Kızlar size 2 komik sey soyliycem
1aslen bende malatyalıyım
Demekki malatyalılların bebişi gec oluyo
2 aramızda orgazm olan bir tek istanbullu:)
Tuwalete girme ihtiyacı duyuyormus
Ama kusmesin ben abla olarak takılıyorum
guzeller. bazen yazilanlari okuyrm ama cevap vermiyorum. birden fazla yazdim eminim. azeride sag olsun dinleyip uyguladi. o da benim gibi ates olcerek gebe kaldi. gunlerdir ona gebe oldugunu soyledim atesine gore. tabi ki bunlar vesile. ama duzgun uygulandiginda goruldugu gibibise yariyor allahin izniyle. monbebe de uyguladi. dun demistim ona yarin adet olursun diye ki oldu. siz bilirsiniz artik.
bu arada gobuse isim yazma gelenegini ates topiginde ben baslatmistim. azerinin ismi ikinci silinendi. simdi gebe.
ilk silinenle ilk yazdigim diger iki arkadas da buyuk ihtimal gebeler :))
darisi tum topigin basina..
İns canimHımm anladım
Hem orgazm oluruz hem bebek yaparız diosun:)
cute ates olcme topikinde de yazdim canim ben ayin 12 si adet gordum bugun bitdi ve 25-28 gun adet dongum benim yumurtlama ve calismali olacagim gunler hangisi hesaplarmisin lutfen simdiden tesekkur ederimguzeller. bazen yazilanlari okuyrm ama cevap vermiyorum. birden fazla yazdim eminim. azeride sag olsun dinleyip uyguladi. o da benim gibi ates olcerek gebe kaldi. gunlerdir ona gebe oldugunu soyledim atesine gore. tabi ki bunlar vesile. ama duzgun uygulandiginda goruldugu gibibise yariyor allahin izniyle. monbebe de uyguladi. dun demistim ona yarin adet olursun diye ki oldu. siz bilirsiniz artik.
bu arada gobuse isim yazma gelenegini ates topiginde ben baslatmistim. azerinin ismi ikinci silinendi. simdi gebe.
guzeller. bazen yazilanlari okuyrm ama cevap vermiyorum. birden fazla yazdim eminim. azeride sag olsun dinleyip uyguladi. o da benim gibi ates olcerek gebe kaldi. gunlerdir ona gebe oldugunu soyledim atesine gore. tabi ki bunlar vesile. ama duzgun uygulandiginda goruldugu gibibise yariyor allahin izniyle. monbebe de uyguladi. dun demistim ona yarin adet olursun diye ki oldu. siz bilirsiniz artik.
darisi tum topigin basina..[/QUOTE
Gobuse benide yazar misin canim
Cute sen nie uyumadın bakim bu saatte
cunkuuuuu diger topigimdeki arkadasim gebe ve onu takip ediyrm)
yani azerikizi...
Cute ben simdi adet oluncamı ates olcem
Ne zaman baslanıyo
tatlim. onu ogrenir ogrenmez yapiyorsun.guzeller. bazen yazilanlari okuyrm ama cevap vermiyorum. birden fazla yazdim eminim. azeride sag olsun dinleyip uyguladi. o da benim gibi ates olcerek gebe kaldi. gunlerdir ona gebe oldugunu soyledim atesine gore. tabi ki bunlar vesile. ama duzgun uygulandiginda goruldugu gibibise yariyor allahin izniyle. monbebe de uyguladi. dun demistim ona yarin adet olursun diye ki oldu. siz bilirsiniz artik.
darisi tum topigin basina..[/QUOTE
Gobuse benide yazar misin canim
azeriye soyle istersen hemen yazsin seni de)
benimki gecti artik)
hemen basla cnm.
sabah 6-8 arasinda belli bir saatte dijital temometre ile dil altindan olc.
ama yataktan cikmadan. gozunu acar acmaz. bu kadar basit)
tatlim. onu ogrenir ogrenmez yapiyorsun.
azeriye soyle istersen hemen yazsin seni de)
benimki gecti artik)
Biri bana ates olcme topiğinin linkini atsın please
Kesin kararlıyım bu ay kız yapıp senin oglana vercem:)
Bu ne sorumluluk
:))
ya huyum kurusun. calisirken de boyleyim ben. aslinda sevmiyrm bu yonu mu.. cok eziliyrm sonra..
Eneee göbeğinize benide yazinnnnnnn
Valla çok kuserim yoksaaa
Kasiklarim belim cok agriyo bide dun gece ruyamda balik gördüm kizlar hamilemi kalcam acep
:))
ya huyum kurusun. calisirken de boyleyim ben. aslinda sevmiyrm bu yonu mu.. cok eziliyrm sonra..
cute canim nolur bana da cevap yazzzzzzzzzzzzzzzz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?