Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Hayirlisi diyceksin..
beddua da etme desem zor biliyorum ama.. allah'a havale et onlari..

en çokda canımı yakan ne biliyomusunuz
patolojiye gönderdiğinde raporun sonucunda neden dış gebelik geçirdiğin yazar demişti
raporumu bana verdi
ne yazıyo raporda dedim
detaya inilmemiş sadece dış gebelik yazıyo onuda biz biliyoduk zaten dedi
resmen salak yerine koydu beni
işte bu benim canımı daha çok yaktı

inş cnm inş bu ay olur yatp kalkp snn için dua etcem

Allah razı olsun kuzummm rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Canım benide eklermisin bugün adet oldummm ağustos cırt çıktı.. umudum eylülde 1e eylül bat inşallah gelmezde

Cimcimecin senin bi suçun yoook vebal onlarin dr demeye dilim varmıyor......bu dünyada onur dünyada çekecekler cezalarını

öbür dünyada zaten kimsenin yaptığı yanına kalmayacak biliyorum ben bu dünyadada çeksin istiyorum adını anlam yüzünü görmek bile istemiyorum o şeref yoksunu adamın

ay cdden mi bgun mik miki olanlar duysunnnnnnn

bi yöntem daha var ama onuda söylesem gülmekten çatlarsınız heralde

ilişki sırasında eşinizin spermlerini bi enjektöre topluyosunuz
yani eşiniz spermlerini bardağa topluyo ordan enjektörle çekiyosunuz sonra siz bacaklarınızı dikip yatıyosunuz eşinizde içinize enjekte ediyo
bunu eşi veteriner olan bi kadın denemiş eşi afedersiniz ama hayvanların bu şekilde gebe kalmasını sağlıyomuş kadındada denemişler ve olmuş
yol benden yürümek sizden

Hadi canim..
Aman bunu sevmedim.. hangi bardak benim bardaklar cok kiymetli icine bisey yapamaz

canım hsg çektirmeden tüplerin açık olduğu nasıl anlaşılıyo

iki yöntemide kk sayesinde öğrendim ama uygulayamadik silkinmeyi gulmekten yapamadik enjoktoru soyledigimde benim hetif böyle oldu olmaz o is dedi....gel bak etme dr bi suru para verip asilamamizi yapacagina kendi asilamamizi kendimiz yapalım yuk dedi ciktii

Puhaa haa bu cok fena !!

silk beni silkkkkkkkkkkkkkk sillllk ülennnn
aynen böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…