=)) bnde folikasit kullaniyorum =) insallah bu ay gelir hicrancim ne kadarlik evlisinn
Hosgeldin canim yeme konusunda ayni durumdayiz bende 45 kiloyum 46ydim hatra bu ara 44lerde falanim ondanda cok korkuyorum hic yemedende yasayabiliyorum bisküvi kek falan. Esimin islerinden dolayi 2haftadir yemeği tek yiyorum bu yüzden hep gecistirdim korkuyorumda hamilelikte sorun yasarim die:18:
Bendeeee
Mrb elacimmm....aselin topiginde konusmustuk sanirim:26:
selam kızlar bugün çatlatma iğnesini vurdurcam inşallah bu ay tutar geçen ay tutmamıştı bu ay tutsunda artık bizde gebelik takvimi ekleyelim yaaa
Canim senin icin erken degil mi hsg:26:
Bende cok korkuyorum ama evlat hasretinden daha fazla canımı yakamaz hsg denen sey
Gebelik olusmadan 3ay once kullanilmasi iyi olur diyorlar dr lar canim kullan sen
Ben iki yillik evliyim 2012hazirandan beri korunmuyorum pko luyum tedavi goruyorum hap igne falan iki ay once asilama oldum iki ay ara verdim onumuzdeki haftada hsg cektircem benim durumlar karisik biraz
Kislar telas yapmayin zayif olmak hamislige engel degil bendee 44kiloyum bi ara 49lara ciktim ama yine verdim hatta benim dr m sen kilo almayacaksin dedi pko oldugu icinnasilsa hamislikte bol bol alicaz
Selam kızlar...
Doktordan geldim şimdi. Polipler hamile kalmaya engel değiller ben histeroskopi önermiyorum dedi. Öyle mutluyum ki anlatamam. Korunmadan bir 6 ay geçirelim senin tetkiklerini yaptık herşey yolunda. Kasım ayına kadar bekleyelim olmazsa eşinin durumuna bakacağız dedi.
Folik asidi sordum; yeşil renkli besinlerden tüketiyorsan gerek yok dedi ama ben çok sağlıklı beslenen biri değilim çalışıyoruz neticede her gün sebze yemeğim olmuyor dedim kesinlikle yemek olayını düzene koymalısın hamile kalınmadan önce de sonra da beslenme çok önemli yumurtalıklar içinde dedi. Folacın diye bir vitamin verdi...
Bir de en önemlisi hamile kalma olayını kafandan çıkar uzaklaş biraz sanal ortamdan kesinlikle daha rahat edeceksin yumurtlama döneminden sonraki haftaları kendine eziyet tarihleri olarak belirleme çık dolaş gez alışveriş yap mutlu olmaz çok önemli vücudun kendini ona göre hazırlayacaktır. Belirti aramaktan vazgeç. İlişkinin tadını çıkar isteyerek birlikte olun ve aklınızdan çıkarın bu konuyu normal bir dönem gibi davranın dedi biraZ buralardan uzak duracağım ama sizi takip ederim yine de. Tatile gidiyoruz zaten :) kendinize çok iyi bakın... Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum. Hakkımızda hayırlısı diyorum:)
Merhaba arkadaslar siteyi uzun suredir takip ediyorum faakat bu ilk mesajimm
ben Almanya da yasiyorum bebegim olmasini ben de cok istiyorum.
bu ay clear blue digital ovulation test kullandim birkac gun ikinci cizgi koyu cikti fakat gulen yuz cikmyaadi dun test yaptim ikinci cizgi cok az belirgin neden boyle oldugunu anlamadim yakin diye beklerken daha az cikti. ne zaman gulecek bu test bana merakla bekliyorum. aramizda bunu yasayan varsa bilgileri paylasabilir mi
Allahim bebek isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin
Selam kızlar...
Doktordan geldim şimdi. Polipler hamile kalmaya engel değiller ben histeroskopi önermiyorum dedi. Öyle mutluyum ki anlatamam. Korunmadan bir 6 ay geçirelim senin tetkiklerini yaptık herşey yolunda. Kasım ayına kadar bekleyelim olmazsa eşinin durumuna bakacağız dedi.
