monbebee bende herhalde gelecem ardından cok agrım var adet olacak gıbı =( uzme kendını ıns bıdahakı ayKizlar veda zamani ben bu ay anne olamadim umutlarim bugun tukendi.. kirmizilar geldi..
sizleri cok sevmistm.. hersey icin tesekurler..
guzel haberlerinizi bekliyorum..
tamam o zaman ovi alirim 20 sinden yaparim resimlerinide koyarim yorumlarsin insallah bu ay esime dogum gunu hediyyesini vermek nasib olur evladimiz olur ekimde insallah mutlu haberimizi bizde aliriz...bence al cnm. ii olur.
adeti bekleme cnm. hemen basla. hem bu ay az cok fikrimiz olur. hem de diger ay olursan daha cok isimize yarar.
cutemmm umıtlerım tukenıyo karnım da adet sancısı var belım de cok agırıyo sankı adet oldum olacam nefe salırken batıyo yan tarafım off yaa cok moralım bozuldu hatrlıyosan bu ay ovu testı hıc dogru duzgun pık yapmadı ben kesın bu ay yumurtlamadım off cutemm yaa bısey soyle neolurr akıntımda var sarı hepsanıyorumkı adet oldum bakıyorum ama yok:2::2::2:
cutemmm umıtlerım tukenıyo karnım da adet sancısı var belım de cok agırıyo sankı adet oldum olacam nefe salırken batıyo yan tarafım off yaa cok moralım bozuldu hatrlıyosan bu ay ovu testı hıc dogru duzgun pık yapmadı ben kesın bu ay yumurtlamadım off cutemm yaa bısey soyle neolurr akıntımda var sarı hepsanıyorumkı adet oldum bakıyorum ama yok:2::2::2:
hemen umudunu yitirme kuzumm amaaa
monbebee bende herhalde gelecem ardından cok agrım var adet olacak gıbı =( uzme kendını ıns bıdahakı ay
Ayrica isteyen herkesi sigdigi kadariyla karnima yazicaam... bunun icin pc ye gecince liste olusturmam gerek hicbirinizi kirmak istemiyorum... darisi basiniza olur ins . Arkadaslar
Ayrica isteyen herkesi sigdigi kadariyla karnima yazicaam... bunun icin pc ye gecince liste olusturmam gerek hicbirinizi kirmak istemiyorum... darisi basiniza olur ins . Arkadaslar
veeimli gunler: 18-30;eylul arasi.tmm cnm çook sağoool.ovu testi yapmıyorum bu ay 2 günde 1 düşünüyorum.birde benim döngüme bir baksan olurmu cnm yaa.9 temmuz-7 ağustos-9 eylül.sen bi hesap yapsannn :26::26:
6-8 arasi olmali cnm.tamam yavrum yarın alayım hemen baslayayım saat 9, 9 buçuk gibi ölçsem olur mu ki işe o saatte kalkıyorumda :26::26::26::26::26: amma çok kafa ağrıttım ha :26::26::26::26::26::26:
cutecım ben ates olcmeye karar verdım ates olcer sıparıs edecem ama hangısı olması lazım onu bılmıyorum KIZILÖTELİ ALINDAN ATEŞ ÖLÇER var onumu sıparıs etsem gıttıgıdıyoda bu alet dogrumuyum acaba?
Cute gunaydın
Ben şimdi atesi
Mi olctum36.6
Agutos 19 adetin baslangıcıydı
29 agustosda catlatma ignesi olmustum
Bu 36.6 ates yuksekmi adet olcam mı demek
Vakitin olunca yazarsan sevinirim
Ins. Canim... gercekten cok degisik , anlamli ve bi o kadar cok ozel bir duygu... herkes bu duyguyu yasar ins.Ayyyyy çok sevindim canım ...sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah.....:)))
Ins. Sosyal ins.gözün aydın tatlım, Rabbim kucağınada almayı nasip etsin, kolaylıkla da doğumunu yap inşallaaahhhh.......
Ins. Canim... gercekten cok degisik , anlamli ve bi o kadar cok ozel bir duygu... herkes bu duyguyu yasar ins.
Ins. Sosyal ins.zayif bir bunyem var bebegim icin artik saglikli ve cok yemem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?