kızlar sabah lekelendim...bu ay umutlarım bitti ekim topiğine taşınıyorum ara ara uğrarım sevgiyle kalın....
uğraştım ve sonun da buldum foto yüklemeyi.
Eki Görüntüle 807876 bu gunduz evde kı ovu testım.
Eki Görüntüle 807878 bu da akşam işe gelırken aldıgım ve dayanamayıp yaptıgım gebelık testi..
ne diyorsunuz kızlar.. heycandan çıldırcam :)))
dün adet olmam gerekıodu olmadım.. bugunde olmadım.. bu ay rahattım. pek kendımı gözlemlemek ıstemedım.. ama şunu söylıyım gazım cok fazla arada adet sancısı vuruodu 3 gundur. göğüslerim acımıyor. gecelerı cok canım tatlı cekıyordu. ne buluosam yıyordum ama bunu adet olucam dıye canım cektıgını dusunuordum.. bırde yumurtlamadan sonra hep akıntım vardı. yıne bunu adet olacagıma baglamıstım. ay işyerındeyım ( akşamları çalışıyorum) ne yapacağımı bılemedım.. mıllete heycanımı caktırmamaya calısıorum.
Kızlar Rabbim daha bana bebeğimi vermeden kısmetini verdi bugün ev aldık ve bu bana bi işaret eminim yakında anne olucam çünkü hep böle dua ettim Rabbim bu bebek ailemin bütünlüğü kısmeti bereketi huzuru aşkı şükrü olsun dedim hamdolsun ki Rabbim diledi ve bi eviniz olucak topraktan girdik ama bu ev benim bebeğimin kısmeti...ne olur bebeğim bi an önce gel annen çok sabırsız benim aşkım ne olur gel...annenin duasını senin için kabul etti RAbbim ama sende bi an önce gel senin bereketin...kızlar özür dilerim bu duygularımı paylaşırken de ağlıyorum eminim sizde ben kadar duygulusunuz ve ben bebeğimin kısmetini şimdiden yaşıyorum dilerim sizde yaşarsınız...
Folik asit hiç kullanmadım. yarın alırım eczaneden.. ya bugun de banyo falan yıkadım camasır suyu falan. yarında buyuk bı temızlık yapıcaktım ızınlıyım dıye. şuan işteyım yayılıyorum.Başka ne yapayım ben ya da ne yapmıyım. eğer bebeğimiz varsa aynı dün doğum tarihleri inşşş canım ya..
kızlar sabah lekelendim...bu ay umutlarım bitti ekim topiğine taşınıyorum ara ara uğrarım sevgiyle kalın....
Biliyorum canım anlattiklarindan o kdr cok sey ogrendimki cookk saol sana hep dua ediyorum ama ne bileyim yiprandim galiba iyice cok üzülüyorum artik herseye, birde sirf o gun iliski olmadi die kacirirsam bu ayi cok üzülürum
hic uzulme cnm.
iliski sikligin gebelik icin yeterli. kalbini ferah tut.
yeni hamiwler varmiwwwwww...tebrikler canimmmmm.....listede yeni hamiw wukurler olsun cogaliyor......benim adetime 1 hafta var ve benim tek belirtim gogus sis ama hep adetden once sis olur zaten yeni biwey degil yani qalibe ben tirt ciktimmmm
CANIM BAL GİBİ GÖRÜNÜYOR MAŞALLAH KAN TESTİNİ YAP CEVABINI BEKLİYORUZ HAYIRLI OLSUNuğraştım ve sonun da buldum foto yüklemeyi.
Eki Görüntüle 807878 bu da akşam işe gelırken aldıgım ve dayanamayıp yaptıgım gebelık testi..
AY CANIM BENİMDE BATA AZ KALDI GÖĞÜSLERİMDE HİÇ Bİ BELİRTİ YOK AKINTIM VAR UMUT OLDU BANAdün adet olmam gerekıodu olmadım.. bugunde olmadım.. bu ay rahattım. pek kendımı gözlemlemek ıstemedım.. ama şunu söylıyım gazım cok fazla arada adet sancısı vuruodu 3 gundur. göğüslerim acımıyor. gecelerı cok canım tatlı cekıyordu. ne buluosam yıyordum ama bunu adet olucam dıye canım cektıgını dusunuordum.. bırde yumurtlamadan sonra hep akıntım vardı. yıne bunu adet olacagıma baglamıstım. ay işyerındeyım ( akşamları çalışıyorum) ne yapacağımı bılemedım.. mıllete heycanımı caktırmamaya calısıorum.
