Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

O zaman sakin ol daha yeniymişsin canım hemen tak diye hamile kalma filimlerde oluyor:)

Olursam ne alican bna hediye 😊saka bi yana gercekten de dedigin gbi zor ilk denemede😔cok akintim var.eger olmazsam p.tesi kan testine kosucam 😊

Kizlar tlfndan foto nasil yukleniyo ya.
T nin en dibinde bembeyaz cizgi cikti.bu ne oluyo sizce??bosa umitlenmiyim.

Olursam ne alican bna hediye saka bi yana gercekten de dedigin gbi zor ilk denemedecok akintim var.eger olmazsam p.tesi kan testine kosucam 

He he en büyük hediye bebek canım daha ne olsun

Kizlar 2gun once fln hamile oldugumu yazmistim anca girebildim malesef bebegimi dusurdum..cok kotuyum ama hayirlisi diorus ins bidaha bole bisi basima gelmes kimsenin basina gelmes bi anda sevinmisken ertesi gun mahvoluosun ....

Kizlar 2gun once fln hamile oldugumu yazmistim anca girebildim malesef bebegimi dusurdum..cok kotuyum ama hayirlisi diorus ins bidaha bole bisi basima gelmes kimsenin basina gelmes bi anda sevinmisken ertesi gun mahvoluosun ....

Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sağlıklı bir evlat nasip etsin, üzüldüm şimdi ne desem başka bilemedim

Gecmis olsun canim cok üzülüyorum sevincin ardından böyle olumsuzluk yasanmasina ama hayirlisi buymus die düşünmeye çalış ins bi dahaki grbeligin cok bekletmez ve saglikli ilerler

kan değerim 203.98 çıktı sizce nasıl salı günü bir daha gideceğim. allah korusun dış gebelik felan olabilir mi

gecmis olsun cnm. allah bir daha yasatmasin. dikkat et kendine. vucuduna iyi bak ki cabuk toparlan canim.
muhtemelen kimyasal gebelikti senin. yani dollenen yumurta rahme tutunamayip adetke atildi.

Canim cok gecmis olsun.. Rabbim saglikli bir hamilelik nasip eylesin..

Biliyorum canım anlattiklarindan o kdr cok sey ogrendimki cookk saol sana hep dua ediyorum ama be bileyim yiprandim galiba iyice cok üzülüyorum artik herseye,

Sewgi kız noluyo aglamalar filan
Gorende yasını benim gibi40 zannetcek:)
Olur bebeğim uzulme sen sıkma canını her seyin vakti zamanı war
Bak bence sende Allahın sewdiği bir kulusun
O yuzden senin için dogru wakti yanlızca o bilir
Uzulup kendinide kocişinide uzme canım benim

Canım benim cok sevindim
Bende aynen senin gibi dusunuyorum rabbim tam gonlune gore veriyo senin
Terfi işi ne oldu?
Insallah o da olmustur

Oyle canim cok haklisinda napiyim dayanamiyorum alisirim herald ama Allah cok bekletmesin hicbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…