- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
bir haftaya kadar o kadar umutluydum ki simdi cok az kaldi ve nedense bati endise ve umutsuzlukla beklemeye basladim.ben de yumurtlama disinda ( ki o gun de yumurtladim mi artik emin bile olamiyorum ) hic akintim olmuyor.kupkuruyum yahu.tek gozlemledigim sey su an belim agriyor ama tek tarafli son tarfimdan agri sagda hic yok agri.bir de karnim davul gibi sis 2 gundur.affiniza siginarak soyluyorum ki bu ayda boktan bir aya imzami attim yani ; ( kuvvetle muhtemel regl olcam yaaa : (
Canim ins hamişsindir kiizzzz testinin sonucuda pozitif ciksin hemen bizede yazKızlar bene dun ve bgun gebelik testi yaptım cok silik cıktı bat tarihim 14 eyluldu 3 gun gecti bakalım doktordan randevu alıcam hayırlısı ama bence gebeyim ins allahın izniyle
bir haftaya kadar o kadar umutluydum ki simdi cok az kaldi ve nedense bati endise ve umutsuzlukla beklemeye basladim.ben de yumurtlama disinda ( ki o gun de yumurtladim mi artik emin bile olamiyorum ) hic akintim olmuyor.kupkuruyum yahu.tek gozlemledigim sey su an belim agriyor ama tek tarafli son tarfimdan agri sagda hic yok agri.bir de karnim davul gibi sis 2 gundur.affiniza siginarak soyluyorum ki bu ayda boktan bir aya imzami attim yani ; ( kuvvetle muhtemel regl olcam yaaa : (
inşallah canım Allah hayırlısını versin. herşey gönlünce olsun amin:)
Yap canım cocuk en buyuk servet su dunyada
supeer bisey olur rabbim sen buyuksun duy yuregimizden gecenleri...
Normal iliskiden cok az da olsa farkli ama esinde sikinti yoksa benim icin normal iliskiden farksiz...
aminnn cumlemizin
aaa meraba ozlemciim hatirladin mi beni nasilsin
İnşallah canim..
Cnm 3 harfliler de ayni bizim gibiler yani aralarinda müslüman olan var olmayan var
Sana müslüman olanları denk gelmiş demekki :)) bende dindar bir aileden gelmiyorum ama ben ve esim elimden geldigince islami yasamaya çalışıyoruz iste :)
Insallah Rabbim hepimizi kötü şeylerden muhafaza etsin
Ben hep cok rüya görürümkarışıkta görürüm yani simdi onu düşünüp umitlenmiyim
Ay boyunca hep regl olucakmisim gibi sancilandim sizlandim simdi hic biseyim yok
Hayirlisi insallah bakalim :) bekliyoruz heyecanla umudunu yitirme sende neyin ne zaman nasip olacagi belli olmaz :)
kızlar Merhaba, ben adet oldum bu sabahekim topiğine geçiyorum.. sakın gelmeyin :)
Merhaba kızlar, sabah 10 gün gecikmeden sonra adet oldum. Ekim topiğine geçiyorum. Umarım burada kalanlarla bundan sonra annelik topiklerinde görüşürüz...
canım diş ağrım için iaç konusunda cevap demiştim ımm bi de test yaptım biliyosun olumsuz hastanede çalışmıştım eski iş arkadaşımı aradım bence bekle dedi...kan testinde az çok bilinir dedi ama hiç bi test yapmıycam karar verdim bat ı bekleycem zaten gelişmeleri yazarım ben değil de kocam çok hüsrana uğruyo...o yüzden benden pes kızlar ...umutsuz değilim umudum olduğu için testlere pes dedim heyooo rahatım işte...
kizlar dun test yapmisdim silik cikmisdi adet olduguma ragmen bende kan verdim neqatif o yuzden sizlerden dua istemisdim olsun uzulmedim cunki kendimi hazirlamisdim sol kasigimda acayip batmalar vardi cok supelendim ve gogusderim agrimisdi ama neqatiff ekimde pozitifle rastlasirim insallah
kızlarr bugun benım bat, bugun sabah saat 6 da test yapyım gene dogru duzgun bısey cıkmadı saatler sonra hayaler cızgı gıbı cıktı resımde cok bellı olmasada sız yınede bakın elımdede daha test yok bı ovu testı var ovu testıylede bakıyolar gebelıge acaba ama tam emınd egılım bılgılı olan arkadaslar yardım. tabı bu cektıgım resım saat ler sonrakı resım bılıyorum gecerlı degıl ama sız yınede bı bakın sarılıkdan once sankı bı hayalet cızgı var haber beklıyom kızlar ona gore ovu testı yapacam bu arada dpo9
Eki Görüntüle 805459
Kızlar bene dun ve bgun gebelik testi yaptım cok silik cıktı bat tarihim 14 eyluldu 3 gun gecti bakalım doktordan randevu alıcam hayırlısı ama bence gebeyim ins allahın izniyle
Sercemim canim benim iyi niyetli kalbi temiz arkadaşım mutluluğunu kirma bizde mutlu olcaz ins bizimde bebislerimiz olacak ins en az kendim kadar istiyorum seninde hamiş olmani inşallah bi ay daha beklemeyiz öpüldüüüünnnsagolun kizlar alinti yapamadim ama uzgun digilim kismet
hatda bugun calismalara basliyoruz insallah bu sefer hayirlisiyla hayirli zamanda olucak evladimiz insallah
Bencede:)
İnşaallah önce ilk bebeğini bekleyenlere versin
Bende çok rüya görürüm karışık karışık:)
Ekimde inşallah güzel haber alırsın
Sende ekimde alırsın inşallah haberini
En güzeli test yapa yapa moral kalmıyor akışına bırakman güzel,dişin nasıl oldu?
