Gidin ağustos topiğinide takılın siz, gelmesin adetleriniz, eylül topiğini terkedin lütfennn :) Ağustos topiğinden sonra gideceğiniz tek yer nisan anneleri topiği olsun burası değil.
haha süpersin canım keşke öyle bir şey olsa keşkeeeee keşşşkeeee ümidini kesenler bile bir ihtimal hamile olduklarını öğrenseler..
ama bilemiyorum içime doğuyor bu ayda olmadı bende yavaştan sizin topike kaydım açıkcası.
aynen bencede bu ay hepimiz anne adayı olalım artık bende sıkıldım beklemektenn zor işlermiş ve çok sabır gerektirioo.. hele bnm gibi tez canlı insanlar içinde çoook zor beklemek ve belirsizlikkk aslında 3 ay olduu henüz amaaa yinede çok uzun süre geliooo işteee.. bakalımm hakkımızda hayırlısıı kızlaar :)
haha süpersin canım keşke öyle bir şey olsa keşkeeeee keşşşkeeee ümidini kesenler bile bir ihtimal hamile olduklarını öğrenseler..
ama bilemiyorum içime doğuyor bu ayda olmadı bende yavaştan sizin topike kaydım açıkcası.
Öncelikle Allah yardımcın olsun gerçi hepimize dua ediyorum bir an önce bebek sahibi olalım diye. Canım benim dediğin tarzda bi istatistik çıkarmak icin her hamile kalan veya deneyenleri tek tek mercek altına almak gerek ayrıca kullandıkları yol yöntem ivir zivir var daha benim gördüğün kadarıyla burada takılan kadınlar 3 ayda en uzunu 6 ve 1 yıl içerisinde hamile kalmış hiç 7. Ayda hamile kaldım diyen yok ilk sefer de hamile kalan hele yok denecek kadar az. Bende siteye takılmaya başladım be 3. Ayımda hamile kaldım ama dusuk yaptım şimdi yeniden deniyoruz bakalım neler olacak. Bir de sunu anladım umudunu kesenler ve artık gelişi güzel bırakanlar daha hızlı hamile kalıyor dikkat et yorumlara bıktım bıraktım diyenler kısa bir süre sonra hamilelik haberlerini vermişler isyan etme ama olursa olur olmazsa biraz bekle sonra hemen doktor bu arada doktora gittin mı
Bende ilk hamileliğimde 3 ayda hamile kalmıştım. Şimdi bu ay yani eylül yine 3. ayım. Acaba yine birşey olurmu ki :)
Öncelikle Allah yardımcın olsun gerçi hepimize dua ediyorum bir an önce bebek sahibi olalım diye. Canım benim dediğin tarzda bi istatistik çıkarmak icin her hamile kalan veya deneyenleri tek tek mercek altına almak gerek ayrıca kullandıkları yol yöntem ivir zivir var daha benim gördüğün kadarıyla burada takılan kadınlar 3 ayda en uzunu 6 ve 1 yıl içerisinde hamile kalmış hiç 7. Ayda hamile kaldım diyen yok ilk sefer de hamile kalan hele yok denecek kadar az. Bende siteye takılmaya başladım be 3. Ayımda hamile kaldım ama dusuk yaptım şimdi yeniden deniyoruz bakalım neler olacak. Bir de sunu anladım umudunu kesenler ve artık gelişi güzel bırakanlar daha hızlı hamile kalıyor dikkat et yorumlara bıktım bıraktım diyenler kısa bir süre sonra hamilelik haberlerini vermişler isyan etme ama olursa olur olmazsa biraz bekle sonra hemen doktor bu arada doktora gittin mı
derin bi araştırma içine girmişsin Allah kimseye aratmasın
Sorma sevgicim bilime adadim kendimi :) yaklaşık 1 haftadır bakıp duruyorum tüm yorumlara hamile kalanlara kalamayanlara... :) Allah kimseyi boş bırakmasın benim gibi
Canım sen de mı dusuk yaptın? Emin ol kalırsın düşükten sonra hamile kalmak daha da hızlı oluyor bunu da doktor söyledi ayrıca nette okudum kurtaj olan tahribat gören rahim bi dahaki sefere bebeği daha iyi koruyor koluyormuş. Dua et İnan Allah tan yardım iste ben bilemem ama kalbini ferah tutarsan hem strese girmezsin cunku stres gebe kalmayı etkiliyor.
Kürtaj oldum canım. 3 ay önce
geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın kürtajdan sonra abimin eşide 2 yada 3 ay sonra hamile kaldı çabuk olur inş.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben :) nisan ayından beri biz de bebiş istiyoruz ama olmuyor.Sizce artık doktora gitme zamanımız gelmiş mi dersiniz?:44:
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben :) nisan ayından beri biz de bebiş istiyoruz ama olmuyor.Sizce artık doktora gitme zamanımız gelmiş mi dersiniz?:44:
Herkes öyle diyor. Düşük yada kürtaj olduktan sonra hamile kalmak daha kolay olur diyorlar. İnşAllah öyledir. Benim kürtajdan sonra adet düzenim değişti. O yüzden takip etmekte biraz zorlanıyorum ama bakalım hayırlısı.
Kürtaj oldum canım. 3 ay önce
Ali tutku arkadasim bende almanyada yasiyorum ve bahsettigin ov testlerden bende aldim ama bazen bozuk cikabiliyor yani bende iki paketten 4tane bozuk cikmistir hic bir sonuc vermiyor yani yuvarlak bile gostermiyor bozuk olunca ama iki onemli gunleri gosteriyor ve net bir test ve pahalli. Ben ebaydende siparis vermistim cok ucuza elli tane ve onlarda iyi oluyor bosuna verme pahallilara para derim.
Buarada doktora gorundunmu bilmiyorum ama yumurtlama takibi yaptir catlayip catlamadigini anlamak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?