- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
Evet kizlar yeni doktordan geldim bugun biras kotulestim tansiyionum cikti ve acile gittim kan testi yaptirdim hamisim hamisim hamisimAllah olmayan herekese nasip etsin ins hayirlisiylada kucamiza almayi nasip eder ins
sinir oldum dosya yukleyemıyorum fotoğraf
gunaydin canim.
iyiyiz cok sukur. simdilik hersey yolunda. cumartesiyi bekliyorum. bakalim dr. ne diyecek. kalp atislarini gorebilecek miyim.... gibi heyecanlar var canim.
bu aralar yorgun oluyorum tatlim. cok uykum oluyor... cok acikiyorum bi de))
Hayırdır canim tst falanmi yaptinkızlar galiba hamileyimmmmmmm
üff dosya ekle diyorum, sonra dosya seçe tıklıyorum hiç birşey açılmıyor. sinir oldum :/ nedenini bilen var mı kızlar :26::18:
tebrik ederim canim sagsalim al kucagina bebegini cok sevindimEvet kizlar yeni doktordan geldim bugun biras kotulestim tansiyionum cikti ve acile gittim kan testi yaptirdim hamisim hamisim hamisimAllah olmayan herekese nasip etsin ins hayirlisiylada kucamiza almayi nasip eder ins
uğraştım ve sonun da buldum foto yüklemeyi.
Eki Görüntüle 807876 bu gunduz evde kı ovu testım.
Eki Görüntüle 807878 bu da akşam işe gelırken aldıgım ve dayanamayıp yaptıgım gebelık testi..
ne diyorsunuz kızlar.. heycandan çıldırcam :)))
bence hamilesin canim simdiden tebrik ederimuğraştım ve sonun da buldum foto yüklemeyi.
Eki Görüntüle 807876 bu gunduz evde kı ovu testım.
Eki Görüntüle 807878 bu da akşam işe gelırken aldıgım ve dayanamayıp yaptıgım gebelık testi..
ne diyorsunuz kızlar.. heycandan çıldırcam :)))
bence hamilesin canım sabah ki çok daha belirgin adetin geçmişmiydi? bir de belirtilerin neler oldu malum ben de gün sayıyorum.hayırlı uğurlu olsun canım:))))))))))))))
bence hamilesin canim simdiden tebrik ederim
kızlar galiba hamileyimmmmmmm
dün adet olmam gerekıodu olmadım.. bugunde olmadım.. bu ay rahattım. pek kendımı gözlemlemek ıstemedım.. ama şunu söylıyım gazım cok fazla arada adet sancısı vuruodu 3 gundur. göğüslerim acımıyor. gecelerı cok canım tatlı cekıyordu. ne buluosam yıyordum ama bunu adet olucam dıye canım cektıgını dusunuordum.. bırde yumurtlamadan sonra hep akıntım vardı. yıne bunu adet olacagıma baglamıstım. ay işyerındeyım ( akşamları çalışıyorum) ne yapacağımı bılemedım.. mıllete heycanımı caktırmamaya calısıorum.
canım ondan önceki gün olduysa tutmuştur belki ağlama yaaa:44: biliyosun sperm 3 gün yaşıyorCute ya moralim cok bozukeger dediğin gibi dün yumurtladiysam dün iliski olmadi yani bu aydami umitler suya ağlıcam simdi
Eki Görüntüle 807922
canım tebrik ederim bal gibi hamilsesinbenimde belirtilerim böyleydl yumurtlamadan sonra sanki adet olacakmış gibi hissettim hep akıntım oldu ağrım oldu iştahım arttı açlığa tahammül edemez oldum yalnız benim göğüs ağrım da vardı farklı olarak...
sen koş yarın kan testi yaptır...ben olsam bu saatte gitmiştim ki öyle de yaptım
Kızlar Rabbim daha bana bebeğimi vermeden kısmetini verdi bugün ev aldık ve bu bana bi işaret eminim yakında anne olucam çünkü hep böle dua ettim Rabbim bu bebek ailemin bütünlüğü kısmeti bereketi huzuru aşkı şükrü olsun dedim hamdolsun ki Rabbim diledi ve bi eviniz olucak topraktan girdik ama bu ev benim bebeğimin kısmeti...ne olur bebeğim bi an önce gel annen çok sabırsız benim aşkım ne olur gel...annenin duasını senin için kabul etti RAbbim ama sende bi an önce gel senin bereketin...kızlar özür dilerim bu duygularımı paylaşırken de ağlıyorum eminim sizde ben kadar duygulusunuz ve ben bebeğimin kısmetini şimdiden yaşıyorum dilerim sizde yaşarsınız...
canım evınız hayırlı uğurlu olsun.. hayırlısıyla bebişinde senınle olur inşallah... duaların dualarımız kabul olsun... amın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?