Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ayyyyy bunu sevmedm cnmmmm bardaklarm

Gitmez mi canim yaa tabiki zoruna gider onu bogmak istersin hatta..
Kader mi artik ne bosver demiycem ama sen onune bak gelecege bak !! gelecek bebek icin kendini daha iyi hazirla..

bu ay umudum sonsuz inşallah bu ay bebeğim gelirde bende biran önce atlatırım bu durumu
geçmeyecek hiçbir zaman geçmesinide istemiyorum zaten
ama bu kadarda canımı yakmasın bebeğim gelsin onunda avunayım biraz

Hadi canim..
Aman bunu sevmedim.. hangi bardak benim bardaklar cok kiymetli icine bisey yapamaz

pet bardakları kullan kız

canım hsg çektirmeden tüplerin açık olduğu nasıl anlaşılıyo

canım bir defa hamile kaldım
tüplerimin tıkalı olduğunu dış gebelik geçirdiğimi düşünerek söylediler ki buda yanlış çıktı
şuan tek sorunum 2 aydır yumurtalarım çatlama evresine gelemiyo onuda iğneyle çatlatıyoruz

Yaa yaa !!
ahanda boyle oluyo bizim ki !!
aha ahaaha sap mi versek acep heriflere

Aman isin sakasi bi yana iyice sıktı bu çalışmalar yaaa yat kalk ye iç bebek çalışması yap başka bisey yoook hayatimizdaaa:31
bnde ödevmi yapmk istemiyom örtmenmmmm:111:
Ama cucugum odevini yapmazsan yil sonunda caluskan arklarinin cucukleri olur sen sinifta kalirsin cok calis cok

ama örtmenimm

aynen duyalım o pıt pıtları ya :) hayırlısıyla insallah...

Saat 15:35 de ilk folik asitimide aldımm :)

hadi hayırlı olsun ben tam 9 aydır kullanıyorum folik asidi benim bebek konuşarak dişli saçlı doğacak belkide yürüyerek çıkar bellimi olur

canım çok geçmiş olsun.. çok üzüldümm... Rabbim tez zamanda sağlıklı bebiş versin inşallah sana.. Aslına bakarsan tek dr a güvenmemek lazım. Mayısda bende adetimin gelip bidaha gitmemesi yüzüne dr a gitmiştim.. 2 haftalık hamilesiniz ama şuan düşük yapıosunuz dedi. 2 gün sonra gel dedi. 5 ve 5in altında olursa gerek kalmaz ama 5 in üstündese hemen kürtaj yapıcam dedi :18: bunun üzerine zaten pinpirik biriyim hem kürtajdan korkmamdan :18: hemde belkim bebeğimi kurtarabilirim die hemen başka dr a gittim baktı muayene etti filan 2 gün sonra gel bakalım tekrar değerlerine eğer yarıya inerse vücut atıo deriz. ama değerlerinde düşme olmazsa konuşuruz gene dedi.. ultrasondada baktı rahim atıo kese filanda görünmüo. ama biz gene de 0 ı görelim bi dedi. 2 gün sonra giitiğimde 2. dr un dediği gibi yarıya düşmüştü değerim ve kürtaja gerek kalmıcak 2 gün sonra gene test dedi.. ve toplamda 1 hafta sorasında değerlerim 0 a indi.. eğer ilk dr a güvense idim boşu boşuna kürtaj olacaktım :18: düşünebiliyormusun o pirim alacak die boşu boşuna rahmim zedelenecekti..
o yüzden artık tek bi dr a kesinlikle güvenmem.. o son gittiğim dr çok iyiydi ama oda o hastaneden ayrılmış bakalım şimdi nasıl dr bulucam
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…