Nie uzuluyorsun canımenazından kafan rahat
Bak Cuma gelsin bende erkenden baktırcam daha 9gun var BAT ıma
Bana kalsa bugun baktırcamda ignenin etkisinden yanlıs cıkar diolar
Yeni çalışma yaparız Ekim topiğide guzel
Allah her seyi zamanında nasipetsin
arkadaşlarrr merhabaaaa
ne zamandır yazmıyordum. test negatif çıkmıştı. ama cinsel ilişkiden 1 hafta snrayı buluyormuş kandaki beta hcg hormonunun artması. benim adet olmam gerekiyordu en geç dün. ama hala olmadım. fakat sanki adet dönemi gibi sancım var. ayrıca 10 gündür falan feci uyuyorum. akşam 9 da falan yatıyorum düşünün. şu sıralar baş dönmesi ve mide bulantısı da başladı. bir kaç gün geçsin yapacağım tekrar test. acaba hamile kalıp da adet sancısı çekeniniz var mı kızlar?
arkadaşlarrr merhabaaaa
ne zamandır yazmıyordum. test negatif çıkmıştı. ama cinsel ilişkiden 1 hafta snrayı buluyormuş kandaki beta hcg hormonunun artması. benim adet olmam gerekiyordu en geç dün. ama hala olmadım. fakat sanki adet dönemi gibi sancım var. ayrıca 10 gündür falan feci uyuyorum. akşam 9 da falan yatıyorum düşünün. şu sıralar baş dönmesi ve mide bulantısı da başladı. bir kaç gün geçsin yapacağım tekrar test. acaba hamile kalıp da adet sancısı çekeniniz var mı kızlar?
Günaydın kizlar yarin regl olmam lazim ama ben bugun olucakmisim gibi hissediyorum. . Dun gece cok migdem bulandi simdide bulaniyo ama usuttum o yüzden sanırım bilmiyorum neyse benim bu ay olmadi galiba nasip kismet bir sonraki aya inşallah çünkü ben bu sanciyla yarıni bulmam bugün olurum :'(
[ QUOTE=esnkepenek;32000537]arkadaşlarrr merhabaaaa
Kizlar hamileym.ama bir sorunumuz var degerim 14.08 ckti.cok dusuk.yani dua edn.yatn tekrar gdecem degerimjn.aniden yukselmesi gerekiyrmus yoksa bos kese yada dis gebelik olabilirnis dun.gecede ksiklarmn.agrisi bni öldurdu dehset bir.sancydi halam ebe hemsire oda dis gebelik.boyle.agri yapar acile.gt dedi ama.guvenenedn.burann doktorlarna gorumcme de degeri dusuk diye dusuk yaptran ilactan vermisler baska doktora daha gtmis simdi 10 aylik.bir bebisi var guvenemyrm her doktra yarnngitcem.bana dua edin
arkadaşlarrr merhabaaaa
Inşallah geç döllenmedir de değerin gitgide yükselir..
Bu değerlerle bebeğini kucağına alanlar da var, doktorun dediği gibi kimyasal, veya boş gebelik olanlar da var. Inşallah yükselir seninkisi de ilkinden olursun.. Bebeğini kucağına alırsın..
Ins cnm.yaa.cok korkuyrm ins yarna kadar yukselir degerim bununbicin.biseybyapamiyrm sanirim kendiliginden yukseliyr dimi canm
Ben sabaha karşı adet oldum kızlar çok üzgünüm(( ekim topiğine geçiyorum kalanlara bol şanslar. Hamileleri tekrar tebrik ederim hoşcakalın....
Bnde oldum canim.inslh ekimde mutlu haberi alirizz((
Olabilir benim olmuştu
Dur bakalım bende sancı çektim ama hamileydim belli olmaz
Kizlar hamileym.ama bir sorunumuz var degerim 14.08 ckti.cok dusuk.yani dua edn.yatn tekrar gdecem degerimjn.aniden yukselmesi gerekiyrmus yoksa bos kese yada dis gebelik olabilirnis dun.gecede ksiklarmn.agrisi bni öldurdu dehset bir.sancydi halam ebe hemsire oda dis gebelik.boyle.agri yapar acile.gt dedi ama.guvenenedn.burann doktorlarna gorumcme de degeri dusuk diye dusuk yaptran ilactan vermisler baska doktora daha gtmis simdi 10 aylik.bir bebisi var guvenemyrm her doktra yarnngitcem.bana dua edin
Ben sabaha karşı adet oldum kızlar çok üzgünüm(( ekim topiğine geçiyorum kalanlara bol şanslar. Hamileleri tekrar tebrik ederim hoşcakalın....
Bnde oldum canim.inslh ekimde mutlu haberi alirizz((
Umarım öylesindirmerhaba kızlar yeni hamişleri tebrik ediyorum regl olanlarada önümüzdeki ay mutlu haberi almalarını diliyorum. benim bat 21-22 eylül gelen giden yok sancı ağrı yok dün sabah ilk idrarla test yaptım çıkmadı hala adette olmadım ya inşallah hamileyimdir diyecem ama test negatif bekleyip göreceğiz inşallah Rabbim gönlümüze göre versin.
Ayy insallah canim yaa
bence hamilesin cunki ruya gormusdun ben sana demisdim ya bu ay hamile kalirsin diye bencede insallahda kalirsin bu ay bence git kanda baktir canim simdiden tebriklermerhaba kızlar yeni hamişleri tebrik ediyorum regl olanlarada önümüzdeki ay mutlu haberi almalarını diliyorum. benim bat 21-22 eylül gelen giden yok sancı ağrı yok dün sabah ilk idrarla test yaptım çıkmadı hala adette olmadım ya inşallah hamileyimdir diyecem ama test negatif bekleyip göreceğiz inşallah Rabbim gönlümüze göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?