Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kan sonucunu görmeden hamişim diyemiyorum ama bır yandan da cok heycanlıyım.. cok degısık duygular ıcındeyım.. amınn canımmm ınsalllah

cute canım ya bu atel ölçme bana pek uymadı sanırım adetin başından itibaren 1 hafta yaptım ama çok enteresan bi 35.6 çıkıyo bi 36.7 çıkıyo artıyo azalıyor birgünü digerini tutmuyor anlamadım ben bunu? öyle olunca bıraktım ölçmeyi..

Hayirli olsun canım eviniz içinde güzel günler gecirin insallah bebisinde e kisa zmnda gelsin mutluluguna mutluluk katsin
Her sabah ayni saatte (6-8 arasi) yataktan kalkmadan, dil altindan olcuyomusun canim cunku duzgun olcersen bi sıkıntı plmuyo sen nasil olcuyon

Teşekkürler sevgicim inş Rabbim isteyen herkese versin inş bebeğimde gelir eksik yanım tamamlanır...

canım selam nasılsın.. bende bu ay ölçüyorum ateşimi adet bittikten sonra başladım 3. günüm benim 36.4, 36.1 , 36.3 bu şekilde değişiyor hep aynı saatte ölçmek önemliymiş sanırım

dikkat et kendine yorulma eve gelince mümkün mertebe uzan ayakta kalma,uzanma hoplama zıplamafolike başlamadıysan başla hemen folicplus kalsiyum ve d vitamini takviyesi de içeriyor

hayırlı olsun canım inşallah bebişin ev hediyeniz olur

Folik asit hiç kullanmadım. yarın alırım eczaneden.. ya bugun de banyo falan yıkadım camasır suyu falan. yarında buyuk bı temızlık yapıcaktım ızınlıyım dıye. şuan işteyım yayılıyorum.Başka ne yapayım ben ya da ne yapmıyım. eğer bebeğimiz varsa aynı dün doğum tarihleri inşşş canım ya..

hayirli olsun cnm. kesin gebesin. ama yeni baslamis.

Cute ya moralim cok bozuk eger dediğin gibi dün yumurtladiysam dün iliski olmadi yani bu aydami umitler suya düştü ağlıcam simdi
Eki Görüntüle 807922

tatlim.bence 18 i gibi gorunuyor. ama uzulme. iki gun onceki iliski zaten yeyer beis icin. yarinda olcunce bizim topoge ekle cnm. kizlarda bi baksin.

tatlim.bence 18 i gibi gorunuyor. ama uzulme. iki gun onceki iliski zaten yeyer beis icin. yarinda olcunce bizim topoge ekle cnm. kizlarda bi baksin.

teşekkür ederim cutecim.. evet çok belırgın degıldı ama hemen silik çıktı. ve ayın 16 sında yapmıstım hiç çizgi çıkmamıştı. bugun ovu testını öyle görunce bide gebelık testı yapayım dedım. beklemıyordum :))

cnm. ya derecen bozuk ya da olcumleri yanlos yapiyorsun.

Saol canim yarinda eklerim ins tutmustur o kdr agladimki

Saol canim yarinda eklerim ins tutmustur o kdr agladimki

kuzum. aglayacak birsey yokki. ben bosuna mi anlatiyorum bildiklerimi... uzulme lutfen.
bak tatlim. sperm senin vucudunda 5 gune kadar yasayabiliyor. hem sen o tarihte de rahattin ve rahat oldugun icinde daha rahat dollenme olmus olabilir. Allah kismet ettiyse zaten bu ay gelecek bebisin. hic uzulme tatlim.

of ya bu ay da olmadı halbuki çok heveslenmiştim beta hcg 4.84 çıkınca erken yaptırdım tabii boşa heveslenip üzüldüm. daha fazla heveslenmeyeyim diye heralde erken adet oldum. yani olcam pembe pembe gelmeye başladı, karnımda ağrım var, vücut ısımda düştü, ölçmedim ama öyle hissediyorum. cute ben de ateş ölçme sistemine başlayacağım, bugünden itibaren mi ölçmeliyim?

aman öyle kimyasallarla çok haşır neşir olma solunum yoluyla çok etkileniyoruz bebişimiz de etkileniyor doğal olarak,sağlıklı şeyler yemeye çalış -maydonoz fazla tüketme kanı sulandırıyor-sabahları ceviz gün kurusu güzel oluyor cevizde omega var, gün kurusu da bağırsakları yumuşatıyor badem de b12 ve kalsiyum var, abartmadan 3 5 tane ye her gün,kahve ve sigara kullanıyorsan hemen bırak, çayı da çok açık iç ama o da ok olmasın...bitki çaylarından uzak dur, ıhlamur masum ama abartmadan salam sucuk sosis yeme çiğ ete dokunma bakteri bulaşabiliyor yumurtayı rafadan seviyorsan bir müddet iyi pişirmen gerekecek....işten eve gelince ayaklarını dik rahatlat uzan...ev temizliğini de bir süre için unut... korkma kokmazsınız aklıma gelen herşeyi yazdım canım

bu arada artık hamile takvimi de yap yani

tabiki baslayabilirsin cnm.ama nedense o pembenin adet olmadigini dusunuyorum. bekleyelim bakalim.

Biliyorum canım anlattiklarindan o kdr cok sey ogrendimki cookk saol sana hep dua ediyorum ama be bileyim yiprandim galiba iyice cok üzülüyorum artik herseye,

Biliyorum canım anlattiklarindan o kdr cok sey ogrendimki cookk saol sana hep dua ediyorum ama ne bileyim yiprandim galiba iyice cok üzülüyorum artik herseye, birde sirf o gun iliski olmadi die kacirirsam bu ayi cok üzülürum

Tesekkur ederim cnm. :) sigara kullanmiyrm kahve pek icmem.. Cay ve bitki caylarini azaltirim.. Maydanozu hic sevmemm. Bu gece uyuyamadim.. Belim ve sag kasigimda agri var.. Hamile takvmini bugun kandan snra yapicam insaallllahhhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…