Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kızlar benide alın aranıza listeyede yazın adımı yarın yumurta takibim var... Allah ım sen bana yardım et bütün istiyen anne adaylarına yardım et amin.

valla kızlar inanılmazı başardık yani....
herifle sadece yumurtlama günümde olduk,bu akşam yalan olduu
tabi bu otomatik hesaplamalar var ya ona göre yumurtlama günü...

halbuki sanki bugün yumurtlama günümdü sanki öyle hissediyorudum,akıntım daha fazlaydı
pofff yaa,

Günaydın kızlar nasılsınız bende gelen giden yok bekliyorum burda mıyım ağustoatayım bilemedim 2 topic arasında sıkışıp kaldım

Günaydın kızlar nasılsınız bende gelen giden yok bekliyorum burda mıyım ağustoatayım bilemedim 2 topic arasında sıkışıp kaldım

GÜnaydın Sevgicim.. bende gidip gelip sayfaya göz atıyorum nedendir bilmem.. bi an önce zaman geçsin diye bekliyorum napıyım. sen nasılsın?

canım bende seninle aynı durumdayım , 2 topik arasında kaldım reglimi bekliyorum ..

Gidin ağustos topiğinide takılın siz, gelmesin adetleriniz, eylül topiğini terkedin lütfennn :) Ağustos topiğinden sonra gideceğiniz tek yer nisan anneleri topiği olsun burası değil.

Yaptıgım istatistik sonucuna gore burada her 20 kadından 6 ila 4 U hamile kalabiliyor 1 ay içerisinde tabii. Eski arşivleri inceledim ve gecen aya kadar olanlara baktım. Umarım bu ay daha fazla oluruz

Yaptıgım istatistik sonucuna gore burada her 20 kadından 6 ila 4 U hamile kalabiliyor 1 ay içerisinde tabii. Eski arşivleri inceledim ve gecen aya kadar olanlara baktım. Umarım bu ay daha fazla oluruz

Azıcık daha detaylı inceleme yapsan da kaç topikte takıldıktan sonra kaçınca topikte hamile olma ihtimalimiz daha yüksek bilsek canım ya. Mesela bu ay 4 ila 6 kişinin arasında olma ihtimalimiz yüzde kaçtır acaba. Artık şu yüzdelik dilimlere bende girmek istiyorum. Artık sadece anne topiğine gitmek istiyorum. 2013 ün bütün aylarında tek tek gezdim. Eylül son olsun artık yaaa

aynen bencede bu ay hepimiz anne adayı olalım artık bende sıkıldım beklemektenn zor işlermiş ve çok sabır gerektirioo.. hele bnm gibi tez canlı insanlar içinde çoook zor beklemek ve belirsizlikkk aslında 3 ay olduu henüz amaaa yinede çok uzun süre geliooo işteee.. bakalımm hakkımızda hayırlısıı kızlaar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…