Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Yaa kızlar nerelerdesinizz tamam anladik buyuk bi kismi adet oldugu icin ekim topigine gitti ama geri ķalanlar nerdeeeeee

sewgicim yazmştım ben,biz bebiş işini erteledk şimdilik....
zorla yapamam ya çocuğu...
bakalım şuan eşime trip modundayım...
bu aydan hiçççç ümitli deyilim,1 kere korunmasız ilişki oldu:26:

kızlar ben dayanamıyorum ya qidicem yarın kan testi yaptırıcam
yarın reglime son 5 qün kalmış olucak
oğlumu aşısısı için sağlık ocağına götürcez eşimle..
hazır gitmişken bende kan testi yaptırsam diorum ne dersiniz
sizce varsa çıkar mı:26:

Kizlar iyi aksamlar.bir konuda bilginizi almak istiyorum.bata 4 gun kaldi yani ayin 22 si.belim bugun belirgin bir sekilde agriyor.tek tarafli ama sadece sol tarafimda yogun agri var.goguslerde cok az agrima var.agzimda inanilmaz kuruluk var dudaklarimda.bu yuzden cok sivi almaya basladim ne icsem nafile.o agiz kurulugu gitmiyor sanki.bu ay ilk kez basima geldi boyle bisey. ( yoksa sekerim mi var da haberim yok ) haliyle 2 gundur sık wc ye gidiyorum.midem de bir tuhaf.ya regl olmak istemiyorum yaa : ( bir fikriniz var mi bu konuda?

Yaa kızlar nerelerdesinizz tamam anladik buyuk bi kismi adet oldugu icin ekim topigine gitti ama geri ķalanlar nerdeeeeee

Ben burdayim hala beklemedeyim sali gununu bekliyorumm cok umutsuz bir sekilde. Hic bir sekilde bir belirti yok, gogus agrim her zamanki gibi normal. Sadece dun agzimda boyle metal yemisim gibi tat olustu ama sonra biseyler yiyince gecti. Bi ayagimi ekim topigine aticam galiba.. Kac aydir olmadi bu ayda olmaz diyorum ben

ayy canım yaa ıns ıns hamısımdır yaa duramıyorumkı yerımde sankı heran gelecekmıs gıbı kırmızılar

Canım inşallah hamilesindir, herhangi bir kür uyguluyormusun ben incir kürü yapmıştım eşimede keçiboynuzu hayıt tohumu içmiştim mesela hangisi vesile oldu bilemiyorum

Hamilelik belirtisine benziyor ama az kalmış zor geçer o günler ama sabır inşallah hamilesindir

Metal tadı hamilelik belirtisi bende olmamıştı ama sürekli olması lazım sanırım

Dün bunu yazmıştım yorgunum demiştin göremedin galiba bugünde ölçtüm ateşimi 36,8 bende görülmemiş bir şey dünde ilişki olmadı maalesef yumurtlamayı kaçırdım mı acaba yoksa hala umudum var mı? Ateşi düzenli ölçmek lazım biliyorum ama ilk defa ateşim böyle yüksek çıkıyor yani düzenli ölçüm yapmadığım için daha öce yükseliyorsada ben bilmiyordum gebeyken yüksek değildi de anlamadım ben bu işi:)

canım ya ben çok bilmiyorum kızlar yazmış ama inşallah hamiledirsin hem sen daha adet olmadın hemen yeni batı yazdırdın olmaz ki böyle canım dur kırmızılar gelsin sonra bugün var mı bişey
canım ben evde telden giriyorum zor oluyor ancak okuyuyorum iştede fırsat buldukça 22 si ama bende hala tık yok

canım çıkar herhalde battan önce yaptırmak iyi değil ama yaparsan çıkar bence 5 gün kalmış

Bu ateş ölçme kafamı karıştırdı ya ben yumurtlamayı kaçırdım mı şimdi

Bat a son 10 gun aslinda 8 de olabilir ama bn garanti olsun diye 10 olarak dusunuyorum ayin 28inde nisan var 27sind test yapicam ne olur ne olmaz cok oynamayim diye =) son 10 gun belirti olurmu bilmiyorum ama zaten feci halde grip oldum belirti melirti bisey anlayamiyorum cok az bugun sol kasikta bi agri var onun haricinde bisicik yok =)

Günaydın kızlar iki gun gecikmeli regl oldum.... Evlilik yildonumumde hediye elimde patladi geldi kırmızılar

ablacığım sonucu merak ediyorum inş hamilesindir değerin yüksek çıkar ben ara verdim test işlerine çünkü adet olcam belirtiler başladı ya hayırlısı olsun bakalım....:26::26:

selam kızlar nasılsınız topik sessizleşmiş mi ne yoksa bebiş mi yapıyosunuz

sewgicim yazmştım ben,biz bebiş işini erteledk şimdilik....
zorla yapamam ya çocuğu...
bakalım şuan eşime trip modundayım...
bu aydan hiçççç ümitli deyilim,1 kere korunmasız ilişki oldu:26:
Canim belki esinde degistirir kararini arads bi sakin bi sekilde konusmsyi dene araara belli et istediğini yada buna gerek kalmasın gelsin bebisin annesine bir denemeyle
Ins cikar canim valla kisiden kisiye degisiyo yani yumurtlamaya gore kiminde cikio hrmen kiminde cati geçince ckio ins gebesindir

İnşallah gelir kiz bebisin hamilelik belirtileride boyle oluyp ams kendini dinleme ben dinlediğim ay bütün belirtileri yaşadım

Merhaba kizlar!!!!
Umutsuz bekleyisim devam ediyor BAT'a 5 gun var bende hic bir belirti his yok.. Bu ay zemzem suyu ictim artik her turlu kuru, suyu denedim bi onu denememistim, okudum ictim kocamada icirdim yumurtalama zamani bakalim olursa hepinize tavsiye edicem..
Benkendimi astim 14 aydir, artik kafamdan cesitli yontemler uygulamaya basladim (zemzem suyu) yakinda kafayi siyiricam heralde

Günaydın kızlar iki gun gecikmeli regl oldum.... Evlilik yildonumumde hediye elimde patladi geldi kırmızılar

bende de oyle oldu canim yaa..hep hayalini kurardim hamile olsam daa onun dogum gunene ve ya evlilik yildonumune hediyye etsem amaaa tirt ciktimm...Inwallah gelecek seneye dogurupta canli canli hediyye etsekkkkk Inwallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…