Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Özellikle hamiş kuzucuklarım bize de bol bol dua edin olur mu hamilelerin duaları kabul olur der annem kırmızı gelmesin bebiş gelsin şu an itibariyle batım dolmak üzere bugünde olmassam :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
bence hamilesin cunki ruya gormusdun ben sana demisdim ya bu ay hamile kalirsin diye bencede insallahda kalirsin bu ay bence git kanda baktir canim simdiden tebrikler

Ay Sercemim benim inşallah kuzum inşallah dediğin gibidir biraz daha bekleyecem yarında gelmezse çarşamba gidecem inşallah dediğin gibidir inşallah kuzum allah hepimizin gönlüne göre versin

Canım benim cok sevindim
Bende aynen senin gibi dusunuyorum rabbim tam gonlune gore veriyo senin
Terfi işi ne oldu?
Insallah o da olmustur

ablacığım günaydın...o iş daha belli değil inş o da olursa Rabbimden daha ne isteyim bugünümüze şükür...sende durumlar nasıl ben bu ay kırmızıları gördüm:18::18:....

Canım önümüzdeki ay inşaallah

Gunaydin arkadaslar bata son 5 ama bnde hicbisey yok goguslerde hicbir sislik hassasiyet yok sadece ara ara kasik agrisi dogal olarak suanda bebis olmadigini dusunuyorum

cute canim bugunde atesim 36.5 sence umudumu kayb etmesemmi bugun 12 ci gun hala ates yukselmedi napicam ben

şekerim hayırlıı olsun Rabbim gönlüne göre versin...

Ay Sercemim benim inşallah kuzum inşallah dediğin gibidir biraz daha bekleyecem yarında gelmezse çarşamba gidecem inşallah dediğin gibidir inşallah kuzum allah hepimizin gönlüne göre versin

Gunaydin arkadaslar bata son 5 ama bnde hicbisey yok goguslerde hicbir sislik hassasiyet yok sadece ara ara kasik agrisi dogal olarak suanda bebis olmadigini dusunuyorum

cute canim bugunde atesim 36.5 sence umudumu kayb etmesemmi bugun 12 ci gun hala ates yukselmedi napicam ben

İnşallah kirmizilarimiz gelmez kizlar dua edin cok korkuyorum

Canım niye kaybediyorsun ki sen kaç günde oluyorsun regli düzenli mi?

Canım niye kaybediyorsun ki sen kaç günde oluyorsun regli düzenli mi?
evet canim genelde duzenlidir 28 gunde adet olurum ama bazen 25-26-27-28 gunlerde de oldugu olmustur bugun 12 ci gunum hep ovi testi yapardim 10-11en gec 12 ci gun yumurtlardim bu ay neler oluyor anlamiyorum yoksa ben hic yumurtlamiyorummu belkide ovi testine cok guvenmisim ama yumurtlama olmamis o yuzden hamile kalamiyorummu acaba
İnşallah kirmizilarimiz gelmez kizlar dua edin cok korkuyorum
canim benim insallah gelmez kirmizilarda bebegin gelir bir hafta kaldi dimi ?

Canım hemen içini neden karartıyorsun doktora gittin mi hiç?

gitdim canim bugunde gidicem saat 5 de ultrasyona giricem bakalim ne diyicek cok korkuyorum

Korkma canım neden korkuyorsun ilk gitmende herhangi bir şey dedi mi tahlil yapıldı mı? Ben de çok gittim sakin ol .

Korkma canım neden korkuyorsun ilk gitmende herhangi bir şey dedi mi tahlil yapıldı mı? Ben de çok gittim sakin ol .
gitdim canim bende cok gidenlerdenim her defa bir sorun yok demistiler bebek icin kac doktora gitdim hepsi oyle dedi esimede banada bakalim neler olucak insallah bizimde yuzumuz guler

Evet canim ya ama niyeyse hic umidim yokya sanki bu ayda yok gibi

merhaba arkadaşlar;

maalesef bu ay da olmadı,umutlarım ekime kaldı.hala umudu olan arkadaşlar umarım güzel haberi alırsınız, inşallah bebekleriniz sizinledir. hamilelik topiklerinde görüşmek umuduyla, hoşçakalın....

gitdim canim bende cok gidenlerdenim her defa bir sorun yok demistiler bebek icin kac doktora gitdim hepsi oyle dedi esimede banada bakalim neler olucak insallah bizimde yuzumuz guler

Anladım canım eşinede bakılsın hsg çekindin mi sen umarım yoktur bir sıkıntı olur hemen

İnşaallah ekimde güler yüzün

şekerim hayırlıı olsun rabbim gönlüne göre versin...
canım benim ya inşallah Böyledir
inşallah kirmizilarimiz gelmez kizlar dua edin cok korkuyorum
inşallah canım hepimiz hayırlısı ile alalım kucaklarımıza
gitdim canim bugunde gidicem saat 5 de ultrasyona giricem bakalim ne diyicek cok korkuyorum

canım benim herşey güzel olur inşallah sonuçtan haberdar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…