Haklısın öyle görünüyor.Ama şöyle biz sadece yumurtlama günlerinde olmaya çalıştık yani ayda 2-3 kez bu yeterlimidir bilemiyorum.Bir de erkek için Ürolojiye gitmek gerekiyor dimi
evet cnm ürolojiye gdlyo eger yne olmssa infertlite kısırlk bklümüne gdlyomus
Cok güzel yazmissin canim sagol aslinda benimki korku degil o deneyimi yasadim korkmuyorumda ama ne bilim ihmal iste ama gidicem ya adetimde gelsin ya hamisim die giderim yada kontrol icin giderim:)
Doktora gitmeyi bende cok ihmal ediyorum daha hic gitmedim gerci 2.ayimiz bebek icin artik bu ayda olmazsa bi giderim herald
hadi bakalım ozaman bakma bendede öle bi doktor alışkanlığı yoktur ama ablam biraz sanırım benide itekledi :) inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz ayyy walla ne heyecanlı bi işmiş bu yaaa :)))
Once urolojiye gidin canim kisirlik daha sonraki asama Alaah gostermesinde orayi. Basit bi problem varsa spermle ilgili falan uroloji bakar ztn onu asan bi durum olursa oda yonlendirir sizi ama ins bsy cikmaz tatlimsevgcmmmmm bsey sorcam ben tek gtmstm doktora 3 ay once sorun yok demsti smdi esmle onmzdekı hfta ankara etlk doguma gtcez hang blüme gdelm ürolojmi infertlte mi? bilenler varsa cevaplayablr
Zaten sendeki heyecan gorulmeyecek gibi degil:)) aslinda biliyosundur ama yinede bendende tavsiye cok stres yaoiosun yapma dusunmemeye calis, esinle sadece onu sevdigin icin birlikte ol bebeği dusunme o an ve akisina birak vak o zmn nasil geliyo bebisin, zor ama dusunerek stres yaparak gelmiyo o yaramazlar:)
selam kızlar çok kritik bi akşam benim için.
iğnemi vurduralı 24 saat oldu bu gece çok önemli dualarınızı eksik etmeyin lütfen
selam kızlar çok kritik bi akşam benim için.
iğnemi vurduralı 24 saat oldu bu gece çok önemli dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Once urolojiye gidin canim kisirlik daha sonraki asama Alaah gostermesinde orayi. Basit bi problem varsa spermle ilgili falan uroloji bakar ztn onu asan bi durum olursa oda yonlendirir sizi ama ins bsy cikmaz tatlim
Dualarim hepimizle canim inş olacak ama geceyede bole stresle başlama lutfen sakinles biraz normal bi zmn gibi düşün
dualarmz seninle cimcimemmmm
ayy stres yapmamaya çalışıyorum ama biran önce gece olsun sonra 15 gün geçsin eylül gelsin batım gelmesin test yapayım veeeeeee yine o ikinci çizgiyi göreyim istiyorum
Hosgeldinnn canım aramiza 1eylulle ekledim listeye seni:)))
Ohooo ben stres yok diyorum cimcime uctuu gittii eylüle:)))
ne yapayım kuzum yaaa çok heyecanlıyım bu ay çok umutluyum acaba umutlarım boşamı çıkacak yoksa yeşereceklermi merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?