Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

bende 30 eylulde adet olmam gerekıyor tabı ıns olmam 1,5 senelık evlıyım 2 kere catlama ıgnesı vurdurdum tutmadı eger bu ayda olmazsa asılama yaptırıcam ama soyle bısey duydum asılamada ıkız veya üçüz olma rıskı yuksek oluomus sızce boyle bı ıhtımal varmı?

canım onu tüp bebekte duymuştum ama aşılamada duymadım üçüz değil ama ikiz olmasını isterim ben kendim için. allah seninde gönlüne göre versin

kızlar Merhaba, ben adet oldum bu sabah ekim topiğine geçiyorum.. sakın gelmeyin :)

Merhaba kızlar, sabah 10 gün gecikmeden sonra adet oldum. Ekim topiğine geçiyorum. Umarım burada kalanlarla bundan sonra annelik topiklerinde görüşürüz...

Merhaba kızlar, sabah 10 gün gecikmeden sonra adet oldum. Ekim topiğine geçiyorum. Umarım burada kalanlarla bundan sonra annelik topiklerinde görüşürüz...

Gecmis olsun.. gel gel bekliyoruz..

şekerim anlayamıyorum kendimi ama sanırım kırmızılar yolda bakalım hayırlısı mideme kıramp giriyo göbeğim sancıyo acayip ama..:44::44::44:

Canim yani hayirlisi.. kafan cok karisiktir.. ama kirmizilari gorene kadar icinde kucuk bir umut kalsin..
insallahda gelmezler..

kizlar dun test yapmisdim silik cikmisdi adet olduguma ragmen bende kan verdim neqatif o yuzden sizlerden dua istemisdim olsun uzulmedim cunki kendimi hazirlamisdim sol kasigimda acayip batmalar vardi cok supelendim ve gogusderim agrimisdi ama neqatiff ekimde pozitifle rastlasirim insallah

canım üzülme demek kolay biliyorum insan üzülüyor ama vardır bunda da bir hayır diyelim. canım bir de merak ettiğim kaç çıktı beta hcg değerin?ben de dün yaptırdım 4.84 çıktı ben daha adet olmadım umarım da olmam. hepimiz bir an önce meleklerimizin haberini alalım inşallah

Gunaydinlarrrr kizlarr bu arada...benim dun batti gelmedi kirmizilar bana pis bi oyun oynuyo olabilirler bekliceem

Insallaaaaaaaahhhhhhh gelmez o hain kırmızılar valla bebrk düşündüğümuzden beri kırmızı renkten nefrrt ettim:)))

kızlarr bugun benım bat, bugun sabah saat 6 da test yapyım gene dogru duzgun bısey cıkmadı saatler sonra hayaler cızgı gıbı cıktı resımde cok bellı olmasada sız yınede bakın elımdede daha test yok bı ovu testı var ovu testıylede bakıyolar gebelıge acaba ama tam emınd egılım bılgılı olan arkadaslar yardım. tabı bu cektıgım resım saat ler sonrakı resım bılıyorum gecerlı degıl ama sız yınede bı bakın sarılıkdan once sankı bı hayalet cızgı var haber beklıyom kızlar ona gore ovu testı yapacam bu arada dpo9

nasıl silik çıkıyo ya anlamadım gitti.. benim bi kere silik çıkmıştı o da ignenin etkisiyle.. çok sinir oluyorum bu bozuk testlere..

Adet olan arkadaslarim üzülmek yıkılmak pes etmek isyan etmek yok, bebeğimiz için sonuna kadar ugrasicaz Allah'im en hayırlı zamanda bizede nasip edecektir minnaklarimizi. Evet psikolojik olarak zor bi dönem ama güzel olanada ulaşmak kolay olmuyo... sabır sabır sabır. ..

ben bu ay çok güzel bi teselli buldum kendime eylülde olsaydı mayısta dogacaktı ama ekimde olursa haziranda dogar ohh ne güzel annem gelir kayınvaldem gelir vs vs tatil olmasa gelmesi çok sıkıntı olurdu ondan kendimi avutuyorum işte

Cok silik bi cizgi var canm bende gördüm, cok gec cikti diyosun ama sen ins doğrudur ins hamişsindir

Oda güzellmis vallz herkes boyle bisy bulabilir aslinda moral icin ama yapıyoruz iste bende dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…