bi yöntem daha var ama onuda söylesem gülmekten çatlarsınız heralde
ilişki sırasında eşinizin spermlerini bi enjektöre topluyosunuz
yani eşiniz spermlerini bardağa topluyo ordan enjektörle çekiyosunuz sonra siz bacaklarınızı dikip yatıyosunuz eşinizde içinize enjekte ediyo
bunu eşi veteriner olan bi kadın denemiş eşi afedersiniz ama hayvanların bu şekilde gebe kalmasını sağlıyomuş kadındada denemişler ve olmuş
yol benden yürümek sizden
Gitmez mi canim yaa tabiki zoruna gider onu bogmak istersin hatta..
Kader mi artik ne bosver demiycem ama sen onune bak gelecege bak !! gelecek bebek icin kendini daha iyi hazirla..
Hadi canim..
Aman bunu sevmedim.. hangi bardak benim bardaklar cok kiymetli icine bisey yapamaz
canım hsg çektirmeden tüplerin açık olduğu nasıl anlaşılıyo
ayyyyy bunu sevmedmcnmmmm bardaklarm
kiz o zaman ceza alirsin daha beter mikmikler seni !!
aha ahaaha sap mi versek acep heriflereYaa yaa !!
ahanda boyle oluyo bizim ki !!
Ama cucugum odevini yapmazsan yil sonunda caluskan arklarinin cucukleri olur sen sinifta kalirsin cok calis cokbnde ödevmi yapmk istemiyom örtmenmmmm:111:
gitsin annesinden getirsin bardak o kadar istoyosa !!! ahh demi ama torun gelecek yaa torun
hepimizde aynı heyecan var canım ondandır inşallah boşa heyecanlanmış olmayız artık kesemizi görelim pıt pıtlarımızı duyalım yaaaa
aha ahaaha sap mi versek acep heriflere
Aman isin sakasi bi yana iyice sıktı bu çalışmalar yaaa yat kalk ye iç bebek çalışması yap başka bisey yoook hayatimizdaaa:31
Ama cucugum odevini yapmazsan yil sonunda caluskan arklarinin cucukleri olur sen sinifta kalirsin cok calis cok
aha ahaaha sap mi versek acep heriflere
Aman isin sakasi bi yana iyice sıktı bu çalışmalar yaaa yat kalk ye iç bebek çalışması yap başka bisey yoook hayatimizdaaa:31
ben isteyim kiz ordan yaziyorum gelcek almaya beste..
beni simdiden o silkme meselesini dusunuyorum..
aynen duyalım o pıt pıtları ya :) hayırlısıyla insallah...
Saat 15:35 de ilk folik asitimide aldımm :)
aynen duyalım o pıt pıtları ya :) hayırlısıyla insallah...
Saat 15:35 de ilk folik asitimide aldımm :)
Düşün canım düşün bu kk da cok duydum silkelenmeyle hamis kalan kocan silkelemezse kendi kendini silkele bi kadin kendini silkelemis kocasi dusa gidince ucuzlere hamis kalmış ayaklarini duvara daya kalcani one arkara saga sola sallaaha ahaaha sap mi versek acep heriflere
ben isteyim kiz ordan yaziyorum gelcek almaya beste..
beni simdiden o silkme meselesini dusunuyorum..
Düşün canım düşün bu kk da cok duydum silkelenmeyle hamis kalan kocan silkelemezse kendi kendini silkele bi kadin kendini silkelemis kocasi dusa gidince ucuzlere hamis kalmış ayaklarini duvara daya kalcani one arkara saga sola salla
Hadii..
