Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

arkadaşlarrr merhabaaaa
ne zamandır yazmıyordum. test negatif çıkmıştı. ama cinsel ilişkiden 1 hafta snrayı buluyormuş kandaki beta hcg hormonunun artması. benim adet olmam gerekiyordu en geç dün. ama hala olmadım. fakat sanki adet dönemi gibi sancım var. ayrıca 10 gündür falan feci uyuyorum. akşam 9 da falan yatıyorum düşünün. şu sıralar baş dönmesi ve mide bulantısı da başladı. bir kaç gün geçsin yapacağım tekrar test. acaba hamile kalıp da adet sancısı çekeniniz var mı kızlar?

Günaydın kizlar yarin regl olmam lazim ama ben bugun olucakmisim gibi hissediyorum. . Dun gece cok migdem bulandi simdide bulaniyo ama usuttum o yüzden sanırım bilmiyorum neyse benim bu ay olmadi galiba nasip kismet bir sonraki aya inşallah çünkü ben bu sanciyla yarıni bulmam bugün olurum :'(

Son düzenleme:
[ QUOTE=esnkepenek;32000537]arkadaşlarrr merhabaaaa
ne zamandır yazmıyordum. test negatif çıkmıştı. ama cinsel ilişkiden 1 hafta snrayı buluyormuş kandaki beta hcg hormonunun artması. benim adet olmam gerekiyordu en geç dün. ama hala olmadım. fakat sanki adet dönemi gibi sancım var. ayrıca 10 gündür falan feci uyuyorum. akşam 9 da falan yatıyorum düşünün. şu sıralar baş dönmesi ve mide bulantısı da başladı. bir kaç gün geçsin yapacağım tekrar test. acaba hamile kalıp da adet sancısı çekeniniz var mı kızlar?[/QUOTE]

Hic hamile kalmadım amaadet sancısı da hamilelik belirtilerinde olabildiğinI duydum

[QniUOTE=CLeOpaTRa;32000668]Günaydın kizlar yarin regl olmam lazim ama ben bugun olucakmisim gibi hissediyorum. . Dun gece cok migdem bulandi simdide bulaniyo ama usuttum o yüzden sanırım bilmiyorum neyse benim bu ay olmadi galiba nasip kismet bir sonraki aya inşallah çünkü ben bu sanciyla yarıni bulmam bugün olurum :'([/QUOTE]

canım inşallah gelmez artık adetinde hamiş haberlerini aliriz

Canim gunaydin...
Bende dun adet olmam gerekiyordu olmadim.2 gun once sancim vardi.ama simdi sadece akintim var.p.tesi kan testine gidicem gelmesse tabi kirmizilar 😊ilk defa gecikti. hayirlisi olsunn ne diyelim

Olabilir benim olmuştu

Dur bakalım bende sancı çektim ama hamileydim belli olmaz

Hic hamile kalmadım amaadet sancısı da hamilelik belirtilerinde olabildiğinI duydum[/QUOTE]

canım reglinde geçmiş neden hala test yapmadın ki.. için rahat olur hem.. başlaman gereken ilaçlara başlarsın.. bence git acilden bi test yaptırıver..iyi haberlerinide bize yaz

Kizlar hamileym.ama bir sorunumuz var degerim 14.08 ckti.cok dusuk.yani dua edn.yatn tekrar gdecem degerimjn.aniden yukselmesi gerekiyrmus yoksa bos kese yada dis gebelik olabilirnis dun.gecede ksiklarmn.agrisi bni öldurdu dehset bir.sancydi halam ebe hemsire oda dis gebelik.boyle.agri yapar acile.gt dedi ama.guvenenedn.burann doktorlarna gorumcme de degeri dusuk diye dusuk yaptran ilactan vermisler baska doktora daha gtmis simdi 10 aylik.bir bebisi var guvenemyrm her doktra yarnngitcem.bana dua edin

Inşallah geç döllenmedir de değerin gitgide yükselir..
Bu değerlerle bebeğini kucağına alanlar da var, doktorun dediği gibi kimyasal, veya boş gebelik olanlar da var. Inşallah yükselir seninkisi de ilkinden olursun.. Bebeğini kucağına alırsın..

Benim gorumcem cok cekmisti canim bazen igne batat gbi oluydu cognlukla adet sancisi cektm dedi adet oldu.snra daha dogrusu biz iyle sandik 2 gun cok az kanamasi olmus brden kesilmis kadn.doguma gtmis ustune grmussun demsler degerin.dusuk bebegi dusurcez demisler ilac vermsler baska bir dktora gtmis skn.kllanma.sen hamilesin gec dollenme olmus sadece dems dktor bi iac vermis 3 gun.kullan gel.dems beraber gttik degeri yukselnisti simdi 10 aylik.bi spasi var masallah

Ins cnm.yaa.cok korkuyrm ins yarna kadar yukselir degerim bununbicin.biseybyapamiyrm sanirim kendiliginden yukseliyr dimi canm

Ins cnm.yaa.cok korkuyrm ins yarna kadar yukselir degerim bununbicin.biseybyapamiyrm sanirim kendiliginden yukseliyr dimi canm

Yok canım ya sanırım yapılmıyor. Ama belki tutunması.için progesteron falan veriyorlar ama değer bu haldeyken verilir mi bilmiyorum inan ki.. Adet gecikmenin kacinci günündesin ya da kaç gün var gelmediyse?

Ben sabaha karşı adet oldum kızlar çok üzgünüm (( ekim topiğine geçiyorum kalanlara bol şanslar. Hamileleri tekrar tebrik ederim hoşcakalın....

merhaba kızlar yeni hamişleri tebrik ediyorum regl olanlarada önümüzdeki ay mutlu haberi almalarını diliyorum. benim bat 21-22 eylül gelen giden yok sancı ağrı yok dün sabah ilk idrarla test yaptım çıkmadı hala adette olmadım ya inşallah hamileyimdir diyecem ama test negatif bekleyip göreceğiz inşallah Rabbim gönlümüze göre versin.

İnşaallah yükselir canım geç döllenme de olabilir umarım öyledir

Ben sabaha karşı adet oldum kızlar çok üzgünüm (( ekim topiğine geçiyorum kalanlara bol şanslar. Hamileleri tekrar tebrik ederim hoşcakalın....

Bnde oldum canim.inslh ekimde mutlu haberi alirizz ((

İkinizde ekimde hamile kalırsınız inşaallah
Umarım öylesindir
Ayy insallah canim yaa

İnşaallah canım

kızlar ben demiştim yarını bulmaz die..
regl oldum artık kısmet bir sonraki aylara ..
hamile kalanlara Rabbim hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin
kalamayanlarada inşaallah önümüzdeki ay kalmayı nasip etsin

bence hamilesin cunki ruya gormusdun ben sana demisdim ya bu ay hamile kalirsin diye bencede insallahda kalirsin bu ay bence git kanda baktir canim simdiden tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…