Gunaydın Kızlar
Gunaydın Cutem
Sabah yattıgım yerden seni dusundum
Bu kızın hali keyfi yerinde mi?
Hamilelikle ilgili bir sıkıntısı war mı?
Morali nasıl?
Biz ancak cutem assagı cutem hayalet cizgi cutem yum yum gunum ne zaman?
Die soruyoruz
Canım kafana takılan bişi warsa bana sorabilirsin rahatlıkla
Ben bebek yapma kısmına kadar olan konuları bilmiyorum:)
Kalan kısımda takdirli pekiyi
Bizim zamanımızda bebek opucukten yapılırdı
Simdi ovu testleri ates olcmeyle oluyomus
Evet kizlar yeni doktordan geldim bugun biras kotulestim tansiyionum cikti ve acile gittim kan testi yaptirdim hamisim hamisim hamisimAllah olmayan herekese nasip etsin ins hayirlisiylada kucamiza almayi nasip eder ins
Gunaydın Kızlar
Gunaydın Cutem
Sabah yattıgım yerden seni dusundum
Bu kızın hali keyfi yerinde mi?
Hamilelikle ilgili bir sıkıntısı war mı?
Morali nasıl?
Biz ancak cutem assagı cutem hayalet cizgi cutem yum yum gunum ne zaman?
Die soruyoruz
Canım kafana takılan bişi warsa bana sorabilirsin rahatlıkla
Ben bebek yapma kısmına kadar olan konuları bilmiyorum:)
Kalan kısımda takdirli pekiyi
Bizim zamanımızda bebek opucukten yapılırdı
Simdi ovu testleri ates olcmeyle oluyomus
Evet kizlar yeni doktordan geldim bugun biras kotulestim tansiyionum cikti ve acile gittim kan testi yaptirdim hamisim hamisim hamisimAllah olmayan herekese nasip etsin ins hayirlisiylada kucamiza almayi nasip eder ins
cnm. ates degerine gore yorum yapamam cunku sadece iki gun olcmussun.
ne zaman be nasil olctuguni de yazmamissin.
saat kacta olctun?
dil altindanmi olctun? vs. gibi.
ama o akinti olunca o gun dahil 3 gun cok onemli.
her ay umutla günleri saymak ne kadar yorucu gerçekten. bata 4 gün var ve ben tutamıyorum kendimi ağlayıp duruyorum. her belirtiyi bebek sanmaktan var diye beklemekten psikolojim bozuldu gerçekten. insan bu durumu yaşamamış birine duygularını anlatamıyor,anlamıyorlar çünkü, sabret olacak diyorlar, biliyorum ama korkmamak elimde değil, o bekleyiş ya olmazsalar... iyi ki varsınız arkadaşlar, biliyorum ki beni anlayacak birileri var burada.hepinize teşekkür ediyorum. şuanda fazlasıyla duygusalım birileriyle paylaşmak istedim sadece.....
an geliyor isyan etmek istiyor insan sevgiliyle kacamak tek iliskiden hamile kalanlar korunmayla spiralla bile hamile kalanlar ilk aydan hamile kalanlar ne bileyim neden onlardan degilim diye ama sonra hic umudu olmayanlara bakinca wukurler olsun diyorum eninde sonunda benim olur diye ama beklemek zor iwte sabrsizlik cok zor ustelik herkesin gozu senin ustundeykennn her ay ne oldu diyenler artik kimseyle konuwamiyorum hic bir arkadasima msj atamiyorum kimseyle goruwmemek icin evden cikmiyorum hic bir akrabaya ugramak istemiyorum cunki ilk kelimeleri biwey varmi yinemi yox niyekii........o ani kimse yawamasin YARABBIM NOLLLLUUUURRRRR
göğüslerim taş oldu taş ama adet ağrısı yookkk ..taş gibi oldum desem yeridir:))
gunaydin kizlar dun.kan testi yaptircaktim ama olmadi saglik ocagi sabah 8de gelmeniz gerekio dedi esimde gitti test aldi goya erken gebelik testiymis ama ben inanmadim cunku uzerinde ole bisi yazmio bide 3, 5tl ye erken gebelik testi mi olur ya ben sordum 15-20 tl Eczanelerde.. neyse velhasil testi dun aksam yaptim ben ve sonuc kocaman bir NEGATIF :'( batima son 4 gun kaldi herhangi bir adet belirtim yok kasik batmalarimda gecti sadece göğüslerim fena siskin ve uclari sizliyo bazen o kadar bide kokuya asiri hassaslastim ama psikolojik olabilir diyorumm artik günüm geçmeden test vs yapmicam sabirla beklicem bakalım hakkimizda hayırlısı olur inss
Canım sağol deneme amaçlı ölçmüştüm ateş ölçme topiğinde sordum cevap veren olmadı bende o yöntemi denemek istiyorum taş atıp kolum yorulmuycak:) sabah 8 de ölçtüm dil altından ama 6 da da ölçebilirim, 3 gün önemli demişsin 16 sı yumurtlama görünüyordu ama 4 gündür ilişki yokoğlum var bir tane onun uykusu eşimin işi yoğun misafir derken geçti verimli günler bu ay olmaz sanırım.
Canım böyle stres yapınca gerçekten olmuyor bende oğlumda 3 ay uğraştım ama bir sürü kür yaptım eşim adak adadı Allah'ın izniyle oldu gebe kaldığım ay kafam başka şeyle meşguldü bebekle değil
Çevreyi boşver canım gerçekten inşallah olacak ve sen boşuna üzülmüşüm diyeceksin soru soranları da umursama geçiştir üzüldüğünü belli edersen daha çok soru sormalarına fırsat vermiş olursun
Normalde şişermiydi göğüslerin?
Aaa hayırlı olsun demiştim bak silik çizgi hamilelik diye:)
olsun cnm. hic belli olmaz. sen bugunu degerlendirmeye calis bari.
atesi de sabah 6-8 arasinda her gun ayni saatte dil altindan en az 3 saat kesintisiz uyuduktan sonra olcmen lazim cnm.
Evet cnm hayirlisi oldu hamisim
İnşaallah canım adetin 8. 10. 12. günleri oldu sadece, 3 saat kesintisiz uyku zor oğlum uyanıyor sık sık uyanıyorum sabah 4-5 arası uyanıyor genelde saat 5 de kesin uyanıyor aslında o saat olur mu?
gunaydin canim.
iyiyiz cok sukur. simdilik hersey yolunda. cumartesiyi bekliyorum. bakalim dr. ne diyecek. kalp atislarini gorebilecek miyim.... gibi heyecanlar var canim.
bu aralar yorgun oluyorum tatlim. cok uykum oluyor... cok acikiyorum bi de))
evet kizlar yeni doktordan geldim bugun biras kotulestim tansiyionum cikti ve acile gittim kan testi yaptirdim hamisim hamisim hamisimAllah olmayan herekese nasip etsin ins hayirlisiylada kucamiza almayi nasip eder ins
ablacığım günaydın...dur bakalım gün doğmadan neler doğar valla bende test işlerini bıraktım hayırlısı olur inş. herke için kısmet bekleyelim ama ben farkındayım kırmızılar yolda bu ayda olmadı anlaşılan...ama önümüzde ki ay saldım çayıra mevlam kayıra olcam önemsemiycem üstelemiycem bi de öle deniyelim bakalım inş...olur belki çok üzteliyoruz psikolojik olarak etkileniyoruz farkında olmadan inş olur ya kısmet ne dielim...:26::26:
valla cnmm istisnai durum seninki. en azindan hep 5 te olcetsen yine de fikir verir bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?