mrb canım bir asilama oldum ben 7yumurtam vardi ama olmadi zaten gebelik oranida dusuk asilamanin
bende 30 eylulde adet olmam gerekıyor tabı ıns olmam 1,5 senelık evlıyım 2 kere catlama ıgnesı vurdurdum tutmadı eger bu ayda olmazsa asılama yaptırıcam ama soyle bısey duydum asılamada ıkız veya üçüz olma rıskı yuksek oluomus sızce boyle bı ıhtımal varmı?
hayırlısı olsun canım inşallah ekimde güzel haberleri verirsinkızlar Merhaba, ben adet oldum bu sabahekim topiğine geçiyorum.. sakın gelmeyin :)
Guzel haberlerini bekliyorum zeycan.. !!
Merhaba kızlar, sabah 10 gün gecikmeden sonra adet oldum. Ekim topiğine geçiyorum. Umarım burada kalanlarla bundan sonra annelik topiklerinde görüşürüz...
şekerim anlayamıyorum kendimi ama sanırım kırmızılar yolda bakalım hayırlısı mideme kıramp giriyo göbeğim sancıyo acayip ama..:44::44::44:
CANIM BENİM 22 EYLÜL YA BAT AKINTIM DÜN İTİBARİ İLE KESİLDİ O SARIMSI KIVAMLI AKINTI GELMŞYO ARTIK PAZAR Bİ TEST YAPTIM TABİ ÇIKMADI BEKLİYORUZ BAKALIM SEN NASILSIN KENDİNE DİKKAT ET FAZLA YORULMA
CANIM O MESAJI ZYCAN YAZMIŞTI BEN ONA TESİ TEKRARLA DİYE YAZDIM KARIŞIKLIK OLMUŞ
canım diş ağrım için iaç konusunda cevap demiştim ımm bi de test yaptım biliyosun olumsuz hastanede çalışmıştım eski iş arkadaşımı aradım bence bekle dedi...kan testinde az çok bilinir dedi ama hiç bi test yapmıycam karar verdim bat ı bekleycem zaten gelişmeleri yazarım ben değil de kocam çok hüsrana uğruyo...o yüzden benden pes kızlar ...umutsuz değilim umudum olduğu için testlere pes dedim heyooo rahatım işte...
CANIM BENİM 22 EYLÜL YA BAT AKINTIM DÜN İTİBARİ İLE KESİLDİ O SARIMSI KIVAMLI AKINTI GELMŞYO ARTIK PAZAR Bİ TEST YAPTIM TABİ ÇIKMADI BEKLİYORUZ BAKALIM SEN NASILSIN KENDİNE DİKKAT ET FAZLA YORULMA
canım diş ağrım için iaç konusunda cevap demiştim ımm bi de test yaptım biliyosun olumsuz hastanede çalışmıştım eski iş arkadaşımı aradım bence bekle dedi...kan testinde az çok bilinir dedi ama hiç bi test yapmıycam karar verdim bat ı bekleycem zaten gelişmeleri yazarım ben değil de kocam çok hüsrana uğruyo...o yüzden benden pes kızlar ...umutsuz değilim umudum olduğu için testlere pes dedim heyooo rahatım işte...
Hayirlisi canim.. rahat ol sen.. eger negatif cikarsa uzuleceksin tabi ama hemen su disini bir doktora goster.. hamilelikte daha zor oluryormus..
kizlar dun test yapmisdim silik cikmisdi adet olduguma ragmen bende kan verdim neqatif o yuzden sizlerden dua istemisdim olsun uzulmedim cunki kendimi hazirlamisdim sol kasigimda acayip batmalar vardi cok supelendim ve gogusderim agrimisdi ama neqatiff ekimde pozitifle rastlasirim insallah
Canim insallah ekimde yuzumuz guler.. ki senin ismin azerikizinin gobeginden silinmis bu guzel birsey umut verir..
kizlar dun test yapmisdim silik cikmisdi adet olduguma ragmen bende kan verdim neqatif o yuzden sizlerden dua istemisdim olsun uzulmedim cunki kendimi hazirlamisdim sol kasigimda acayip batmalar vardi cok supelendim ve gogusderim agrimisdi ama neqatiff ekimde pozitifle rastlasirim insallah
Gunaydinlarrrr kizlarr bu arada...benim dun batti gelmedi kirmizilar bana pis bi oyun oynuyo olabilirlerbekliceem
Bende sukur canim ayni iste uğraıp duruyorum.... Güle güle otur canın sağlıklı mutlu huzurlu bol cocuk sesleriyle...ins yeni evine yeni yeni bebeler nasip olur...belki bundada bir hayır vardır canım arada tup topigine bakiyordum canim
Adet olan arkadaslarim üzülmek yıkılmak pes etmek isyan etmek yok, bebeğimiz için sonuna kadar ugrasicaz Allah'im en hayırlı zamanda bizede nasip edecektir minnaklarimizi. Evet psikolojik olarak zor bi dönem ama güzel olanada ulaşmak kolay olmuyo... sabır sabır sabır. ..
Cok silik bi cizgi var canm bende gördüm, cok gec cikti diyosun ama sen ins doğrudur ins hamişsindirkızlarr bugun benım bat, bugun sabah saat 6 da test yapyım gene dogru duzgun bısey cıkmadı saatler sonra hayaler cızgı gıbı cıktı resımde cok bellı olmasada sız yınede bakın elımdede daha test yok bı ovu testı var ovu testıylede bakıyolar gebelıge acaba ama tam emınd egılım bılgılı olan arkadaslar yardım. tabı bu cektıgım resım saat ler sonrakı resım bılıyorum gecerlı degıl ama sız yınede bı bakın sarılıkdan once sankı bı hayalet cızgı var haber beklıyom kızlar ona gore ovu testı yapacam bu arada dpo9
Eki Görüntüle 805459
Oda güzellmis vallz herkes boyle bisy bulabilir aslinda moral icin ama yapıyoruz iste bende dahilben bu ay çok güzel bi teselli buldum kendimeeylülde olsaydı mayısta dogacaktı ama ekimde olursa haziranda dogar ohh ne güzel annem gelir kayınvaldem gelir vs vs tatil olmasa gelmesi çok sıkıntı olurdu ondan kendimi avutuyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?