Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

merhaba canim bi malatyali daha :))) super malatyali topigi oldu :)) bende tuvalete gitme ihtiyaci duyuyom

guzeller. bazen yazilanlari okuyrm ama cevap vermiyorum. birden fazla yazdim eminim. azeride sag olsun dinleyip uyguladi. o da benim gibi ates olcerek gebe kaldi. gunlerdir ona gebe oldugunu soyledim atesine gore. tabi ki bunlar vesile. ama duzgun uygulandiginda goruldugu gibibise yariyor allahin izniyle. monbebe de uyguladi. dun demistim ona yarin adet olursun diye ki oldu. siz bilirsiniz artik.

bu arada gobuse isim yazma gelenegini ates topiginde ben baslatmistim. azerinin ismi ikinci silinendi. simdi gebe.

ilk silinenle ilk yazdigim diger iki arkadas da buyuk ihtimal gebeler :))
darisi tum topigin basina..

Bi ben bilemedm su ates olcme isini unuturum zaten her sabah

cute ates olcme topikinde de yazdim canim ben ayin 12 si adet gordum bugun bitdi ve 25-28 gun adet dongum benim yumurtlama ve calismali olacagim gunler hangisi hesaplarmisin lutfen simdiden tesekkur ederim

Cute ben simdi adet oluncamı ates olcem
Ne zaman baslanıyo

Cute ben simdi adet oluncamı ates olcem
Ne zaman baslanıyo

hemen basla cnm.
sabah 6-8 arasinda belli bir saatte dijital temometre ile dil altindan olc.
ama yataktan cikmadan. gozunu acar acmaz. bu kadar basit )

Eneee göbeğinize benide yazinnnnnnn
Valla çok kuserim yoksaaa

Kasiklarim belim cok agriyo bide dun gece ruyamda balik gördüm kizlar hamilemi kalcam acep

Bu ay bende hamile kalirsam çin takvimine gore kizim olcak görünüyo hadi hayirlisi insallah o yuzden bu ay kalmak cok istiyorummm ^_^ birbirimize dua edelim inss

Eneee göbeğinize benide yazinnnnnnn
Valla çok kuserim yoksaaa

Kasiklarim belim cok agriyo bide dun gece ruyamda balik gördüm kizlar hamilemi kalcam acep

CLeOpaTRa daha once de yazmistim sana batimiz ayni diye nasil bi agri hissediyisun benim de boyle baski varmis gibi agrim var meraktan sorup duruyorum heryere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…