hepimizde aynı heyecan var canım ondandır inşallah boşa heyecanlanmış olmayız artık kesemizi görelim pıt pıtlarımızı duyalım yaaaa
oofffff hemde hiç geçmiyoooooooooo
inşallah sonuçların temiz çıkar canım eşiğinden döndüm bende hsg nin ama çektirmedim gerek kalmadı
Bebek düşünmeden çalışma yapmaya bak cimcimeeemmm
Ins temiz çıkar canım eğer sorun yoksa bu sefer oda sıkıntı sorun olmayan bi seyi cozmek daha zor pko pko ded
ik hersey düzeldi şimdi artik infertiliteye mi donusuo acep offff kafamda bi ton soru işareti
Senin neden gerek kalmadı cekilmene:26:
Şükür canım bende iyim iste hsg telâşı başladı bu sefer korkuoooommm tirsak tirsak dolasiommm.......merhaba canim sagol bidenem sen nasilsinseni burda gordugume sevindim insallah eylulden hamile cikariz
nebiliyim kizlar yaa esim yoktu yanimda gelince guzel bir supriz yaparim dedim ama aldigim gun aksami geldi adetim
kismet kilzar desteyiniz icin sagolun insallah bu ay gelir bebegimiz
yarin kismetse ovi estime basliyicam Allahin izniyle
nezamnböyle olcazya
canım benim başıma gelenleri bir bilseniz
birazda vicdanımı rahatlatmak için bu kadar çok çocuk istiyorum zaten.
hsg ye gelince. yumurtalık ve tüplerimin tamamen açık olduğunu öğrendim.
salak doktor beni ameliyat etmeye bile kalkmıştı ama allahtan son anda başka doktor bbuldum ona geçtim yeni doktorum tüplerimde hiçbir problem olmadığını ve probleme yol açacak bi sorunum olmadığını söyledi
Şükür canım bende iyim iste hsg telâşı başladı bu sefer korkuoooommm tirsak tirsak dolasiommm.......
Canim insan cok umutlaninca regl olduğunda çok üzülüyor insan....ovu testini kullan uns ise yarar sende canim
Ins en kisa zamanda ela kisceeemmm hele sen bi git gel esinle dr ohhhins sorun çıkmaz kafan rahat devam edersin
salak doktor beni ameliyat etmeye bile kalkmıştı ama allahtan son anda başka doktor bbuldum ona geçtim yeni doktorum tüplerimde hiçbir problem olmadığını ve probleme yol açacak bi sorunum olmadığını söyledi
Pozitif ol canım çıkmaz çıkmaz....herşeyin bir çözümü var artikinnnninş cnm inş sorun ckmaz
nezamnböyle olcazya
Pozitif ol canım çıkmaz çıkmaz....herşeyin bir çözümü var artikinnnn
En yakinda zamanda insallah..
bu aksam basliyorum ben
ve yakinda boyle oluruzinsallah allah'im duy sesimizi
bn bu ay hc yumurtlma gununu takıp etmyorum bu ay sey de yapmk istemyorummm
tontiş tontiş ayakları elleri yumuk yumuk olan bebişlermz gelsn artk allhmmmmmmmmm
cmcmem nden vcdanını rahtlatmk için istyosun bi sorun mu var
Bu ay pozitif mi takiliyosun..
Sen genede yumurtlama gunlerine denk getir bazen sey yapmak istersen!!
cmcimeeeeeeeeşu silkeleme ne bnada söleyiver kız bnde yaptrym
bn bu ay hc yumurtlma gununu takıp etmyorum bu ay sey de yapmk istemyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?