Yaa kızlar nerelerdesinizz tamam anladik buyuk bi kismi adet oldugu icin ekim topigine gitti ama geri ķalanlar nerdeeeeee
Yaa kızlar nerelerdesinizz tamam anladik buyuk bi kismi adet oldugu icin ekim topigine gitti ama geri ķalanlar nerdeeeeee
daha adetime 7 gün var ama :26:
uff insallah gelmezler.. ama negatif cikmis bile.. hayirlisi neler oluyor neler..
insallah olmazsin canim..
ayy canım yaa ıns ıns hamısımdır yaa duramıyorumkı yerımde sankı heran gelecekmıs gıbı kırmızılar
Kizlar iyi aksamlar.bir konuda bilginizi almak istiyorum.bata 4 gun kaldi yani ayin 22 si.belim bugun belirgin bir sekilde agriyor.tek tarafli ama sadece sol tarafimda yogun agri var.goguslerde cok az agrima var.agzimda inanilmaz kuruluk var dudaklarimda.bu yuzden cok sivi almaya basladim ne icsem nafile.o agiz kurulugu gitmiyor sanki.bu ay ilk kez basima geldi boyle bisey. ( yoksa sekerim mi var da haberim yok ) haliyle 2 gundur sık wc ye gidiyorum.midem de bir tuhaf.ya regl olmak istemiyorum yaa : ( bir fikriniz var mi bu konuda?
Ben burdayim hala beklemedeyim sali gununu bekliyorumm cok umutsuz bir sekilde. Hic bir sekilde bir belirti yok, gogus agrim her zamanki gibi normal. Sadece dun agzimda boyle metal yemisim gibi tat olustu ama sonra biseyler yiyince gecti. Bi ayagimi ekim topigine aticam galiba.. Kac aydir olmadi bu ayda olmaz diyorum ben
Günaydın herkese
Cute benimde sorum var:) ateş ölçmeyi hiç uygulamadım ben az önce öylesine ölçtüm 36,1 çıktı normalde benim ateşim 35 ler de seyreder tabi düzenli ölçüm yapmadım dünde şeffaf akıntım vardı yumurta akı gibi normalde pek dikkat etmem akıntıma takvime göre dün yumurtlama günü olarak görünüyordu ama ilişki olmadı akıntı olduğu gün mü olması lazım ilişkinin? Birde ateş ölçme takvimi karışık geldi bana kullanımı kolay mı?
canım ya ben çok bilmiyorum kızlar yazmış ama inşallah hamiledirsin hem sen daha adet olmadın hemen yeni batı yazdırdın olmaz ki böyle canım dur kırmızılar gelsin sonra bugün var mı bişeykızlar biraz önce kahverengi bi lekelenmem oldu, adetimi 24 ü gibi bekliyorum (kürtajdan sonra dengesizleşti) evde ovulasyon testi vardı onu yaptım çift çizgiyi gördüm bi arkadaş bunu yorumlayabilir mi acaba ? adet başlagıncında yumurtlama olur mu:26:
Eki Görüntüle 805888 Eki Görüntüle 805887
canım ben evde telden giriyorum zor oluyor ancak okuyuyorum iştede fırsat buldukça 22 si ama bende hala tık yokYaa kızlar nerelerdesinizz tamam anladik buyuk bi kismi adet oldugu icin ekim topigine gitti ama geri ķalanlar nerdeeeeee
kızlar ben dayanamıyorum ya qidicem yarın kan testi yaptırıcam
yarın reglime son 5 qün kalmış olucak
oğlumu aşısısı için sağlık ocağına götürcez eşimle..
hazır gitmişken bende kan testi yaptırsam diorum ne dersiniz
sizce varsa çıkar mı:26:
Günaydın kızlar iki gun gecikmeli regl oldum.... Evlilik yildonumumde hediye elimde patladi geldi kırmızılar
kızlar ben dayanamıyorum ya qidicem yarın kan testi yaptırıcam
Canim belki esinde degistirir kararini arads bi sakin bi sekilde konusmsyi dene araara belli et istediğini yada buna gerek kalmasın gelsin bebisin annesine bir denemeylesewgicim yazmştım ben,biz bebiş işini erteledk şimdilik....
zorla yapamam ya çocuğu...
bakalım şuan eşime trip modundayım...
bu aydan hiçççç ümitli deyilim,1 kere korunmasız ilişki oldu:26:
Ins cikar canim valla kisiden kisiye degisiyo yani yumurtlamaya gore kiminde cikio hrmen kiminde cati geçince ckio ins gebesindirkızlar ben dayanamıyorum ya qidicem yarın kan testi yaptırıcam
Kizlar iyi aksamlar.bir konuda bilginizi almak istiyorum.bata 4 gun kaldi yani ayin 22 si.belim bugun belirgin bir sekilde agriyor.tek tarafli ama sadece sol tarafimda yogun agri var.goguslerde cok az agrima var.agzimda inanilmaz kuruluk var dudaklarimda.bu yuzden cok sivi almaya basladim ne icsem nafile.o agiz kurulugu gitmiyor sanki.bu ay ilk kez basima geldi boyle bisey. ( yoksa sekerim mi var da haberim yok ) haliyle 2 gundur sık wc ye gidiyorum.midem de bir tuhaf.ya regl olmak istemiyorum yaa : ( bir fikriniz var mi bu konuda?
ayy canım yaa tutturamadık desene uzulme hayatım bılıyorum demesı kolay ama bende heran regl olabılırım ıns ekımde ayında, umıdımız kırılmasınGünaydın kızlar iki gun gecikmeli regl oldum.... Evlilik yildonumumde hediye elimde patladi geldi kırmızılar
Günaydın kızlar iki gun gecikmeli regl oldum.... Evlilik yildonumumde hediye elimde patladi geldi kırmızılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?