kızlar naptınız siz yaa biraz iş yapayım dedim kaynatmışsınız okuyamadım tüm mesajları yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum bu arada mesajlara göz gezdirirken farkettim sercem dualarımız seninle canım, bu arada bir tavsiyem olacak ilişkiden önce vücudun sıcak olması önemliymiş
mayıs ayında düşük yaptım ilk gebelikti çok zor oldu çok da üzücüydü şimdi tekrar bebek istiyoruz ne kadar doğru bilemiyoruz doktorum 3 ay bekleyin dedi başka bir doktor 6 ay bekleyin dedi biz de bebek istiyoruz ne yapacağız bilemiyorum açıkcası
kızlar naptınız siz yaa biraz iş yapayım dedim kaynatmışsınız okuyamadım tüm mesajları yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum bu arada mesajlara göz gezdirirken farkettim sercem dualarımız seninle canım, bu arada bir tavsiyem olacak ilişkiden önce vücudun sıcak olması önemliymiş
kız cmcmem profldkı senmsn
vücudun sıcak olması önemli derken ısınıptamı girsek bu mevsimde yatağa
bende bele yakı yapıştırınca yumoşlar sıcak bi ortamda spoşlarla buluşuyo diye duymuştum bak doğruymuş
yok cnm ben değilim
cnm kndni strese sokma bnm arkadasmda dsuk yaptı doktor 6 ay bekleyn dems demekkı bole oluo
ay bn gerck sanyodmgrcek gbi amaaaa
mayıs ayında düşük yaptım ilk gebelikti çok zor oldu çok da üzücüydü şimdi tekrar bebek istiyoruz ne kadar doğru bilemiyoruz doktorum 3 ay bekleyin dedi başka bir doktor 6 ay bekleyin dedi biz de bebek istiyoruz ne yapacağız bilemiyorum açıkcası
Canım bı kişiden kişiye değişen bir durum. Bazen doktorlar 6 ay deseler bile eğer kontrole gittiğinde rahim kendini toparlamışsa korunmayı bırakabilirsin diyorlar. Şuan yapacağın şey bence sadece kontrollere devam etmen.
canım benimde ilk gittiğim doktorla kürtajı yapan arkadasmış yani yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşum benim üzerimden 5 bin lira para almış devletten riskli gebelik göstermiş keşke sağlıklı bebeğin deseydide ben 10 bin lira verseydim ama kader işte
şuanki doktorumdan çok memnunum öbür şerefsizin 6 ayda yapamadığını 2 ayda yaptı yaramı yaktı iltihapları kuruttu şimdi gebeliğe hazırım
hoşbulduk canımm :13:kızlar naptınız siz yaa biraz iş yapayım dedim kaynatmışsınız okuyamadım tüm mesajları yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum bu arada mesajlara göz gezdirirken farkettim sercem dualarımız seninle canım, bu arada bir tavsiyem olacak ilişkiden önce vücudun sıcak olması önemliymiş
İnşallah tez vakitte kalırızcanımm... Rabbim bidaha yaşatmasın bizlere böle kötü anlar
hoşbulduk canımm :13:
bende bele yakı yapıştırınca yumoşlar sıcak bi ortamda spoşlarla buluşuyo diye duymuştum bak doğruymuş
aynen öyle canım hatta maydonoz kaynatıp buharını alttan alttan alırsan o da ısıtıyormuş yumurtalıkları çok ilginç bulmuştum maydonoz hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ancak hamile olduktan sonra çok yenirse düşüğe neden oluyor kanı sulandırdığı için
aynen öyle canım hatta maydonoz kaynatıp buharını alttan alttan alırsan o da ısıtıyormuş yumurtalıkları çok ilginç bulmuştum maydonoz hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ancak hamile olduktan sonra çok yenirse düşüğe neden oluyor kanı sulandırdığı için
annammmmm ne yapacagmzı şaştk valahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?