Canım o noktanın adına biz Stres diyoruz. O arkadaş bebek istemediği için umursamadan girmiş ilişkiye. Bizler bebekte bebek diye kafayı oraya takıyoruz, stres yapıyoruz. Sonrası hüsran oluyor.
Merhaba Canlar
Tahmin ettiğimden çok daha erken gelen adetim, aslında gelmesi gereken gün olan DÜN bitti. Bugünden itibaren yeniden çalışmalara başlıyoruz inşAllah. Phia isimli arkadaş bir topikte indirimli testlerden bahsetmişti. Ovulasyon ve gebelik testi Sipariş verdim, yarın elimde olacak. Kistler için kontrole gittiğimde doktorum yumurtlama olmamış demişti. Bu ay yarından itibaren ovulasyon testleriyle takip edeyim diyorum. Acaba yine yumurtlamamda bir problem mi var. Ona göre devam edelim yolumuza. Rabbim inşAllah bu ay güldürür yüzümüzü, inşAllah yeniden bir hamilelik haberi verebilirim sizlere. Sanki boğazımda birşeyler düğümlenip kalıyor. İçimdeki fırtınalar birtürlü dinmedi. Yeniden güzel haberler alsak, fırtınam yerini bebeğimin masum sessizliğine bıraksa. Gel artık bebeğim, nolur gelll... Seni çok özledim...
aynen bu ay pek düşünmedim ya da düşünmüyormuş gibi yaptım ama sanırım yine birşey yok. bu aralar tek derdim ilişkiden sonra belim çok ağrıyor 1 gün boyunca ağrıyor 1 haftadır. sanırım bebek yapacaz diye belimden oldum
Ee çalışmalara yogunlasinca bel agrisi olabilio:)) yinede dikkat et canim sağlığına bu arada listede yoksun batin kac
kızlar mehaba,benmde aşırı derecede midem bulanıor ve adetime 2 ün var test yaptım negatif ama kendimi çok kaptırmıştım.sizce ihtimal nedir?
Canim ztn adetin gecmeden idrarda olma olasiligi düşük birazcik sabret adetin gecikirse yap
bilmiyorum tuhaf bir bel ağrısı . tatlım benim bat bu ayın 25 i . bakalım daha 5 gün var ama dün idrar testi yaptım negatif çıktı.
Kendini birazcik dinlemeyi birakirsan rahatlarsin belki tatlim psikolojikte olabilir gercekte sma kafana cok rakiyosan psikilojkte oluyo çünkü geçen ay bende yasadim belirti ama yok işte. Akışına birak canim zor ama bu sekilde olma olasiligi daha yüksekmidemde bulanıyor ksıklarımda ağrıyor hangisi psikolojik anlamadım.iice sinirerim bozulmaya başladıbi kere düşük yaptım ztn moralim alt üst kendmi çok çaresiz hissediyorum
kızlar mehaba,benmde aşırı derecede midem bulanıor ve adetime 2 ün var test yaptım negatif ama kendimi çok kaptırmıştım.sizce ihtimal nedir?
Canim haklisin sabredemiyoruz ama erken yapmissin testi onceki yorumumdasa dedigim gibi adetiniz gecmeden yapmayın testi genellikle hamilelik olsada cikmaz
o zaman benmki kesin psikolojikmerhaba . bildiğim kadarıyla hamilelikte mide bulantıları 2. ayda başlıyormuş.adet günü yaklaşıncada mide bulantıları kasık ağrıları olabiliyor. ne diyim inşallah hamilesindir
ah canım ya emin ol ben de aynı durumdayım düşük yaptığımdan beri neredeyse 8 ay oluyor psikolojim yerle yeksan oldu her ay yok göğsüm şişiyor yok kasıklarım batıyor midem bulanıyor yok uyku tutuyor falan filan.. Allah yardımcımız olsun . ben de yarın tam teşkilatlı doktora gitmeye karar verdim. yine de bu ayki belirtilerin bebek olur inşallahhhhh boşa çıkmaz.o zaman benmki kesin psikolojikstresten heralde sıkıntıdan midem bulanıyor niye bu kadar abartıorum die düşünüorum bazen ama elimde diil kendimi durduramıorum. durup durup ağlamalar. aglarken kendimi helak ediyorum ama yok gene yok
ah canım ya emin ol ben de aynı durumdayım düşük yaptığımdan beri neredeyse 8 ay oluyor psikolojim yerle yeksan oldu her ay yok göğsüm şişiyor yok kasıklarım batıyor midem bulanıyor yok uyku tutuyor falan filan.. Allah yardımcımız olsun . ben de yarın tam teşkilatlı doktora gitmeye karar verdim. yine de bu ayki belirtilerin bebek olur inşallahhhhh boşa çıkmaz.
iyi akşamlar canlar
ya ben bu ovulasyon testlerini hi kullanmdadım bugün klomene başladım 27 sinde doktor muayene edecek ben ne zaman yapmalıyım testi, bir de çift çizgi çıkınca yumurta çatlamış mı demek oluyor kızlaar lütfen aydınlatın beni:44:
rabbim yüzümüzü güldürsün inş en kısa zamanda. allahın isteyen herkese ver banada ver die dua ediyorum hep. bide benm canımı sıkan diğer bi konu çikolata kistim var bnm. çikolaat kisti olduunu öğrendıkten 2 ay sonra hamile kaldım faat düşük yaptım. herkese ne güzel işte en azından hamile kalabiliosun dio ama düşükten sonra bu 2. ayım ama neden şimdi kalamıorum yaptıklarımı denediim yolları bi bilesenn
canım düşükten sonra sırf en az iki ay beklemen gerekiyor diye biliyorum çünkü ben düşük yaptıktan 45 gün soonra adet gördüm üstüne de 2 ay korundum . vücudunun sağlıklı hamile kalabilmen için dinlenmesi toparlanması gerekiyor.
bugün bu sitede okudum kadın 3 yıl çocuğu olmamış 2009 da yazmış çikolata kistleri varmış biraz sorunluymuş ameliyat olcam yazıyordu. yıllar sonra 2011 de biri benim gibi yazıyı okuyup sormuş ne ooldu ameliyattan sonra çocuğun oldu mu tedavilerin sonuç verdi mi diye . çok şükür kadının ameliyattan sonra çocuğu olmuş.. Allah Ya Rabbim umut kapılarımızı açık tutsun. sağlıklı , vatana millete ailesine hayırlı evlatlar versin
muhakkak hep bi umut var ama bi yandada hep umutsuzlukbu şekilde çikolata kisti ile işgili forumları çok okudum çocuk sahibi olanda olamayanda o yüzden tek sığınaıım Rabbim şifayıda dermanıda ondan diliyorum. inşallah sesimi duyar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?