Ins. Canim... gercekten cok degisik , anlamli ve bi o kadar cok ozel bir duygu... herkes bu duyguyu yasar ins.
Ins. Sosyal ins.zayif bir bunyem var bebegim icin artik saglikli ve cok yemem lazim
Noollluuurrr beni unutma listeneGobise yazma gelenegini surdurucem sercemsenide aliyorum listeme sercemmm sewwgi telden giriyorum canim sende var mi bisiler listeye alicam yoksa telde gozukmuyorda ...
Cutem folik asit plus kullaniyorum ... gunde 3 tane aliyordum daha sonra kan degerlerim dusuk cikinca doktorum demir hapi verdi folik destekli hamileler icindi... soyledim 2 ye indir dedi... 1 demir vve 2 folik plus aluyorum gunde... elevit kullaniyor musun hala bende kullanayim mi... gerci doktora sorayim degil mi ?
cnm. o yerlesmeden degildir.iki secenek var.
ya yumurtladin ve o nedenle leke geldi.
yada iliski sirasinda biraz iceriyi zedeledin ondan oldu.
yerlesme lekesi adete 1 hafta filan kala olabilir.
monbebee bende herhalde gelecem ardından cok agrım var adet olacak gıbı =( uzme kendını ıns bıdahakı ay
barla21monbebe;31907350]Amin insallah benim dualar kabul olmadi karnimda agrilarla uyandim her an gelebilirler...
Benim bebis iside bisey yok bugun adet olcam sanirim agrilar basladi..
sonrada ekim topiginde gorusecez..
insallah ugurlu gelir bize..
Kizlar az once test yaptim ve ikinci cizgi belirdicok mutluyummmmmm ♥♥♥ darisi bu forumdaki arkadaslarin karnina mutluyum bu sefer gunler oncesinden hissetmeye baslamistim melegimi ♥♥♥ dualarinizi bekliyorum kizlar ....
Canim benim ya neden ya off inan kendim olmusum gibi üzülüyorum( artik bizde gulelim Allahim nolur. . Ekimde yüzün güler ins tatlim gelirim bende peşinden merak etme
cnm. mesaj kutunu bosaltirmisin?
bu arada ben sana demistim.
ay cnaım ıns oyledır evet dedıgın gıbı guya esıme hıc caktırmıyorum bıtek sıze boyle konusabılıyorum ona soylesem cok takıyosun fılan fıstan bıde erkek olunca hıc anlamıyo ama sız ıyı gelıyosunuz bana =)
O kadar belirsizdi ki abla bende önemsemedim eşim de bence altındaki yansıyo dedi attım bilmiyorum hayırlısı olsun inş seninde olur abla çok mutlu olurum inan ....
Ay Mine hanım ama bi belirtim de yok ki sancım var adet olcak gibi akıntım çoğaldı bügünde uf anlamadım ki çizgi yok gibiydi ama var da gibiydi önemsemedim çünkü eşim yansımadır altındakinin dedi attım ya akşam yaptım yarım saat sonra gördüm o hafif çizgiyi de kısmet bakalım inş herkesin bebişi olur benim de...
Ben daha test yapmadim arada bi karnim agrio adet gunum dundu arada sancim oldugu icinde yapsammi yapmasammi bilmiorm ya off benmde kahveengi leke geldi iste yazdigim gibi ins gebeyimdir hayirlisi ....
kızlar bugün benden kahvrengi kan geldi adetimin 17. günü sizedede oldumu neden acaba öyle oldu sağ kasığımdada ağrı var
Kizlar veda zamani ben bu ay anne olamadim umutlarim bugun tukendi.. kirmizilar geldi..
sizleri cok sevmistm.. hersey icin tesekurler..
guzel haberlerinizi bekliyorum..
Kizlar az once test yaptim ve ikinci cizgi belirdicok mutluyummmmmm ♥♥♥ darisi bu forumdaki arkadaslarin karnina mutluyum bu sefer gunler oncesinden hissetmeye baslamistim melegimi ♥♥♥ dualarinizi bekliyorum kizlar ....
Kizlar esime whatsapp dan yazdim :)) niyeyse arayip soylemeye utandim test al diyenetten arastirdim erken gebelik testi icin FORTEST diye bi marka varmis onu cok ovuyorlar siz ne kullaniyosunuz? Esim alsin da yarin sabah erkenden kalkip denicem yoksa catlarim yarin artik reglime 7 gün kalmis olucak cikmazsa da yapcak bişi yok en azindan arada kalip var mi yokmi diye düşünmektense gebelik olayini beynimde karara baglamis olurum
İnşaallah hamilesindir,ben eşime söylüyordum sağolsun çok destekti üzülme derdi bende gider muayene olurum sorun varsa hemen tedavi oluruz derdi Allah razı olsun.
İnşaallah bir daha ki aya güzel haber verirsin
Hayırlı olsun
guzeller. bazen yazilanlari okuyrm ama cevap vermiyorum. birden fazla yazdim eminim. azeride sag olsun dinleyip uyguladi. o da benim gibi ates olcerek gebe kaldi. gunlerdir ona gebe oldugunu soyledim atesine gore. tabi ki bunlar vesile. ama duzgun uygulandiginda goruldugu gibibise yariyor allahin izniyle. monbebe de uyguladi. dun demistim ona yarin adet olursun diye ki oldu. siz bilirsiniz artik.
bu arada gobuse isim yazma gelenegini ates topiginde ben baslatmistim. azerinin ismi ikinci silinendi. simdi gebe.
ilk silinenle ilk yazdigim diger iki arkadas da buyuk ihtimal gebeler :))
darisi tum topigin basina..
hanımlar acil yardı dişim iki gündür çok ağrıyo doktora gitmek istiyorum ama gebelik sözkonusu olunca kanda test versem sonuç çıkarmı bi de adet belirtisi hissediyorum aynı zmanda vücumdumda da dolgunluk ,,bugün bi kan testi verse herhangi bi değer çıkar mı bi de sağlık ocağına mı gideyim özele mi_??sonuca göre diş doktoruna gidcem artık başıma vuruyo ağrısı dayanamıyorum...:26::26:
Ayrica isteyen herkesi sigdigi kadariyla karnima yazicaam... bunun icin pc ye gecince liste olusturmam gerek hicbirinizi kirmak istemiyorum... darisi basiniza olur ins . Arkadaslar
Kızlar ben hastalanıyorum galiba
Hafif pembe bir akıntı basladı
Garip ama uzulmedim içim huzurla dolu
Belirsizlik en kotu seymiş megerse
İnsanın içini kemiren
Ekim topiğine tasınıyorum zaten biraz adım atmıstım
Ama sizlerin ve Cute un sayesinde cok sey ogrendim
Atesimi olccem her seyimi takip etcem
Yeni hamişler içinde ara ara girip bu topiğe yazarım
Hepinizi cok opuyorum iyiki varsınız
ayın 19 senin bat bence beklemelisin daha erken değil mi bi de kan testi vaer istersen belki olumludur inş bebeğin vardır abla umudunu kaybetme:26::26:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?