Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Hayırlı olsun canım bal gibi hamilesin inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Bende ki belirtilerde aynı da hiç umudum yok yumurtlama günümden önce oldu ilişkiler tabi erken yumurtladıysam bilemem:) gazım var kasık ağrısı, batması, bel ağrısı, mide bulantısı, yanması, aşerme:) hepsi var ama kasık bel ağrısı enfeksiyondan da olabilir:)

Hayırlı olsun sıra bebekte:)

Folik asite hemen başla, her gün badem ceviz muz kesinlikle ye badem ceviz bebeğin beyin gelişimi için çok önemli ben hiç aksatmamıştım oğlum çok akıllı teyzesi daha 2,5 yaşında 30 a kadar sayar onar onar yüze kadar sayar:) muzu da bacak kramplarının olmaması için ye tabi bebişe de kilo aldırır, her gün süt mutlaka iç içemezsen ben içememiştim kabızlık yaptığı için yoğurt ve kaşar peyniri tüket kalsiyumu bol depola sonra sıkıntı çekersin, birde her gün roka yeşillik ye güzel yıka tabi sirkeli suya muhakkak koy roka özellikle hem bebeğe kilo aldırıyor hem sana kan yapar benim hamileyken kan değerim yükselmişti bu yüzden, çiğ ete asla dokunma salam sosis pastırma yeme, son tavsiye bebeğine ne dinletirsin bilmem ama ben Kuran-ı Kerim ve ilahi dinletmiştim her gün arada klasik müzik farid ferjadı dinlemiştim :) aklıma gelirse yazarım yine umarım faydası olur hım birde her gün yumurta ye haşlanmış.

kızlar sabah lekelendim... bu ay umutlarım bitti ekim topiğine taşınıyorum ara ara uğrarım sevgiyle kalın....

Canım umut bitmez sadece lekelenmeyse yine umut var:)

Biliyorum canım anlattiklarindan o kdr cok sey ogrendimki cookk saol sana hep dua ediyorum ama ne bileyim yiprandim galiba iyice cok üzülüyorum artik herseye, birde sirf o gun iliski olmadi die kacirirsam bu ayi cok üzülürum

hic uzulme cnm.
iliski sikligin gebelik icin yeterli. kalbini ferah tut.

hic uzulme cnm.
iliski sikligin gebelik icin yeterli. kalbini ferah tut.

Sen varya bitanesin bu iyi niyetin kalbinin temizligi yardimseverligin oldugu icin hic bi zmn sırtın yere grlmez her zaman yüzün güler canım benim bebisinle coookkk rahat bi 9ay geçir ve cok saglikli bi sekilde kucagina al inşallah sonrada darisi basimiza:)

yeni hamiwler varmiwwwwww...tebrikler canimmmmm.....listede yeni hamiw wukurler olsun cogaliyor......benim adetime 1 hafta var ve benim tek belirtim gogus sis ama hep adetden once sis olur zaten yeni biwey degil yani qalibe ben tirt ciktimmmm

yeni hamiwler varmiwwwwww...tebrikler canimmmmm.....listede yeni hamiw wukurler olsun cogaliyor......benim adetime 1 hafta var ve benim tek belirtim gogus sis ama hep adetden once sis olur zaten yeni biwey degil yani qalibe ben tirt ciktimmmm

Evet canm hamislerimiz cogaliyo senide ekleriz insdie. Belirtilere takilma vücudunu dinleme o zmn psikolojikte yaşarsın belirtiyi akisina birak

Merhaba kizlar

Benim bata 4 gun var ama kirmizi karti yiyecegime eminim, hafiften sancilar basladi bence 2-3 gune baslar.. yavas yavas eylulden bir ayagimi disariya atiyorum

CANIM BAL GİBİ GÖRÜNÜYOR MAŞALLAH KAN TESTİNİ YAP CEVABINI BEKLİYORUZ HAYIRLI OLSUN
AY CANIM BENİMDE BATA AZ KALDI GÖĞÜSLERİMDE HİÇ Bİ BELİRTİ YOK AKINTIM VAR UMUT OLDU BANA

EVİN HAYIRLI OLSUN CANIM GÜLE GÜLE OTURMAK NASİP OLSUN

tabiki baslayabilirsin cnm.ama nedense o pembenin adet olmadigini dusunuyorum. bekleyelim bakalim.

canım çok teşekkür ederim. inşallah dediğin gibi çıkar hala bir şey yok ama umudum da yok. gerçekten çok teşekkür ediyorum, herkesin her sorusuna, her derdine yetişiyorsun, inşallah ki ben inanıyorum sendeki bu yürekle bebişini de, seni de Allah korur her şey çok güzel olacak, cumartesi günü duyacaksın meleğinin kalp atışını....

Merhaba hayırlı olsun öncelikle,
ben yeni katılıyorum aranıza,bu ay ilk defa klomen kullandım tek yumurtam vardı 16 mm kontrole gittim doktor güzel yumurtan catlamıs dedi inş tutmustur.adetime 6 gün kala test yaptım tek cizgi çıktı ama umudumu kaybetmek istemiyorm regl gecikirse tekrar yapcam.
Sen bu mutluluga ne kdr zamanda kavustun?

yani tabi yatakta ölçmedim ama uyanır uyanmaz elimi yüzümü yıkayıp ölçtüm.. ne bileyim çok farklı degerler çıkıyodu..

evet canım hayırlısıyla sıra inş. bebekte...:26::26:

canım selam nasılsın.. bende bu ay ölçüyorum ateşimi adet bittikten sonra başladım 3. günüm benim 36.4, 36.1 , 36.3 bu şekilde değişiyor hep aynı saatte ölçmek önemliymiş sanırım

anladım canım.. ama ben tutturamadım onu.. bu arada son 3 ayıma baktım takvim hesabı yaptım resmen.. reglimin 15.günü gün içinde çatlıyo yumoşlarım 3 aydır böyle.. nerden biliyosun dicen doktora yumoş takibine gidiyodum ya ondan biliyorum..bu ayda tam 22 sine gece mik mik 23 üne gün içinde çatlıcak inşallah

amin canım inş bi de yavrumuz olur onun eksikliği de gider Rabbim herkese hayırlısını versin canım...:26::26:

yani tabi yatakta ölçmedim ama uyanır uyanmaz elimi yüzümü yıkayıp ölçtüm.. ne bileyim çok farklı degerler çıkıyodu..

yanlis yaptigin icin ates degerlerin farkli cnm.
gozunu acar acmaz ilk is dereceyi agzina koymak olsun. daha yataktan bile cikmayacaksin.

ayy ne güzel yazmışsın benim kocuşum bunların hepsini internetten indirmişti ve ne de güzel uyguluyodu.. işe gittinde bile arıyodu ki sabah sütünü içtin mi bebişimi besledin mi diye.. ayyyyhhh neyse üzülmek yok bu ay dünya yansa umrumda degil inşallah bu ay gelicek bebişlerim ve inşallah saglıklı hayırlı ogluşum diyeyim belki dilek kapım açıktır eksik dua etmeyim diye ekledim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…