Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Belkide bebek vardır
Bat ı bekle kan ver

Insallah muradima ericem..
YAA su gaz meselesi insani rezil ediyo kocamda olsa.. Cok var oyle boyle degil..
Yapmicam canim test dedigin gibi bekleyim adet gelcek mi gelmicek mi..

ama bak bugun basladi bu belirtiler.dp9. gece hele hic uyumadim agzim kup kuru olmus kac kere su icmeye kalktim..
(bu arada gece kalktim kocis tv izliyor gece uykusu tutmamis.. bende geldim saclar karma karisik amannnn bi korktu.. nasil guldum vallaha..)

Gaz olayı çok fena hele yatarken çok rahatsız oluyordum böle inanılmaz bi şişlik vardı içimde göğüslerim çok acıodu şişmişti midem de bulanıodu ( bunun için erken diolar ama ) kasıklarım kasılıyordu sanki adet olcakmışım gibi ama farklı bir duygu vardı içimde onu sen de hissediyorsundur ... Bide ben bat dan beş gün önce test yaptırmıştım negatifi ona rağmen hamile hissediyorum kendimi :) ve bat geçince haklı olduğumu gördüm :) senin de öyle olur inşallah :)

mine yaa..senin yazını okuyunca yine içime bişey düşüyo ümidini kaybetme diyorum. bata 2 gün kaldı testler hala negatif

günaydın canım inşallah hamile kalırsın ve bi oğluşun olur
qüzel müjdeli haberlerini beklioruzzzz
batına 2 qün kaldıysa kan testiyaptırsana ne duruyosunnnnn
ben 3qün kala yaptırıcam geç dölenme değilse kesin çıkıyooo

Son düzenleme:

Evet yaa..
gobegimin altinda sislik var.. cekilir gibide biseyler oluyo orda bisey oluyor ama ne allah bilir tabi..
benim de negatif cikti ya canim.. insallah senin gibi olurum..
ama ben kendimi hamile hisetmiyorum bi tuhaf hisediyorum.. sanki hastalancam.. ben adeten once 1 hafta cok usurum bugun yaniyorum resmen..

cnm. bir gun iliski var bir gun yok demek.
tatlim. biz ona dusus demiyrz. benim tabloma bak lutfen.

Oyle mi ??
ben iyice umutlaniyorum..

canlarrr

sanırım adet olacam pembeler gelmeye başladı... sonu kırmızı olacak belli

beni ekim topiği paklar bu saatten sonraa

inan bende öyle düşünüyodum.. ama geçen burda bi arkadaş bişeyler söyledi çok haklı buldum.. diyoki hani oluruna bırakın yumurtlamayı falan boşverin düşünmeyin diyenlere; ananelerimiz annelerimiz dogal besleniyodu kimyasal yoktu radyasyon bu kadar yoktu.. şuan bizim ekstra yöntem kullanmaktan başka çaremiz yok.. dogurganlıgımız bu dönemde çok olumsuz etkileniyor.. dedi.. bende bayagı haklı buldum.. o yüzden ugraşmaya devam etsem mi diye düşündüm..

Insallah canim sagol.. bende bir erkek bebek isterim yaa hayirlisi..

evet 2 gun kaldi ama 18.gun yumurtladim gec dolenme oluyor o zaman (yanlisim yoksa )
o yuzden bekliycem bat gecsin pazartesi olsun sali yaparim..
cok heveslendim adet gelmezse insallah..

hayırlı cumalarınız olsun hanımlar...Rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip eylesin,,bebek bekleyenlerin de yüzünü güldürsün Herkesin duaları kabul olur inş...(amin):26::26::26:

hayırlı cumalarınız olsun hanımlar...Rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip eylesin,,bebek bekleyenlerin de yüzünü güldürsün Herkesin duaları kabul olur inş...(amin):26::26::26:

OOOHH ne guzel soyledin oyle...
AMIN AMIN AMIN...

hayirli cumalar canim sanada ne dilegin varsa kabul olur insallah...

canim erken degilmi ??
Insallah gelmezler yaaa yerlesme kanamasi olsun o...

sanmıyorum cnm yerleşme kanamsı olduğunu
Erken ewet ama düşükten sonra dr demişti. Adetin düzensizleşicek filan diye. Eskiden 28 günde 1 idi şimdi 23 günde 1 oluyorum demekki :26:

hayırlı cumalarınız olsun hanımlar...rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip eylesin,,bebek bekleyenlerin de yüzünü güldürsün herkesin duaları kabul olur inş...(amin):26::26::26:

aminnn canımmm inşallahhh

evet qeç döllenme oluyor eğer tuttuysa inşallah...
hep birlikte burdan mayıs anneleri topiğine qeçelim istiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…