Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Gunaydın Kızlar

Gunaydın Cutem

Sabah yattıgım yerden seni dusundum
Bu kızın hali keyfi yerinde mi?
Hamilelikle ilgili bir sıkıntısı war mı?
Morali nasıl?
Biz ancak cutem assagı cutem hayalet cizgi cutem yum yum gunum ne zaman?
Die soruyoruz
Canım kafana takılan bişi warsa bana sorabilirsin rahatlıkla
Ben bebek yapma kısmına kadar olan konuları bilmiyorum:)
Kalan kısımda takdirli pekiyi
Bizim zamanımızda bebek opucukten yapılırdı
Simdi ovu testleri ates olcmeyle oluyomus

gunaydin canim.
iyiyiz cok sukur. simdilik hersey yolunda. cumartesiyi bekliyorum. bakalim dr. ne diyecek. kalp atislarini gorebilecek miyim.... gibi heyecanlar var canim.

bu aralar yorgun oluyorum tatlim. cok uykum oluyor... cok acikiyorum bi de ))

Evet kizlar yeni doktordan geldim bugun biras kotulestim tansiyionum cikti ve acile gittim kan testi yaptirdim hamisim hamisim hamisim Allah olmayan herekese nasip etsin ins hayirlisiylada kucamiza almayi nasip eder ins

çooooook tebrik ederimmm...
sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah..

Evet kizlar yeni doktordan geldim bugun biras kotulestim tansiyionum cikti ve acile gittim kan testi yaptirdim hamisim hamisim hamisim Allah olmayan herekese nasip etsin ins hayirlisiylada kucamiza almayi nasip eder ins

şekerim günaydın...hayırlı olsun mutluluğun daim olsun çok güzel bi haber bu Rabbim size bağışasın ...sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun inş...gözünüz aydın ...darısı da tüm umutla bekleyenlere...(amin):26::26::26:

kızlar bata son 1,5 gün (dielim) bende belirti yok ateşten başka sanırım bu ay da nasip olmayacak c.tesi adet olmam gerek eğer olmazsam kocişkoyla hastaneye gidebiliriz pazar günü....ama olursamda ekim topiğine taşıncam....Rabbim hayırlısını versin herkese sonra da bana...:26::26::26:

gunaydin kizlar dun.kan testi yaptircaktim ama olmadi saglik ocagi sabah 8de gelmeniz gerekio dedi esimde gitti test aldi goya erken gebelik testiymis ama ben inanmadim cunku uzerinde ole bisi yazmio bide 3, 5tl ye erken gebelik testi mi olur ya ben sordum 15-20 tl Eczanelerde.. neyse velhasil testi dun aksam yaptim ben ve sonuc kocaman bir NEGATIF :'( batima son 4 gun kaldi herhangi bir adet belirtim yok kasik batmalarimda gecti sadece göğüslerim fena siskin ve uclari sizliyo bazen o kadar bide kokuya asiri hassaslastim ama psikolojik olabilir diyorumm artik günüm geçmeden test vs yapmicam sabirla beklicem bakalım hakkimizda hayırlısı olur inss

cnm. ates degerine gore yorum yapamam cunku sadece iki gun olcmussun.
ne zaman be nasil olctuguni de yazmamissin.
saat kacta olctun?
dil altindanmi olctun? vs. gibi.

ama o akinti olunca o gun dahil 3 gun cok onemli.

Canım sağol deneme amaçlı ölçmüştüm ateş ölçme topiğinde sordum cevap veren olmadı bende o yöntemi denemek istiyorum taş atıp kolum yorulmuycak:) sabah 8 de ölçtüm dil altından ama 6 da da ölçebilirim, 3 gün önemli demişsin 16 sı yumurtlama görünüyordu ama 4 gündür ilişki yok oğlum var bir tane onun uykusu eşimin işi yoğun misafir derken geçti verimli günler bu ay olmaz sanırım.

Canım böyle stres yapınca gerçekten olmuyor bende oğlumda 3 ay uğraştım ama bir sürü kür yaptım eşim adak adadı Allah'ın izniyle oldu gebe kaldığım ay kafam başka şeyle meşguldü bebekle değil

Çevreyi boşver canım gerçekten inşallah olacak ve sen boşuna üzülmüşüm diyeceksin soru soranları da umursama geçiştir üzüldüğünü belli edersen daha çok soru sormalarına fırsat vermiş olursun
göğüslerim taş oldu taş ama adet ağrısı yookkk ..taş gibi oldum desem yeridir:))

Normalde şişermiydi göğüslerin?

