Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

=)) bnde folikasit kullaniyorum =) insallah bu ay gelir hicrancim ne kadarlik evlisinn

Gebelik olusmadan 3ay once kullanilmasi iyi olur diyorlar dr lar canim kullan sen
Ben iki yillik evliyim 2012hazirandan beri korunmuyorum pko luyum tedavi goruyorum hap igne falan iki ay once asilama oldum iki ay ara verdim onumuzdeki haftada hsg cektircem benim durumlar karisik biraz

Kislar telas yapmayin zayif olmak hamislige engel degil bendee 44kiloyum bi ara 49lara ciktim ama yine verdim hatta benim dr m sen kilo almayacaksin dedi pko oldugu icinnasilsa hamislikte bol bol alicaz

Bu konuyu biraz daha araştırmalıyız sanırım tatlım. Çünkü doğruluk payı nedir bilmiyorum ama... Çok zayıf bayanlarda döllenme olsa bile bebek tutunamayabilir diye bir duyum aldım. Bnm şirkette bir arkadaşımda hamileydi oda bizim gibi kürdan misali ve düşük yaptı... Bende 3 gün yemesem yemek aramam... Eskiden böyle değildim. Aslında sadece bebiş açısından değil kendi açımızdan da düşünmeli ve öğünleri atlamamalıyız...

İnşallah dediğiniz gibi zayıflık etki etmiyordur canlar ....

Bide hamile kalmak için çalışmalara başlamadan önce vitamin fln gibi alınması gereken özellikle bir şeyler var mı?

Merhaba arkadaslar siteyi uzun suredir takip ediyorum faakat bu ilk mesajimm

ben Almanya da yasiyorum bebegim olmasini ben de cok istiyorum.

bu ay clear blue digital ovulation test kullandim birkac gun ikinci cizgi koyu cikti fakat gulen yuz cikmyaadi dun test yaptim ikinci cizgi cok az belirgin neden boyle oldugunu anlamadim yakin diye beklerken daha az cikti. ne zaman gulecek bu test bana merakla bekliyorum. aramizda bunu yasayan varsa bilgileri paylasabilir mi

Allahim bebek isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin

Canim senin icin erken degil mi hsg:26:
Bende cok korkuyorum ama evlat hasretinden daha fazla canımı yakamaz hsg denen sey

tatlm 15 aydr istyoruz ama olmadı esm doktora gdelm ddi öbr hfta aslında ben doktora gtmstm sorun ckmamstı

Selam kızlar...
Doktordan geldim şimdi. Polipler hamile kalmaya engel değiller ben histeroskopi önermiyorum dedi. Öyle mutluyum ki anlatamam. Korunmadan bir 6 ay geçirelim senin tetkiklerini yaptık herşey yolunda. Kasım ayına kadar bekleyelim olmazsa eşinin durumuna bakacağız dedi.

Folik asidi sordum; yeşil renkli besinlerden tüketiyorsan gerek yok dedi ama ben çok sağlıklı beslenen biri değilim çalışıyoruz neticede her gün sebze yemeğim olmuyor dedim kesinlikle yemek olayını düzene koymalısın hamile kalınmadan önce de sonra da beslenme çok önemli yumurtalıklar içinde dedi. Folacın diye bir vitamin verdi...

Bir de en önemlisi hamile kalma olayını kafandan çıkar uzaklaş biraz sanal ortamdan kesinlikle daha rahat edeceksin yumurtlama döneminden sonraki haftaları kendine eziyet tarihleri olarak belirleme çık dolaş gez alışveriş yap mutlu olmaz çok önemli vücudun kendini ona göre hazırlayacaktır. Belirti aramaktan vazgeç. İlişkinin tadını çıkar isteyerek birlikte olun ve aklınızdan çıkarın bu konuyu normal bir dönem gibi davranın dedi biraZ buralardan uzak duracağım ama sizi takip ederim yine de. Tatile gidiyoruz zaten :) kendinize çok iyi bakın... Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum. Hakkımızda hayırlısı diyorum:)

