Teşekkürler Canım çok saol Rabbim herkesin dualarını kabul etsin bu arada senin de bebeğin hayırlı olsun çok güzel bi duygu sonuna kadar tadını çıkar RAbbim size bağışlasın hayırlı olsun tekrar...
guzeller. bazen yazilanlari okuyrm ama cevap vermiyorum. birden fazla yazdim eminim. azeride sag olsun dinleyip uyguladi. o da benim gibi ates olcerek gebe kaldi. gunlerdir ona gebe oldugunu soyledim atesine gore. tabi ki bunlar vesile. ama duzgun uygulandiginda goruldugu gibibise yariyor allahin izniyle. monbebe de uyguladi. dun demistim ona yarin adet olursun diye ki oldu. siz bilirsiniz artik.
bu arada gobuse isim yazma gelenegini ates topiginde ben baslatmistim. azerinin ismi ikinci silinendi. simdi gebe.
ilk silinenle ilk yazdigim diger iki arkadas da buyuk ihtimal gebeler :))
darisi tum topigin basina..
kan sonucunu görmeden hamişim diyemiyorum ama bır yandan da cok heycanlıyım.. cok degısık duygular ıcındeyım.. amınn canımmm ınsalllah
Hayirli olsun canım eviniz içinde güzel günler gecirin insallah bebisinde e kisa zmnda gelsin mutluluguna mutluluk katsinKızlar Rabbim daha bana bebeğimi vermeden kısmetini verdi bugün ev aldık ve bu bana bi işaret eminim yakında anne olucam çünkü hep böle dua ettim Rabbim bu bebek ailemin bütünlüğü kısmeti bereketi huzuru aşkı şükrü olsun dedim hamdolsun ki Rabbim diledi ve bi eviniz olucak topraktan girdik ama bu ev benim bebeğimin kısmeti...ne olur bebeğim bi an önce gel annen çok sabırsız benim aşkım ne olur gel...annenin duasını senin için kabul etti RAbbim ama sende bi an önce gel senin bereketin...kızlar özür dilerim bu duygularımı paylaşırken de ağlıyorum eminim sizde ben kadar duygulusunuz ve ben bebeğimin kısmetini şimdiden yaşıyorum dilerim sizde yaşarsınız...
Her sabah ayni saatte (6-8 arasi) yataktan kalkmadan, dil altindan olcuyomusun canim cunku duzgun olcersen bi sıkıntı plmuyo sen nasil olcuyoncute canım ya bu atel ölçme bana pek uymadı sanırım adetin başından itibaren 1 hafta yaptım ama çok enteresan bi 35.6 çıkıyo bi 36.7 çıkıyo artıyo azalıyor birgünü digerini tutmuyor anlamadım ben bunu? öyle olunca bıraktım ölçmeyi..
Hayirli olsun canım eviniz içinde güzel günler gecirin insallah bebisinde e kisa zmnda gelsin mutluluguna mutluluk katsin
Her sabah ayni saatte (6-8 arasi) yataktan kalkmadan, dil altindan olcuyomusun canim cunku duzgun olcersen bi sıkıntı plmuyo sen nasil olcuyon
cute canım ya bu atel ölçme bana pek uymadı sanırım adetin başından itibaren 1 hafta yaptım ama çok enteresan bi 35.6 çıkıyo bi 36.7 çıkıyo artıyo azalıyor birgünü digerini tutmuyor anlamadım ben bunu? öyle olunca bıraktım ölçmeyi..
dikkat et kendine yorulma eve gelince mümkün mertebe uzan ayakta kalma,uzanma hoplama zıplamacanım teşekkür ederim.. inan işteyim şuan.. çıkamıyorum ve gece geç cıkıyorum.. eşime bile telefonda dıyemedım.. yarın sabah yıne ıdrar testı yapıp akşama eşimi de alıp kana gideyim hem ona da süpriz olmuş olur. bu arada belim ve başımda çok ağrıdı..
Kızlar Rabbim daha bana bebeğimi vermeden kısmetini verdi bugün ev aldık ve bu bana bi işaret eminim yakında anne olucam çünkü hep böle dua ettim Rabbim bu bebek ailemin bütünlüğü kısmeti bereketi huzuru aşkı şükrü olsun dedim hamdolsun ki Rabbim diledi ve bi eviniz olucak topraktan girdik ama bu ev benim bebeğimin kısmeti...ne olur bebeğim bi an önce gel annen çok sabırsız benim aşkım ne olur gel...annenin duasını senin için kabul etti RAbbim ama sende bi an önce gel senin bereketin...kızlar özür dilerim bu duygularımı paylaşırken de ağlıyorum eminim sizde ben kadar duygulusunuz ve ben bebeğimin kısmetini şimdiden yaşıyorum dilerim sizde yaşarsınız...
dikkat et kendine yorulma eve gelince mümkün mertebe uzan ayakta kalma,uzanma hoplama zıplamafolike başlamadıysan başla hemen folicplus kalsiyum ve d vitamini takviyesi de içeriyor
hayırlı olsun canım inşallah bebişin ev hediyeniz olur
hayirli olsun cnm. kesin gebesin. ama yeni baslamis.uğraştım ve sonun da buldum foto yüklemeyi.
