canım benim de 6 gün kaldı, ben de kupkuruyum.ama herkeste olacak diye bir şey de yok ki.belki bir kaç güne kadar başlıycak bilemiyoruz.benim göğüslerim dokununca acıyor sadece.İNşallah kalmışızdır.5 gün sonra güzel haberler veririrz.:)
canim neqatif yumurtlama icin dedik test ovi ya o yuzden ama o testler gebeligide belli ede bilir yani yumurtlama yok ama gebelik ola bilir insallahda olurcanım sevgi negatif dedi, herhalde adet başlangıcını gösterdi, sağol yorumladığın için, çok tatlısınız bebişin ve sen
yok kiz ben adet baslangici demedimki bak simdi o cizgi koyuda ola bilir adetine cok yakin zamanda o zaman demekki bebegin gele bilir insallah bebegin gelmistir
canim neqatif yumurtlama icin dedik test ovi ya o yuzden ama o testler gebeligide belli ede bilir yani yumurtlama yok ama gebelik ola bilir insallahda olur
simdi canom söyle söyliyim testin negatifkızlar biraz önce kahverengi bi lekelenmem oldu, adetimi 24 ü gibi bekliyorum (kürtajdan sonra dengesizleşti) evde ovulasyon testi vardı onu yaptım çift çizgiyi gördüm bi arkadaş bunu yorumlayabilir mi acaba ? adet başlagıncında yumurtlama olur mu:26:
Eki Görüntüle 805888 Eki Görüntüle 805887
kızlar bakın ne kadar olumsız oldugunu sızde gorun ama aynı zamanda testın kalıtesızlıgınede bakın ıdrar damlatılanyer ırenc yayaa kızlarrr bugun bıldıgınız uzre benım bat gunum demıstım ya sıze aksam bıdaha yaparım dıye neyse gıttım gebelık testı aldım dedımkı 2-3 tl lık bı test aldım oyle kalıtesıs bısey kı bebe tıme dıye bı test neyse yaptım saat 19 da ama ıkıncı cızgı yok yok ıste ne yapacam sımdı ben off duramıyorum yerımde =( kesın adet olacam... ufacık bı cızgıdemı cıkmaz ya dogrusu testede guvenmıyorum pek
canım bebe time pek guvenilir bi marka değil bunu seni umutlandirmak icin demedim tabiki.... Ins hamissindir biraz daha bekle benimde bat dundu hic test yapmadim bekliyorum
canım bebe time pek guvenilir bi marka değil bunu seni umutlandirmak icin demedim tabiki.... Ins hamissindir biraz daha bekle benimde bat dundu hic test yapmadim bekliyorum
simdi canom söyle söyliyim testin negatif
ovu zamani pik yaptiginda t cizgisi ya c ile esit koyulukta ya da c den daha koyu olmasi lazim
testinin hassaslik derecesi 10 miu oldugu icin kandaki en düşük lh yi bile algılıyor o yuzden de böyle silik çıkıyor
ahhh caniiimmm 15aydir okadar biktim ki tek cizgiden...oyuzden yapmiyorum.... Sol kasigimda agri var böyle hafif hafif... Ins hamisizdir sende biraz bekle oyle yap test canim
Canim ins hamişsindir kiizzzz testinin sonucuda pozitif ciksin hemen bizede yaz
Akintiyi takma kafana canim o herkeste olmayabilir olumsuz düşünme olur ins
ahhh caniiimmm 15aydir okadar biktim ki tek cizgiden...oyuzden yapmiyorum.... Sol kasigimda agri var böyle hafif hafif... Ins hamisizdir sende biraz bekle oyle yap test canim
mrb kızlar bizde bu ay korunmadık bugün sağ kasıgımda belimde sancı vardı yürürken bile etkiliyordu beni bugun yumurtlama günüm ama daha önce yumurtlama günlerimde böyle olmamıştı gögüslerde hassaslaştı adetim 30 eylül sizce neden bu ay sancım cok oldu adet olcakmısım gibiydi
Canim ilk defa korunmadiysan ondanda agrin daha cok olmis olabilir benimde öyle olmustu daha adetine cok var şimdiden adetten dolayi agrin olmaz
cevabın için cok saol evet ilk defa korunmadık normal bişey yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?