Hosgeldin canım ovulasyon testini hic kullanmadim ama test bozuk degilse belki daha gec yumurtluyosundur uibede daha ii bilen biri cvplarsa bizde ogrenmis oluruz bu arada batin kac
GÜnaydın Sevgicim.. bende gidip gelip sayfaya göz atıyorum nedendir bilmem.. bi an önce zaman geçsin diye bekliyorum napıyım. sen nasılsın?
Bende ayni zmn Gecmio cok sıkıcı is baslasa en azindan cabuk gecer öyle oyalaniyorum iste bu ay kendimi dinlememe konusunda iyi gidiyorum bakalim:)
Öncelikle Allah yardımcın olsun gerçi hepimize dua ediyorum bir an önce bebek sahibi olalım diye. Canım benim dediğin tarzda bi istatistik çıkarmak icin her hamile kalan veya deneyenleri tek tek mercek altına almak gerek ayrıca kullandıkları yol yöntem ivir zivir var daha benim gördüğün kadarıyla burada takılan kadınlar 3 ayda en uzunu 6 ve 1 yıl içerisinde hamile kalmış hiç 7. Ayda hamile kaldım diyen yok ilk sefer de hamile kalan hele yok denecek kadar az. Bende siteye takılmaya başladım be 3. Ayımda hamile kaldım ama dusuk yaptım şimdi yeniden deniyoruz bakalım neler olacak. Bir de sunu anladım umudunu kesenler ve artık gelişi güzel bırakanlar daha hızlı hamile kalıyor dikkat et yorumlara bıktım bıraktım diyenler kısa bir süre sonra hamilelik haberlerini vermişler isyan etme ama olursa olur olmazsa biraz bekle sonra hemen doktor bu arada doktora gittin mı
Teşekkürler arkadaşlar
Ancak ben gebelik düşünmeden önce gittim kan,idrar,smear v.s gibi testleri yaptırdım gebeliğe engel bir durum var mı diye doktor dedi çok ayrıntıya inmedik ama şuanda engel bir durum yok hatta 2 ayrı doktora gittim şaşırdılar denediniz mi hiç yani neyi kontrole geliyorsun dediler:) o nedenle bu kadar bekledim ama 4 aydır hamilelik olmayınca acaba ayrıntılı mı baktırsam yoksa eşim mi baktırsa diye düşünüyorum
İnşallah kuzum inşallah Allah hepimize anne olmayı nasip etsinGidin ağustos topiğinide takılın siz, gelmesin adetleriniz, eylül topiğini terkedin lütfennn :) Ağustos topiğinden sonra gideceğiniz tek yer nisan anneleri topiği olsun burası değil.
canım benimde 3. ay ama benim geçen ay düzen şaştı bu ay 20-22 arası işte bekliyorum haifi sancılar oluyo kasıklarımda geçiyo sonra alah hepimize sağlıklı bi şekilde hayırlısı ile nasip etsin. bende çok sabırsızımaynen bencede bu ay hepimiz anne adayı olalım artık bende sıkıldım beklemektenn zor işlermiş ve çok sabır gerektirioo.. hele bnm gibi tez canlı insanlar içinde çoook zor beklemek ve belirsizlikkk aslında 3 ay olduu henüz amaaa yinede çok uzun süre geliooo işteee.. bakalımm hakkımızda hayırlısıı kızlaar :)
Allah yar ve yardımcın olsun canımamiiin selam kızlar nasılsınız bugün saat de 15:00 ilk yumurta takibime başlıyoruz kısmetse dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim olur mu
cnm bndede aynı durum var bende doktora gttm ultrasonla baktı hc br sorun yok ddi ama 15 aydr denyoruz hala gelen yooookkkkk onümzdekı hafta esmle gtcez bakalm fazla uzatmdan en iyişi gtmk
gününe daha var diye :) bence sen günler yaklaşınca yine durmazsın yerinde
Haklısın öyle görünüyor.Ama şöyle biz sadece yumurtlama günlerinde olmaya çalıştık yani ayda 2-3 kez bu yeterlimidir bilemiyorum.Bir de erkek için Ürolojiye gitmek gerekiyor dimi
canım sen 3-4 aydır deniyorsun değil mi? Bence acele etmeyin okadar bir kaç ay daha deneyin...