Eki Görüntüle 807876 bu gunduz evde kı ovu testım.
Eki Görüntüle 807878 bu da akşam işe gelırken aldıgım ve dayanamayıp yaptıgım gebelık testi..
ne diyorsunuz kızlar.. heycandan çıldırcam :)))
Cute ya moralim cok bozukeger dediğin gibi dün yumurtladiysam dün iliski olmadi yani bu aydami umitler suya düştü ağlıcam simdi
Eki Görüntüle 807922
dikkat et kendine yorulma eve gelince mümkün mertebe uzan ayakta kalma,uzanma hoplama zıplamafolike başlamadıysan başla hemen folicplus kalsiyum ve d vitamini takviyesi de içeriyor
hayırlı olsun canım inşallah bebişin ev hediyeniz olur
hayirli olsun cnm. kesin gebesin. ama yeni baslamis.
tatlim.bence 18 i gibi gorunuyor. ama uzulme. iki gun onceki iliski zaten yeyer beis icin. yarinda olcunce bizim topoge ekle cnm. kizlarda bi baksin.
cute canım ya bu atel ölçme bana pek uymadı sanırım adetin başından itibaren 1 hafta yaptım ama çok enteresan bi 35.6 çıkıyo bi 36.7 çıkıyo artıyo azalıyor birgünü digerini tutmuyor anlamadım ben bunu? öyle olunca bıraktım ölçmeyi..
hayirli olsun cnm. kesin gebesin. ama yeni baslamis.
tatlim.bence 18 i gibi gorunuyor. ama uzulme. iki gun onceki iliski zaten yeyer beis icin. yarinda olcunce bizim topoge ekle cnm. kizlarda bi baksin.
Saol canim yarinda eklerim ins tutmustur o kdr agladimki
Folik asit hiç kullanmadım. yarın alırım eczaneden.. ya bugun de banyo falan yıkadım camasır suyu falan. yarında buyuk bı temızlık yapıcaktım ızınlıyım dıye. şuan işteyım yayılıyorum.Başka ne yapayım ben ya da ne yapmıyım. eğer bebeğimiz varsa aynı dün doğum tarihleri inşşş canım ya..
of ya bu ay da olmadı halbuki çok heveslenmiştim beta hcg 4.84 çıkınca erken yaptırdım tabii boşa heveslenip üzüldüm. daha fazla heveslenmeyeyim diye heralde erken adet oldum. yani olcam pembe pembe gelmeye başladı, karnımda ağrım var, vücut ısımda düştü, ölçmedim ama öyle hissediyorum.cute ben de ateş ölçme sistemine başlayacağım, bugünden itibaren mi ölçmeliyim?
Biliyorum canım anlattiklarindan o kdr cok sey ogrendimki cookk saol sana hep dua ediyorum ama be bileyim yiprandim galiba iyice cok üzülüyorum artik herseye,kuzum. aglayacak birsey yokki. ben bosuna mi anlatiyorum bildiklerimi... uzulme lutfen.
bak tatlim. sperm senin vucudunda 5 gune kadar yasayabiliyor. hem sen o tarihte de rahattin ve rahat oldugun icinde daha rahat dollenme olmus olabilir. Allah kismet ettiyse zaten bu ay gelecek bebisin. hic uzulme tatlim.
Biliyorum canım anlattiklarindan o kdr cok sey ogrendimki cookk saol sana hep dua ediyorum ama ne bileyim yiprandim galiba iyice cok üzülüyorum artik herseye, birde sirf o gun iliski olmadi die kacirirsam bu ayi cok üzülürumkuzum. aglayacak birsey yokki. ben bosuna mi anlatiyorum bildiklerimi... uzulme lutfen.
bak tatlim. sperm senin vucudunda 5 gune kadar yasayabiliyor. hem sen o tarihte de rahattin ve rahat oldugun icinde daha rahat dollenme olmus olabilir. Allah kismet ettiyse zaten bu ay gelecek bebisin. hic uzulme tatlim.
aman öyle kimyasallarla çok haşır neşir olma solunum yoluyla çok etkileniyoruz bebişimiz de etkileniyor doğal olarak,sağlıklı şeyler yemeye çalış -maydonoz fazla tüketme kanı sulandırıyor-sabahları ceviz gün kurusu güzel oluyor cevizde omega var, gün kurusu da bağırsakları yumuşatıyor badem de b12 ve kalsiyum var, abartmadan 3 5 tane ye her gün,kahve ve sigara kullanıyorsan hemen bırak, çayı da çok açık iç ama o da ok olmasın...bitki çaylarından uzak dur, ıhlamur masum ama abartmadan salam sucuk sosis yeme çiğ ete dokunma bakteri bulaşabiliyor yumurtayı rafadan seviyorsan bir müddet iyi pişirmen gerekecek....işten eve gelince ayaklarını dik rahatlat uzan...ev temizliğini de bir süre için unut... korkma kokmazsınızaklıma gelen herşeyi yazdım canım
bu arada artık hamile takvimi de yap yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?