Evet canim sevgi yazacaktin noldu kiz silindimi duruyomu:)
Insaallaahhh gelmez tatlimm kirmizi gelmesin bebisin gelsin
Bizede yaz hemen sonucunu
Ay sevgi uyuya kalmism aksam bu aksam yazicam ama :))
Dur bakalım akşam olsun yeni mi başladınız denemeye ne kadardır istiyorsun
Daha ilk denememiz canim.yeniyiz 
O zaman sakin ol daha yeniymişsin canım hemen tak diye hamile kalma filimlerde oluyor:)
Evet canim sevgi yazacaktin noldu kiz silindimi duruyomu:)
Insaallaahhh gelmez tatlimm kirmizi gelmesin bebisin gelsin
Ay sevgi uyuya kalmism aksam bu aksam yazicam ama :))
Tamam canim dua et benimde bebisim olsun
Rabbim sanada nasip eylesin canimmm dualarimdasin :)))Tamam canim dua et benimde bebisim olsun
Olursam ne alican bna hediye saka bi yana gercekten de dedigin gbi zor ilk denemedecok akintim var.eger olmazsam p.tesi kan testine kosucam 
Kizlar 2gun once fln hamile oldugumu yazmistim anca girebildim malesef bebegimi dusurdum..cok kotuyum ama hayirlisi diorus ins bidaha bole bisi basima gelmes kimsenin basina gelmes bi anda sevinmisken ertesi gun mahvoluosun ....
Kizlar 2gun once fln hamile oldugumu yazmistim anca girebildim malesef bebegimi dusurdum..cok kotuyum ama hayirlisi diorus ins bidaha bole bisi basima gelmes kimsenin basina gelmes bi anda sevinmisken ertesi gun mahvoluosun ....
Gecmis olsun canim cok üzülüyorum sevincin ardından böyle olumsuzluk yasanmasina ama hayirlisi buymus die düşünmeye çalış ins bi dahaki grbeligin cok bekletmez ve saglikli ilerler
kan değerim 203.98 çıktı sizce nasıl salı günü bir daha gideceğim. allah korusun dış gebelik felan olabilir mi
son adet tarihim 24 ağustos bende salı günü gideceğim tekrardan bir sürü test yapacak drSon adet gunun nezamndi cnm benim 79 cikti. Bende korkmuyo degilim.. Pazartesi tekrar
gidicem
Biliyorum canım anlattiklarindan o kdr cok sey ogrendimki cookk saol sana hep dua ediyorum ama be bileyim yiprandim galiba iyice cok üzülüyorum artik herseye,
Kızlar Rabbim daha bana bebeğimi vermeden kısmetini verdi bugün ev aldık ve bu bana bi işaret eminim yakında anne olucam çünkü hep böle dua ettim Rabbim bu bebek ailemin bütünlüğü kısmeti bereketi huzuru aşkı şükrü olsun dedim hamdolsun ki Rabbim diledi ve bi eviniz olucak topraktan girdik ama bu ev benim bebeğimin kısmeti...ne olur bebeğim bi an önce gel annen çok sabırsız benim aşkım ne olur gel...annenin duasını senin için kabul etti RAbbim ama sende bi an önce gel senin bereketin...kızlar özür dilerim bu duygularımı paylaşırken de ağlıyorum eminim sizde ben kadar duygulusunuz ve ben bebeğimin kısmetini şimdiden yaşıyorum dilerim sizde yaşarsınız...
Sewgi kız noluyo aglamalar filan
Gorende yasını benim gibi40 zannetcek:)
Olur bebeğim uzulme sen sıkma canını her seyin vakti zamanı war
Bak bence sende Allahın sewdiği bir kulusun
O yuzden senin için dogru wakti yanlızca o bilir
Uzulup kendinide kocişinide uzme canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?