Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kızlarrrr hamilelikte toksoplazma geçiren varmıııı

kızzzz cmcme slkelemeden once kahvemi içlyo hc anlamdmmm:26:

kızlarrrr hamilelikte toksoplazma geçiren varmıııı

wayyyy izmirrr hemşerimmmmm

benim annem geçirmiş zamanında bende ve kardeşimde.. bendede risk var tabi..
dr a gidip toksaplazma tahlili yaptırmıştım varsa ona göre hamiş kalmadan bi çözüm bulalım die ama şükürki çıkmadı.. dr gebelikte yükselebilir sen dikkatli ol genede madem genetik dedi...
:26:

kavemiiii ilk kez duyuyorum eminmisin canım ? ben hiç kavenin etkisini duymamıştım

evet canım kahve sert türk kahvesi spermleri harekete geçiriyo ilişkiden 1 saat önce içilirse.
bu çok kullanılan bi yöntem aslında özelllikle bu sitede çoğu kişi bu yöntemi tavsiye ediyo
bana doktorumda söyledi ilişkiden en az 1 saat önce kahve içir diye

slm arkadaslar bende bu ay olur diye beklemiştim butun belirtiler onu gösteriyordu ama sonuc hüsrann.... bi düşükten sonra bide pko olunca çok mu zor..isyan etmek istemiyorum.progestron değerim sadece 1 çıkmıs. benmki ne zaman kaldı bilmiyorumm

bende bebeğimi kaybettim buyüzden dr bir süre bekle zaten bağışıklık kazanıcaksın dedi ama net bi süre verilmiyo offff :S ne diyimki allah herşeyn hayırlısını versinn..

dün akşam patlıcan musakka ve pirinç pilavı yapmıştım bu akşama da orman kebabı yaptım yanında ne yapsam acaba

bn bgn yogurt corbsı türlü prnc plavı yaptm

ohh walla ne güzell çıkardın yemek işini..
ben 7 de işten çıkıcam da marketten ekmek vs. alıcamda.. ewe gidicem de... yemek hazırlıcam daa..... yicezde... 90 ları izlicezdee

offf offf işim zor walla.. bekarlık sultanlık derlerdi de inanmazdım. ewlenince ewimin sultanı olucaksın derdi kociş.. ozamanlar hoşuma giderdi sankim yemek yapan bulaşık yıkayan sultan varrrr oofff ooffff
ewe bi yardımcı şart benim yaa.. her gün gelecek amaa
anca yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…