Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Cok silik bi cizgi var canm bende gördüm, cok gec cikti diyosun ama sen ins doğrudur ins hamişsindir

ayy cok heycanlandım ıns hamısımdır ıns ama pekde umıdım yok cunku saatler sonra cıktı su ovu testı nasıl oldugunu bılsem ne cıkması gerektıgını bılsem suan yapayımmı yapmıyayammı bılsem ona gore hareket edecem hadı kızlarr onlıne olnlar cokk bı yorum atın yapemmı ovu testını

Offf bu testler... Umarım bebişin seninledir canım. Ovu testleriyle ilgili bilgim yok maalesef :44:

Kızlar bene dun ve bgun gebelik testi yaptım cok silik cıktı bat tarihim 14 eyluldu 3 gun gecti bakalım doktordan randevu alıcam hayırlısı ama bence gebeyim ins allahın izniyle

artik birsey icme.
wc ue git ve saat 17.00 ye kadar idrarini tut.
saat 17 de testi yap. t c den koyuysa pozitif.

kizlar bugun cok yorgunum. optum hepinizi.

artik birsey icme.
wc ue git ve saat 17.00 ye kadar idrarini tut.
saat 17 de testi yap. t c den koyuysa pozitif.

kizlar bugun cok yorgunum. optum hepinizi.
canım ya bısey yememıstım saat 1 de yaptım ovu testı az once yanı t sılık cıktı kesın negatıf yaa =( gene saat 17 de yapayımmı ovu testı belkı hassas gebelık testı alırım bılmıyorum ama hıc umıdım yok =(

06.09.2013
Merhaba Arkadaşlar. Ben 18haziranda hastalandıktan sonra kimyasal gebelik geçirdim ve 20 temmuzda hasta oldum. 1 ay ara verdim şimdi 20 ağustosta hastalandım ve bebek istiyoruz. bende kimyasaldada olduğu gibi bel , kasık v.s tüm belirtiler gne var. ama korkuyorum gene kimyasal gebelik olucak diye. bu belirtiler normalmi yoksa düşüğemi işaret.

Ayrıca 05.09 dayanamayıp test yaptırdım ki daha 13 gün hasta olmama varken tabi <2 çıktı. sizce bu değer yükselirmi ? yani normalde 0,00çıkması gerekmiyormuydu.

17.09.2013
Günaydın arkadaşlar. Bu site eminim ki herkeze bir bilgi sahibi yapmıştır. En azından benim öyle oldu. Bende belki başkalarının sorularına bir nebze cevap bulmaları için kendi belirtilerimi yazayım dedim. Dün reglime 4 gün vardı ama ben dün dayanamayıp eczaneden test aldım ve 2 çizgiyi çok net gördüm. Bu kadar erken çıkarmı demeyin, çıktı. Daha sonra emin olmak için gidip beta hcg testi yaptırdım ve 133,6 çıktı. Yani eğer ( inşallah olmaz) kimyasal gebelik ile sonuçlanmazsa şuan hamileyim.:18:

Belirtilerim

Ben belki erkendi ama aşağıdaki belirtileri zaman zaman hepsini yaşadım.

1-Şiddetli bel ağrısı ( yumurtlama dönemi sanırım nerdeyse oturup aglıyacaktım ama şimdi azaldı)
2-Hafif kasık ağrısı
3-Devamlı adet olacakmışım gibi bedensel işaretler
4-Göğüslerde şişlik ve son 2-3 gündür damarların belirginleşmesi
5-Beyaz Akıntı
6-Mide Bulantısı
7-İştah açılması ve aşırı su ihtiyacı
8-Sık sık idrar çıkma ( belkide aşırı susamam sık idrara çıkmamdan kaynaklıdır bilmiyorum )

Allah isteyen herkezi bebek sahibi yapsın. [/COLOR][/QUOTE]

pazar sabah ilk idrarla test yaptım akşama kadar bekledim bişey çıkmadı hatta test bozuldu galiba sağı solu sarardı. bugün öğleden sonra hiç wc ye gitmedim akşam yapsam mı sizce 4-5 gün var ama:18::18:

kızlar.....ne olur dua edin işimde terfi edebilirim ne olur dualarınızı esirgemeyin inş. bu işe ihtiyacım var kadroya geçicem eğer kısmet olursa...hayırlısıyla ne olur dualarınızı esirgemeyin....

bata 6-7 gün kaldı...heyecan dorukta.:))1 haftadır göğüslerim ağrıyor.bebek istedğimden beri göğüslerim erkenden başlıyor acımaya çok enteresan.ayaklarım üşüyor birde hep soğuk.başka da belirti yok...hayırlısı neyse o olsun.eğer bu ayda olmazsa ben de ovulasyon testi alıcam...Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin inş.

pazar sabah ilk idrarla test yaptım akşama kadar bekledim bişey çıkmadı hatta test bozuldu galiba sağı solu sarardı. bugün öğleden sonra hiç wc ye gitmedim akşam yapsam mı sizce 4-5 gün var ama:18::18:

bence bekle, geçtikten sonra hatta bir kaç gün daha bekle.benim arkadaşım adeti geçtikten sonra yapmıştı negatif çıktı sonra 3 gün sonra bir daha yaptı pozitif çıktı canım.bekle sen:))

kızlar bence ben hamileyim baksanıza daha bebeğim gelemeden kendine ait bi evi ve işinde yükselmiş bi annesi olucak inş. bunlar onun kısmetidir çok duygulandım ya inş bebeğimin kısmetidir bunlar...dua edin benim için....:26::26::26:

inşallah canım Allah hayırlısını versin. herşey gönlünce olsun amin:)

bir haftaya kadar o kadar umutluydum ki simdi cok az kaldi ve nedense bati endise ve umutsuzlukla beklemeye basladim.ben de yumurtlama disinda ( ki o gun de yumurtladim mi artik emin bile olamiyorum ) hic akintim olmuyor.kupkuruyum yahu.tek gozlemledigim sey su an belim agriyor ama tek tarafli son tarfimdan agri sagda hic yok agri.bir de karnim davul gibi sis 2 gundur.affiniza siginarak soyluyorum ki bu ayda boktan bir aya imzami attim yani ; ( kuvvetle muhtemel regl olcam yaaa : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…