Cok silik bi cizgi var canm bende gördüm, cok gec cikti diyosun ama sen ins doğrudur ins hamişsindir
haxiranda asilama oldum tutmadi canim iki ay ara verdim hsg cektirdim agustos 27de temiz cikti sukur dun bat gunumdu gelmedi kirmizilar bekliyorum bakalim test yapmaya cesaretim yok
aynen bendeeeee 15aydir kirmizi hic bisey gormek istemiyorum
canim ben telden giriyorum fotoyu net goremedim ins hamissindir i sssss
kızlarr bugun benım bat, bugun sabah saat 6 da test yapyım gene dogru duzgun bısey cıkmadı saatler sonra hayaler cızgı gıbı cıktı resımde cok bellı olmasada sız yınede bakın elımdede daha test yok bı ovu testı var ovu testıylede bakıyolar gebelıge acaba ama tam emınd egılım bılgılı olan arkadaslar yardım. tabı bu cektıgım resım saat ler sonrakı resım bılıyorum gecerlı degıl ama sız yınede bı bakın sarılıkdan once sankı bı hayalet cızgı var haber beklıyom kızlar ona gore ovu testı yapacam bu arada dpo9
Eki Görüntüle 805459
canim ben telden giriyorum fotoyu net goremedim ins hamissindir i sssss
Offf bu testler... Umarım bebişin seninledir canım. Ovu testleriyle ilgili bilgim yok maalesef :44:
canım ya cok saol ıns benımledır bebıısmm ıns. aynen nefrt bu testlerden ama onlarda bı umıt ıste onlarsızda yapamıyoruz
ayy cok heycanlandım ıns hamısımdır ıns ama pekde umıdım yok cunku saatler sonra cıktı su ovu testı nasıl oldugunu bılsem ne cıkması gerektıgını bılsem suan yapayımmı yapmıyayammı bılsem ona gore hareket edecem hadı kızlarr onlıne olnlar cokk bı yorum atın yapemmı ovu testını
canım ya bısey yememıstım saat 1 de yaptım ovu testı az once yanı t sılık cıktı kesın negatıf yaa =( gene saat 17 de yapayımmı ovu testı belkı hassas gebelık testı alırım bılmıyorum ama hıc umıdım yok =(artik birsey icme.
wc ue git ve saat 17.00 ye kadar idrarini tut.
saat 17 de testi yap. t c den koyuysa pozitif.
kizlar bugun cok yorgunum. optum hepinizi.
canım umarım hamilesindir umarım güzel haberi alırsın. ben de ovu. testleriyle ilgili bir bilgiye sahip değilim ama ama inşallah bebişin içinde büyüyordur...
pazar sabah ilk idrarla test yaptım akşama kadar bekledim bişey çıkmadı hatta test bozuldu galiba sağı solu sarardı. bugün öğleden sonra hiç wc ye gitmedim akşam yapsam mı sizce 4-5 gün var ama:18::18:
kızlar bence ben hamileyim baksanıza daha bebeğim gelemeden kendine ait bi evi ve işinde yükselmiş bi annesi olucak inş. bunlar onun kısmetidir çok duygulandım ya inş bebeğimin kısmetidir bunlar...dua edin benim için....:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?