Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Ins. Canim... gercekten cok degisik , anlamli ve bi o kadar cok ozel bir duygu... herkes bu duyguyu yasar ins.

Ins. Sosyal ins. zayif bir bunyem var bebegim icin artik saglikli ve cok yemem lazim

cokkk onemli:
cig ete dokunma
cig kofte vs yeme
salam sosis sucuk yeme
yagda yumurta yeme. mutlaka iyi haslanmis olacak.
gun de 1 tane folik asit icmen lazim cnmmm.

Cutem folik asit plus kullaniyorum ... gunde 3 tane aliyordum daha sonra kan degerlerim dusuk cikinca doktorum demir hapi verdi folik destekli hamileler icindi... soyledim 2 ye indir dedi... 1 demir vve 2 folik plus aluyorum gunde... elevit kullaniyor musun hala bende kullanayim mi... gerci doktora sorayim degil mi ?

dr.una sor cnm. ben elevit ve folbiol kullaniyrm. iki dusugum var ya benim onun icin elevit verdi. normalde 3 aydan sonra baslanir elevite.

monbebee bende herhalde gelecem ardından cok agrım var adet olacak gıbı =( uzme kendını ıns bıdahakı ay

Canm benim kirmizilar da gelcek gibi belirtileri var [/QUOTE]

Kizlar insallah gelmezler cok kotu oluyo yaa tokat gibi.. ben atlatim ama artik o kadar hevesli calismak istemiyorum.. sonuc hep boyle olcaksa..

Nasil sevindim canim tebrikler..
allah'im kucagina almayi nasip etsin.. bak goruyomusun ben agladim sen mutluluktan ucten..
hayirlisi.. cok sevindim inan..

Canim benim ya neden ya off inan kendim olmusum gibi üzülüyorum( artik bizde gulelim Allahim nolur. . Ekimde yüzün güler ins tatlim gelirim bende peşinden merak etme

Sevgiimmm iyiyim artik o kani gormek moral bozuyo ama gecti.. hayirlisi insallah tez vakit hamile oluruz bizde..

cnm. mesaj kutunu bosaltirmisin?

bu arada ben sana demistim.

Bosaltim ablaciim...

İnşaallah hamilesindir,ben eşime söylüyordum sağolsun çok destekti üzülme derdi bende gider muayene olurum sorun varsa hemen tedavi oluruz derdi Allah razı olsun.

O kadar belirsizdi ki abla bende önemsemedim eşim de bence altındaki yansıyo dedi attım bilmiyorum hayırlısı olsun inş seninde olur abla çok mutlu olurum inan ....

Yok ya altında ki yansımaz bencede hamilesin

Benimde adet sancım olmuştu yazmıştım daha önce adet oldum diye ağlamıştım bile

Ben daha test yapmadim arada bi karnim agrio adet gunum dundu arada sancim oldugu icinde yapsammi yapmasammi bilmiorm ya off benmde kahveengi leke geldi iste yazdigim gibi ins gebeyimdir hayirlisi ....

Lekeden sonra kırmızı gelmediyse yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek

kızlar bugün benden kahvrengi kan geldi adetimin 17. günü sizedede oldumu neden acaba öyle oldu sağ kasığımdada ağrı var

Yerleşme kanaması olabilir erken yumurtladıysan
Kizlar veda zamani ben bu ay anne olamadim umutlarim bugun tukendi.. kirmizilar geldi..
sizleri cok sevmistm.. hersey icin tesekurler..
guzel haberlerinizi bekliyorum..

İnşaallah bir daha ki aya güzel haber verirsin

Hayırlı olsun

herkese hayırlı sabhlar gününüz aydın neşeniz bol göbüşleriniz bebeiş olması dileiyle...nasılsınız hanımlar...._??

hanımlar acil yardı dişim iki gündür çok ağrıyo doktora gitmek istiyorum ama gebelik sözkonusu olunca kanda test versem sonuç çıkarmı bi de adet belirtisi hissediyorum aynı zmanda vücumdumda da dolgunluk ,,bugün bi kan testi verse herhangi bi değer çıkar mı bi de sağlık ocağına mı gideyim özele mi_??sonuca göre diş doktoruna gidcem artık başıma vuruyo ağrısı dayanamıyorum...:26::26:

günaydın abla yaptın mı test merak ettim sende ne belirtiler var acaba ben sanki adet olcam ya...ufff dişimde ağrıyo zaten canım sıkıldı...

