guzeller. bazen yazilanlari okuyrm ama cevap vermiyorum. birden fazla yazdim eminim. azeride sag olsun dinleyip uyguladi. o da benim gibi ates olcerek gebe kaldi. gunlerdir ona gebe oldugunu soyledim atesine gore. tabi ki bunlar vesile. ama duzgun uygulandiginda goruldugu gibibise yariyor allahin izniyle. monbebe de uyguladi. dun demistim ona yarin adet olursun diye ki oldu. siz bilirsiniz artik.
bu arada gobuse isim yazma gelenegini ates topiginde ben baslatmistim. azerinin ismi ikinci silinendi. simdi gebe.
ilk silinenle ilk yazdigim diger iki arkadas da buyuk ihtimal gebeler :))
darisi tum topigin basina..
CLeOpaTRa daha once de yazmistim sana batimiz ayni diye nasil bi agri hissediyisun benim de boyle baski varmis gibi agrim var meraktan sorup duruyorum heryere
canom ben 6.5 sene hhk.de okudum son dönem Malatya lisesine gecip ordan mezun oldum:)ben 32 yaşındayım tatlım, malatya lisesi mezunuyum, paşaköşkünde oturuyorum :) kernek değil ama vilayet parkına bende çok üzüldüm, yazık oldu oraya
sagol canim Allah razi olsun hersey icin peki tahmini yumurtlama gunleri hangileri ?cnm. hem 25 hem 28 i alarak ortak hesap yapiyrm.
12 si son adet baslangici.
20 eylul-2ekim arasi verimli gunlerin. gun asiri calisan lazim.
olur cnm. dil altindan olcsun yeter.kuzum normal şu bebeklerin ateşini ölçtüğümüz ateş ölçerle olurmu :44::44::44::44:
Kızlar uyuyorum ben artık
İyi geceler tatlı bebişli ruyalar
olur cnm. dil altindan olcsun yeter.
al bakalim.link. tembel.ogrenci.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
Cutem slm.ben adetim yeni bitti sali baslasam ates olcmeye olurmu.olur cnm. dil altindan olcsun yeter.
Yok karar verdim kızın olsada ben alcam:)
Boyle gelin bulunmaz
Simdi nie kaynanaya dayanamadıgını anlıyorum
Sonuna kadar dinliyosun dimiiiii
sagol canim Allah razi olsun hersey icin peki tahmini yumurtlama gunleri hangileri ?
Cutem slm.ben adetim yeni bitti sali baslasam ates olcmeye olurmu.
olur cnm. dil altindan olcsun yeter.
tamam canim ozaman sana yazarim yine ovi testi alsammi?emin olmak icin ne derssin?aynennnnnnn oyle canim.
kiz sorma onlarda cok ezdi beni.
ama bni gorsen sen de ezilecek tip.yok dersin.
neyse kismet kader iste.
cnm. bi 25 bi 28 ya senin. akintilarini kontrol ederek gidelim. yumyum.gununu tam bilemiyrm. tahmini
22-23-24-25eylulden biri olabilir.
tamam cnm yapıcam ıns hayırlısı bakalımHayırlısı olur inş bence bi an önce test yap ben de merak ettim
tamam kuzum hemen bi ates ölçer alayım batım 23 adet olursam öbür ayda şu ateş ölçme yöntemini deneyim sağol bebişim :
valla tam super olir cnm.ama daha da gec kalma emi.
tamam canim ozaman sana yazarim yine ovi testi alsammi?emin olmak icin ne derssin?
Hamilesin ins cnm yarin sabh tekrar yap
Düşük riskin oldugu icin leke gelmis olabilir sabah acilen dr gitmeni oneririm cnm
Adet olucak misim gibi agriyo canim batmalarim falan oluyo normalde hic böle agrilarim olmazdi bu ay cok tuhafim farkliyim yani bide gaz problemim var cok fazla kasigimin en en asagisi agriyor ben yarin sabah test yapicam ins sende yapsana :)) bide bugün ilk defa bulantim falan oldu sabahtan aksam üstü 4e kadar ama psikolojik olabilir diye düşünüyorum kendimi cok odakladim hamileliğe :/ insallah hayallerimiz suya dusmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?