Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cnm. hem 25 hem 28 i alarak ortak hesap yapiyrm.
12 si son adet baslangici.
20 eylul-2ekim arasi verimli gunlerin. gun asiri calisan lazim.

kuzum normal şu bebeklerin ateşini ölçtüğümüz ateş ölçerle olurmu :44::44::44::44:

CLeOpaTRa daha once de yazmistim sana batimiz ayni diye nasil bi agri hissediyisun benim de boyle baski varmis gibi agrim var meraktan sorup duruyorum heryere

Adet olucak misim gibi agriyo canim batmalarim falan oluyo normalde hic böle agrilarim olmazdi bu ay cok tuhafim farkliyim yani bide gaz problemim var cok fazla kasigimin en en asagisi agriyor ben yarin sabah test yapicam ins sende yapsana :)) bide bugün ilk defa bulantim falan oldu sabahtan aksam üstü 4e kadar ama psikolojik olabilir diye düşünüyorum kendimi cok odakladim hamileliğe :/ insallah hayallerimiz suya dusmez

ben 32 yaşındayım tatlım, malatya lisesi mezunuyum, paşaköşkünde oturuyorum :) kernek değil ama vilayet parkına bende çok üzüldüm, yazık oldu oraya
canom ben 6.5 sene hhk.de okudum son dönem Malatya lisesine gecip ordan mezun oldum:)
sen varken cene hala müdür müydü
babamlar su an pasakoskunde oturuyolar komsu cikmayin bak
pasakosku ptt nin karşısında:44:
ay valla altin bulmuş gibi oldum ha

Yok karar verdim kızın olsada ben alcam:)
Boyle gelin bulunmaz
Simdi nie kaynanaya dayanamadıgını anlıyorum
Sonuna kadar dinliyosun dimiiiii

aynennnnnnn oyle canim.
kiz sorma onlarda cok ezdi beni.
ama bni gorsen sen de ezilecek tip.yok dersin.
neyse kismet kader iste.

sagol canim Allah razi olsun hersey icin peki tahmini yumurtlama gunleri hangileri ?

cnm. bi 25 bi 28 ya senin. akintilarini kontrol ederek gidelim. yumyum.gununu tam bilemiyrm. tahmini

22-23-24-25eylulden biri olabilir.

tamam canim ozaman sana yazarim yine ovi testi alsammi?emin olmak icin ne derssin?

tamam kuzum hemen bi ates ölçer alayım batım 23 adet olursam öbür ayda şu ateş ölçme yöntemini deneyim sağol bebişim :

adeti bekleme cnm. hemen basla. hem bu ay az cok fikrimiz olur. hem de diger ay olursan daha cok isimize yarar.

insallah canim hayirli haberlerini alirim ben iki kez kimyasal gebelik gecirdim o yuzden cok erken bakmaya korkuyorum ama aklimdan da hic cikmiyor bende baska hic bir belirti yok daha olursa paylasirim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…