Evet canim sevgi yazacaktin noldu kiz silindimi duruyomu:)
Insaallaahhh gelmez tatlimm kirmizi gelmesin bebisin gelsin
Ay sevgi uyuya kalmism aksam bu aksam yazicam ama :))
Sevgicim yazdım, çokçok sılınıp yok olmadı ama hafif silindi :)
bence hamilesin cunki ruya gormusdun ben sana demisdim ya bu ay hamile kalirsin diye bencede insallahda kalirsin bu ay bence git kanda baktir canim simdiden tebrikler
Canım benim cok sevindim
Bende aynen senin gibi dusunuyorum rabbim tam gonlune gore veriyo senin
Terfi işi ne oldu?
Insallah o da olmustur
kızlar ben demiştim yarını bulmaz die..
regl oldumartık kısmet bir sonraki aylara ..
hamile kalanlara Rabbim hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin
kalamayanlarada inşaallah önümüzdeki ay kalmayı nasip etsin
merhaba kızlar yeni hamişleri tebrik ediyorum regl olanlarada önümüzdeki ay mutlu haberi almalarını diliyorum. benim bat 21-22 eylül gelen giden yok sancı ağrı yok dün sabah ilk idrarla test yaptım çıkmadı hala adette olmadım ya inşallah hamileyimdir diyecem ama test negatif bekleyip göreceğiz inşallah Rabbim gönlümüze göre versin.
Saol canim azcik silindiyse yavas yavas o yola dogru gidiyorum demekki:))) umut fakirin ekmeği iste:))Sevgicim yazdım, çokçok sılınıp yok olmadı ama hafif silindi :)
Özellikle hamiş kuzucuklarım bize de bol bol dua edin olur mu hamilelerin duaları kabul olur der annem kırmızı gelmesin bebiş gelsinşu an itibariyle batım dolmak üzere bugünde olmassam :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Ay Sercemim benim inşallah kuzum inşallah dediğin gibidir biraz daha bekleyecem yarında gelmezse çarşamba gidecem inşallah dediğin gibidir inşallah kuzum allah hepimizin gönlüne göre versin
Gunaydin arkadaslar bata son 5 ama bnde hicbisey yok goguslerde hicbir sislik hassasiyet yok sadece ara ara kasik agrisi dogal olarak suanda bebis olmadigini dusunuyorum
cute canim bugunde atesim 36.5 sence umudumu kayb etmesemmi bugun 12 ci gun hala ates yukselmedi napicam ben
cute canim bugunde atesim 36.5 sence umudumu kayb etmesemmi bugun 12 ci gun hala ates yukselmedi napicam ben
evet canim genelde duzenlidir 28 gunde adet olurum ama bazen 25-26-27-28 gunlerde de oldugu olmustur bugun 12 ci gunum hep ovi testi yapardim 10-11en gec 12 ci gun yumurtlardim bu ay neler oluyor anlamiyorum yoksa ben hic yumurtlamiyorummu belkide ovi testine cok guvenmisim ama yumurtlama olmamis o yuzden hamile kalamiyorummu acabaCanım niye kaybediyorsun ki sen kaç günde oluyorsun regli düzenli mi?
canim benim insallah gelmez kirmizilarda bebegin gelir bir hafta kaldi dimi ?İnşallah kirmizilarimiz gelmez kizlar dua edin cok korkuyorum
evet canim genelde duzenlidir 28 gunde adet olurum ama bazen 25-26-27-28 gunlerde de oldugu olmustur bugun 12 ci gunum hep ovi testi yapardim 10-11en gec 12 ci gun yumurtlardim bu ay neler oluyor anlamiyorum yoksa ben hic yumurtlamiyorummu belkide ovi testine cok guvenmisim ama yumurtlama olmamis o yuzden hamile kalamiyorummu acaba
canim benim insallah gelmez kirmizilarda bebegin gelir bir hafta kaldi dimi ?
gitdim canim bugunde gidicem saat 5 de ultrasyona giricem bakalim ne diyicek cok korkuyorumCanım hemen içini neden karartıyorsun doktora gittin mi hiç?
gitdim canim bugunde gidicem saat 5 de ultrasyona giricem bakalim ne diyicek cok korkuyorum
gitdim canim bende cok gidenlerdenim her defa bir sorun yok demistiler bebek icin kac doktora gitdim hepsi oyle dedi esimede banada bakalim neler olucak insallah bizimde yuzumuz gulerKorkma canım neden korkuyorsun ilk gitmende herhangi bir şey dedi mi tahlil yapıldı mı? Ben de çok gittim sakin ol .
evet canim genelde duzenlidir 28 gunde adet olurum ama bazen 25-26-27-28 gunlerde de oldugu olmustur bugun 12 ci gunum hep ovi testi yapardim 10-11en gec 12 ci gun yumurtlardim bu ay neler oluyor anlamiyorum yoksa ben hic yumurtlamiyorummu belkide ovi testine cok guvenmisim ama yumurtlama olmamis o yuzden hamile kalamiyorummu acaba
canim benim insallah gelmez kirmizilarda bebegin gelir bir hafta kaldi dimi ?
gitdim canim bende cok gidenlerdenim her defa bir sorun yok demistiler bebek icin kac doktora gitdim hepsi oyle dedi esimede banada bakalim neler olucak insallah bizimde yuzumuz guler
merhaba arkadaşlar;
maalesef bu ay da olmadı,umutlarım ekime kaldı.hala umudu olan arkadaşlar umarım güzel haberi alırsınız, inşallah bebekleriniz sizinledir. hamilelik topiklerinde görüşmek umuduyla, hoşçakalın....
canım benim ya inşallahşekerim hayırlıı olsun rabbim gönlüne göre versin...
inşallah canım hepimiz hayırlısı ile alalım kucaklarımızainşallah kirmizilarimiz gelmez kizlar dua edin cok korkuyorum
gitdim canim bugunde gidicem saat 5 de ultrasyona giricem bakalim ne diyicek cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?