Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Hosgeldin canım ovulasyon testini hic kullanmadim ama test bozuk degilse belki daha gec yumurtluyosundur uibede daha ii bilen biri cvplarsa bizde ogrenmis oluruz bu arada batin kac

hosbuldumm canim

en son 25 temmuzda adet oldum
haziran 19 da
bu ayin 31 gibi bekliyorum adetimi bakalim gelecek mi

duzensiz adet gordugum icin ovulation tests kullanmak istedim. ayin 8 inden beri hergun test yapiyorum. gulen yuzlu cihazdan 2 tane var bozuksa ikiside bozuktur cunku ikisinde de denedim. ya da ben de bi problem var.
adet bitiminde de catlar mi yumurta eger boyle birsey varsa yumurta catladiktan 14-17 gun sonra adet olma tezi curuyor. acaba ayin 8 inden once catlamis olabilir mi diye dusunuyorum

Teşekkürler arkadaşlar

Ancak ben gebelik düşünmeden önce gittim kan,idrar,smear v.s gibi testleri yaptırdım gebeliğe engel bir durum var mı diye doktor dedi çok ayrıntıya inmedik ama şuanda engel bir durum yok hatta 2 ayrı doktora gittim şaşırdılar denediniz mi hiç yani neyi kontrole geliyorsun dediler:) o nedenle bu kadar bekledim ama 4 aydır hamilelik olmayınca acaba ayrıntılı mı baktırsam yoksa eşim mi baktırsa diye düşünüyorum

GÜnaydın Sevgicim.. bende gidip gelip sayfaya göz atıyorum nedendir bilmem.. bi an önce zaman geçsin diye bekliyorum napıyım. sen nasılsın?

Bende ayni zmn Gecmio cok sıkıcı is baslasa en azindan cabuk gecer öyle oyalaniyorum iste bu ay kendimi dinlememe konusunda iyi gidiyorum bakalim:)

canım benim geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın bebeğine kavuşursun :)

ben çocuk düşünmeden öncede Smear yaptırmak için doktora gitmiştim. Biliyorsunki düzenli ilişki olduğu zaman senede bir kere Smear testi yaptırmak gerekiyor. Ondan sorada bebek düşündüğüm için gittim bir dizi tahlil yapıldı.. Tam kan sayımı, hormonlara bakıldı vs. aşı istedi benden onları yaptırdım önlem için Hepatit B ve Tetanoz. Şuan için herşey normal gözüküyor. Doktorum dedi normalde 1 seneye kadar normaldir ama 1 sene sora olmazsa bir problem vardır dedi folik asit yazdı hayırlı haberlerini bekliyorum dedi daha sonrada gitmedim tabiki... ama1 sene bekleyebilir miyim bilmiorm 6 ay dolduktan sora gidebilirim doktora tekrardan :)
Hepimiz için hayırlısı bakalım...

cnm bndede aynı durum var bende doktora gttm ultrasonla baktı hc br sorun yok ddi ama 15 aydr denyoruz hala gelen yooookkkkk onümzdekı hafta esmle gtcez bakalm fazla uzatmdan en iyişi gtmk

Son düzenleme:
Gidin ağustos topiğinide takılın siz, gelmesin adetleriniz, eylül topiğini terkedin lütfennn :) Ağustos topiğinden sonra gideceğiniz tek yer nisan anneleri topiği olsun burası değil.
İnşallah kuzum inşallah Allah hepimize anne olmayı nasip etsin

canım benimde 3. ay ama benim geçen ay düzen şaştı bu ay 20-22 arası işte bekliyorum haifi sancılar oluyo kasıklarımda geçiyo sonra alah hepimize sağlıklı bi şekilde hayırlısı ile nasip etsin. bende çok sabırsızım
amiiin selam kızlar nasılsınız bugün saat de 15:00 ilk yumurta takibime başlıyoruz kısmetse dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim olur mu
Allah yar ve yardımcın olsun canım

cnm bndede aynı durum var bende doktora gttm ultrasonla baktı hc br sorun yok ddi ama 15 aydr denyoruz hala gelen yooookkkkk onümzdekı hafta esmle gtcez bakalm fazla uzatmdan en iyişi gtmk

Haklısın öyle görünüyor.Ama şöyle biz sadece yumurtlama günlerinde olmaya çalıştık yani ayda 2-3 kez bu yeterlimidir bilemiyorum.Bir de erkek için Ürolojiye gitmek gerekiyor dimi

Haklısın öyle görünüyor.Ama şöyle biz sadece yumurtlama günlerinde olmaya çalıştık yani ayda 2-3 kez bu yeterlimidir bilemiyorum.Bir de erkek için Ürolojiye gitmek gerekiyor dimi

Canım sen 3-4 aydır deniyorsun değil mi? Bence acele etmeyin okadar bir kaç ay daha deneyin...
Haftada 2-3 kere ilişkiye girmen gerekiyor yani gün aşırı özellikle ovülasyon dönemlerinde...

