Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Sewgicim ne kadar haklıymışsın testi yaptığımdan beri ağlıyorum kocaman bir negatif çıktı ((( keşke geçmesini bekleseydim

İnşsllsh canım içime bu bebek isteği düştüğünden beri İçimin içi acıyor sanki ciğerim sızlıyor böyle olunca .. Allahım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

En iyisi internetten almak yayrn kirmizilarim gelirse bu sefer yuklu miktarda alicam internetten hehehehe  bise dicem ya hamileligin mesela 3 haftasindasin memislerin agrimasi sismesi sartmi.bnm yumos gibide 

canım benim geçen ay agustosta gögüsler büyüdü bi güzel oldu ki dedim kesin hamileyim ötesi yok.. ama maleseff negatifti.. yani o olabiliyo ama olması kesin gebelik degil yaşadım gördüm

Kizlar kan testi sonucum 79.60 yumurtlama gunum 4-5 eylul nasil sonucummm sizce? Esimle hala sok icindeyiz:)

Cok tesekkur ederim yusracin darisi basina insalllahhh.. Akinti ve gaz ( su icsem bile gegiriorum ) cok vardi canimm :))

Sewgicim ne kadar haklıymışsın testi yaptığımdan beri ağlıyorum kocaman bir negatif çıktı ((( keşke geçmesini bekleseydim
Dedim canim sana adetini görsen negatifi gördüğün kadar uzulmezsin ama ins gec yumurtlsmissindirda gec cikar
Kizlar kan testi sonucum 79.60 yumurtlama gunum 4-5 eylul nasil sonucummm sizce? Esimle hala sok icindeyiz:)
Bal gibide hamissin canim hayirli olsun saglikla kucağına al ins

Pozitif tabi ki:) hayırlı olsun

Canım gayet güzel o hızla artacak merak etme

Bugun bat ve kirmizilar gelmedii inslh aksama dogru surpriz yapmaz 😁ruyamda cift cizgiyi gordumm.dun adet sancim vardi bugun eser yok agridan.cok heyecanliyimm yaa

Tamam tatlim yazarim sevgimi yazayim :)) sabah sonucunu soylerim cnm :))
Evet canim sevgi yazacaktin noldu kiz silindimi duruyomu:)
Bugun bat ve kirmizilar gelmedii inslh aksama dogru surpriz yapmaz ruyamda cift cizgiyi gordumm.dun adet sancim vardi bugun eser yok agridan.cok heyecanliyimm yaa
Insaallaahhh gelmez tatlimm kirmizi gelmesin bebisin gelsin

Bugun bat ve kirmizilar gelmedii inslh aksama dogru surpriz yapmaz ruyamda cift cizgiyi gordumm.dun adet sancim vardi bugun eser yok agridan.cok heyecanliyimm yaa

İnşaallah canım sende güzel haberi alırsın

insallah cnm şimdi kan verdim geldim 1 saat sonra sonucu alacağım inşş. bebeğim benimledir

İnşaallah canım içini ferah tut seninledir değerin gayet iyi daha yeni muhtemelen

Az once test yaptim negatiff. Olsaydi cikardi heralde ya.kesin aksama dogru olucam offf yaaa

Dur bakalım akşam olsun yeni mi başladınız denemeye ne kadardır istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…