Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

evet hassas test degildi onu da deniyimmi yarin

bana sorarsan eğer deneme bekle sabret içini serin tut hele bi günün geçsin ne kadardır istiyorsun herhangi bi sıkıntınız varmı neden bu kadar bunalttın kendini güzel kardeşim evet çok istiyoruz hepimizde sen çok bunaltmışsın kendini hani şuan belkide var bebeğin ve onuda üzüyosun yada yoksa (ki inşallah vardır)sıkıntıdan reglin gecikecek

evet cok bunalttim canim ben 5 aylik evliyim eylul son sansim olcak canim 1 sene ertelemem gerekicek bebek isini cunku seneye haziranda il degisturcez esimin meslegi dolayisiyla tasinmada yollarda bebekle zor olur

insallah testler yanilir. eger bu ay olmazsa bide eylulayinda bebis isini ertelememiz gerekicek.

Canim bence batini bekle ben beklemedim cok üzüldüm günün gecsin ole test yaptır, bide yeni evliymissin canim ztn cok stres yapma gebelige engellerden biride stres. Biraz akışına birak tatlim (her ne kdr bende yapamasamda deneyelim)

Canm ne yazık ki yapışıklık oluşmuş o yüzden hiteroskopi oldum.benim reglim düzenli 28 günde geliyordu ama benim azalma olmuştu 3güne düşmüştüm.

bana bir doktor gecen ay ilaç firmalarının tuzağı o kanmayın gebe kalınca başlarsın kullanma dedi folik asit için haberiniz olsun kızlar

sanırım bayramdan sonraki ilk pazartesi jinekologa gideceğim. belki gebeliğim için bir sorun vardır. bu yüzden 1 ay daha bekleyip boşuna ümitlenmek istemiyorum. idrar yolu enfeksiyonu da o an gebe kalmaya engelmiş. daha önceden geçirmiştim bu rahatsızlığı. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

bana bir doktor gecen ay ilaç firmalarının tuzağı o kanmayın gebe kalınca başlarsın kullanma dedi folik asit için haberiniz olsun kızlar

Ya canım kime güveneceğimizi şaşırdık artık.. Doktorlar bile çelişiyor zaten... teşekkür ederim uyardığın için, benim uzaktan akrabam var genel cerrah, o bilir heralde bi soriyim ben ona :26:

Benim ablama da doktoru gebeliğin 3 ay öncesinden itibaren folik asit almaya başlamalısın demişti. bebeğin sinir sisteminin gelişimine katkısı varmış. gerçi eskiden folik asit mi kullanmıştı annelerimiz:)

Rica ederim :) Eskiden bulgur pilavi ve mantar varmis kizlar ilaca gerek yokmus. Bazi drlarin ilaclardan pay aldigini da üzülerek hatirlatmam gerek

Canım ne olursaolsın kullanmaktan yanayım.bebeğinizi riske atmayın.ben bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum.ilk gebeliğim anesefali olduğu için alındı.ve sebebi folik asit eksikliğiydi.hamileykwn dedimki doktora içemiyorum midem bulanıyor o sen bilirsin dedi geçti acısı sonra çıktı.şun yüksek toz almak zorundayım.

Merhaba arkadaslar ben 2sene 4aylık evlıyım ılk ıkı ay esımın korunması ıle korunduk.sonra bıraktık.bu zamana kadarda korunmuyoruz.benım bütün tahlıllerım normal çıktı.ama esımın sperm eksıklıgı vardı amelıyat oldu subat ayında.uzerınden 6ay gecmesını bekleyın dedı doktor.hayla beklemedeyız bu ayda adet oldum.eylüle kaldım yanı.hsg fılmı kaldı sadece benım.onuda yaptırmaya korkuyorum.sabıt bır doktora gıtmedı.5doktora ayrı ayrı gorundum.arkadaşlar topıgınıze benıde alın.rabbım bu ay nasıp edet ınsallah.folık asıte baslayacam bugün.sızın yorumlarınız sayesınde.
Hatıce_54----------4eylül

Yeni gelen kizlaaaarrrr hoşgeldinizzzzz ya bu folik asit işini bende salliyo gibiyim bi diyorum kullanym bi sonra başlarım diyorum ama sonrada korkuyorum bi sorun olsa pişman olurum die, bi markasimi var yoksa eczaciya folik asit die istesem verirmi

Bu arada brn listeyi guncelliyorum batlari belli olan arkadaşlar da yazarsa onlarida eklerim

ben folibol kullanıyom eczaneden aldımcanım doktor yazmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…