Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Inss inss yarin evlilik yildonumum mucize bi hediye olur ins

Ne güzel bir hediye olur, benimde 24 eylül doğum günüm bu ay tutsada kendime hediyem olsa:) nasıl olsa eşim almaz bir şey:)

Bu arada bende ozelde oldum asilamami ve buranin en ii dr larindan bi prof... Olmadi canim...gebelik orani asilamada coook dusuk ben hic bir zaman sıcak bakmadim istemedim esim bunuda deneyelim dedi oylelikle yaptirdim

Asılamada cok dusuk derken ?
Normal ilişki den de mi dusuk?
Ay nası bebek yapcam ben ya

Kızma annesi bebek o daha:)

30 eylül bnde ekler msniz

CANIM BENİM 22 EYLÜL YA BAT AKINTIM DÜN İTİBARİ İLE KESİLDİ O SARIMSI KIVAMLI AKINTI GELMŞYO ARTIK PAZAR Bİ TEST YAPTIM TABİ ÇIKMADI BEKLİYORUZ BAKALIM SEN NASILSIN KENDİNE DİKKAT ET FAZLA YORULMA

Ben ona yazmıştım canım:) yine karışıklık oldu:)

Son düzenleme:
Benim ellerim ayaklarım yanıyor karışık rüyalar görüyorum hamileyken ellerim ayaklarım çok yanardı ben daha yeni yumurtladım ya:) hamilede olamam:)

Ne güzel bir hediye olur, benimde 24 eylül doğum günüm bu ay tutsada kendime hediyem olsa:) nasıl olsa eşim almaz bir şey:)
supeer bisey olur rabbim sen buyuksun duy yuregimizden gecenleri...

Asılamada cok dusuk derken ?
Normal ilişki den de mi dusuk?
Ay nası bebek yapcam ben ya
Normal iliskiden cok az da olsa farkli ama esinde sikinti yoksa benim icin normal iliskiden farksiz...
Allah gonlune gore versin tatlım
aminnn cumlemizin

24 eylül eşimin doğum günüüü keşke hamile olsammm
aaa meraba ozlemciim hatirladin mi beni nasilsin

supeer bisey olur rabbim sen buyuksun duy yuregimizden gecenleri...

Normal iliskiden cok az da olsa farkli ama esinde sikinti yoksa benim icin normal iliskiden farksiz...
aminnn cumlemizin

aaa meraba ozlemciim hatirladin mi beni nasilsin

hatrladım cnm bnm iim sen tüp bebeğe bi başlayamadımmm ev aldık para kalmadı bakalım ne yapacağız hala bi umut bekliorum

Canim Allaha sigin,rabbimin himayesinde ol insallah.

İnşallah canim..

Cnm 3 harfliler de ayni bizim gibiler yani aralarinda müslüman olan var olmayan var
Sana müslüman olanları denk gelmiş demekki :)) bende dindar bir aileden gelmiyorum ama ben ve esim elimden geldigince islami yasamaya çalışıyoruz iste :)
Insallah Rabbim hepimizi kötü şeylerden muhafaza etsin

İnşaallah hamilesindir okumak en güzeli Rabbim korur, hamilelikte karışık rüya çok görülür:) benim pek umudum yok bu ay zor görünüyor.

Ben hep cok rüya görürüm karışıkta görürüm yani simdi onu düşünüp umitlenmiyim
Ay boyunca hep regl olucakmisim gibi sancilandim sizlandim simdi hic biseyim yok
Hayirlisi insallah bakalim :) bekliyoruz heyecanla umudunu yitirme sende neyin ne zaman nasip olacagi belli olmaz :)

Canım benim okuyumca guldum
Eksik yazmısım ben biraz 3 harfliler ogretmedi dua yı:))
Onlar gelince korunma olarak gayipten bir ses ogretti :))
Neyse topiğin konusunu karıstırmayalım
Velhasıl sana bişiycik olmaz allahın izmiyle

hatrladım cnm bnm iim sen tüp bebeğe bi başlayamadımmm ev aldık para kalmadı bakalım ne yapacağız hala bi umut bekliorum
Bende sukur canim ayni iste uğraıp duruyorum.... Güle güle otur canın sağlıklı mutlu huzurlu bol cocuk sesleriyle...ins yeni evine yeni yeni bebeler nasip olur...belki bundada bir hayır vardır canım arada tup topigine bakiyordum canim

AMİN ABLA AMİN AMAN ÜZÜLÜP DE STRES YAPMA rABBİM KORUSUN...İNŞ HAMİLESİNDİR...DUALARIM TÜM BEBEK BEKLEYENLERLE...:26::26::26:

Hehehehehe töbe yarabbim yaa
AMİN ABLA AMİN AMAN ÜZÜLÜP DE STRES YAPMA rABBİM KORUSUN...İNŞ HAMİLESİNDİR...DUALARIM TÜM BEBEK BEKLEYENLERLE...:26::26::26:

Aminn saol gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…