inşşallah hayırlısı olur. iyi doktorlara görünmenin faydası var ne durumda olduğumuzu bilmek için. çok kafaya da takmamak lazımmış.
tek umudum işte bir kere hamile kalabilmiş olmak
benim deyarın doktor baksın bakalım ne var ne yok
kızlar benide alın aranıza listeyede yazın adımı yarın yumurta takibim var... Allah ım sen bana yardım et bütün istiyen anne adaylarına yardım et amin.
aynen ama sabırsızlıktan dolayı :) benide listeye eklermisinnnnnnnnn
kızlar benide alın aranıza listeyede yazın adımı yarın yumurta takibim var... Allah ım sen bana yardım et bütün istiyen anne adaylarına yardım et amin.
Kizlaarr tamam sizide yazayım listeyede Batlarinizi yazmamissiniz:))
bat 26 ağustos :)
Kizlaarr tamam sizide yazayım listeyede Batlarinizi yazmamissiniz:))
Günaydın kızlar nasılsınız bende gelen giden yok bekliyorum burda mıyım ağustoatayım bilemedim 2 topic arasında sıkışıp kaldım
Günaydın kızlar nasılsınız bende gelen giden yok bekliyorum burda mıyım ağustoatayım bilemedim 2 topic arasında sıkışıp kaldım
canım bende seninle aynı durumdayım , 2 topik arasında kaldım reglimi bekliyorum ..
canım bende seninle aynı durumdayım , 2 topik arasında kaldım reglimi bekliyorum ..
Kiz sen daha agustostan ümidi kesmemissinki :))
Yaptıgım istatistik sonucuna gore burada her 20 kadından 6 ila 4 U hamile kalabiliyor 1 ay içerisinde tabii. Eski arşivleri inceledim ve gecen aya kadar olanlara baktım. Umarım bu ay daha fazla oluruz
Azıcık daha detaylı inceleme yapsan da kaç topikte takıldıktan sonra kaçınca topikte hamile olma ihtimalimiz daha yüksek bilsek canım ya. Mesela bu ay 4 ila 6 kişinin arasında olma ihtimalimiz yüzde kaçtır acaba. Artık şu yüzdelik dilimlere bende girmek istiyorum. Artık sadece anne topiğine gitmek istiyorum. 2013 ün bütün aylarında tek tek gezdim. Eylül son olsun artık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?