Hicrancimm insallah hamile kalirsin biraz karisik olsada durumun onemli olan bebislerin gelmesii hsg sonucunda iyi cikar umarim..bu arada bi blog takip ediyorum bebek yapim onarik gunlugu diye orda dilegin bebek yapim gunlugu var bir suru tedavi olmus ve sonunda supriz hamilelik haberi boyle seyleri okumak insana iyi geliyor tavsiye ederim o blog baya hos =)

cnm cok gzel anltmssn saol dkate alcam ben

Hosgeldin canım ovulasyon testini hic kullanmadim ama test bozuk degilse belki daha gec yumurtluyosundur uibede daha ii bilen biri cvplarsa bizde ogrenmis oluruz bu arada batin kac

Kiz o kadar sevindimki anlatamam ins cok daha güzel olacak ve baska tedaviye gerek kalmadan hamile kalacaksın dualarim seninle canım benim. Aslında dr.un dedigi gibi burdan uzaklassam banada iyi gelecek sma yapamiyorim neyseki baya kararlıyim bu ay vata yakin brlirti aramak test yapmak yok ztn o aralar bendr mrmlekete gidiyorum unuturum gezip tozarken. Cok öpüyorum seni kendine iyi bak ama yinede bizi yalniz birakna

İnşallah dediğiniz gibi zayıflık etki etmiyordur canlar ....

Bide hamile kalmak için çalışmalara başlamadan önce vitamin fln gibi alınması gereken özellikle bir şeyler var mı?
genelde folik asit takviyesi öneriyor drlar canim..ceviz falan da coj faydalı gebelik için

tatlm 15 aydr istyoruz ama olmadı esm doktora gdelm ddi öbr hfta aslında ben doktora gtmstm sorun ckmamstı
Birde esin gitsin canim sende sorun yokmus sukur ins esindede bisey cikmaz ama gorunmesi cok ii olur eğer bisey çıkmazsa hsg cektirirsin canim
sagol canim iyi dileklerin icin rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin beklemek cok zor inan....dedigin blogada bakicam canim böyle yazılar umut oluyor bizden daha kotu durumda olanlar var şükür halimize

evet cnm bkalm inş bsey ckmaz

offfffkızlar ya vakıt gecmiyo bı gelse su günler yumurtlama sonrası hamile kalma sansı yüzde kac bılen varmı

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım.
Bende ovulasyon testi kullanıyorum ancak benim kullandığımın markası farklı ve gülen yüz fln çıkmıyor. Sadece 2koyu çizgi yada tek çizgi olayı var. Örn : 16.07.2013 tarihinde regl gördüm. 01.08./02.08 tarihlerinde ovulasyon testimde 2 koyu renk çizgi çıktı. 03.08 de denediğimde ise çizgi silinmişti. Eğer istersen benim kullandığımın markasını paylaşabilirim. Gerçi Almanya'da var mıdır onu bilmiyorum.

hımm canım peki doktor ne dedi? şimdi böyle bir olay geçirdiysen ben kür veya çay içme derim direk doktorun dediklerini yapmak en mantıklı. Çünkü her kür yada çay her kişide aynı etkiyi yapmıyor. yanlış yönlendirmek istemem seni
ama 2 ay doğum kontrol ilacı birşey yapmaz. ben 1buçuk sene içtim herhangi bir skntı olmadığını belirtti doktorum. normalde çok uzun seneler kullandığın zaman yumurtaları tembelleştiriyormuş.

Adetlerin düzenliyse en güzeli ovülasyon dönemini bekleyerek gün aşırı ilişkiye girmek...

Ali tutku arkadasim bende almanyada yasiyorum ve bahsettigin ov testlerden bende aldim ama bazen bozuk cikabiliyor yani bende iki paketten 4tane bozuk cikmistir hic bir sonuc vermiyor yani yuvarlak bile gostermiyor bozuk olunca ama iki onemli gunleri gosteriyor ve net bir test ve pahalli. Ben ebaydende siparis vermistim cok ucuza elli tane ve onlarda iyi oluyor bosuna verme pahallilara para derim.
Buarada doktora gorundunmu bilmiyorum ama yumurtlama takibi yaptir catlayip catlamadigini anlamak icin

Kizlar ben dun doktora gittim 10. Gundu ve yumisim 13mm olmus bu carsamba yani yarin asilamam var me bi hap ne bi ilac nede igne hic birsey vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…