Folik asidi sordum; yeşil renkli besinlerden tüketiyorsan gerek yok dedi ama ben çok sağlıklı beslenen biri değilim çalışıyoruz neticede her gün sebze yemeğim olmuyor dedim kesinlikle yemek olayını düzene koymalısın hamile kalınmadan önce de sonra da beslenme çok önemli yumurtalıklar içinde dedi. Folacın diye bir vitamin verdi...
Bir de en önemlisi hamile kalma olayını kafandan çıkar uzaklaş biraz sanal ortamdan kesinlikle daha rahat edeceksin yumurtlama döneminden sonraki haftaları kendine eziyet tarihleri olarak belirleme çık dolaş gez alışveriş yap mutlu olmaz çok önemli vücudun kendini ona göre hazırlayacaktır. Belirti aramaktan vazgeç. İlişkinin tadını çıkar isteyerek birlikte olun ve aklınızdan çıkarın bu konuyu normal bir dönem gibi davranın dedi biraZ buralardan uzak duracağım ama sizi takip ederim yine de. Tatile gidiyoruz zaten :) kendinize çok iyi bakın... Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum. Hakkımızda hayırlısı diyorum:)
genelde folik asit takviyesi öneriyor drlar canim..ceviz falan da coj faydalı gebelik içinİnşallah dediğiniz gibi zayıflık etki etmiyordur canlar ....
Bide hamile kalmak için çalışmalara başlamadan önce vitamin fln gibi alınması gereken özellikle bir şeyler var mı?
Birde esin gitsin canim sende sorun yokmus sukur ins esindede bisey cikmaz ama gorunmesi cok ii olur eğer bisey çıkmazsa hsg cektirirsin canimtatlm 15 aydr istyoruz ama olmadı esm doktora gdelm ddi öbr hfta aslında ben doktora gtmstm sorun ckmamstı
sagol canim iyi dileklerin icin rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin beklemek cok zor inan....dedigin blogada bakicam canim böyle yazılar umut oluyor bizden daha kotu durumda olanlar var şükür halimizeHicrancimm insallah hamile kalirsin biraz karisik olsada durumun onemli olan bebislerin gelmesii hsg sonucunda iyi cikar umarim..bu arada bi blog takip ediyorum bebek yapim onarik gunlugu diye orda dilegin bebek yapim gunlugu var bir suru tedavi olmus ve sonunda supriz hamilelik haberi boyle seyleri okumak insana iyi geliyor tavsiye ederim o blog baya hos =)
genelde folik asit takviyesi öneriyor drlar canim..ceviz falan da coj faydalı gebelik için
Birde esin gitsin canim sende sorun yokmus sukur ins esindede bisey cikmaz ama gorunmesi cok ii olur eğer bisey çıkmazsa hsg cektirirsin canim
sagol canim iyi dileklerin icin rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin beklemek cok zor inan....dedigin blogada bakicam canim böyle yazılar umut oluyor bizden daha kotu durumda olanlar var şükür halimize
Merhaba arkadaslar siteyi uzun suredir takip ediyorum faakat bu ilk mesajimm
ben Almanya da yasiyorum bebegim olmasini ben de cok istiyorum.
bu ay clear blue digital ovulation test kullandim birkac gun ikinci cizgi koyu cikti fakat gulen yuz cikmyaadi dun test yaptim ikinci cizgi cok az belirgin neden boyle oldugunu anlamadim yakin diye beklerken daha az cikti. ne zaman gulecek bu test bana merakla bekliyorum. aramizda bunu yasayan varsa bilgileri paylasabilir mi
Allahim bebek isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin
aralıkta düşük yaptım bi süre aradan sonra mart ayından beri bebek olsun diye çalışıyoruz. düşükten sonra iki ay doğum kontrol hapıyla korundum acaba onun mu bi zararı olur mu? adetlerim de düzenli ama bir sorun yok ne yapsam ne içsem faydası olur diye düşünüyorum
ahahahhaaa ne noktaymış o öylebizim o nokta neredeyse bi bulamadık hep ıska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?