kızlar adetim iki gün geçikti test yaptım sizce var mı bebeğim bence çizgi bayağı belirgin ama emin olamadım sizin yorumlarınız nedir
Eki Görüntüle 808770 Eki Görüntüle 808771
Sewgicim ne kadar haklıymışsın testi yaptığımdan beri ağlıyorum kocaman bir negatif çıktı((( keşke geçmesini bekleseydim
En iyisi internetten almak yayrn kirmizilarim gelirse bu sefer yuklu miktarda alicam internetten hehehehe  bise dicem ya hamileligin mesela 3 haftasindasin memislerin agrimasi sismesi sartmi.bnm yumos gibide 
Hayırlı olsun canım bal gibi hamilesin inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Bende ki belirtilerde aynı da hiç umudum yok yumurtlama günümden önce oldu ilişkiler tabi erken yumurtladıysam bilemem:) gazım var kasık ağrısı, batması, bel ağrısı, mide bulantısı, yanması, aşerme:) hepsi var ama kasık bel ağrısı enfeksiyondan da olabilir:)
Hayırlı olsun sıra bebekte:)
Folik asite hemen başla, her gün badem ceviz muz kesinlikle ye badem ceviz bebeğin beyin gelişimi için çok önemli ben hiç aksatmamıştım oğlum çok akıllı teyzesi daha 2,5 yaşında 30 a kadar sayar onar onar yüze kadar sayar:) muzu da bacak kramplarının olmaması için ye tabi bebişe de kilo aldırır, her gün süt mutlaka iç içemezsen ben içememiştim kabızlık yaptığı için yoğurt ve kaşar peyniri tüket kalsiyumu bol depola sonra sıkıntı çekersin, birde her gün roka yeşillik ye güzel yıka tabi sirkeli suya muhakkak koy roka özellikle hem bebeğe kilo aldırıyor hem sana kan yapar benim hamileyken kan değerim yükselmişti bu yüzden, çiğ ete asla dokunma salam sosis pastırma yeme, son tavsiye bebeğine ne dinletirsin bilmem ama ben Kuran-ı Kerim ve ilahi dinletmiştim her gün arada klasik müzik farid ferjadı dinlemiştim :) aklıma gelirse yazarım yine umarım faydası olur hım birde her gün yumurta ye haşlanmış.
CANIM BAL GİBİ GÖRÜNÜYOR MAŞALLAH KAN TESTİNİ YAP CEVABINI BEKLİYORUZ HAYIRLI OLSUN
AY CANIM BENİMDE BATA AZ KALDI GÖĞÜSLERİMDE HİÇ Bİ BELİRTİ YOK AKINTIM VAR UMUT OLDU BANA
EVİN HAYIRLI OLSUN CANIM GÜLE GÜLE OTURMAK NASİP OLSUN
Dedim canim sana adetini görsen negatifi gördüğün kadar uzulmezsin ama ins gec yumurtlsmissindirda gec cikarSewgicim ne kadar haklıymışsın testi yaptığımdan beri ağlıyorum kocaman bir negatif çıktı((( keşke geçmesini bekleseydim
Bal gibide hamissin canim hayirli olsun saglikla kucağına al insKizlar kan testi sonucum 79.60 yumurtlama gunum 4-5 eylul nasil sonucummm sizce? Esimle hala sok icindeyiz:)
Kiizz göbüşüne adımı yazsana bakalim srndede silincekmi:)) artik işimiz bunlara kaldi:))Kizlar kan testi sonucum 79.60 yumurtlama gunum 4-5 eylul nasil sonucummm sizce? Esimle hala sok icindeyiz:)
Kiizz göbüşüne adımı yazsana bakalim srndede silincekmi:)) artik işimiz bunlara kaldi:))
Nasil oluo cnm o neyle yazip ne kadar bekletioz :)))
Valla en son yapan göz kalemiyle yazmisti sabah bakmisti heralde:) umut fakirin ekmeği iste:))
kızlar adetim iki gün geçikti test yaptım sizce var mı bebeğim bence çizgi bayağı belirgin ama emin olamadım sizin yorumlarınız nedir
Eki Görüntüle 808770 Eki Görüntüle 808771
Kizlar kan testi sonucum 79.60 yumurtlama gunum 4-5 eylul nasil sonucummm sizce? Esimle hala sok icindeyiz:)
Pozitif tabi ki:) hayırlı olsun
Canım gayet güzel o hızla artacak merak etme
insallah cnm şimdi kan verdim geldim 1 saat sonra sonucu alacağım inşş. bebeğim benimledir
Evet canim sevgi yazacaktin noldu kiz silindimi duruyomu:)Tamam tatlim yazarim sevgimi yazayim :)) sabah sonucunu soylerim cnm :))
Insaallaahhh gelmez tatlimm kirmizi gelmesin bebisin gelsinBugun bat ve kirmizilar gelmedii inslh aksama dogru surpriz yapmaz ruyamda cift cizgiyi gordumm.dun adet sancim vardi bugun eser yok agridan.cok heyecanliyimm yaa
insallah cnm şimdi kan verdim geldim 1 saat sonra sonucu alacağım inşş. bebeğim benimledir
Bizede yaz hemen sonucunu
Bugun bat ve kirmizilar gelmedii inslh aksama dogru surpriz yapmaz ruyamda cift cizgiyi gordumm.dun adet sancim vardi bugun eser yok agridan.cok heyecanliyimm yaa
İnşaallah canım sende güzel haberi alırsın
İnşaallah canım içini ferah tut seninledir değerin gayet iyi daha yeni muhtemelen
Az once test yaptim negatiff. Olsaydi cikardi heralde ya.kesin aksama dogru olucam offf yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?