Zaten su aralar ne soyleseler yapacam o kadar istiyoruz..
evet neden ??
hemseri miyiz !! yohrsa
evt cnm bnm bnde yozgatlym
Hadii.. Zaten su aralar ne soyleseler yapacam o kadar istiyoruz..[/QUOTE .!.:Silkelet hamis kal topigi var canim oraya bi goz at bos kalinca:46
bir sorun artık yok canım.
en başından anlatayım
ben şubatta hamile olduğumu öğrendim
aklımın ucundna bile geçmezken çocuğu hiç düşünmediğim bi anda hamile kaldım
tabi çok sevindim
idrar testini emin olmak için defa yaptım ikiside pozitif çıktı
sonra doktora gittim
dedim ben test yaptım pozitif çıktı
doktor hemen ultrasonla baktı
kesen yok belki yeni gebeliktir dedi
neyse kan testine gönderdi beni
sonuçlarımı telefonla öğrenecektim
telefon ettim ertesi gün
değerin 1608 bu değerde keseyi görmemiz lazımdı hemen gel dış gebelik var kürtaj olacaksın dedi
tabi ben ne dış gebelik duydum o zamana kadar nede kese nasıl görünür biliyorum
neyse ben ona inanmadım başka doktora gittim
o doktorda dış gebelik var iç kanaman başlamış hemen kürtaj olmazsan ölebilirsin tüpün patlamak üzere dedi
ölebilirsin deyince bende kürtaj oldum
hamile olduğumu öğrenmemle kaybetmem yarım saat sürdü
ve kürtajı hiç anestezisiz canlı canlı yaptı doktor müsvettesi
kürtaj olduğum halde kanda hamilelik devam ediyordu değerlerim yükseliyodu
bebeğim beni bırakmamak için sıkı sıkı yapışmıştı ama ben değerini bilemedim
neyse methotrexate vuruldum
sonra kürtajdan kaynaklanan rahim içi iltihaplanması oldu rahmim iltihap dolmuş aylarca onu yok etmek için türlü ilaçlar kullandım
iltihaplar kurumadı tüplerimin tıkanmış olduğunu söyledi doktor bu şekilde hamile kalmana imkan yok hsg yapacağız dedi
gün verdi smear da yapılacaktı aynı zamanda
ben tesadüfen başka bi doktora gittim dedim dış gebelik geçirdim muayene olmak istiyorum
o gittiğim doktor daha muayene sırasında bazı şeylerin ters olduğunu söyledi
meğersem benim dış gebelik geçirmeme imkan yokmuş rahmim çok aşağıdaymış
ve kullandığım ilaçların benimle en ufak bi alakası yokmuş
kürtaj esnasında yara olmuş ondan dolayı iltihaplarım kurumuyomuş
ben tabi inanmadım patoloji raporum yanımdaydı burda dış gebelik geçirdiğim yazıyomuş dedim
doktor baktı
üzgünüm hayatım ama sen dış gebelik geçirmemişsin rahim içindeki bebeğin alındığı yazıyo burda dedi
ben şok oldum ordan çıktım başka doktora gittim oda aynı şeyi söyledi
1 günde 8 farklı doktora gittim bunların 2 si prof.tu
herkes benim dış gebelik geçirmediğimi sağlıklı bebeğimin alındığını söyledi
gittiğim 2 doktorda meğersem mimli doktorlarmış ultrasondan falan anlamıyolarmış.
hsg ye hiç gerek yok tüplerin açık ve sağlıklısın zaten dış gebelik olsaydı tüplerinde deforme olurdu dediler
ben kürtaj olduğum günün gecesinde bi kız gördüm anne neden bıraktın beni hiçmi sevmedin neden verdin onlara diye ağlamıştı
ve ben dış gebelik geçirmediğimi öğrendiğim güne kadar hep aynı rüyayı gördüm
ilk öğrendiğim gece gördüm yine kızımı gelip sarıldı boynuma gördünmü benim dediğim doğruymuş kardeşlerime iyi bak dedi gitti
birdaha hiç görmedim
tam 7 aydır vicdan azabından ölüyorum hergün. içim içimi yiyiyo. hayatta pişman olduğum tek şey buydu
vicdanım hiç rahat değil
eğer tekrar hamile kalırsam bu sefer ona 4 elle sarılmak istiyorum ve ne olursa olsun ölüyosun deseler bile doğurmak istiyorum bebeğimi.
vayy topragamm..
kurban olsunlar
hicte beceremem
neresinden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?