayirlisi..
evet 2 gun kaldi ama 18.gun yumurtladim gec dolenme oluyor o zaman (yanlisim yoksa )
o yuzden bekliycem bat gecsin pazartesi olsun sali yaparim..
cok heveslendim adet gelmezse insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?