Hic farketmez valla yeterki eli ayağı düzgün sağlıklı bi bebegim olsundainşallah tutmuştur canım .. bu arada tutarsa kızın olucak benden demesibekleyen spermlerde y ler zayıflarmış ama xler daha uzun beklermiş gelsin kızcelerrrr inşalllahhhh
Hic farketmez valla yeterki eli ayağı düzgün sağlıklı bi bebegim olsunda
merhaba hepinize kızlar nasıl gidiyor süreç?
ben şimdi okuldan geldim çok yoruldum bugün bir de adet ağrısı bi taraftan,dünden beri başladı bacaklarım falan ağrıyor..arada bir böyle yer kayıyor gibi oldu ayağımın altından bir tuhaf oldum.ama psikolojik de olabilir tabi.:)))günüm geçene kadar test yapmıycam İNŞALLAH güzel haberlerr veririm size.son 2 gün benim umarım gelmez,gelemez olasıcaaa((
Bnmde yarin kirmizilarimin gelmesi lasimm :) adet sancilarim var.insalh olmayizz :)) 5 gun once idrar testim negatifti.artik bnde gunum gecene kadar test yapmicam.ama cooookk heyecanliyimmm :))
hadi inşallah cnm hemen hemen aynı zamanlarda olacak kalırsak benim baya baya rahatsız edici ağrılarım ya.belime falan vuruyor arada da bıçak sağlanıyor sanki sol yumurtalığıma...ama hiç akıntım yok.inş rabbim ol demiştir.hayırlısını vermiştir.ben deee çookk heycanlıyım haber et canım olur mu.:))
Kizlar dayanmaya takatim kalmadi.atesim var.midem yaniyor.3 gundur sol tarafimda olan bel agrim azaldi biraz.goguslerimde de agri hafifledi.sersem gibiyim.bir aglayip bir guluyorum .sanirim aklimin iplerini saldim.isin ilginc yani yuzumde ilk kez sivilce cikmadi adete 2 gun kaldi.normalde yuzumde sivilce cikardi 3-4 gun kala.kalbimde sıkısma oluyor 2 gundur.kalbim agriyor bir kac dakika.gece yatarken ozellikle cok hissettim kalp agrisini .bir tarafim yeter yarin sabah test yap diyor diger yanim da bekle dayan 2 gun kaldi diyor.gecen ay olumsuz aldigim kan ve idrar sokunu yasamak istemiyorum : (
Sekerim bekle acıkk daha.bnde dayanamiyorum.bat yarin.utanmasam eczaneden gidip test alicam yine ama cok utaniyorum cunki dewamli ayni eczaneden aliyorum adam yuhh dicek bna die alamiyorum :))
ben denk getirip kuaförümün çıragına aldırıyorum..hayır o degil kız bekar eczane yan taraf ne düşünüyolar kim bilir
kızlar adetim iki gün geçikti test yaptım sizce var mı bebeğim bence çizgi bayağı belirgin ama emin olamadım sizin yorumlarınız nedir
Eki Görüntüle 808770 Eki Görüntüle 808771
amin cnm inşşş tüm isteyenlerle birlikteGördümmm canım hadi hayırlısı....bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallahhh:)
Kizlar dayanmaya takatim kalmadi.atesim var.midem yaniyor.3 gundur sol tarafimda olan bel agrim azaldi biraz.goguslerimde de agri hafifledi.sersem gibiyim.bir aglayip bir guluyorum .sanirim aklimin iplerini saldim.isin ilginc yani yuzumde ilk kez sivilce cikmadi adete 2 gun kaldi.normalde yuzumde sivilce cikardi 3-4 gun kala.kalbimde sıkısma oluyor 2 gundur.kalbim agriyor bir kac dakika.gece yatarken ozellikle cok hissettim kalp agrisini .bir tarafim yeter yarin sabah test yap diyor diger yanim da bekle dayan 2 gun kaldi diyor.gecen ay olumsuz aldigim kan ve idrar sokunu yasamak istemiyorum : (
Kizlar batiniz gecmeden yapmayin negatifi gormek daha üzücüofff benim de içim çok sıkılıyor ya ben de dayanamayacağım galiba 2-3 gün var ama akşam test yapacağım.negatif çıkarsa da napalım artık((((((((((ya bir de resmen burnumu koparacağaım aşırı burnum kaşınıyor..
Hayirli olsun canım gayette hamiş görünüyosunkızlar adetim iki gün geçikti test yaptım sizce var mı bebeğim bence çizgi bayağı belirgin ama emin olamadım sizin yorumlarınız nedir
kızlar adetim iki gün geçikti test yaptım sizce var mı bebeğim bence çizgi bayağı belirgin ama emin olamadım sizin yorumlarınız nedir
insallah cnm inşş hepimiz içinKizlar batiniz gecmeden yapmayin negatifi gormek daha üzücü
Hayirli olsun canım gayette hamiş görünüyosun
sağol cnm insallah benimledir miniğimhayirli olsun cnmm pozitif testin.
Evet canm hamislerimiz cogaliyo senide ekleriz insdie. Belirtilere takilma vücudunu dinleme o zmn psikolojikte yaşarsın belirtiyi akisina birak[/QUO
Inwallah ben de o listeye eklenirim butun isteyenler de amaaa ben yaaa benn agliycammm ya bende yine olmadikiiiiiiii ufff yine degilim yine adet belirtileri hadi hayirlisiiii ne diyelimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?