Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Haklısın öyle görünüyor.Ama şöyle biz sadece yumurtlama günlerinde olmaya çalıştık yani ayda 2-3 kez bu yeterlimidir bilemiyorum.Bir de erkek için Ürolojiye gitmek gerekiyor dimi

evet cnm ürolojiye gdlyo eger yne olmssa infertlite kısırlk bklümüne gdlyomus

Cok güzel yazmissin canim sagol aslinda benimki korku degil o deneyimi yasadim korkmuyorumda ama ne bilim ihmal iste ama gidicem ya adetimde gelsin ya hamisim die giderim yada kontrol icin giderim:)

hadi bakalım ozaman bakma bendede öle bi doktor alışkanlığı yoktur ama ablam biraz sanırım benide itekledi :) inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz ayyy walla ne heyecanlı bi işmiş bu yaaa :)))

Doktora gitmeyi bende cok ihmal ediyorum daha hic gitmedim gerci 2.ayimiz bebek icin artik bu ayda olmazsa bi giderim herald

sevgcmmmmm bsey sorcam ben tek gtmstm doktora 3 ay once sorun yok demsti smdi esmle onmzdekı hfta ankara etlk doguma gtcez hang blüme gdelm ürolojmi infertlte mi? bilenler varsa cevaplayablr

hadi bakalım ozaman bakma bendede öle bi doktor alışkanlığı yoktur ama ablam biraz sanırım benide itekledi :) inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz ayyy walla ne heyecanlı bi işmiş bu yaaa :)))

Zaten sendeki heyecan gorulmeyecek gibi degil:)) aslinda biliyosundur ama yinede bendende tavsiye cok stres yaoiosun yapma dusunmemeye calis, esinle sadece onu sevdigin icin birlikte ol bebeği dusunme o an ve akisina birak vak o zmn nasil geliyo bebisin, zor ama dusunerek stres yaparak gelmiyo o yaramazlar:)

sevgcmmmmm bsey sorcam ben tek gtmstm doktora 3 ay once sorun yok demsti smdi esmle onmzdekı hfta ankara etlk doguma gtcez hang blüme gdelm ürolojmi infertlte mi? bilenler varsa cevaplayablr
Once urolojiye gidin canim kisirlik daha sonraki asama Alaah gostermesinde orayi. Basit bi problem varsa spermle ilgili falan uroloji bakar ztn onu asan bi durum olursa oda yonlendirir sizi ama ins bsy cikmaz tatlim

selam kızlar çok kritik bi akşam benim için.
iğnemi vurduralı 24 saat oldu bu gece çok önemli dualarınızı eksik etmeyin lütfen

ahahahaha :) dimi biraz abarttım sanırım sakinleşmem lasım :) çok çok haklısınnn insan farkedemio bazennn...
normal hayata dönüorm ben birazz :)))

bende sabırsızlıkla eylül de anne olmayı bekliyorum inş. hayırlısıyla olurum batım 31 ağustos - 1 eylül

selam kızlar çok kritik bi akşam benim için.
iğnemi vurduralı 24 saat oldu bu gece çok önemli dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Dualarim hepimizle canim inş olacak ama geceyede bole stresle başlama lutfen sakinles biraz normal bi zmn gibi düşün

Once urolojiye gidin canim kisirlik daha sonraki asama Alaah gostermesinde orayi. Basit bi problem varsa spermle ilgili falan uroloji bakar ztn onu asan bi durum olursa oda yonlendirir sizi ama ins bsy cikmaz tatlim

tamam sevgmmmm cok saollll

Dualarim hepimizle canim inş olacak ama geceyede bole stresle başlama lutfen sakinles biraz normal bi zmn gibi düşün

ayy stres yapmamaya çalışıyorum ama biran önce gece olsun sonra 15 gün geçsin eylül gelsin batım gelmesin test yapayım veeeeeee yine o ikinci çizgiyi göreyim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…