Günaydın kızlar iki gun gecikmeli regl oldum.... Evlilik yildonumumde hediye elimde patladi geldi kırmızılar
Dün bunu yazmıştım yorgunum demiştin göremedin galiba bugünde ölçtüm ateşimi 36,8 bende görülmemiş bir şey dünde ilişki olmadı maalesef yumurtlamayı kaçırdım mı acaba yoksa hala umudum var mı? Ateşi düzenli ölçmek lazım biliyorum ama ilk defa ateşim böyle yüksek çıkıyor yani düzenli ölçüm yapmadığım için daha öce yükseliyorsada ben bilmiyordum gebeyken yüksek değildi de anlamadım ben bu işi:)
Bu ateş ölçme kafamı karıştırdı ya ben yumurtlamayı kaçırdım mı şimdi
her ay umutla günleri saymak ne kadar yorucu gerçekten. bata 4 gün var ve ben tutamıyorum kendimi ağlayıp duruyorum. her belirtiyi bebek sanmaktan var diye beklemekten psikolojim bozuldu gerçekten. insan bu durumu yaşamamış birine duygularını anlatamıyor,anlamıyorlar çünkü, sabret olacak diyorlar, biliyorum ama korkmamak elimde değil, o bekleyiş ya olmazsalar... iyi ki varsınız arkadaşlar, biliyorum ki beni anlayacak birileri var burada.hepinize teşekkür ediyorum. şuanda fazlasıyla duygusalım birileriyle paylaşmak istedim sadece.....
kızlar batım dundu hala bı belırtı yok dpo bugun 9 acaba kan testı versemmı yoksa beklıyımmı beklıyemıyorum ya:18:
her ay umutla günleri saymak ne kadar yorucu gerçekten. bata 4 gün var ve ben tutamıyorum kendimi ağlayıp duruyorum. her belirtiyi bebek sanmaktan var diye beklemekten psikolojim bozuldu gerçekten. insan bu durumu yaşamamış birine duygularını anlatamıyor,anlamıyorlar çünkü, sabret olacak diyorlar, biliyorum ama korkmamak elimde değil, o bekleyiş ya olmazsalar... iyi ki varsınız arkadaşlar, biliyorum ki beni anlayacak birileri var burada.hepinize teşekkür ediyorum. şuanda fazlasıyla duygusalım birileriyle paylaşmak istedim sadece.....
ben yalnizdim saniyordummmmm Allah sabr versin hepimize ne diyelim bir birimizi anliyoruz dertlewiyoruz sakinlewiyoruz ama pc kapatinca yeniden ayni duruma donuyorum ben..bi gelse de bu bebekler Allahim bi gelseee sagligiylaa..offfff
Bi ben bilirim bu dediklerini, 14 aydir her ay ayni umutla ayni azimle deneyip sonunda uzuluyorum..
Etrafta soranlara su anda dusunmuyoruz diyorum ama her hamile haberi aldigimdada icime bisey oturuyor.
Rabbim bizede gonderecek insallah meleklerimizi yavrularimizi
an geliyor isyan etmek istiyor insan sevgiliyle kacamak tek iliskiden hamile kalanlar korunmayla spiralla bile hamile kalanlar ilk aydan hamile kalanlar ne bileyim neden onlardan degilim diye ama sonra hic umudu olmayanlara bakinca wukurler olsun diyorum eninde sonunda benim olur diye ama beklemek zor iwte sabrsizlik cok zor ustelik herkesin gozu senin ustundeykennn her ay ne oldu diyenler artik kimseyle konuwamiyorum hic bir arkadasima msj atamiyorum kimseyle goruwmemek icin evden cikmiyorum hic bir akrabaya ugramak istemiyorum cunki ilk kelimeleri biwey varmi yinemi yox niyekii........o ani kimse yawamasin YARABBIM NOLLLLUUUURRRRR
Hic hazir olmadan, tek bir iliskiyle yada evlilik disi cocuk doguranlara hayret ediyorum.. Bizim evimiz yerimiz isimiz yerimizde ama hala yok. Rabbim bizi bunla siniyor ama sabreden her zaman kazanir. insallah bu ay bize ugur getirsin. Ben maalesef cok umitsizim hatta eminim ama insallah sizler hamile kalirsinizz
5 günüm kaldı hiç bir adet sancım belirtim yok 2. Haftadır acıyan göğüslerim dışında. Birde. 2 gündür kabuslar görüyor geceleri sıkıntılı bir şekilde sürekli uyanıyorum. İçim sıkılıyor
cnm benimde ole benim bat 14undeydi gecti adetim olmadim daha cuma gunu doktora gidicem testte yaptim silik cikti bnmde goguslerim buyudu ve agrili suanda ve aynen icim sklio geceleri uyuyamiorum nefesimd aralio sanki anlamadim gitti
cnm benimde ole benim bat 14undeydi gecti adetim olmadim daha cuma gunu doktora gidicem testte yaptim silik cikti bnmde goguslerim buyudu ve agrili suanda ve aynen icim sklio geceleri uyuyamiorum nefesimd aralio sanki anlamadim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?