Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

rabbim sen nelere kadirsin ne büyüksün.....caniiimmm çok tebrik ederim sağlıkla al kucağına ne güzel ne büyük bi mucize bu.....

cnm. cok sevindim. gozun aydin. ay cok ilginc olmus cidden. insallah hersey yolunda gider.

Vaayyyy super bir supriz olmus bu... BAyildim..
Canim tebrikler.. boyle guzel haberle gelince sevniyorum yaa..

keske bizde senin gibi supriz bir sekilde ogrensek...

asyak canım gerçekten bir mucize bu cok sevindim canım sağlıkla kucağına dda al inşallah

Cani.mmm tebrik ederim mucize masallah rabbim kucagina almak nasip etsin bizide gobusune yaz

Kizlar yeni hamilere masallah diyorum darisi biz bekleyenlerin basina , ben sahsen 1 sene 2 aydir bekliyorum ama nasip kismet. Benimde bata 7 gun kaldi uff bu zaman nasil gecicek. Sadece goguslerim agriyor oda gayet normal hep oyle oluyor.
Jeffry canim bence senin hafif pembemsi akinti yerlesme kanamasi olabilir. Yerlesme 1 hafta filan suruyor zaten hemen umitsizlige kapilma hemde ikinci cizgi cikti yazmissin!

Son düzenleme:
kızlar 1 soru soracağım, batım 23 eylül en erken hamilelik testi yapmak için sizce batımı bekleyeyim mi yoksa en erken kaç gün önce idrar testinde çıkar, ben biraz heyecanlıyım da

Toxoplasma testlerin guzel cikmis canim sadece gecirmis oldugun enfeksiyonlara gore pozitif bagisiklilik gostergesi oluyor. Yani bebisi her turlu enfeksiyondan korur ve bebise enfeksiyon kapma riskini nerdeyse sifirlar. icin rahat olsun :)

çok güzel bi mucize Rabbim dualarını kabul etmiş çok güzel bi haber darısı bize inşallah Rabbim size bağışlasın hep mutluluğunuz daim olsun...

kızlar 1 soru soracağım, batım 23 eylül en erken hamilelik testi yapmak için sizce batımı bekleyeyim mi yoksa en erken kaç gün önce idrar testinde çıkar, ben biraz heyecanlıyım da

Bekle bekle benimde 24 eylul, 2 gun oncesinde cikabiliyor ama simdi test yaparsan garanti negatif cikar. Biz bebislere yerlesme vakti tanimiyoruz bile. Zaten yumurtaliklardan rahime gecmesi yerlesmesi 7-12 gun arasi degisebiliyor. Bende bekleye bekleye agac oldum

canım tebrik ederim....Rabbım ol dedikten sonra her ne olursa olsun bir şekilde oluveriyor işte...
sağlıklı bir seilde kucagına alman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…