Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canım benim de 6 gün kaldı, ben de kupkuruyum.ama herkeste olacak diye bir şey de yok ki.belki bir kaç güne kadar başlıycak bilemiyoruz.benim göğüslerim dokununca acıyor sadece.İNşallah kalmışızdır.5 gün sonra güzel haberler veririrz.:)

sagolun kizlar alinti yapamadim ama uzgun digilim kismet
hatda bugun calismalara basliyoruz insallah bu sefer hayirlisiyla hayirli zamanda olucak evladimiz insallah

Kızlar bene dun ve bgun gebelik testi yaptım cok silik cıktı bat tarihim 14 eyluldu 3 gun gecti bakalım doktordan randevu alıcam hayırlısı ama bence gebeyim ins allahın izniyle
Canim ins hamişsindir kiizzzz testinin sonucuda pozitif ciksin hemen bizede yaz

Akintiyi takma kafana canim o herkeste olmayabilir olumsuz düşünme olur ins

inşallah canım Allah hayırlısını versin. herşey gönlünce olsun amin:)

amin Rabbim kimsenin duasını dileksiz koymasın ramazan ayında dilek namazı ardından da tesbihini çekmiştim eğer bu üç dileğim kabul olursa burada 40 kişiye de tesbih dağıtıcam benden dilek tesbihi almak isteyen ismini söylesin...ama şimdi değil evim haftaya belli olucak alıp almıyacağımız işimde hakeza on onbeş gün sürer bebeğim de bu hafta sonu belli olucak bu üçüde gerçekleşirse hemen yazarım tesbih almak isteyenlere....(inş dileğim de dualarım da kabul olur sizde dua edin):26::26::26:

Yap canım cocuk en buyuk servet su dunyada

Bencede:)

supeer bisey olur rabbim sen buyuksun duy yuregimizden gecenleri...

Normal iliskiden cok az da olsa farkli ama esinde sikinti yoksa benim icin normal iliskiden farksiz...
aminnn cumlemizin

aaa meraba ozlemciim hatirladin mi beni nasilsin

İnşaallah önce ilk bebeğini bekleyenlere versin

Bende çok rüya görürüm karışık karışık:)

kızlar Merhaba, ben adet oldum bu sabah ekim topiğine geçiyorum.. sakın gelmeyin :)

Ekimde inşallah güzel haber alırsın

Merhaba kızlar, sabah 10 gün gecikmeden sonra adet oldum. Ekim topiğine geçiyorum. Umarım burada kalanlarla bundan sonra annelik topiklerinde görüşürüz...

Sende ekimde alırsın inşallah haberini

En güzeli test yapa yapa moral kalmıyor akışına bırakman güzel,dişin nasıl oldu?

İnşaallah ekimde

Hemen çıkmış olsa kesin hamilesin derdim ama sonra çıkmış yine de olabilir benim arkadaşa olmuştu testi yapmış negatif çıkmış atmış sonra çöpte çift çizgiyi görmüş:) olabilir yani ve senin çizgide çok silik değil epey belli.

Kızlar bene dun ve bgun gebelik testi yaptım cok silik cıktı bat tarihim 14 eyluldu 3 gun gecti bakalım doktordan randevu alıcam hayırlısı ama bence gebeyim ins allahın izniyle

Hayırlısı inşallah silik çizgide hep gebelik doğru oluyor.

sagolun kizlar alinti yapamadim ama uzgun digilim kismet
hatda bugun calismalara basliyoruz insallah bu sefer hayirlisiyla hayirli zamanda olucak evladimiz insallah
Sercemim canim benim iyi niyetli kalbi temiz arkadaşım mutluluğunu kirma bizde mutlu olcaz ins bizimde bebislerimiz olacak ins en az kendim kadar istiyorum seninde hamiş olmani inşallah bi ay daha beklemeyiz öpüldüüüünnn

bugün biraz daha iyim canım gargara yapmıştım akşamda yaparım geçer galiba...

Testleri pozitif çıkanlar atmıyorsunuz değil mi ben hala saklıyorum çift çizgi duruyor:)

canim benim sagol kardesim benim hep bu silik cizgiler yuzunden yoksa ben sakinimdir adetim bitdi yine silik cikti bende umut yapib gitdim kana ama bu sefer soz test yapmam delirti beni bu testler insallah bizimde olucak bebeklerimiz mende seni opdum
inş canım ya Rabbim seninde yüzüne baksın inş. en güzel haberler alırsın....darısı da bize...
amin hepimize insallahhhhhhhhhhhhhh

Allah kabul etsin dualarimiz seninle insallah gonlunden ne geciyorsa oda olur insallah

kızlar biraz önce kahverengi bi lekelenmem oldu, adetimi 24 ü gibi bekliyorum (kürtajdan sonra dengesizleşti) evde ovulasyon testi vardı onu yaptım çift çizgiyi gördüm bi arkadaş bunu yorumlayabilir mi acaba ? adet başlagıncında yumurtlama olur mu:26:

Silik cizgiyi gorupte o umutla kana gitmek ve yikilmak nr demek iyi bilirim srni cok iyianliyorum o yuzden artik skillsndim bat gelmeden hicbsy yapmicam cift cizgi gormedende kana gıtmıcem

tatlııııım adetten önce gelen kahve rengi leke bazen yerleşmede olabiliyor bak heveslendirmek istemem ama ovulasyon testleri gebeliğide gösteriyor söylemiş olayım bu yum çizgisi değil bebiş haberide olabilir

canim bu test neqatif yumurtalama yokki herkesde boyle cikiyor egerki cok koyu ciksaydi evet onda pozitif olurdu ve yumurtlamani belli ederdi

Silik cizgiyi gorupte o umutla kana gitmek ve yikilmak nr demek iyi bilirim srni cok iyianliyorum o yuzden artik skillsndim bat gelmeden hicbsy yapmicam cift cizgi gormedende kana gıtmıcem
evet bende oyle yapicam artik
buralarda kan verilen yeri bilmiyordum simdi tanidim evimizede yakinmis artik direk kana gidicem
benim evde 4 tane testim var 4 de silik belli cizgiler ama bebek yok
doktor esime demiskki belkide gec gelmissiniz cikar cikmaz gelseydiz kana belkide vardi ama dusmus yani kimyasal gebelik gibi demis degerim 1.2 cikti bugun

canim bu test neqatif yumurtalama yokki herkesde boyle cikiyor egerki cok koyu ciksaydi evet onda pozitif olurdu ve yumurtlamani belli ederdi

anladım canım çok tşk ederim, ben daha koyu çıkması gerektiğini bilmiyordum, demek ki adet başlangıcı, umutlar ekime kaldı desene, hayırlısı

hemde adetden sonrada silik cikmasi beni biraz sasirtdi

canım sevgi negatif dedi, herhalde adet başlangıcını gösterdi, sağol yorumladığın için, çok tatlısınız bebişin ve sen

anladım canım çok tşk ederim, ben daha koyu çıkması gerektiğini bilmiyordum, demek ki adet başlangıcı, umutlar ekime kaldı desene, hayırlısı
yok kiz ben adet baslangici demedimki bak simdi o cizgi koyuda ola bilir adetine cok yakin zamanda o zaman demekki bebegin gele bilir insallah bebegin gelmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…