Insallah canim amin.. sagol

Cute benim ismimi merak etim noldu ?? kirmizi mi oldu yoksa ??

Canim yaa evet ise yaradi ama benim ki mutsuz son oldu.. Kizlar hepinize tavsiye ediyorum.. cute ablamiz da yorumluyor icimiz daha rahat oluyor..sagolsun..
olsun artik daha cok bilgimiz var ve daha iyi takip etcem insallah..
Azerikizi insallah unutmadiin batasini ?? silinmezse haber ver simdiden heveslenmeyim

Son düzenleme:

Tatlım disine diğer dişere gelmeden
Dikkatlice karanfil yagı sur agrısı gecer gebelik belli olana kadar
Karanfil yagı uyusturuyo agrıyı kesiyo

azerikizi91 kullanıcısından alıntı
Kizlar az once test yaptim ve ikinci cizgi belirdi cok mutluyummmmmm ♥♥♥ darisi bu forumdaki arkadaslarin karnina mutluyum bu sefer gunler oncesinden hissetmeye baslamistim melegimi ♥♥♥ dualarinizi bekliyorum kizlar ....

Canım cok sevindim hayırlı olsun

Günaydın kızlar nasılsınız azerikizz cok tebrik ederim sağlıkla al kucağına ins

Benim bugun bat heyecanla bekliyorum:18::18::18::18:

Kızlar ben hastalanıyorum galiba
Hafif pembe bir akıntı basladı
Garip ama uzulmedim içim huzurla dolu
Belirsizlik en kotu seymiş megerse
İnsanın içini kemiren
Ekim topiğine tasınıyorum zaten biraz adım atmıstım
Ama sizlerin ve Cute un sayesinde cok sey ogrendim
Atesimi olccem her seyimi takip etcem
Yeni hamişler içinde ara ara girip bu topiğe yazarım
Hepinizi cok opuyorum iyiki varsınız

ayın 19 senin bat bence beklemelisin daha erken değil mi bi de kan testi vaer istersen belki olumludur inş bebeğin vardır abla umudunu kaybetme:26::26:...

ayın 19 senin bat bence beklemelisin daha erken değil mi bi de kan testi vaer istersen belki olumludur inş bebeğin vardır abla umudunu kaybetme:26::26:...

Canım cok sagol
Ama ben catlatma ignesi vurulmustumya ondan erken gelmiş olabilir
2 kere kan verdim bişi cıkmadı

kızlar günaydınlar size yaşadığım bir mucizeyi anlatmak istiyorum ben listede 1 eylülcülerdendim ama sonradan ismim çıkarılmış neyse ben 1 eylülde adet oldum hemde şakır şakır yatak yorgan battı her ay 13 gün olurum bu ayda 13 gün oldum 12. güne kadar mide bulantıları ateş basma akşamları üşüme herşeyi yaşamaya devam ettim psikolojiktir dedim umursamadım sol kasığımdada inanılmaz batma hissi neyse perşembe gunu evdeki son testimide kullanmak istedim evet adet olmuştum ama çok şey yaşıyordum ne kaybederim ki dedim önemsemeden yaptım kafamı çevirdiğimde şok sonucu gördüm kalın net çift çizgi inanamadım ağladım zırladım hemen eşimi arkadaşlarımı aradım akşamada hastaneye gidip kan testi yaptırdım ve şok sonuç 633.5 bhcg değerim çıktı gözlerime inanamıyordum HAMİLEYİMMMMM daha öncelerden hatırlayan olurmu bilmem keşke bizde şöyle haberisiz şok şekilde öğrenenlerden olsaydık dahada süpriz olsaydı demiştim dua kapım açıkmış sanırım bende mucizeyi yaşamış hamile olduğum halde üzerine adet görmüştüm yarın tekrar doktora gidip iyice ayrıntıları öğreneceğim darısı tüm bebek bekleyenlere olsun Rabbim inşaallah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin meleklerinizi tabi benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…