Kızlar Rabbim daha bana bebeğimi vermeden kısmetini verdi bugün ev aldık ve bu bana bi işaret eminim yakında anne olucam çünkü hep böle dua ettim Rabbim bu bebek ailemin bütünlüğü kısmeti bereketi huzuru aşkı şükrü olsun dedim hamdolsun ki Rabbim diledi ve bi eviniz olucak topraktan girdik ama bu ev benim bebeğimin kısmeti...ne olur bebeğim bi an önce gel annen çok sabırsız benim aşkım ne olur gel...annenin duasını senin için kabul etti RAbbim ama sende bi an önce gel senin bereketin...kızlar özür dilerim bu duygularımı paylaşırken de ağlıyorum eminim sizde ben kadar duygulusunuz ve ben bebeğimin kısmetini şimdiden yaşıyorum dilerim sizde yaşarsınız...
tabiki baslayabilirsin cnm.ama nedense o pembenin adet olmadigini dusunuyorum. bekleyelim bakalim.
uğraştım ve sonun da buldum foto yüklemeyi.
Hayirli olsun canım eviniz içinde güzel günler gecirin insallah bebisinde e kisa zmnda gelsin mutluluguna mutluluk katsin
Her sabah ayni saatte (6-8 arasi) yataktan kalkmadan, dil altindan olcuyomusun canim cunku duzgun olcersen bi sıkıntı plmuyo sen nasil olcuyon
Hayirlisiyla ekimde kavusursun bebisine inşallah canım
Saol canim yarinda eklerim ins tutmustur o kdr agladimki
evet canım hayırlısıyla sıra inş. bebekte...:26::26:Hayırlı olsun canım bal gibi hamilesin inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Bende ki belirtilerde aynı da hiç umudum yok yumurtlama günümden önce oldu ilişkiler tabi erken yumurtladıysam bilemem:) gazım var kasık ağrısı, batması, bel ağrısı, mide bulantısı, yanması, aşerme:) hepsi var ama kasık bel ağrısı enfeksiyondan da olabilir:)
Hayırlı olsun sıra bebekte:)
Folik asite hemen başla, her gün badem ceviz muz kesinlikle ye badem ceviz bebeğin beyin gelişimi için çok önemli ben hiç aksatmamıştım oğlum çok akıllı teyzesi daha 2,5 yaşında 30 a kadar sayar onar onar yüze kadar sayar:) muzu da bacak kramplarının olmaması için ye tabi bebişe de kilo aldırır, her gün süt mutlaka iç içemezsen ben içememiştim kabızlık yaptığı için yoğurt ve kaşar peyniri tüket kalsiyumu bol depola sonra sıkıntı çekersin, birde her gün roka yeşillik ye güzel yıka tabi sirkeli suya muhakkak koy roka özellikle hem bebeğe kilo aldırıyor hem sana kan yapar benim hamileyken kan değerim yükselmişti bu yüzden, çiğ ete asla dokunma salam sosis pastırma yeme, son tavsiye bebeğine ne dinletirsin bilmem ama ben Kuran-ı Kerim ve ilahi dinletmiştim her gün arada klasik müzik farid ferjadı dinlemiştim :) aklıma gelirse yazarım yine umarım faydası olur hım birde her gün yumurta ye haşlanmış.
canım selam nasılsın.. bende bu ay ölçüyorum ateşimi adet bittikten sonra başladım 3. günüm benim 36.4, 36.1 , 36.3 bu şekilde değişiyor hep aynı saatte ölçmek önemliymiş sanırım
CANIM BAL GİBİ GÖRÜNÜYOR MAŞALLAH KAN TESTİNİ YAP CEVABINI BEKLİYORUZ HAYIRLI OLSUN
AY CANIM BENİMDE BATA AZ KALDI GÖĞÜSLERİMDE HİÇ Bİ BELİRTİ YOK AKINTIM VAR UMUT OLDU BANA
EVİN HAYIRLI OLSUN CANIM GÜLE GÜLE OTURMAK NASİP OLSUN
yani tabi yatakta ölçmedim ama uyanır uyanmaz elimi yüzümü yıkayıp ölçtüm.. ne bileyim çok farklı degerler çıkıyodu..
yanlis yaptigin icin ates degerlerin farkli cnm.
gozunu acar acmaz ilk is dereceyi agzina koymak olsun. daha yataktan bile cikmayacaksin.
aman öyle kimyasallarla çok haşır neşir olma solunum yoluyla çok etkileniyoruz bebişimiz de etkileniyor doğal olarak,sağlıklı şeyler yemeye çalış -maydonoz fazla tüketme kanı sulandırıyor-sabahları ceviz gün kurusu güzel oluyor cevizde omega var, gün kurusu da bağırsakları yumuşatıyor badem de b12 ve kalsiyum var, abartmadan 3 5 tane ye her gün,kahve ve sigara kullanıyorsan hemen bırak, çayı da çok açık iç ama o da ok olmasın...bitki çaylarından uzak dur, ıhlamur masum ama abartmadan salam sucuk sosis yeme çiğ ete dokunma bakteri bulaşabiliyor yumurtayı rafadan seviyorsan bir müddet iyi pişirmen gerekecek....işten eve gelince ayaklarını dik rahatlat uzan...ev temizliğini de bir süre için unut... korkma kokmazsınızaklıma gelen herşeyi yazdım canım
bu arada artık hamile takvimi de yap yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?