Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

dogru soyluyosun.yapmamiz gereken tek sey dua etmek .insallah o guzel haberi bizlerde paylasiriz

canım sevgi negatif dedi, herhalde adet başlangıcını gösterdi, sağol yorumladığın için, çok tatlısınız bebişin ve sen
canim neqatif yumurtlama icin dedik test ovi ya o yuzden ama o testler gebeligide belli ede bilir yani yumurtlama yok ama gebelik ola bilir insallahda olur

canim neqatif yumurtlama icin dedik test ovi ya o yuzden ama o testler gebeligide belli ede bilir yani yumurtlama yok ama gebelik ola bilir insallahda olur

yarın kırmızılar gelmezse umutlanacağım sanırım , Rabbim isteyen herkese sonra banada nasip eder inşallah

simdi canom söyle söyliyim testin negatif
ovu zamani pik yaptiginda t cizgisi ya c ile esit koyulukta ya da c den daha koyu olmasi lazim
testinin hassaslik derecesi 10 miu oldugu icin kandaki en düşük lh yi bile algılıyor o yuzden de böyle silik çıkıyor

yaa kızlarrr bugun bıldıgınız uzre benım bat gunum demıstım ya sıze aksam bıdaha yaparım dıye neyse gıttım gebelık testı aldım dedımkı 2-3 tl lık bı test aldım oyle kalıtesıs bısey kı bebe tıme dıye bı test neyse yaptım saat 19 da ama ıkıncı cızgı yok yok ıste ne yapacam sımdı ben off duramıyorum yerımde =( kesın adet olacam... ufacık bı cızgıdemı cıkmaz ya dogrusu testede guvenmıyorum pek

kızlar bakın ne kadar olumsız oldugunu sızde gorun ama aynı zamanda testın kalıtesızlıgınede bakın ıdrar damlatılanyer ırenc ya

canım bebe time pek guvenilir bi marka değil bunu seni umutlandirmak icin demedim tabiki.... Ins hamissindir biraz daha bekle benimde bat dundu hic test yapmadim bekliyorum

dımı canım yok zaten paketı actıgım gıbı anladım ayy yarabbım dedım bu nasıl bı test yanı mal ortada =) ayy ıns hamısızdır hıcrancım ya =) nasıl duruyosun test yapmadan

anladım canım yai zaten kırmızılar geliyor, benden bu ay paso arkadaşlar, pılımı pırtımı toplayıp ekim topicine gidiyorum, arkamdan gelmeye kalkmayın sakın, öpüyorum hepinizi, hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Hemen çıkmış olsa kesin hamilesin derdim ama sonra çıkmış yine de olabilir benim arkadaşa olmuştu testi yapmış negatif çıkmış atmış sonra çöpte çift çizgiyi görmüş:) olabilir yani ve senin çizgide çok silik değil epey belli.

ayy canım yaa ıns ıns hamısımdır yaa duramıyorumkı yerımde sankı heran gelecekmıs gıbı kırmızılar

Canim ins hamişsindir kiizzzz testinin sonucuda pozitif ciksin hemen bizede yaz

Akintiyi takma kafana canim o herkeste olmayabilir olumsuz düşünme olur ins

ins cnm cuma gunu doktordan randevu aldım gecen ay 18ınde olmustum aslında 14unde olmam gerekıodu 11ınde flnde kahverengi akıtnım geldi testte yaptım silik cizgi cıktı hayırlısı bakalım allah hepimize nasip eder ins bebis

ahhh caniiimmm 15aydir okadar biktim ki tek cizgiden...oyuzden yapmiyorum.... Sol kasigimda agri var böyle hafif hafif... Ins hamisizdir sende biraz bekle oyle yap test canim

ay canım ya kıyamam sana ama gercekdende oyle ben 3 ay dan bıktım tek cızgı gormekden de... ayy ıns canım benımde ara ara sancı gırıyo sol kasıgıma ama pıskolojı dıye yazmıyrm cogu seyı o degılde bı muddet adet sancısı cekıyorum boyle nefes alıcak sekılde nerdeyse ,sabah kalktıgımda ıse hıc agrım olmuyo anlamadım gıttı bakalım hayrlısı ya =)

mrb kızlar bizde bu ay korunmadık bugün sağ kasıgımda belimde sancı vardı yürürken bile etkiliyordu beni bugun yumurtlama günüm ama daha önce yumurtlama günlerimde böyle olmamıştı gögüslerde hassaslaştı adetim 30 eylül sizce neden bu ay sancım cok oldu adet olcakmısım gibiydi

Canim ilk defa korunmadiysan ondanda agrin daha cok olmis olabilir benimde öyle olmustu daha adetine cok var şimdiden adetten dolayi agrin olmaz

Yaa kızlar nerelerdesinizz tamam anladik buyuk bi kismi adet oldugu icin ekim topigine gitti ama geri ķalanlar nerdeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…