Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

saol bdenem tavsyn için

mayıs ayında düşük yaptım ilk gebelikti çok zor oldu çok da üzücüydü şimdi tekrar bebek istiyoruz ne kadar doğru bilemiyoruz doktorum 3 ay bekleyin dedi başka bir doktor 6 ay bekleyin dedi biz de bebek istiyoruz ne yapacağız bilemiyorum açıkcası

cnm kndni strese sokma bnm arkadasmda dsuk yaptı doktor 6 ay bekleyn dems demekkı bole oluo

vücudun sıcak olması önemli derken ısınıptamı girsek bu mevsimde yatağa
bende bele yakı yapıştırınca yumoşlar sıcak bi ortamda spoşlarla buluşuyo diye duymuştum bak doğruymuş

kız cmcmem profldkı senmsn

yok cnm ben değilim

ay bn gerck sanyodm grcek gbi amaaaa

Canım bı kişiden kişiye değişen bir durum. Bazen doktorlar 6 ay deseler bile eğer kontrole gittiğinde rahim kendini toparlamışsa korunmayı bırakabilirsin diyorlar. Şuan yapacağın şey bence sadece kontrollere devam etmen.

doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama şu gözüm açık gördüğüm hayaller beni çok etkiliyor bir kız çocuğu geliyor annem diye sarılıyo orada bitiyorum işte bu yüzden de sabırsızlıkla bekliyorum işte

İnşallah tez vakitte kalırız canımm... Rabbim bidaha yaşatmasın bizlere böle kötü anlar

hoşbulduk canımm :13:

maydonozu biliyorum bende iltihaplar için kullanmıştım sütle kaynatıp buharına oturmuştum
neyse bu akşam olmazsa bide yakı yapıştırırım belime.
yakı yapıştır kahve içir silkelet dik bacakları yat allahım bu akşam olmazsa ne zaman olur bu bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…