İnşaallah ekimde
Hemen çıkmış olsa kesin hamilesin derdim ama sonra çıkmış yine de olabilir benim arkadaşa olmuştu testi yapmış negatif çıkmış atmış sonra çöpte çift çizgiyi görmüş:) olabilir yani ve senin çizgide çok silik değil epey belli.
Hayırlısı inşallah silik çizgide hep gebelik doğru oluyor.
sagolun kizlar alinti yapamadim ama uzgun digilim kismet
hatda bugun calismalara basliyoruz insallah bu sefer hayirlisiyla hayirli zamanda olucak evladimiz insallah
canim benim sagol kardesim benim hep bu silik cizgiler yuzunden yoksa ben sakinimdir adetim bitdi yine silik cikti bende umut yapib gitdim kana ama bu sefer soz test yapmam delirti beni bu testlerSercemim canim benim iyi niyetli kalbi temiz arkadaşım mutluluğunu kirma bizde mutlu olcaz ins bizimde bebislerimiz olacak ins en az kendim kadar istiyorum seninde hamiş olmani inşallah bi ay daha beklemeyiz öpüldüüüünnn
amin hepimize insallahhhhhhhhhhhhhhinş canım ya Rabbim seninde yüzüne baksın inş. en güzel haberler alırsın....darısı da bize...
Allah kabul etsin dualarimiz seninle insallah gonlunden ne geciyorsa oda olur insallahamin Rabbim kimsenin duasını dileksiz koymasın ramazan ayında dilek namazı ardından da tesbihini çekmiştim eğer bu üç dileğim kabul olursa burada 40 kişiye de tesbih dağıtıcam benden dilek tesbihi almak isteyen ismini söylesin...ama şimdi değil evim haftaya belli olucak alıp almıyacağımız işimde hakeza on onbeş gün sürer bebeğim de bu hafta sonu belli olucak bu üçüde gerçekleşirse hemen yazarım tesbih almak isteyenlere....(inş dileğim de dualarım da kabul olur sizde dua edin):26::26::26:
canim benim sagol kardesim benim hep bu silik cizgiler yuzunden yoksa ben sakinimdir adetim bitdi yine silik cikti bende umut yapib gitdim kana ama bu sefer soz test yapmam delirti beni bu testlerinsallah bizimde olucak bebeklerimiz mende seni opdum
amin hepimize insallahhhhhhhhhhhhhh
kızlar biraz önce kahverengi bi lekelenmem oldu, adetimi 24 ü gibi bekliyorum (kürtajdan sonra dengesizleşti) evde ovulasyon testi vardı onu yaptım çift çizgiyi gördüm bi arkadaş bunu yorumlayabilir mi acaba ? Adet başlagıncında yumurtlama olur mu:26:
Eki Görüntüle 805888 Eki Görüntüle 805887
canim bu test neqatif yumurtalama yokki herkesde boyle cikiyor egerki cok koyu ciksaydi evet onda pozitif olurdu ve yumurtlamani belli ederdikızlar biraz önce kahverengi bi lekelenmem oldu, adetimi 24 ü gibi bekliyorum (kürtajdan sonra dengesizleşti) evde ovulasyon testi vardı onu yaptım çift çizgiyi gördüm bi arkadaş bunu yorumlayabilir mi acaba ? adet başlagıncında yumurtlama olur mu:26:
Eki Görüntüle 805888 Eki Görüntüle 805887
evet bende oyle yapicam artikSilik cizgiyi gorupte o umutla kana gitmek ve yikilmak nr demek iyi bilirim srni cok iyianliyorum o yuzden artik skillsndim bat gelmeden hicbsy yapmicam cift cizgi gormedende kana gıtmıcem
canim bu test neqatif yumurtalama yokki herkesde boyle cikiyor egerki cok koyu ciksaydi evet onda pozitif olurdu ve yumurtlamani belli ederdi
hemde adetden sonrada silik cikmasi beni biraz sasirtdiSilik cizgiyi gorupte o umutla kana gitmek ve yikilmak nr demek iyi bilirim srni cok iyianliyorum o yuzden artik skillsndim bat gelmeden hicbsy yapmicam cift cizgi gormedende kana gıtmıcem
tatlııııım adetten önce gelen kahve rengi leke bazen yerleşmede olabiliyor bak heveslendirmek istemem ama ovulasyon testleri gebeliğide gösteriyor söylemiş olayım bu yum çizgisi değil bebiş haberide olabilir
yok kiz ben adet baslangici demedimki bak simdi o cizgi koyuda ola bilir adetine cok yakin zamanda o zaman demekki bebegin gele bilir insallah bebegin gelmistiranladım canım çok tşk ederim, ben daha koyu çıkması gerektiğini bilmiyordum, demek ki adet başlangıcı, umutlar ekime kaldı desene, hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?