Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Gidin ağustos topiğinide takılın siz, gelmesin adetleriniz, eylül topiğini terkedin lütfennn :) Ağustos topiğinden sonra gideceğiniz tek yer nisan anneleri topiği olsun burası değil.

haha süpersin canım keşke öyle bir şey olsa keşkeeeee keşşşkeeee ümidini kesenler bile bir ihtimal hamile olduklarını öğrenseler..
ama bilemiyorum içime doğuyor bu ayda olmadı bende yavaştan sizin topike kaydım açıkcası.

Kayma ya kaymmaaa, adet olduğunu öğrenmeden, kırmızıları görmedenn kimsecikler gelmesin bu topiğe. Yok öyle topic topic gezmek :))

Öncelikle Allah yardımcın olsun gerçi hepimize dua ediyorum bir an önce bebek sahibi olalım diye. Canım benim dediğin tarzda bi istatistik çıkarmak icin her hamile kalan veya deneyenleri tek tek mercek altına almak gerek ayrıca kullandıkları yol yöntem ivir zivir var daha benim gördüğün kadarıyla burada takılan kadınlar 3 ayda en uzunu 6 ve 1 yıl içerisinde hamile kalmış hiç 7. Ayda hamile kaldım diyen yok ilk sefer de hamile kalan hele yok denecek kadar az. Bende siteye takılmaya başladım be 3. Ayımda hamile kaldım ama dusuk yaptım şimdi yeniden deniyoruz bakalım neler olacak. Bir de sunu anladım umudunu kesenler ve artık gelişi güzel bırakanlar daha hızlı hamile kalıyor dikkat et yorumlara bıktım bıraktım diyenler kısa bir süre sonra hamilelik haberlerini vermişler isyan etme ama olursa olur olmazsa biraz bekle sonra hemen doktor bu arada doktora gittin mı

Evli mutlu ya alıntı yaptığımı sanmıştım cepten giriyorum o yüzden hatalar olabiliyor kusura bakmayın

Bende ilk hamileliğimde 3 ayda hamile kalmıştım. Şimdi bu ay yani eylül yine 3. ayım. Acaba yine birşey olurmu ki :)

Bende ilk hamileliğimde 3 ayda hamile kalmıştım. Şimdi bu ay yani eylül yine 3. ayım. Acaba yine birşey olurmu ki :)

Canım sen de mı dusuk yaptın? Emin ol kalırsın düşükten sonra hamile kalmak daha da hızlı oluyor bunu da doktor söyledi ayrıca nette okudum kurtaj olan tahribat gören rahim bi dahaki sefere bebeği daha iyi koruyor koluyormuş. Dua et İnan Allah tan yardım iste ben bilemem ama kalbini ferah tutarsan hem strese girmezsin cunku stres gebe kalmayı etkiliyor.

derin bi araştırma içine girmişsin Allah kimseye aratmasın

Sorma sevgicim bilime adadim kendimi :) yaklaşık 1 haftadır bakıp duruyorum tüm yorumlara hamile kalanlara kalamayanlara... :) Allah kimseyi boş bırakmasın benim gibi

amiiin selam kızlar nasılsınız bugün saat de 15:00 ilk yumurta takibime başlıyoruz kısmetse dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim olur mu

Kürtaj oldum canım. 3 ay önce

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben :) nisan ayından beri biz de bebiş istiyoruz ama olmuyor.Sizce artık doktora gitme zamanımız gelmiş mi dersiniz?:44:

geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın kürtajdan sonra abimin eşide 2 yada 3 ay sonra hamile kaldı çabuk olur inş.

Herkes öyle diyor. Düşük yada kürtaj olduktan sonra hamile kalmak daha kolay olur diyorlar. İnşAllah öyledir. Benim kürtajdan sonra adet düzenim değişti. O yüzden takip etmekte biraz zorlanıyorum ama bakalım hayırlısı.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben :) nisan ayından beri biz de bebiş istiyoruz ama olmuyor.Sizce artık doktora gitme zamanımız gelmiş mi dersiniz?:44:

evet caqnım artık doktora gitmelisiniz belki prolaktinin falan yüksektir gebeliğe engel olan bir horman ben de öle olmuştu...her anne adayı bebek düşünmeye başladığı an doktora gitmelidir bence

hoş geldin bende yeniyim burda :) ama ev sahipliği yapayım bence kontrollü yapmanda fayda var arkadaşım ben git derim bu iş hiç ihmale gelmiyormuş onu anladım ben

Kürtaj oldum canım. 3 ay önce

Aynı seyler gelmiş basımıza bende 8 Haziran'da geçirdim operasyonu 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Zor walla Allah kimseye yaşatmasın ikimizde deniyoruz ve beklemedeyiz demek :) sana doktorun bir şey dedi mı? Olur olmaz neden niye ?? Diye falan iste. Bu arada özelden Msj atsan daha iyi burası farklı topic

Bence gitmelisin canım. Bunu doktora gitme zamanım gelmişmi diye düşünme. Bence her bayanın evlendikten sonra, bebek istediğinde gidip rutin testlerden geçmesi lazım. Bazen bilmediğimiz rahatsızlıklarımız yüzünden hamilelikte sorunlar yaşayabiliyoruz. Daha sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler için kontrolleri aksatmamak lazım.

cevabin icin tesekkur ederim nartanesi

ben yumurtlama zamanimda kullanmak icin 7 li testten aldim yetmedi gittim 10 lu olandan aldim 2 gun ikinci cizgi biraz belirgin olmasina ragmen bos surat cikiyor fakat gulmedi. bir arkadasim kullanmisti ona guldu o kullandigi icin aldim bende.

adetime 8 gun var sunda. bu ay tutmazsa fertilitätsmonitor var ondan almayi dusunuyordum. kullananlar cok memnunmus bu testleri aldigima pisman oldum cunku 55 euro verdim monitor 130 euro istedigin zaman kullanabiliyorsun. ebaydan hangi testi aldin yakaladin mi yumurtlama zamanini.
evet canim gittim doktora bebek dusundugumuzu soyledim kist falan var mi diye control ettirdim. sonra1 defa yine gittim.
ilk bebek oldugu icin beklemem gerektigini soyledi. 8 ay icinde olmazsa mudahele ederiz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…