evet hassas test degildi onu da deniyimmi yarin
canım ben şuan hayıt tohumu suyu ve hayıt macunu yiyorum hormonlarımın düzene girmesi için..
Ah canım benim kafa bi dünya.Ben yazdığını çakşır okumuşum baştan.Ben onuda duydum macunu değilde suyunu çok iyi diyorlardı tüm hormonları düzenliyormuş.Suyunu kendin yapman daha iyi bence macunada güveniyorsan olabilir tabi.Ben bu şehirde güvenebileceğim kimseyi bilmiyorum.O yüzden kendimce emin (!) olduğum şeyleri yapıyorum.Çakşırıda alalı nice olduda bugün ilk yaptım.Bu ay çalışcaz ya dedim belki faydası olur.İnşallahda yararlı olur.
insallah testler yanilir. eger bu ay olmazsa bide eylulayinda bebis isini ertelememiz gerekicek.
mrb canım kürtajdan sonra rahimde yapışıklığın bi belirtisi falan varmı bende kürtaj oldum ama 15gün sonra kontrolde sorun yok dedi doktor ama reglim üç aydır yeni düzene giriyo ilk reglim 42.günde ikinci reglim38.günde 3.reglim 33. günde oldu bu ay 34.günüm ama olmadım düzene giriyor derken tekrar bozulacak gibi sanki off off ne zormuuşş bu işler
Gebelik öncesi en aznından bi sağlık ocağına görünmek gerekyomuş, kan durumun nasıl, vücudun hamilelik için uygun mu? diye. bence hamiş olmadan önce bi git canım ya, hem 3 ay önceden foli asit kullanmaya başlamak gerekiyomuş. Bi sürü bi sürü şeyler :18: bende hmen olsun istiyorum artık ama bebişim sağlıklı olsun diye herşeyHayırlısı olur inş. canım
Canım benim 1 eylül
Folik asite başlamış olman çok güzel.Ama jinekologa gitmelisin.Tamam çok sevimli bir durum değil ama mecburuz.Korkmana yada çekinmene gerek yok bir kere gidincede alışıyorsun.Umarım hiçbir sorunun yoktur canım.Smear testini çok duydum ama yaptırmadım henüz doktorumda yapılmalı falan diye uyarmadı neden acaba bir sorarım bende onu bakalım.Hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah canım.
bana bir doktor gecen ay ilaç firmalarının tuzağı o kanmayın gebe kalınca başlarsın kullanma dedi folik asit için haberiniz olsun kızlar
bana bir doktor gecen ay ilaç firmalarının tuzağı o kanmayın gebe kalınca başlarsın kullanma dedi folik asit için haberiniz olsun kızlar
Hosgeldin canım en kisa zmnda bebişine kavusursun inş.
pinarima merhaba , ağustos topiğinden hatırlıyorum seni sanki:) benim de bat ım 1eylül. Umarım aynı zamanlarda sürprizimiz olur..
Benim ablama da doktoru gebeliğin 3 ay öncesinden itibaren folik asit almaya başlamalısın demişti. bebeğin sinir sisteminin gelişimine katkısı varmış. gerçi eskiden folik asit mi kullanmıştı annelerimiz:)
yeni gelen kizlaaaarrrr hoşgeldinizzzzz ya bu folik asit işini bende salliyo gibiyim bi diyorum kullanym bi sonra başlarım diyorum ama sonrada korkuyorum bi sorun olsa pişman olurum die, bi markasimi var yoksa eczaciya folik asit die istesem verirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?