ne yapayım kuzum yaaa çok heyecanlıyım bu ay çok umutluyum acaba umutlarım boşamı çıkacak yoksa yeşereceklermi merak içindeyim
Mrb güzel hatunlar günler geçmiyor hiç değil mi:18:
Benim hsg günün belli oldu salı gününe randevu aldimmmmmm:18:
inşallah 7 eylülde ikonum değişir canım yaaa allah razı olsun hepimiz hamile olalım artık hamilelik tecrübelerimizi paylaşalım
hoşbuldum canım teşekkür ederim şu 10gün bi geçseydi çok sabırsızıminş. hepimiz anne oluruz hayırlısıyla
kizlar yaa kecen defa adete bir gun kala gitdim biberon filan aldim okadar emindimki hamile olduguma temmuzda dogum gunum oldugunda simdi o biberona bakim aglayasim var eylulde de hamile olmasa eger cok uzulucem biliyorum agustosta o kadar uzulmesemde su gunlerde cok kotuyum ya esimle cok canimiz SIKILIyo evde yalniziz kimimiz kimsemiz yok buralarda bebegim olsaydi hicde SIKILMAZDI canimizbiberonu esime gostermedim evde sakladim gorunce o da uzulmesin diye bu ay gelsin nolur bebegim artik bizimde yuzumuz gulsun
kizlar yaa kecen defa adete bir gun kala gitdim biberon filan aldim okadar emindimki hamile olduguma temmuzda dogum gunum oldugunda simdi o biberona bakim aglayasim var eylulde de hamile olmasa eger cok uzulucem biliyorum agustosta o kadar uzulmesemde su gunlerde cok kotuyum ya esimle cok canimiz SIKILIyo evde yalniziz kimimiz kimsemiz yok buralarda bebegim olsaydi hicde SIKILMAZDI canimizbiberonu esime gostermedim evde sakladim gorunce o da uzulmesin diye bu ay gelsin nolur bebegim artik bizimde yuzumuz gulsun
sagolasin canım güzel dileklerin için:54sagsaglim atlatir guzel haberlerle gelirsin insallah cnm.
Ins canim ins sagolins sapa saglm ve cok gzel hbrlr verrsn
sagolasin canım güzel dileklerin için:54
Ins canim ins sagol
Hsg yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan46:
Allah umutlarını boşa cıkarmaz insallah seninnde bizimde :) senin heycanını gördkce kendi heyecanımı sende göryormusum gbi gelyor :)
hayatm cnm bnm nye öle bi hata yaptın nye bibern aldn bk bzide üzdün bebiş hberni aldktan snra doldururdn evi bibernla emn olmdan nye bole bsey yaptn
Canim yaa...
cok zor durumdasin farkindayim.
Insallah hamile olursun bu ay..
ne diyelim..
Sabretmek, beklemek acayip zor..
Hayirlisi. !!
merhaba canim sagol bidenem sen nasilsinSercemimmmmm güzel kiscem mrb nasılsın dicem ama anlıyorum seni rabbim sabır versin bizlere ama emin olmadan niye böyle bisey yaptin bu seni daha çok üzdü bak kıyamam sana
Bebek düşünmeden çalışma yapmaya bak cimcimeeemmmhepimizde aynı heyecan var canım ondandır inşallah boşa heyecanlanmış olmayız artık kesemizi görelim pıt pıtlarımızı duyalım yaaaa
oofffff hemde hiç geçmiyoooooooooo
inşallah sonuçların temiz çıkar canım eşiğinden döndüm bende hsg nin ama çektirmedim gerek kalmadı
:103::103::103::103::118::124:
merhaba canim sagol bidenem sen nasilsinseni burda gordugume sevindim insallah eylulden hamile cikariz
nebiliyim kizlar yaa esim yoktu yanimda gelince guzel bir supriz yaparim dedim ama aldigim gun aksami geldi adetim
kismet kilzar desteyiniz icin sagolun insallah bu ay gelir bebegimiz
yarin kismetse ovi estime basliyicam Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?