Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

adeti bekleme cnm. hemen basla. hem bu ay az cok fikrimiz olur. hem de diger ay olursan daha cok isimize yarar.

tamam yavrum yarın alayım hemen baslayayım saat 9, 9 buçuk gibi ölçsem olur mu ki işe o saatte kalkıyorumda :26::26::26::26::26: amma çok kafa ağrıttım ha :26::26::26::26::26::26:

cutemmm umıtlerım tukenıyo karnım da adet sancısı var belım de cok agırıyo sankı adet oldum olacam nefe salırken batıyo yan tarafım off yaa cok moralım bozuldu hatrlıyosan bu ay ovu testı hıc dogru duzgun pık yapmadı ben kesın bu ay yumurtlamadım off cutemm yaa bısey soyle neolurr akıntımda var sarı hepsanıyorumkı adet oldum bakıyorum ama yok:2::2::2:

Nedesin yani ekim bebekleri kotumu oluyo?
Hepsi ikizler burcu olcak:)

hemen umudunu yitirme kuzumm amaaa

cutecım ben ates olcmeye karar verdım ates olcer sıparıs edecem ama hangısı olması lazım onu bılmıyorum KIZILÖTELİ ALINDAN ATEŞ ÖLÇER var onumu sıparıs etsem gıttıgıdıyoda bu alet dogrumuyum acaba?

barla21monbebe;31907350]Amin insallah benim dualar kabul olmadi karnimda agrilarla uyandim her an gelebilirler...
:26::26:
Insallah bebegimizi ekimde bize gelir..

Canim pazartesi haber vermeyi unutma lutfen ben kesin ekim topiginde olurum ordan bul beni
gelicek benimkiler bugun.. belirti var karin agrisi..

Benim bebis iside bisey yok bugun adet olcam sanirim agrilar basladi..
sonrada ekim topiginde gorusecez..
insallah ugurlu gelir bize..[/QUOTE]

Canm benim kirmizilar da gelcek gibi belirtileri var

Cute gunaydın
Ben şimdi atesi
Mi olctum36.6
Agutos 19 adetin baslangıcıydı
29 agustosda catlatma ignesi olmustum
Bu 36.6 ates yuksekmi adet olcam mı demek
Vakitin olunca yazarsan sevinirim

Kizlar benimle bu guzel duygumu paylastiginiz icin hepinize cok tesekkur ediyorum...
Dun aksamki duamda ve daima dualarimda olacaksiniz....♥♥♥
Belirtilerime gelince :
● Yumurtlama gunumde ve sonraki gunlerde baslayan asiri gaz...
● Gece yarilari asiri acikma ve susama...
● Goguslerimde sislik.... agri yok...
● Kasiklarimda ve rahim.bolgemde batmalar , agri....
● Kirpiklerimde kivrilma...
● Hissetmek... evet arkadaslar en belirgin belirtilerimden biri gercekten hissettim... daha onceki gunlerde de yazmistim...hamileyim hissediyorum diye
● Bas agrisi ...
● Bas donmesi...
● Biraz yorulunca kalp carpintisi baslardi... bu son birkac gun olmaya basladi...
● Hergun krem kivaminda oldukca fazla beyaz renkli akinti...
● Ara ara birden baslayan ates basmasi yada asiri usume...
● Veeee en onemlisi Biricik Cute ablam...kendisine buradan kocaman opucuklerimi gonderiyorum ♥♥♥ ates olcme yonteminde cok yardimci oldu ♥♥♥ Rabbim melegini sag salim kucagina almasini nasip etsin Allah ondan razi olsun♥♥♥

Iste bendeki belirtiler bunlardi kizlar... Dualarinizi eksik etmeyin... Rabbim sag salim kucagima almami nasip eder ins. Sizlerede en kisa zamanda bu mutlulugu tatmayi nasip eder ins ♥♥♥

Not: Adet gunum 13 eylul olmasi gerekirdi...gecen ay kimyasal gebelik gecirdigim icin gec yumurtlama oldu... o nedenle bat tarihimi beklemedim... bir hafta idrar testiyle takip etmeyi planliyorum... haftaya kan testine giderim... bu sefer acrleci davranmak yokk arkadaslar... dersimi aldim ♥♥♥

Son düzenleme:
Ayrica isteyen herkesi sigdigi kadariyla karnima yazicaam... bunun icin pc ye gecince liste olusturmam gerek hicbirinizi kirmak istemiyorum... darisi basiniza olur ins . Arkadaslar

Ayrica isteyen herkesi sigdigi kadariyla karnima yazicaam... bunun icin pc ye gecince liste olusturmam gerek hicbirinizi kirmak istemiyorum... darisi basiniza olur ins . Arkadaslar

gözün aydın tatlım, Rabbim kucağınada almayı nasip etsin, kolaylıkla da doğumunu yap inşallaaahhhh.......

tmm cnm çook sağoool.ovu testi yapmıyorum bu ay 2 günde 1 düşünüyorum.birde benim döngüme bir baksan olurmu cnm yaa.9 temmuz-7 ağustos-9 eylül.sen bi hesap yapsannn :26::26:
veeimli gunler: 18-30;eylul arasi.
tahmini yumurtlama:21-26eylul arasi.

tamam yavrum yarın alayım hemen baslayayım saat 9, 9 buçuk gibi ölçsem olur mu ki işe o saatte kalkıyorumda :26::26::26::26::26: amma çok kafa ağrıttım ha :26::26::26::26::26::26:
6-8 arasi olmali cnm.

cnm. o olmaz. dil altindan olceceksin. hatta en iyisi vajina ici.
5 tl filan eczanede.

Cute gunaydın
Ben şimdi atesi
Mi olctum36.6
Agutos 19 adetin baslangıcıydı
29 agustosda catlatma ignesi olmustum
Bu 36.6 ates yuksekmi adet olcam mı demek
Vakitin olunca yazarsan sevinirim

tek bir gun yapilan olcumle degerlendirme yapilamaz cnm.
ayrica herkesin atesi farklidir. senin icin 36.6 yuksek benim vucudum icin dusuk olabailir. bilemeyeiz daha onu. zamanla cikar ortaya.

Ayyyyy çok sevindim canım ...sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah.....:)))
Ins. Canim... gercekten cok degisik , anlamli ve bi o kadar cok ozel bir duygu... herkes bu duyguyu yasar ins.

gözün aydın tatlım, Rabbim kucağınada almayı nasip etsin, kolaylıkla da doğumunu yap inşallaaahhhh.......
Ins. Sosyal ins. zayif bir bunyem var bebegim icin artik saglikli ve cok yemem lazim

Ins. Canim... gercekten cok degisik , anlamli ve bi o kadar cok ozel bir duygu... herkes bu duyguyu yasar ins.

Ins. Sosyal ins. zayif bir bunyem var bebegim icin artik saglikli ve cok yemem lazim

2-2.5 lt su, hergün 1 yumurta, ve yürüyüş canım bunlar çok önemli, gerçi diğer topiclerde yani anne topicinde birbirinize çok yardımcı olursunuz, çünkü doktorlar zaten yardımcı oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…