Yeni gelen arkdslsr hoşgeldiniz simdi eklicem listeye.muhabbet cok uzamis tek tek cvp yazamiyorum öpüldünz cok

canım sen 3-4 aydır deniyorsun değil mi? Bence acele etmeyin okadar bir kaç ay daha deneyin...
Haftada 2-3 kere ilişkiye girmen gerekiyor yani gün aşırı özellikle ovülasyon dönemlerinde...

o zaman bu ayda deneyelim de ondna sonra gidelim bari

Duaların icin teşekkür ederim. Benim bir yakınım doktor o söyledi gebeliğin yüzde 80 i halen bilinmiyor diyor. Kadın cok sağlıklı ama hemen hamile kalamıyor aylar geçiyor anca diyor. Binin sebebi vücudun hazır olup olmadıgı olabilirmiş. Neticede doktorun sana her şey cok iyi demiş emin ol vücudun hazırlık evresindedir icin rahat edecekse başka doktora git ben oyle yaptım. Esin ne durumda netice de tek bizim sağlıklı olmamız yetmiyor. Gercekten ben artık bu isin kader kısmete bağlı olduguna inanıyorum zaten şakdım çayıra mevlam kayira diyorum kendim icin uğraştıkta olmuyor.

aynen öle canım zaten sen kadın doğuma bir muayene ol tekrardan o sizi yönlendirir...
biraz zor bi dönem belirsizlik olduğu için ama sabırlı ol canım... ben inanıyorum başarıcaz :)

Bu ay ümitlenmiştim çünkü gecikti 5. gün gecikmede ama 3. günde gittim kan tahlili yaptırdım beta hcg 2 çıktı bekliyorum regl olmayı benim normalde asla gecikmez beklemek çok zor gerçekten umarım dediğin gibi olur başarırız.

Doktora gitmeyi bende cok ihmal ediyorum daha hic gitmedim gerci 2.ayimiz bebek icin artik bu ayda olmazsa bi giderim herald

Evet çok haklısın.. Aynen öle bilemiosun yani çok stres yapmadan bırakıcaksın dediğin gibi en güzeli yoksa zamanda geçmioo bakıorsun bi sürü zaman var.. çalışmalara devam etmekte önemliii :)
Bakalımmm ya dualarım sizinle bütün isteyenlere Allah nasip etsin...

Doktora gitmeyi bende cok ihmal ediyorum daha hic gitmedim gerci 2.ayimiz bebek icin artik bu ayda olmazsa bi giderim herald

cnm gerçekten çok önemli doktorla konuştuğum zaman aslında ne kadar çok bilmediğim şey varmış onu farkettim.. çnk kızamıkçık testi yapıor çok önemliymiş sora bağışıklığına bakıyor bisürü bişiler... bide içinide rahatlatıyor. İleride hem snn hemde bebeğinin sağlığı açısından önemli nolur ihmal etme...

korkulcak bişi yok. ben en başta ablamla gittim diorm ki biraz bekletince hadi dönelim boşver sora geliriz sonra girdim içeriye hiçbişi yokmuş korkulcak azıcık utandım ama kadın çok tatlıydı rahatlattı beni. smear sonucumu almaya gittiğimde tek başına gittim nasılsa tekrar kontrol etmez direk sonuç hakkında görüşürüz die tabi buarada ben çocuk düşünmeye başladım o yüzden tekrar bi alttan muayene etti. baktı yumurtalıklarıma falan ölçtü bi sorun yok dedi... yapılması gerekenleri anlattı... doğum kontrol hapı kullanıodum onu bıraktım, test sonuçlarımda temiz çıkınca başladık çalışmaya :))

normalde relin bi hafta 10 gecikince kesin test sonuç veriyormuş öyle diyorlar.. biraz daha bekle bakalım canım...
stres yapmamaya çalış biliorm insanın elinde diil ama...

Cok güzel yazmissin canim sagol aslinda benimki korku degil o deneyimi yasadim korkmuyorumda ama ne bilim ihmal iste ama gidicem ya adetimde gelsin ya hamisim die giderim yada kontrol icin giderim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…