Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Cok cok gecmis olsun uzuldum..
Ne manyak insalar var allah'im.. bir insan gelecegiyle bu kadar kolay oynuyorlar..
sen korktun tabi normal davranmisin baska doktorlara danismisin !!
Eger gercekten boyle bi hatta yaptiysa gunahi onlarin boynuna.. ve sen insallah en yakin zamanda hamile kalirsin..

ay cnm kyamam yaaaaa grcekten byuk bi acı yasamssn allhm tekrar yasatmasn o acıyı yuzunu guldrsün cnmm

Kiz istenmezmi aa Allahtan bitek onu bebis icin yapmıyorum:))) valla gün aşırı devam.kocisiminde psikolojisini bozdum bugun mik mik varmi dio:))) yakinda iliski cetveli hazırlayıp vercem:)))

bn yumurtlma gununu hesplmadm ble bnmki dyoki yne mik mik gunleri yaklasyo hazr ol dyo

+14::14 çok üzüldüm canım gizlerim dolu dolu okudum ben yazdıklarını bunun hesabını nasıl vercek o vicdansizlar

Canim benide aglattin ya tuylerim diken diken oldu okurken nasil seyler atlatmissin psikolojini tahmin edemem ama kötü günler gecirmemen elde degil sma bunda kendini suçlama o şerefsiz dr.in sucu vede bebeğinin bu dünyada yiyeceği ekmek yokmus demekki sonucta bunda Allah nasip etti ve O sevdigi juluna verirmis derdi üzüntüyü eski gunlerine takılp kendini suclama yeni bebisini düşün ona saril

ayyy cnm grcekten işe yarıyomu bu ay mik mik yapmamayı dsunyorum ama obr ay denerm kesiiiiiin

Allah'im yarabim hic gulesim yoktu..
Ay ne hallere dusecez.. birine anlatsak su durumlari manyakmisniz der !!

Ama deniycem.. Ask beni cirp iyice cirp diycem

malesef bu gerçek canım
doktor sitesi diye bir site var biliyomusunuz bilmem oraya üye olup orda da 4 farklı doktora raporumu gönderdim aynı şeyi onlarda söyledi dış gebelik yok
zaten koryonik villuslar görülmektedir yazıyodu koryonk villus rahim içi gebelik demekmiş
ben mübarek 3 ayların bir gününü bile bedduasız geçirmedim benim canımı yaktığı gibi onunda canı yansın inşallah

ay cnm kyamam yaaaaa grcekten byuk bi acı yasamssn allhm tekrar yasatmasn o acıyı yuzunu guldrsün cnmm

çok sağol canım olsaydı şimdi 8. aya girmiş olacaktık ve ben 28 ekimde doğum yapacaktım
tek dileğim 28 ekimde karnımdaki bebeğimle ablasına dua etmek bizi affetmesi için

inş cnm inş bu ay olur yatp kalkp snn için dua etcem

+14::14 çok üzüldüm canım gizlerim dolu dolu okudum ben yazdıklarını bunun hesabını nasıl vercek o vicdansizlar

biliyorum öbür dünyada zaten Allah hesabını soracak bunun ama ben bu dünyadada çekmesini istiyorum

tam 7 aydır hiç gözümün yaşı kurumadı geceleri uykumda ağlar oldum psikolojim bozuldu kocam beni nasıl teselli edeceğini bilemez oldu hatta psikoloğa bile gitmemi istemişti hiç çocuk görmek istemedim hamile arkadaslarımdan uzaklaştım
hala gözlerim ıslaktır hemen akmaya fırsat kollayan göz yaşlarım var ne yaparsam yapayım kafam rahat olmuyo

ayyy cnm grcekten işe yarıyomu bu ay mik mik yapmamayı dsunyorum ama obr ay denerm kesiiiiiin

valla topik var silkelet sonra hamiş kal diye deneyenlerin hepsi hamile kaldı

valla sorma bebek için ne hallere giriyoruz ama değsinde önemli değil yöntemler

Bunuda desen varya iyice gulecek halime ztn dio su forima girme hergun bsy duyuyon psikolojin bozulcak dio:))

Cimcimecin senin bi suçun yoook vebal onlarin dr demeye dilim varmıyor......bu dünyada onur dünyada çekecekler cezalarını

Bunuda desen varya iyice gulecek halime ztn dio su forima girme hergun bsy duyuyon psikolojin bozulcak dio:))

evet yaa her gun bisey diyorum soyluyorum aksam..
banada dio sen delirdin.. nerden duyosun boyle seyleri !!
du bol pantolon giy falan dedim.. ben baya herifi bitircem !!

hele bi dinlemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…