Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kızlar şu mik miklerin kalitesini arttıracak karışım vardı ya muzlu sütlü cevizli falan.. onun tam tarifini yazabilir misiniz..

inşallah tutmuştur canım .. bu arada tutarsa kızın olucak benden demesi bekleyen spermlerde y ler zayıflarmış ama xler daha uzun beklermiş gelsin kızcelerrrr inşalllahhhh
Hic farketmez valla yeterki eli ayağı düzgün sağlıklı bi bebegim olsunda

merhaba hepinize kızlar nasıl gidiyor süreç?
ben şimdi okuldan geldim çok yoruldum bugün bir de adet ağrısı bi taraftan,dünden beri başladı bacaklarım falan ağrıyor..arada bir böyle yer kayıyor gibi oldu ayağımın altından bir tuhaf oldum.ama psikolojik de olabilir tabi.:)))günüm geçene kadar test yapmıycam İNŞALLAH güzel haberlerr veririm size.son 2 gün benim umarım gelmez,gelemez olasıcaaa((

Bnmde yarin kirmizilarimin gelmesi lasimm :) adet sancilarim var.insalh olmayizz :)) 5 gun once idrar testim negatifti.artik bnde gunum gecene kadar test yapmicam.ama cooookk heyecanliyimmm :))

Bnmde yarin kirmizilarimin gelmesi lasimm :) adet sancilarim var.insalh olmayizz :)) 5 gun once idrar testim negatifti.artik bnde gunum gecene kadar test yapmicam.ama cooookk heyecanliyimmm :))

hadi inşallah cnm hemen hemen aynı zamanlarda olacak kalırsak benim baya baya rahatsız edici ağrılarım ya.belime falan vuruyor arada da bıçak sağlanıyor sanki sol yumurtalığıma...ama hiç akıntım yok.inş rabbim ol demiştir.hayırlısını vermiştir.ben deee çookk heycanlıyım haber et canım olur mu.:))

Bnm normal adet sancisi gbi.arada bir vuruyo.akintim var hatta anamm oldum die lavaboya gittim meger akintiymis.onun disinda bisiy yok bnde canum.ilk denemede hemen gelse bebeim hic bekletmese annesini 😊yrn dananin kuyrugu kopucakk . 😁Tabiki haber veririm cnm

Kizlar dayanmaya takatim kalmadi.atesim var.midem yaniyor.3 gundur sol tarafimda olan bel agrim azaldi biraz.goguslerimde de agri hafifledi.sersem gibiyim.bir aglayip bir guluyorum .sanirim aklimin iplerini saldim.isin ilginc yani yuzumde ilk kez sivilce cikmadi adete 2 gun kaldi.normalde yuzumde sivilce cikardi 3-4 gun kala.kalbimde sıkısma oluyor 2 gundur.kalbim agriyor bir kac dakika.gece yatarken ozellikle cok hissettim kalp agrisini .bir tarafim yeter yarin sabah test yap diyor diger yanim da bekle dayan 2 gun kaldi diyor.gecen ay olumsuz aldigim kan ve idrar sokunu yasamak istemiyorum : (

Sekerim bekle acıkk daha.bnde dayanamiyorum.bat yarin.utanmasam eczaneden gidip test alicam yine ama cok utaniyorum cunki dewamli ayni eczaneden aliyorum adam yuhh dicek bna die alamiyorum :))

offf benim de içim çok sıkılıyor ya ben de dayanamayacağım galiba 2-3 gün var ama akşam test yapacağım.negatif çıkarsa da napalım artık ((((((((((ya bir de resmen burnumu koparacağaım aşırı burnum kaşınıyor..

Sekerim bekle acıkk daha.bnde dayanamiyorum.bat yarin.utanmasam eczaneden gidip test alicam yine ama cok utaniyorum cunki dewamli ayni eczaneden aliyorum adam yuhh dicek bna die alamiyorum :))

ben denk getirip kuaförümün çıragına aldırıyorum.. hayır o degil kız bekar eczane yan taraf ne düşünüyolar kim bilir

ben denk getirip kuaförümün çıragına aldırıyorum.. hayır o degil kız bekar eczane yan taraf ne düşünüyolar kim bilir

En iyisi internetten almak ya😊yrn kirmizilarim gelirse bu sefer yuklu miktarda alicam internetten hehehehe 😁 bise dicem ya hamileligin mesela 3 haftasindasin memislerin agrimasi sismesi sartmi.bnm yumos gibide 😃

Kizlar batiniz gecmeden yapmayin negatifi gormek daha üzücü
kızlar adetim iki gün geçikti test yaptım sizce var mı bebeğim bence çizgi bayağı belirgin ama emin olamadım sizin yorumlarınız nedir
Eki Görüntüle 808770 Eki Görüntüle 808771
Hayirli olsun canım gayette hamiş görünüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…