Haftada 2-3 kere ilişkiye girmen gerekiyor yani gün aşırı özellikle ovülasyon dönemlerinde...
o zaman bu ayda deneyelim de ondna sonra gidelim bari
canım benim geçmiş olsuninşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın bebeğine kavuşursun :)
ben çocuk düşünmeden öncede Smear yaptırmak için doktora gitmiştim. Biliyorsunki düzenli ilişki olduğu zaman senede bir kere Smear testi yaptırmak gerekiyor. Ondan sorada bebek düşündüğüm için gittim bir dizi tahlil yapıldı.. Tam kan sayımı, hormonlara bakıldı vs. aşı istedi benden onları yaptırdım önlem için Hepatit B ve Tetanoz. Şuan için herşey normal gözüküyor. Doktorum dedi normalde 1 seneye kadar normaldir ama 1 sene sora olmazsa bir problem vardır dedi folik asit yazdı hayırlı haberlerini bekliyorum dedi daha sonrada gitmedim tabiki... ama1 sene bekleyebilir miyim bilmiorm 6 ay dolduktan sora gidebilirim doktora tekrardan :)
Hepimiz için hayırlısı bakalım...
aynen öle canım zaten sen kadın doğuma bir muayene ol tekrardan o sizi yönlendirir...
biraz zor bi dönem belirsizlik olduğu için ama sabırlı ol canım... ben inanıyorum başarıcaz :)
Duaların icin teşekkür ederim. Benim bir yakınım doktor o söyledi gebeliğin yüzde 80 i halen bilinmiyor diyor. Kadın cok sağlıklı ama hemen hamile kalamıyor aylar geçiyor anca diyor. Binin sebebi vücudun hazır olup olmadıgı olabilirmiş. Neticede doktorun sana her şey cok iyi demiş emin ol vücudun hazırlık evresindedir icin rahat edecekse başka doktora git ben oyle yaptım. Esin ne durumda netice de tek bizim sağlıklı olmamız yetmiyor. Gercekten ben artık bu isin kader kısmete bağlı olduguna inanıyorum zaten şakdım çayıra mevlam kayira diyorum kendim icin uğraştıkta olmuyor.
Doktora gitmeyi bende cok ihmal ediyorum daha hic gitmedim gerci 2.ayimiz bebek icin artik bu ayda olmazsa bi giderim herald
Bu ay ümitlenmiştim çünkü gecikti 5. gün gecikmede ama 3. günde gittim kan tahlili yaptırdım beta hcg 2 çıktı bekliyorum regl olmayı benim normalde asla gecikmez beklemek çok zor gerçekten umarım dediğin gibi olur başarırız.
cnm gerçekten çok önemli doktorla konuştuğum zaman aslında ne kadar çok bilmediğim şey varmış onu farkettim.. çnk kızamıkçık testi yapıor çok önemliymiş sora bağışıklığına bakıyor bisürü bişiler... bide içinide rahatlatıyor. İleride hem snn hemde bebeğinin sağlığı açısından önemli nolur ihmal etme...
korkulcak bişi yok. ben en başta ablamla gittim diorm ki biraz bekletince hadi dönelim boşver sora geliriz sonra girdim içeriye hiçbişi yokmuş korkulcak azıcık utandım ama kadın çok tatlıydı rahatlattı beni. smear sonucumu almaya gittiğimde tek başına gittim nasılsa tekrar kontrol etmez direk sonuç hakkında görüşürüz die tabi buarada ben çocuk düşünmeye başladım o yüzden tekrar bi alttan muayene etti. baktı yumurtalıklarıma falan ölçtü bi sorun yok dedi... yapılması gerekenleri anlattı... doğum kontrol hapı kullanıodum onu bıraktım, test sonuçlarımda temiz çıkınca başladık çalışmaya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?