Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Mrb güzel hatunlar günler geçmiyor hiç değil mi:18:
Benim hsg günün belli oldu salı gününe randevu aldimmmmmm:18:

inşallah 7 eylülde ikonum değişir canım yaaa allah razı olsun hepimiz hamile olalım artık hamilelik tecrübelerimizi paylaşalım

inş cnm hepimz hamile olcak aglamamak icin zor druyorum herkz nasl ugrasyo senin cabalaman faln uffffffffff uf

kizlar yaa kecen defa adete bir gun kala gitdim biberon filan aldim okadar emindimki hamile olduguma temmuzda dogum gunum oldugunda simdi o biberona bakim aglayasim var eylulde de hamile olmasa eger cok uzulucem biliyorum agustosta o kadar uzulmesemde su gunlerde cok kotuyum ya esimle cok canimiz SIKILIyo evde yalniziz kimimiz kimsemiz yok buralarda bebegim olsaydi hicde SIKILMAZDI canimiz biberonu esime gostermedim evde sakladim gorunce o da uzulmesin diye bu ay gelsin nolur bebegim artik bizimde yuzumuz gulsun

Canim yaa...
cok zor durumdasin farkindayim.
Insallah hamile olursun bu ay..
ne diyelim..
Sabretmek, beklemek acayip zor..
Hayirlisi. !!

hayatm cnm bnm nye öle bi hata yaptın nye bibern aldn bk bzide üzdün bebiş hberni aldktan snra doldururdn evi bibernla emn olmdan nye bole bsey yaptn

tatlmmm öle gzel bi parca calıyoki suan bülent serttas güldalım kızım hepiniz dnleyin kızlar

Sercemimmmmm güzel kiscem mrb nasılsın dicem ama anlıyorum seni rabbim sabır versin bizlere ama emin olmadan niye böyle bisey yaptin bu seni daha çok üzdü bak kıyamam sana

Allah umutlarını boşa cıkarmaz insallah seninnde bizimde :) senin heycanını gördkce kendi heyecanımı sende göryormusum gbi gelyor :)

hepimizde aynı heyecan var canım ondandır inşallah boşa heyecanlanmış olmayız artık kesemizi görelim pıt pıtlarımızı duyalım yaaaa

Mrb güzel hatunlar günler geçmiyor hiç değil mi:18:
Benim hsg günün belli oldu salı gününe randevu aldimmmmmm:18:

oofffff hemde hiç geçmiyoooooooooo
inşallah sonuçların temiz çıkar canım eşiğinden döndüm bende hsg nin ama çektirmedim gerek kalmadı

hayatm cnm bnm nye öle bi hata yaptın nye bibern aldn bk bzide üzdün bebiş hberni aldktan snra doldururdn evi bibernla emn olmdan nye bole bsey yaptn

Canim yaa...
cok zor durumdasin farkindayim.
Insallah hamile olursun bu ay..
ne diyelim..
Sabretmek, beklemek acayip zor..
Hayirlisi. !!

Sercemimmmmm güzel kiscem mrb nasılsın dicem ama anlıyorum seni rabbim sabır versin bizlere ama emin olmadan niye böyle bisey yaptin bu seni daha çok üzdü bak kıyamam sana
merhaba canim sagol bidenem sen nasilsin seni burda gordugume sevindim insallah eylulden hamile cikariz
nebiliyim kizlar yaa esim yoktu yanimda gelince guzel bir supriz yaparim dedim ama aldigim gun aksami geldi adetim
kismet kilzar desteyiniz icin sagolun insallah bu ay gelir bebegimiz
yarin kismetse ovi estime basliyicam Allahin izniyle

Bebek düşünmeden çalışma yapmaya bak cimcimeeemmm
Ins temiz çıkar canım eğer sorun yoksa bu sefer oda sıkıntı sorun olmayan bi seyi cozmek daha zor pko pko ded

ik hersey düzeldi şimdi artik infertiliteye mi donusuo acep offff kafamda bi ton soru işareti

Senin neden gerek kalmadı cekilmene:26:

senn ovi testi iyi snuc verrse hamş kalrsan bnde obr ay baslaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…