Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

adetin gecmiwsee ver canim hadi hayirlisi Inwallah guzel haberlerleee gel Inwallah

ayyycok heycanlıyım canım ya bugun yumrutlamadan gecen 9 cu gunum yarın 10 uncu gun yarın bı test yaparım elımde bıtane duburuk test var pek guvenmıyom ama neyse gene negatıf cıkarsa moralım bozulacak tabı ama eger pazartesıye kadar gelen gıden olmassa kan verecem ıns =)

Kızlaaaaaarrr naberrrr?
Bayadır yoktum. Buraya bakınca heyecan yapıyorum diye biraz ara verdim.
Yeni hamişler var hayırlı uğurlu olsun. Azerikizi çok istiyordu sanırım ona da çok sevindim..
Benim bat a daha çok var. Bekliyoruz bakalım. Hiç kasmıyorum kendimi. Takılıyorum öyle. Kafaya taktıkça stres oluyorum. Ohhh misss rahatım..
Eeee sizde ne var ne yok?

ay pınarcım guldurdun benı ne guzel ya bende senın gıbı olabılsem keske kafaya takmasan...

heycandan mı başka şeyden mi ayaklarım üşüyor donuyor resmen öyle olunca heycanlanıyom stres yapmamam gerekir diye daha da çok heycanlanıyom:)) böyle bir kısır döngü son günler geçmiyyooorrr...

Yaaaa bende öle maalesef ama ben ne yapıyorum merak etmiyorum çünkü adet olcam çok belli test mest herşeye pes....

Yaaaa bende öle maalesef ama ben ne yapıyorum merak etmiyorum çünkü adet olcam çok belli test mest herşeye pes....

pessss yokkk yola devam gelse bile adetimiz vazgeçmek olumsuz düşünmek yok Rabbim isterse olmayacak şey yok.Allaha sığınalım ona bırakalım olursa çok şükür olmazsa da Bir bildiği var Allahımın elbet.ama gönül olmasından yana İNŞALLAH İNŞALLAH bu sayfa bana bize uğur getirsin.

kızlar benım de bugun bat gunum ne gelen var ne gıden. Adet sancılarım da giriyor arada bir. napsam ki :))

canım idrar testi sonuç vermeyebilir ama kan testi yaptırabilirsin yarın. ama bence bir gün daha bekle, ben dayanmadım yaptırdım ve ortada bir sonuç çıktı mecbur yine batın geçmesini bekliyorum. tabii bünyeye göre değişiyor bazı arkadaşların 3 gün önce bile çıkmış.of ne zor bir süreç....:18:

ıkı gün önce idrarda yaptım test tek çizgiydi. yarın da gelmezse yine idrar testi yaparım.. evet bakıorumda herkes 3 gun 4 gun önce öğrenıyor hayırlısı artık hepimiz için senın bat ne zaman cnm

benim bat 22 eylül ama 3 aydır bir geç bir erken geliyor. evet canım hayırlısı umarım bebişlerimiz bizimledir...:18:

İnş Canım aynen öle düşünüyorum RAbbimin bi bildiği vardır hayırlısı olsun inş...

silik çıktıysa %99 hamilesinizdir.
göğüs agrısı ve diğer adet belirtileri gebelikte normal.
umarım sonuç pozitiftir

Evet kizlar yeni doktordan geldim bugun biras kotulestim tansiyionum cikti ve acile gittim kan testi yaptirdim hamisim hamisim hamisim Allah olmayan herekese nasip etsin ins hayirlisiylada kucamiza almayi nasip eder ins

Evet kizlar yeni doktordan geldim bugun biras kotulestim tansiyionum cikti ve acile gittim kan testi yaptirdim hamisim hamisim hamisim Allah olmayan herekese nasip etsin ins hayirlisiylada kucamiza almayi nasip eder ins

Allah sag salim kucagjna almayi nasip etsin inş çok guzel bi haber

Canım benim bence iyi gelir
Ayrıca 14 ay die dusunme
1 sene normal dio drlar sunun surasında 2 aydır olmuyomus senin
Bu ay olur bak gorursun

gozun aydin cnm. hqyirli olsun.
degerini de merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…