Aaa hayırlı olsun demiştim bak silik çizgi hamilelik diye:)

ablacığım günaydın...dur bakalım gün doğmadan neler doğar valla bende test işlerini bıraktım hayırlısı olur inş. herke için kısmet bekleyelim ama ben farkındayım kırmızılar yolda bu ayda olmadı anlaşılan...ama önümüzde ki ay saldım çayıra mevlam kayıra olcam önemsemiycem üstelemiycem bi de öle deniyelim bakalım inş...olur belki çok üzteliyoruz psikolojik olarak etkileniyoruz farkında olmadan inş olur ya kısmet ne dielim...:26::26:

olsun cnm. hic belli olmaz. sen bugunu degerlendirmeye calis bari.
atesi de sabah 6-8 arasinda her gun ayni saatte dil altindan en az 3 saat kesintisiz uyuduktan sonra olcmen lazim cnm.

olsun cnm. hic belli olmaz. sen bugunu degerlendirmeye calis bari.
atesi de sabah 6-8 arasinda her gun ayni saatte dil altindan en az 3 saat kesintisiz uyuduktan sonra olcmen lazim cnm.

İnşaallah canım adetin 8. 10. 12. günleri oldu sadece, 3 saat kesintisiz uyku zor oğlum uyanıyor sık sık uyanıyorum sabah 4-5 arası uyanıyor genelde saat 5 de kesin uyanıyor aslında o saat olur mu?

canımm tebrik ederim,Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza.....

İnşaallah canım adetin 8. 10. 12. günleri oldu sadece, 3 saat kesintisiz uyku zor oğlum uyanıyor sık sık uyanıyorum sabah 4-5 arası uyanıyor genelde saat 5 de kesin uyanıyor aslında o saat olur mu?

valla cnmm istisnai durum seninki. en azindan hep 5 te olcetsen yine de fikir verir bize.

gunaydin canim.
iyiyiz cok sukur. simdilik hersey yolunda. cumartesiyi bekliyorum. bakalim dr. ne diyecek. kalp atislarini gorebilecek miyim.... gibi heyecanlar var canim.

bu aralar yorgun oluyorum tatlim. cok uykum oluyor... cok acikiyorum bi de ))

inşallah hep böyle güzel gider, ne güzel gider. canım sen daha biliyorsundur tabii ama ceviz, badem mutlaka ye bence beyin gelişimi açısından çok faydalıymış. ne güzel heyecanlar, meleğin geldi ya gerisi çok daha güzel olacak inşallah...

Son düzenleme:
Son 9 ama cok merak ediyorumm noldu acaba ..aslinda bu ay ilk ay oldugu icin cok umitli degilim ama yumurtlama gunu falanda gecince sira geldi sonucaa simdi ayın 28 ine odaklandim ince ince bir kasik agrisindan baska belirti yok oda grip oldugum usuttugum icin vs olabilir kii olmamasida normal diye dusunuyorum daha erken belirti icin ... Eylul ayi guzel bir ay insallahhh bu ay bitmeden guzel haberler alirizzz

ayyy caniimmmm tebriklerrrr ...... saglikli gelismeler olur Inwallah.....gozun aydin ne guzel haber bu yaaaa ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin......wimdi ne kipir kipirsindir seviniyorsundurrr Allah tamamina erdirsinnn caniimmmm..hadi bi de bizim icin dua et nolur....bizde mujdeleriz Inwallah...hepimizin yuzu gulsun Allahimmm

evet kizlar yeni doktordan geldim bugun biras kotulestim tansiyionum cikti ve acile gittim kan testi yaptirdim hamisim hamisim hamisim Allah olmayan herekese nasip etsin ins hayirlisiylada kucamiza almayi nasip eder ins

hayırlı olsun canım darısı başımıza bize dua et değerin kaç çıktı

Evet haklisin canim ben o yüzden buraya cok sık girmemeye çalışıyorum burda oldukça daha meraklaniyorum stres yapıyorum

valla cnmm istisnai durum seninki. en azindan hep 5 te olcetsen yine de fikir verir bize.

Ne yapsam bilemedim şimdi neyse ben en iyisi 6 da ölçüyüm ama sabah namazı var ona 5 te kalkılıyor kafam karıştı:)

Normalde şişermiydi göğüslerin?

bu kadar acıdığı olmadı hiç ya da ben bu kadar kendimi dinlememiştim.yumurtlamadan beri de geçmedi.ama uçları değil kenarları böyle sert sert sanki bir kütle varmış gibi.günüm yaklaştıkça dokunmadan acımaya başladı.bilmiyorum kiii inşallah hamilelikten böyle olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…