Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

sorgun cnm içindekı koylerden ama ankarada otruyoruz bayramda yozgattaydk

Ohh sorgunlu benim kuzenlerde sorgunlu .. bizim burda cok (fransada)
ben sarikayliyim.. ama fransada kaliyorum dogdum buyudum..
bende tatilde ordaydim 2-3 gun nasil ozlemisim..

Ohh sorgunlu benim kuzenlerde sorgunlu .. bizim burda cok (fransada)
ben sarikayliyim.. ama fransada kaliyorum dogdum buyudum..
bende tatilde ordaydim 2-3 gun nasil ozlemisim..

ay evet blyorum sarıkaya yı bzde özlemstk bayramda gttk cnm ne guzel hemseri buldk gurbet gelinsn yani bk sana bi şarkı önerym ama dnleynce syle blent serttas güldalım kızm

ay evet blyorum sarıkaya yı bzde özlemstk bayramda gttk cnm ne guzel hemseri buldk gurbet gelinsn yani bk sana bi şarkı önerym ama dnleynce syle blent serttas güldalım kızm

evet ne guzel oldu...
sarki icin tesekurler canim ama ben gubert gelini degilim kiz
ben burda dogdum burda buyudum ailem tum burda
esim burdan..

canım benimde ilk gittiğim doktorla kürtajı yapan arkadasmış yani yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşum benim üzerimden 5 bin lira para almış devletten riskli gebelik göstermiş keşke sağlıklı bebeğin deseydide ben 10 bin lira verseydim ama kader işte
şuanki doktorumdan çok memnunum öbür şerefsizin 6 ayda yapamadığını 2 ayda yaptı yaramı yaktı iltihapları kuruttu şimdi gebeliğe hazırım

ayy yavrumm yaa :) sağsalim önce rahmine sonra kucağına düşer inşallah :) benimde benimmdee :)

amiiiiinnnnnn hepimizin

kızlar naptınız siz yaa biraz iş yapayım dedim kaynatmışsınız okuyamadım tüm mesajları yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum bu arada mesajlara göz gezdirirken farkettim sercem dualarımız seninle canım, bu arada bir tavsiyem olacak ilişkiden önce vücudun sıcak olması önemliymiş

kız cmcmem profldkı senmsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…